Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka spanje na boku je pri nas že skor od vsega začetka misija nemogoče, razn če spi ob meni in je na zizi podobno kot pri vili malini... no, pa sej vidm, da sta si najini punci kar dosti podobni no, na trebuh je nikol ne dam spat js mam tud krvno skupino 0, torej rojen mesojed, sem pa vegi in se brez mesa mnogo bolje počutim. Aurora bodije in majčke še 68 obleče, hlače morjo bit pa že večje, 68 je prekratko. ima ful dolge noge... na atija. ampak od zdej naprej kupujem samo še vsako drugo naslednjo številko, ker mal prehitro menjamo - vsak mesec, kr drago če na koncu sešteješ. mogoče bodije po vrsti, da pleničko držijo, ostalo pa kr večje. vila malina tvoja je pa res že baba in pol kepica kak lep božiček je pa čist profi... polari čestitke za krst. a je Aurora edina nekrščena "septembrka"? no, sej to bo tudi ostala. mi smo bli pa dons na sprehodu po snegu. sva dala prevleko za dež čez košaro in je Aurora ful uživala. najprej smo bli celo v Lj namenjeni, pa sem v Po obrnila, ker je preveč snežil, pa še v Lj je začelo tudi. pri nas še kar naletava, kar je precej nenavadno za ta konec. mož pa kako malo lupinico imate to? sem misnla, da je naša mala, ampak ima Aurora še dost do roba navzgor. edin mal ozka je. si pa tud že ogledujeva sedeže, no, sej je še čas, bova pa naročila prek o-baby, ker so bistveno nižje cene kot pri nas. sam na pokušino bomo šli, da bomo vedli, kaj Aurori paše. prekuhavanje js pa še kr, mi je mal tko tko zarad mlekca. no, počas ponehujemo. Lupinica je čisto običajna, Maxi Cosi - cabriofix, kot jo ima menda večina; naš ima dolg zgornji del in (kratke noge), očitno . Na poskušino sedežev bomo šli tudi mi, moram pregledati vse tri: Kiddy infinitiv, pa Maxi Cosi Toby in Concord Ultimax. Sprehod: danes 2x, popoldanski že po snegu. Prva liga. Potem smo se odpeljali še v Supernovo, ker sem čakala razprodaje, da sinu kupimo gojzerje. Ima (je imel) samo še ene superge in pancarje, s katerimi, pa, žal, ne more v šolo. Lani še 35, sedaj pa 42,5, da te kap. Sem dobila odlične Merellove z Vibram podplatom in tex membrano, znižane za 40%. Prekuhavanje: ne, a imam Aventov parni sterilizator, ki ga redno uporabljam (pa še pribor je stalno spravljen). Nekrščen bo ostal tudi Klemen.