|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
5.1.2010 13:48:38   
vila MaLiNa
Altaja kater sedež pa imaš to?
Naša se pa še ne razburja, paše ji tako kot jo daš... Najraje pa sedi pri meni v naročju za mizo in upa, da bo kaj pod njene ročice prišlouser posted image . Tako kot je že Veselka enkrat napisala - kar šalco bi k sebi nosilauser posted image .

Ampak tile naši septembrčki pa sploh ne jokajo tok. Se mi zdi, da se na čase samo razburjajo.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
5.1.2010 13:52:34   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Nepoznana: pa sej ni nič narobe da spi pri tebi. Eni pravijo, da je to bolje in celo priporočajo da spi pri mami. Jst tega ne prakticiram zato ker se pol tud premaknit ne upava mali je pa ko lord na sredini in ves razkomoten. Tko spimo vsak na svojem placu dokler se mali ne zbudi, nato nadaljujemo v troje. Če bi mela večjo posteljo (mava 140) bi sigurno večkrat spali skupaj. Men osebno je lepše kdar ga imam pri sebi, ampak kaj ko se ne spočijem dovolj.

Altaja, koooončno, da kdo tud tkole misli. Vsi mi namreč "težijo", da jo bom preveč razvadla, pa da jo bom težko odvadila spanja pri meni... Je pa tako, da imava midva zakonsko posteljo (180cm) in dva jogija - me z Vito sva na enem jogiju, ati na drugem. Vito ponoč tud prestavljam iz ene na drugo stran zarad dojenja in kadar pristane na robu, me ponavadi "zrine" na atijev jogi, ona pa kraljuje na mojemuser posted image . Po navadi je tako, ker če je na sredini, ati ne more spat, ker ga je strah, da jo bo poškodoval - si zatlači kovter med jogija, da nima dostopa z rokami do nje. Jaz pa spim kot angelček, tudi če je Vita poleg mene.

Kakanje: najmanj 2x dnevno, včasih še večkrat. Ne glede na pogostost včasih dobimo tako porcijo, da je ni plenice, ki bi zdržalauser posted image ... in sledi kompletno preoblačenje user posted image

Nepoznana pusti druge kar pri miru. Vsak je lahko pameten samo za svojega otroka. S kakšnimi idejami včasih moj pride iz službeuser posted image . Če vam tako paše... je pač idealno za vas.

Tako pa tudi moj dragi narediuser posted image

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
5.1.2010 13:52:57   
baby blue
Ja bolj je razburjenje ali pa jeza... user posted image Pri nas se mi zdi da sploh nima pravega joka ampak bolj godrnjanje pa solzice ji na oči pridejo drugače pa ni pravi jok...

Sem mal pogledala za avtosedeže in zaenkrat mi je v oči padel od Maxi Cosi Tobiuser posted image Pa tudi cena je solidna... Kdaj pa imate namen kupovati take sedeže oziroma dati vanj otročka?

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
5.1.2010 13:53:30   
vila MaLiNa
Mož* sporoči, kako bo, ko bo šel Klemen sprobavati kater avtosedež mu odgovarja.

Neposredna povezava do sporočila: 4304
5.1.2010 13:55:20   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Nepoznana: pa sej ni nič narobe da spi pri tebi. Eni pravijo, da je to bolje in celo priporočajo da spi pri mami. Jst tega ne prakticiram zato ker se pol tud premaknit ne upava mali je pa ko lord na sredini in ves razkomoten. Tko spimo vsak na svojem placu dokler se mali ne zbudi, nato nadaljujemo v troje. Če bi mela večjo posteljo (mava 140) bi sigurno večkrat spali skupaj. Men osebno je lepše kdar ga imam pri sebi, ampak kaj ko se ne spočijem dovolj.

