Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana IZVIRNO SPOROČILO: altaja Nepoznana: pa sej ni nič narobe da spi pri tebi. Eni pravijo, da je to bolje in celo priporočajo da spi pri mami. Jst tega ne prakticiram zato ker se pol tud premaknit ne upava mali je pa ko lord na sredini in ves razkomoten. Tko spimo vsak na svojem placu dokler se mali ne zbudi, nato nadaljujemo v troje. Če bi mela večjo posteljo (mava 140) bi sigurno večkrat spali skupaj. Men osebno je lepše kdar ga imam pri sebi, ampak kaj ko se ne spočijem dovolj. Altaja, koooončno, da kdo tud tkole misli. Vsi mi namreč "težijo", da jo bom preveč razvadla, pa da jo bom težko odvadila spanja pri meni... Je pa tako, da imava midva zakonsko posteljo (180cm) in dva jogija - me z Vito sva na enem jogiju, ati na drugem. Vito ponoč tud prestavljam iz ene na drugo stran zarad dojenja in kadar pristane na robu, me ponavadi "zrine" na atijev jogi, ona pa kraljuje na mojem . Po navadi je tako, ker če je na sredini, ati ne more spat, ker ga je strah, da jo bo poškodoval - si zatlači kovter med jogija, da nima dostopa z rokami do nje. Jaz pa spim kot angelček, tudi če je Vita poleg mene. Kakanje: najmanj 2x dnevno, včasih še večkrat. Ne glede na pogostost včasih dobimo tako porcijo, da je ni plenice, ki bi zdržala ... in sledi kompletno preoblačenje Hej, hej, pa saj nas je cel kup družinsko-posteljnih tule . Kaj drugi mislijo, se pa že vsaj 15 let ne sekiram (vsaj pri otrocih) . Sicer pa imamo pri nas 190x200, pa ograjico, kup pliškotov, našega princa in naju neje na robu.