Nepoznana
|
Dobro jutro! Me smo pred pol ure vstale, Vita se od takrat pridno igra na otoku v stajici, jaz pa sem se že najedla, zdej pa veselo tle brskam . Ko me bo rabila, bo že povedala... Pridno punco mam, ni kaj. Jao, sam kolk enga drekca ima lahko Vita v seb - prejle se je podelala in to tko, da je bila plenica čist polna, pri bedrih je ven udarlo, bodi do polovice umazan, hlačke tud. Pa sem jo takoj previla, ko so zvočni efekti utihnili . Zanimivo, včeraj sem sumila zobke za tečnobo, danes nič ne kaže, da bi jo kaj matralo . Bolj ko študiram, bolj se mi zdi, da je mogoče kej AD3 kapljica kriva. Ker tko sitna že dolgo ni bila, pa tud ko je zaspala je kar neki stokala, dvakrat se celo z jokom zbudila. Danes ji ne bom dala kapljice, da vidim, kaj bo. Jutri jo spet dobi. Vohuni: Jaz upam, da jih nimam...Čeprav je pa res, da nič takega ne pišem, da bi bilo komu kaj posebno zanimivo Iiiii, moja bejba drema na otoku . In to brez kakršnegakoli sitnarjenja. Drugače nikoli sama ne zaspi - mora bit priklopljena ali pa da se ji rit trese v vozičku.