Altaja, koooončno, da kdo tud tkole misli. Vsi mi namreč "težijo", da jo bom preveč razvadla, pa da jo bom težko odvadila spanja pri meni... Je pa tako, da imava midva zakonsko posteljo (180cm) in dva jogija - me z Vito sva na enem jogiju, ati na drugem. Vito ponoč tud prestavljam iz ene na drugo stran zarad dojenja in kadar pristane na robu, me ponavadi "zrine" na atijev jogi, ona pa kraljuje na mojemuser posted image . Po navadi je tako, ker če je na sredini, ati ne more spat, ker ga je strah, da jo bo poškodoval - si zatlači kovter med jogija, da nima dostopa z rokami do nje. Jaz pa spim kot angelček, tudi če je Vita poleg mene.

Kakanje: najmanj 2x dnevno, včasih še večkrat. Ne glede na pogostost včasih dobimo tako porcijo, da je ni plenice, ki bi zdržalauser posted image ... in sledi kompletno preoblačenje user posted image

Hej, hej, pa saj nas je cel kup družinsko-posteljnih tuleuser posted image user posted image user posted image . Kaj drugi mislijo, se pa že vsaj 15 let ne sekiram (vsaj pri otrocih)user posted image .
Sicer pa imamo pri nas 190x200, pa ograjico, kup pliškotov, našega princa in naju neje na robu.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
5.1.2010 13:57:02   
vila MaLiNa
Baby blue... ja samo razburjajo seuser posted image . Ko dava Saro malo k tašči in tastu na čuvanje, je 10miin vredu. Potem začne protestirati in dreti, da je z ničemer ne moraš zamotiti, no potem jo pa tašča popoka za gor in že na drugi stopnici se ji smejiuser posted image user posted image user posted image

Sama jo bom probala imeti v lupinci kolikor dolgo bo šlo, ko ji ne bo več udobno ali pa, da ji bo glavica bila že čez, takrat pa jo bova dala v avtosedež.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
5.1.2010 14:00:12   
anitka7
Neli ponavad se dobimo spodaj pred Milerjem,tm je en lokal k je komot parkirat vozičke user posted image
Škorpijončica user posted image super da bošti tud prišla

kakanje Neli že od enga meseca dalje kaka na cca 3-4 dni,je pa tak zenf barve,tekoč

avtosedež mi imamo maxi cosi priori,podoben je tobi-ju...me pa zanima, tiste k mate tud že večje otroke, ker avtosedež priporočate oz s katerim imate dobre izkušnje za tavelzga,se pravi za po tem maxi cosi prioriju

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
5.1.2010 14:00:13   
baby blue
Lana vse noči spi sama v svoji posteljici zjutraj ko se pa zbudi za jest jo pa potem k sebi v posteljo vzamem in zaspimo skupaj pol se pa še malo pocrkljamo... Čez dan pa po večini spi tud v svoji posteljici al pa gospodična spi na taveliki user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

Neposredna povezava do sporočila: 4308
5.1.2010 14:01:42   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Mož* sporoči, kako bo, ko bo šel Klemen sprobavati kater avtosedež mu odgovarja.

Bom

Neposredna povezava do sporočila: 4309
5.1.2010 14:08:18   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Neli ponavad se dobimo spodaj pred Milerjem,tm je en lokal k je komot parkirat vozičke user posted image

kakanje Neli že od enga meseca dalje kaka na cca 3-4 dni,je pa tak zenf barve,tekoč

avtosedež mi imamo maxi cosi priori,podoben je tobi-ju...me pa zanima, tiste k mate tud že večje otroke, ker avtosedež priporočate oz s katerim imate dobre izkušnje za tavelzga,se pravi za po tem maxi cosi prioriju

Anitka, osebih izkušenj še nimam, pozitivno pa slišim o MC Rodi-ju user posted image Če bi jaz danes rabila, bi se verjetno kar zanj odločila. mi je všeč da ima zaščito za glavo, jahači so tudi meni "nevarni" user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
5.1.2010 14:09:04   
Mož*

Mi smo imeli Römerja, Renolouxa in Concorda (predhodnika Lift Pro, ki je še danes med bolje ocenjenimi). Za nečaka (4 leta, 21 kg, 115 cm) smo pred par meseci kupili Maxi Cosi, ker Concorda ni bilo moč dobiti (v R?omerju pa je bil utesnjen)

