|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
5.1.2010 11:17:40   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Maj ma take...čist nove ker mu jih ne obujem.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260532917107

aha dudi, veš kaj je pomojem problem-da je nart prišit skupaj z zadnjim delom. Pri tistih, ki imajo zadaj elastiko je pa nart posebej, tako da ga lahko dvigneš in razširiš odprtino. In če otroček nič ne sodeluje pri obuvanju, valda ne moreš not stlačit. Škoda, so lepi.

ma pa ni prišit...elastika je notr in gre tist del tud ven...samo sej mu jih obujem ampak tista elastika pol kr ven gleda pa še tišči ga...sej veš kaj mislim a ne.

Aja ni prišito.Sem mislila, da je. ...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
5.1.2010 11:18:23   
Dudica1
ni ni...
sicer so mu zdej skor prav že cicibanovi 18 številka user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
5.1.2010 11:22:11   
šivilja
Lake in Tanja  imata ZS

Tanja z vrtcem sem zelo zadovoljna in za oba starejša nisem imela nobenih problemov za dobit prostor. Je bilo pa to pred to krizo, samo če imate vsi  stalno prebivališče v lj imate že dobre možnosti, vsaj za sept., ko bo že krepko čez eno leto stara /dobiš več pik)
Jaz tudi zdaj ne pričakujem težav s sprejemom, ker imamo izpolnjenih veliko kriterijev in bomo zbrali kar nekaj točk.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
5.1.2010 11:23:52   
ledenka
jutro user posted image ne boste verjele, čakam serviserja za pralni stroj user posted image user posted image user posted image še pol leta ma garancijo, če se bo pol pokvaril, gremo po novega.

moj ima od jutri bolniško user posted image tko da v petk bom na robu živčnega zloma.

petrazg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro opravita!

copatki - M. ima tudi visoko nogico... počasi bo treba kaj najt. zaenkrat je doma v nogavičkah, za zunaj pa ima krznene copate.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
5.1.2010 11:24:14   
šivilja
Cveka se že ponavljam ko stara plošča superfit, ali pa uni medvedki, ki jih prodajajo v Massu

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
5.1.2010 11:24:15   
Anonimen
mi trenutno uporabljamo tele copatke
http://www.tenisice.hr/html/svn/2067661-AA.shtml

pa ne vedno....največkrat je kar bos...pa imamo max 22stopinj

imam pa od T še nekaj copatkov, takšnih in drugačnih. pa vam povem, da so se tiste robezove krasno obnesle. v vseh drugih mu je bilo zelo vroče. celo tako, da je imel potne nogice, kar pa tudi ni glih fajn. če računamo da bodo naši majčki dobro začeli hoditi maja, junija ali celo kasneje, to je sredi poletja, potem takšni vroči copatki nimajo kaj delat.

superfitke T niso ustrezale. ima previsoko nogo. doma imam ene čisto nove, nikoli nošeneuser posted image

aja, pa crosice so se tudi fajn obnesle. poleti in pozimi. te pa ima T v vrtcu. za O bom pa sigurno te poleti kupila.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
5.1.2010 11:26:35   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

superfitke T niso ustrezale. ima previsoko nogo. doma imam ene čisto nove, nikoli nošeneuser posted image  

Ja je odvisno od modela, tisti ki so bolj fensi, so ponavadi nižji , obični so pa ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
5.1.2010 11:27:35   
Dudica1
LINA take tevica ima kara na vrhniki...sem jih glih zadnjič videla.
A croksice so tolk mejhne,ker pol jih bo Maj sigurno mel user posted image ...T jih že tud dolg nosi za ven poleti in notr

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
5.1.2010 11:32:16   
Anonimen

A croksice so tolk mejhne,ker pol jih bo Maj sigurno mel user posted image ...T jih že tud dolg nosi za ven poleti in notr

mislim, da toliko majhne ne prodajajo......jest mu jih itak ne bi gor dala....zdaj naj kar uživa obdobje ''bosonoge''....user posted image .

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1409
5.1.2010 11:32:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Cveka se že ponavljam ko stara plošča superfit, ali pa uni medvedki, ki jih prodajajo v Massu

kaj se ponavlaš a zarad copatuser posted image user posted image user posted image user posted image

pač na žalost za svoga sinka ne dobim nikjer copatuser posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
5.1.2010 11:34:55   
Anonimen
cveka-tolk te bom po glavi boš videla user posted image

nehaj ga srat, nedrseče štumfe mu daj gor, pa bo...pa nehaj komplicirat ... sej ga ne konc, če ne bo imel superfitke, robezove, massove...in ostalo sranje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1411
5.1.2010 11:35:51   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

kaj se ponavlaš a zarad copatuser posted image user posted image user posted image user posted image

pač na žalost za svoga sinka ne dobim nikjer copatuser posted image user posted image

