Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Naš T ma tud visoko nogo pa mu ciciban super paše že od skoz ima visoka ampak ozko, cicibanovi so pa ozki naš ima pa široko in visoko! sam tiste ki nimajo takega problema, vidim da nimajo pojma kako težko je najdit takem otroku copate in čevlje..... glej, T ima visoko in široko nogo, zato obidem marsikatero trgovino. čevljev na vezalke ne more imeti. imamo pa na zapenjanje. copatkov ne more imeti. zato ima crosice. poleti pa še tevice. vse to mu paše. ko je bil manjši smo imeli robezove copatke in nedrseče štumfe.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* cveka - nam so v vrtcu rekli, da je vseeno kakšne copate imajo, le drseti ne smejo. imajo pa vse sorte, od lumpijev, do natikačev, robezovih, takšnih in drugačnih... želela sem ti samo povedati, da do aprila boš že kakšne našla, pa potem tudi ni tako mraz in mu ne rabiš gojzarje gol dajat. predvsem pa, da se ne boš na zalogo sekirala mah jz nikol ne maram kupovat čevlov na zalogo, k jih tako in tako na sezono prerase, ja to ja gojzarčke sem mu zdaj kupila, čevlje mu pa bom pol na pomlad ene dvoje, tako da ima ene za lepo ene pa za doma in za tako da jih ni škoda če jih uniče, za lumpijeve copate pa prvič slišim pa če mi rečete da sm budala pa pač sm
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:52:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Naš T ma tud visoko nogo pa mu ciciban super paše že od skoz ima visoka ampak ozko, cicibanovi so pa ozki naš ima pa široko in visoko! sam tiste ki nimajo takega problema, vidim da nimajo pojma kako težko je najdit takem otroku copate in čevlje..... glej, T ima visoko in široko nogo, zato obidem marsikatero trgovino. čevljev na vezalke ne more imeti. imamo pa na zapenjanje. copatkov ne more imeti. zato ima crosice. poleti pa še tevice. vse to mu paše. ko je bil manjši smo imeli robezove copatke in nedrseče štumfe. ja kaj ima pa pol ubuto v vrtcu, a kakšne čeveljčke k pri nas crosice ne sme imet, ker niso zadaj čist zaprte
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:53:34
|
|
|
|
Dudica1
|
V rovtah v vrtcu majo lahko croksice,čudno da je v logatcu drugač
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:54:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pol pa najboljš mu kupiš ene une z živalco ampak ne vem če jih v vrtcu dovolijo ker nimajo orng podlage.T ma take za doma ne v vrtcu morajo imeti, vsaj zdaj ko so veliki, take copate k so okol in okol zaprte, prstov ne sme imet zunaj k si jih lahko pri telovadbi poškoduje zadaj pa mora imet zaprto da mu .,.. pojma nimam zakaj no ampak taka pravila imajo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:55:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 V rovtah v vrtcu majo lahko croksice,čudno da je v logatcu drugač ja ne vem verjetno zato k vzgojiteljica pros da je tako k hodijo z istimi copati telovadit
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:56:52
|
|
|
|
Anonimen
|
pri O se pač ne sekiram, ker je majski otrok, če bo priden, bo maja shodil in potem celo poletje lahko uživa bos. ala tevice, mu bodo pa tuki komot gor pasale. recimo kaj takega: http://www.superge.si/html/svn/5809225-AA.shtml T pa je bil rojen oktobra. shodil je septembra. in zelo dobro vem, kako sem novembra iskala gojzarje, ki bi taki majhni nogici pasale. poleg tega so bile vse težke, če pa so že bile lahko in oh in sploh, pa so koštale skoraj pol porodniške.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:57:06
|
|
|
|
Anonimen
|
dobr sej nima veze bom že našla kakšne do ponedeljka
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:57:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 V rovtah v vrtcu majo lahko croksice,čudno da je v logatcu drugač pri nas imajo tudi lahko croksice
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:57:44
|
|
|
|
ledenka
|
neumno vprašanje... kako cifro crocsic bi mu nabavila za poletje? eni frendi so v ZDA in bi mi jih lahko prinesli (ker so pač bistveno cenejše kot tu)
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 11:58:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* pri O se pač ne sekiram, ker je majski otrok, če bo priden, bo maja shodil in potem celo poletje lahko uživa bos. ala tevice, mu bodo pa tuki komot gor pasale. recimo kaj takega: http://www.superge.si/html/svn/5809225-AA.shtml T pa je bil rojen oktobra. shodil je septembra. in zelo dobro vem, kako sem novembra iskala gojzarje, ki bi taki majhni nogici pasale. poleg tega so bile vse težke, če pa so že bile lahko in oh in sploh, pa so koštale skoraj pol porodniške. ja pr men je blo isto tele copatki so pa luštni
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 12:00:11
|
|
|
|
maja1488
|