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
5.1.2010 14:20:39   
Anonimen
nepoznana midva sva Lukca mela do 6 meseca pr seb k so me dohtarji prestrašil da bo lahk mel kakšno dihalno stisko in ga naj mam raj zraven itak pa v pojstlc ni hotel bit,tko da zdej pa spi v svoji sobi in v svoji pojstelji,ko boš mela občutek boš deteta že popokala v svojo pojstlo in basta,tko da sebe posluši in kot je naša malinca rekla se ne oziraj na drugeuser posted image

midva mava za tamavčija maxi cosi tobi in je ful super,ker ko zaspi v avtu ga v leže dam in drnjoha do domauser posted image za kasnej pa pojma nimam ampak bomo rabil še nekaj cajta do tm k naš 2-letnik tehta 11 kilcuser posted image bo manekenčekuser posted image

(odgovor članu Mož*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4312
5.1.2010 14:30:10   
neli04
avtosedeži:mi imamo za večji dve kar navadne jahače,kupljene v BC,za Anžeta pa bomo imeli Chicco-oznake ne poznam,ker je še od ta druge in smo bili zadovoljni,zato smo ga spravili.imamo pa dva,ker nujno rabiva vsak po enega v avtu,zaradi najinih služb.sem pa jaz enega kupila rabljenega-vem,da se na varnosti otrok naj ne bi "šparalo",ampak glede na to,da so vsi trije še v avtosedežih in da jih rabiva v obeh avtomobilh si je težko privoščiti 6 najbolje ocenjenih in najkvalitetnejših in po možnosti precej dragih avtsoedežev.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
5.1.2010 14:55:49   
draja
Dan!

Spanje: Vidim torej, da hodi naš Filip prvi spat, saj praviloma spi že ob 19:30, najkasneje pa ob 20-ih. Pol je pa čist odvisno kako poteka noč, ampak ponavadi je 2-krat al pa 3-krat do cca. 7:30 ko zaključi s spanjem, vmes pa se ponavadi tam nekje do 22-ih, 23-ih kar naprej zbuja in jamra....

Avtosedeži: v lupinici bo kar se da dolgo. Prva je bila kar do 1 leta ali še malo čez, ker pač ni bila med večjimi. Filip bo pa notri dokler bo zdržal.
Drugače pa imamo mi Maxi Cosi Priorifix (z isofix sisitemom, ki velja za najbolj varnega), Maxi Cosi Priori in Romer King. Maxi Cosija sta mi precej bolj všeč ker sta precej bolj praktična kar se regulacije pasov in prevlek tiče.

Drugače pa poznam 3 družine s Kiddyem in so vsi otroci noro zadovoljni s tisto mizico in se v drugačnih sedežih sploh vozit nočejo. Jaz mislim da se otrok navadi sedeža, ki ga najprej uporablja, vse druge pa pol težje sprejme.

kakanje: obvezno kaka vsaj 4-krat na dan, običajno pa še večkrat. Ima pa podobne probleme s prebavo kot njegova sestrica, ki je alergik, tako da sem že na strogi dieti brez mleka in jajc. Kaka namreč občasno zelo sluzasto in pogosto so vmes krvave nitke. Enako je bilo pri prvi, ki je šla potem čez vse alergološke teste in gastro preiskave. Upam, da se jih bomo pri Filipu izognili, saj na koncu je pomagalo le tisto, kar sem sama ugotovila da ji ne paše, izvidi pa so bili na začetku vsi negativni in je bila alergija potrjena šele pri 10-ih mesecih.

Toliko zaenkrat. Se bolj malo javljam, saj vsak prosti trenutek izkoristim za delo za službo, za RR pa imam ponavadi čas ko jem, takrat pa ne morem pisatuser posted image .

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
5.1.2010 15:00:40   
neli04

kdaj pa kaj planirate ta randi v SN?

