Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:18:43
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ja...pol bom pa še jaz Vita s seboj pripeljala.....sam pri meni se je Tysona za bat, da bo vam vse otroke zbrcala, scukala, poslinila in podobno.... Sj se je še jst bojim....tyson je že pred 4 mesci u arburetumu skor larisso poteptala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:18:55
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 urša a si že dala žigco fižolovo župco za papcat Jaz sem dala že naši, pa jo je ful matral.... to je bilo kake 4 tede nazaj.... kaj a jo je napenjal revco ja...pa v spanju je tud full jokala, pol sem ji pa bušija masirala je blo pa ok.... tako, da bom še mali počakala.... sej se ne mudi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:19:02
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ simona.......tkole drži nogico dan moje skromno mnenje: kupi visoke čevlje na vezalke, da se nogica sfiksira Tamika men jih je P odsvetoval ker tamala še stiska prstke. Pa sej so šele 10 mescev stari. Imajo še kar nekaj časa da se vse poštima!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:19:43
|
|
|
|
Čebel@
|
simona......prideta na srečanje?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:20:03
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ja...pol bom pa še jaz Vita s seboj pripeljala.....sam pri meni se je Tysona za bat, da bo vam vse otroke zbrcala, scukala, poslinila in podobno.... zato bom jest bodygarda erika sabo prpelala ne bo nč pomagal.... se jo včasih še Vito boji.... ga je zadnjič kar s pasom namahala.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:20:28
|
|
|
|
Čebel@
|
kayica....dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:20:42
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej jaz sem za srečanje samo ne to soboto ki prihaja.... torta jaz sem za tud če je zdej, ker po vsej verjetnosti se februarja ne bomo vidli, če se pa bomo še enkrat vsi na kup zbrali pol pa lahko tud pol, al pa kar 2x ker eni so bolj zgodnji eni pa mal bolj pozni Sj torta je bla mišljena zdj z moje strani, ker srečanj nimamo vsak mesec, pa februarja bo večina v službi.... Ampak če bo februarja tud pa super ok... sam februarja bi si tud lahko cajt v soboto vzele... jaz tud že kmalu začnem delat.... men je vseeno, sam povejte do četrtka želje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:21:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej jaz sem za srečanje samo ne to soboto ki prihaja.... torta jaz sem za tud če je zdej, ker po vsej verjetnosti se februarja ne bomo vidli, če se pa bomo še enkrat vsi na kup zbrali pol pa lahko tud pol, al pa kar 2x ker eni so bolj zgodnji eni pa mal bolj pozni Sj torta je bla mišljena zdj z moje strani, ker srečanj nimamo vsak mesec, pa februarja bo večina v službi.... Ampak če bo februarja tud pa super ok... sam februarja bi si tud lahko cajt v soboto vzele... jaz tud že kmalu začnem delat.... men je vseeno, sam povejte do četrtka želje moje mnenje:če se nas bo kar nekaj nabralo(konec koncev je časa več kot 1 teden),sem jaz za zdej torto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:22:35
|
|
|
|
Onasiss
|
Sicer pa imajo igralnico tudi v POD VODO.... mislim imajo blazine in tobogan...pa za ta velika igrala.... sam ne mormo bit zraven pa kave pit in torte jest, drugače se lahko torta tud pri njih naroči....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:22:44
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ja...pol bom pa še jaz Vita s seboj pripeljala.....sam pri meni se je Tysona za bat, da bo vam vse otroke zbrcala, scukala, poslinila in podobno.... zato bom jest bodygarda erika sabo prpelala ne bo nč pomagal.... se jo včasih še Vito boji.... ga je zadnjič kar s pasom namahala.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:23:11
|
|
|
|
Urša08
|
No potem bom pa jaz tud še počakala z juhico - mu bom dala naslednjič par žličk tako kot zadnjič. Bom pa jutri golaž prvič dala Žigu.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:24:07