Tudi pri nas v vrtcu so svetovale (zahtevat ne smejo seveda), da naj imajo otroci copate ala ciciban (vseeno katera firma, sam da so take). To pa zato, ker telovadijo vsak dan (program FIT) in je rekla, da nekaterim pol drsi in se sezuva...in je zaradi tega večja možnost poškodb (za katere so pa one odgovorne). Nekaj mamic je dalo predlog, da bi imeli športne copate za telovadbo, sam nebi imelo smisla, ker bi se potem pol ure obuvali, pol sezuvali in telovadli skor nič.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 12:00:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka neumno vprašanje... kako cifro crocsic bi mu nabavila za poletje? eni frendi so v ZDA in bi mi jih lahko prinesli (ker so pač bistveno cenejše kot tu) zdej ima številko 29, za pol pa nimam pojma, k zmerom grem v marcu nabavt čevlje za pomlad in poletje, tako da bom pol vidla koliko ima veliko nogo jz sem mu jih kupila lani za 7 € ja vem ponaredek in jih je ful rad nosu, sam zdej so mu premajhne
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 12:01:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Tudi pri nas v vrtcu so svetovale (zahtevat ne smejo seveda), da naj imajo otroci copate ala ciciban (vseeno katera firma, sam da so take). To pa zato, ker telovadijo vsak dan (program FIT) in je rekla, da nekaterim pol drsi in se sezuva...in je zaradi tega večja možnost poškodb (za katere so pa one odgovorne). Nekaj mamic je dalo predlog, da bi imeli športne copate za telovadbo, sam nebi imelo smisla, ker bi se potem pol ure obuvali, pol sezuvali in telovadli skor nič. no evo to ja, matr nisem znala povedat, se vid da sem zmešana
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 12:03:47
|
|
|
|
Anonimen
|
croscice se lahko odpnejo ali zapnejo. v telovadnico gredo enkrat na teden in takra si jih pač zapne.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 12:05:23
|
|
|
|
maja1488
|
Naši gredo v telovadnico vsak dan, ko je slabo vreme, če ni dežja pa so zunaj na igrišču. ZOJA!!!!! Kdo pelje 22? Da vidim, če se ga bom lahko natresla.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 12:05:26
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka neumno vprašanje... kako cifro crocsic bi mu nabavila za poletje? eni frendi so v ZDA in bi mi jih lahko prinesli (ker so pač bistveno cenejše kot tu) zdej ima številko 29, za pol pa nimam pojma, k zmerom grem v marcu nabavt čevlje za pomlad in poletje, tako da bom pol vidla koliko ima veliko nogo jz sem mu jih kupila lani za 7 € ja vem ponaredek in jih je ful rad nosu, sam zdej so mu premajhne no, M. še nima tako velike noge
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 12:06:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka neumno vprašanje... kako cifro crocsic bi mu nabavila za poletje? eni frendi so v ZDA in bi mi jih lahko prinesli (ker so pač bistveno cenejše kot tu) zdej ima številko 29, za pol pa nimam pojma, k zmerom grem v marcu nabavt čevlje za pomlad in poletje, tako da bom pol vidla koliko ima veliko nogo jz sem mu jih kupila lani za 7 € ja vem ponaredek in jih je ful rad nosu, sam zdej so mu premajhne 29 ? kdo ? za O sem kupila poletne tevice številka 19. sem se ravnala na podlagi izkušenj s T.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 12:07:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka neumno vprašanje... kako cifro crocsic bi mu nabavila za poletje? eni frendi so v ZDA in bi mi jih lahko prinesli (ker so pač bistveno cenejše kot tu) pomoje kakšne 19-tko al kaj...al pa 20...Maju bojo zdej kmal prav čeveljčki cicibanovi št 18
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 12:08:30
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 ZOJA!!!!! Kdo pelje 22? Da vidim, če se ga bom lahko natresla.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 12:09:14
|
|
|
|
maja1488
|
Ledenka, jst naročam kr iz co.uk strani. So od 10funtov naprej. Jst bi vzela najmanjšo cifro...Maša je pri dveh letih in pol imela 5-6. Poglej na spletni strani, ko iamjo po centimetrih in inčih.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 12:10:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka neumno vprašanje... kako cifro crocsic bi mu nabavila za poletje? eni frendi so v ZDA in bi mi jih lahko prinesli (ker so pač bistveno cenejše kot tu) zdej ima številko 29, za pol pa nimam pojma, k zmerom grem v marcu nabavt čevlje za pomlad in poletje, tako da bom pol vidla koliko ima veliko nogo jz sem mu jih kupila lani za 7 € ja vem ponaredek in jih je ful rad nosu, sam zdej so mu premajhne 29 ? kdo ? za O sem kupila poletne tevice številka 19. sem se ravnala na podlagi izkušenj s T. 4-letni sin
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 12:12:09
|
|
|
|
Anonimen
|
U. leze za kavč,... se igra s kroglico,... posoda je v pranju, prav tako perilo, postelje sva postlala, zdaj pa malo odmora. glede copatk, vidim, se pogovarjate. O. je imel vedno cicibanove. občasno ima zdaj (na obisku) telovadne, kakršne smo mi nekoč nosili... je ves vesel, ko jih obuva, ker ima takšne tudi bratranček,... zgled vabi. ali ne prodaja Blueeyes neke copatke, ki so podobne robeez samo cenejše? evo, gre že v kopalnico gledat pralni stroj,...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 12:12:18
|
|
|
|
Dudica1
|
ledenka je spraševala za Maksovo nogico
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 12:14:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ni hudega, se je zagledal v kahlo,... drugače pa: mi smo doma več ali manj bosi ali v štumfkih,... poleti je tudi fino, če je otrok bos zunaj (no, v LJ je to malo misija nemogoče, ko gremo k našim, pa veselo boslja,...)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?