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
5.1.2010 15:01:31   
kepica
altaja pravega dobrovoljčka imašuser posted image Pa super že sediuser posted image

Moj križ je bolje. HB za kozmodisk. Sem zelo dvomila v ta kos plastike, pa čudežno pomagauser posted image Se ne bom pritoževala. Danes lahko že nosim malega po stanovanju, včeraj pa nisem mogla vstat iz postelje. Grozno je bilo. Mali je jokal zraven mene na postelji, jaz se pa tudi toliko nisem mogla premaknit, da bi dvignila majico in ga nahranilauser posted image Mali pa neutolažljivo jokal. Telefon pa daleč stran. Je jokal toliko časa, da ga je mami slišala in prišla pomagat. Danes sem super v primerjavi z včerajšnjim dnem. Vse skupaj pa traja že 4 dniuser posted image

Naš pa kaka pri vsakem hranjenu, torej na vsake 3 ure, včasih pa še kdaj vmesuser posted image Da ne omenjam, da je vsako jutro do vratu pokakan user posted image Komaj za plenice sproti zaslužimouser posted image Kupim kar po dva ali tri pakete plenic naenkrat in se mi je iz prehoda iz št. 1 na 2 zgodilo, da enega paketa nismo porabili, ker mali tako hitro raste. Pa sedaj spet vidim, da je kriza. Imamo št. 3, mali ima že skoraj 7kg, v omari pa še dva paketa plenic. Pa ne glede na to, da jih hitro porabim, se mi  zdi, da jih kar čez noč preraste.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
5.1.2010 16:11:21   
tulpek
Naj vam povem, da se je moje dete končno pokakalo in to sredi kuhanja kosila user posted image ... si pa najde čas. Ni bila pa porcija nič kaj posebej velika, mogoče me še čaka kakšna pošiljka...

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
5.1.2010 16:27:33   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

test22... kaj ti vohuniš za bariko? Nas redno spremljaš... kak mora biti zabavno.

Zdaj pa res grem.

user posted image user posted image user posted image , boli mene kdo vohuni za menoj, samo da se imajo super, in da imajo kej za govorituser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
5.1.2010 16:36:14   
barika

maxi cosi rodi ali kaj je ... pač naslednji mcuser posted image
T. je imel danes kontrolo...mater skor me je kap, 8 kil in 65 cmuser posted image user posted image user posted image , dohterca je zadovoljna, pravi, da ni pretežek, ker spije od 120 do 150 ml....

grem zdej na jogo ... pešuser posted image user posted image , pa ful me glava boliuser posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
5.1.2010 17:19:26   
trudi*
Dan!

Se oglasim prav na hitro, ker mi pa nismo ravno najbolje začeli leta. Naša pupika je fasala virozo in ima danes že 3 dan vročino, ki se ji dvigne do 41. Je tako boga, da ne more prav nič, 2 dni tudi spat ni morala, je samo stokala.
Upam, da bo jutri bolje.

Pridno čvekajte, da bom ponoči imela kaj brat, da ne zaspim pokonci user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
5.1.2010 17:29:14   
Mož*
No, pa sva nazaj s skoraj 3-urnega vozičkanja po snegu. Sva bila na Rožniku, pa v Stari Ljubljani, pa snežinke sva gledala, po dobri uri je končno zaspal in spal skoraj 2 uri. Pa 2 francoska rogljiča sem uspela utamanit na poti, user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
5.1.2010 17:40:00   
eva Ana
user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
5.1.2010 17:40:38   
eva Ana
aha, pa mi je uspelo...no tako naša pikica bere knjige!

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
5.1.2010 17:44:45   
eva Ana
Mož vidva sta pa prava športnika!
Jaz sem vedno oboževala sprehod po snegu...sedaj to prenašam še na mojo pupo...in se nič ne pritožuje!

ČIM VEČ SVEŽEGA ZRAKA!!!!!

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
5.1.2010 17:49:39   
eva Ana
Vidim, da je bila debata o avtosedežih...mi imamo Römer-jevega, lupinico in tud za naprej imamo od Römer-ja! Ta za naprej se da potegnit, da je otrok bolj v ležečem položaju, recimo če zaspi.
Tudi testi za Römer-ja so izredno dobri-jaz jim zaupam.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......