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Sicer pa imajo igralnico tudi v POD VODO.... mislim imajo blazine in tobogan...pa za ta velika igrala.... sam ne mormo bit zraven pa kave pit in torte jest, drugače se lahko torta tud pri njih naroči.... kje pa je to...pod vodo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:25:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Sicer pa imajo igralnico tudi v POD VODO.... mislim imajo blazine in tobogan...pa za ta velika igrala.... sam ne mormo bit zraven pa kave pit in torte jest, drugače se lahko torta tud pri njih naroči.... kje pa je to...pod vodo a ni to v city-ju? samo tam pa ni za male
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:25:32
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Sicer pa imajo igralnico tudi v POD VODO.... mislim imajo blazine in tobogan...pa za ta velika igrala.... sam ne mormo bit zraven pa kave pit in torte jest, drugače se lahko torta tud pri njih naroči.... kje pa je to...pod vodo V City parku, gor poleg mehiške.... pri tistemu vhodu kjer je mobitel....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:25:46
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No potem bom pa jaz tud še počakala z juhico - mu bom dala naslednjič par žličk tako kot zadnjič. Bom pa jutri golaž prvič dala Žigu. Jst sm ji dala zadnjič fižolovo juhico, ji je bla všeč pa ni blo niti nobenih problemov z napenjanjem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:27:07
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ simona......prideta na srečanje? Če bo sobota pol ja! A zdej velja za 16.1?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:27:41
|
|
|
|
Urša08
|
No zdej se je pa Nejc spomnil da je lačen prvi obrok ob pol dvanajstih mah mu grem kar kosilo dat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:28:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ simona......prideta na srečanje? Če bo sobota pol ja! A zdej velja za 16.1? jap
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:29:39
|
|
|
|
Čebel@
|
kje?-->KOLOSEJ kdaj?-->16.1.2010(sobota)? ob?-->10.00 -čebel@ -urša08 -claud -sunny -maksi -ajvy -surf -tanci -onasiss -simonakr dajte se pofločkat punce,da se spoznamo!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:36:30
|
|
|
|
kayica24
|
Dan dan Čebela najprej traja, da vse preberem Ker je to v 2010 moj 1. post vam vsem želim veliko zdravja, samozadovoljstva, ljubezni, razumevanja, osebne sreče in notranjega miru, veliko lepih trenutkov s svojimi družinicami in še veliko napisanih besed na našem "skupnem domu"-RR-ju... Rada vas imam in hvala, da mi mnogokrat krajšate čas...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:39:09
|
|
|
|
Čebel@
|
kayica......zelo lepo voščilo enako tebi in tvoji družinici .....se vidimo na srečanju?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:39:46
|
|
|
|
SURF
|
ok ...midve pridema Majchy-glede nogic tvoje čebelice,daj probaj tiste zoknčke samo z bremzicami...nevem...naša je tudi imela te zoknčke z gumo...pa se tista guma tok čudn postavlja,kot bi nogica rahlo drsela v njej res... Drugače pa Patricija že ima občasno cicibanke in lepše hodi v njih..pri plazenju jo pa malo motijo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:41:18
|
|
|
|
kayica24
|
Čebel@, naša ima Cicibanke s trdim podplatom, ker veliko hodi-z našo pomočjo, tako da se z vsako roko drži za moj prst... Res, da to ni priporočljivo, ampak je pri nas v hiši veliko ljudi in jo vsi pomalem razvajajo in se je tako navadila...Hodi pa zelo lepo in lepo prestavlja in polaga nogice... Oooo, vidim, da boste praznovale... No, pa še kak košček za naju pojejte, pa kaj popijte...Bi prišle, ampak je Lj res predaleč..Bova pa z mislimi pr vas... Jaz sem tudi še do septembra doma, do takrat bom pa delala izpite in probala priti do diplome...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:43:35
|
|
|
|
kayica24
|
Tanči, upam da ne zameriš, ampak...Si že pri volji, da deliš z nami tvojo odločitev?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:45:24
|
|
|
|
kayica24
|
Katjuša, če je Benjamin drugače dobre volje, energičen in ok, ko bedi, potem pomoje ni panike... Lahko pa da mu primanjkuje železa?pa je zato bolj utrujen in zaspan...Poskusi mu dajat malo več mesa, pa rdečo peso, pa kakšne temne sokove...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?