Ja, kmal bo zgledal k da dobim procente

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
5.1.2010 11:35:55   
Dudica1

mislim, da toliko majhne ne prodajajo......jest mu jih itak ne bi gor dala....zdaj naj kar uživa obdobje ''bosonoge''....user posted image .

sej mislim poleti ne zdej...zdej mu jaz nč ne dam razen teh mehkih copatk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
5.1.2010 11:37:03   
Dudica1
Naš T ma tud visoko nogo pa mu ciciban super paše že od skoz 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
5.1.2010 11:38:13   
maja1488
OooOOoo mononukleoza...sem jo imela takoj po Mašinem rojstvu..se nisem skup sestavla ene pol leta, pa še zdaj se mi zdi, da je pustilo posledice, ker nisem odležala tko mot bi mogla. Mi ej dohtarca rekla, da mi da mesec bolniške in da morem res strogo počivat. Japajade z majhnim dojenčkom.

ZA pusta še nismo nič gledali, bo treba pohitet.

Copatke ima Maša cicibanove, do 2 let je imela pa robeezke. Smo probali en kup drugic podobnih in cenejših, pa je ful razlika. Raje dam mal več, pa je res kakovosten copat. Pri robeezkah je usnje mehko, prožno, pri tistih drugih je blo pa trše, ni se raztegnilo, drseli so...
Zarja ima zaenkrat še pletene, ko se bo postavljala na nogice ji bom pa robeezke obula (HB imamo staro zalogo, pa dvoje je dobila za darilo). Fanj mi je tudi, da jih kr v stroj ruknem na 40 in so še zmeri super. Pa zdej imajo neke popuste na spletni strani.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
5.1.2010 11:40:22   
Dudica1
maja na keri strani pa naročiš robezke

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
5.1.2010 11:41:14   
Anonimen

cveka-tolk te bom po glavi boš videla user posted image

nehaj ga srat, nedrseče štumfe mu daj gor, pa bo...pa nehaj komplicirat ... sej ga ne konc, če ne bo imel superfitke, robezove, massove...in ostalo sranje

ma za doma ma copate sam za v vrtec, ji nima oz. jih ima pa mu hočem druge kupit pa mu noben copat ni prov, sem probala cicibanove, preozke, pol sem dvoje probala v pamiju pu so ble preozke al pa ga je žulilo k ima visoko nogo, v dajšmanu sem bla tud nič tazga, edin v mass pa res nisem šla k imam izkušnje da imajo polno čevlov za obut pa nič pametnegauser posted image  

no ja bom pa nehala komplicirat in ne bom nč vprašala več......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1417
5.1.2010 11:42:13   
zoja10
morgen,..
končno je spala od 9 do 6 brez se zbujat... je blo tako fajn..user posted image

copatke IMA NAŠA PEDIPED (UPS..) in so super sicer so nizki in se nč ne sezuvajo ,mi je rekla ena kolegica ki je fizioter.. da na začetku morjo bit bosi ali imeti lahke copatke da se naučijo fiksirat nogo..

zdej se drži z eno roko za kavč z drugo gleda telefon, polo se spusti en cajt stoji in pole buf direkt ko klada...user posted image
je že pr dvd-jih...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
5.1.2010 11:43:24   
Anonimen

Naš T ma tud visoko nogo pa mu ciciban super paše že od skoz 

ima visoka ampak ozko, cicibanovi so pa ozki naš ima pa široko in visoko!

sam tiste ki nimajo takega problema, vidim da nimajo pojma kako težko je najdit takem otroku copate in čevlje.....

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
5.1.2010 11:45:23   
tubby
Vprašanje:

Kdaj je pust?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
5.1.2010 11:45:32   
Dudica1
CVEKA pomoje se Tim tud že mal zmišljuje glede žuljenja,sej vem kako je samo T v širino nima problemov ker je suhec, ma pa tud on visoko nogo pa mu je ciciban vredu.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
5.1.2010 11:46:10   
maja1488
dudi...tuki http://www.robeez.com/Department.aspx?DeptID=351&PriceCat=4&Lang=EN-UK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
5.1.2010 11:46:14   
Anonimen
cveka - nam so v vrtcu rekli, da je vseeno kakšne copate imajo, le drseti ne smejo. imajo pa vse sorte, od lumpijev, do natikačev, robezovih, takšnih in drugačnih...

želela sem ti samo povedati, da do aprila boš že kakšne našla, pa potem tudi ni tako mraz in mu ne rabiš gojzarje gol dajat. predvsem pa, da se ne boš na zalogo sekirala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1423
5.1.2010 11:47:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Vprašanje:

Kdaj je pust?

16.2.

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
5.1.2010 11:47:50   
Dudica1
Pol pa najboljš mu kupiš ene une z živalco ampak ne vem če jih v vrtcu dovolijo ker nimajo orng podlage.T ma take za doma

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?