|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
4.1.2010 20:47:49   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

dolenjka konc tedna planiramo... moj ima še dopust ta teden. no, tortici bom kar ne rekla, ker mojih 65 kg kr vztraja. pa bi rada naslednjega user posted image spet začela na 57, ker če bo spet +20, bo pol pa res že kriza. še zdej me kolena bolijo user posted image

ja, ko gre moj 1x v službo, sem pol brez avta user posted image

brez avta user posted image user posted image user posted image user posted image

A v Indijo koromandijo pa zdaj ne gre nič user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
4.1.2010 21:25:18   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: polari

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Punce, na današnji dan, pred natanko enim letom, sem izvedela, da sem noseča :)

Septemberke torej praznujemo eno leto klepetanja na RR forumu :)
user posted image Vsem enuser posted image

Jooooooj, ko smo že pri tej temi...jaz lani taki čas niti približno nisem vedla, da sem že noseča...za novo leto smo se ga taaakkoooooo nacedili, da je blo joj.....groza! 12.1. sem zvedla......user posted image user posted image user posted image

Joj, mi smo ga tudi fino zalili. Tri leta se ni prijelo tako, kot bi se moralo. Vse živo smo dali skozi. Od nezmožnosti zanositve do spontanega splava in čiščenja. No, lani se pa cel december nisem nič pazila, žurirali smo ga do onemoglosti in je uspelo. Alkohol je zgleda pomagaluser posted image Sem ga za piko na i kar z viskijem zalilauser posted image user posted image

Moj hrbet je za odtenek bolje. Mi je dragi prinesel kozmodisk. Ma ne morem verjet, da en kos nagrbančene plastike tako pomaga.Psssst.... Se ne bom preveč hvalila, da me spet ne udari.

Prekuhavam tudi jaz ne. Se mi zdi brez pomena, ker itak non stop roke v usta tišči. Tam je še več bakterij, kot na flaški, ki je pomita.

polari samo za info. Meni je prodajalka v BC rekla, da je ta sedež bolj primeren za "drugi"avtosedež (recimo za v avto, kjer se otrok vozi samo občasno).

avtosedež: tudi mi bomo počasi začeli razmišljati o nakupu avtosedeža skupine II. Čeprav, baje, da mora otrok imet vsaj 9 kg, da gre ven iz lupiniceuser posted image   Lupinica nam je sicer še prav, ampak v teh bundicah in kombinezonih je res kar malo tesna.
Imam pa za prvega otroka tale avtosedež: http://www.storchenmuehle.de/index.php?id=30&L=4 in smo zelo zadovoljni z njim, zato bom za vmes kupila samo nekaj za silo, potem pa bomo uporabljali kar tega naprej, večji otrok bo pa potem kar na jahaču, ker bo že dovolj velik.

Tako lepo snežiuser posted image user posted image To je pa zame največji užitek gledati skozi okno. Saj, če bi morala zjutraj v službo, se ne bi tako veselilauser posted image

Letim pod tuš, potem pa v horizontalo, da bom spočita za nočne podvigeuser posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
4.1.2010 21:34:39   
dolenjka
Kepica, samo to bi pripomnila, da če je Nania avtosedež v drugem avtomobilu in za občasne vožnje, se tudi takrat lahko zgodi nesreča user posted image Ob upoštevanju kake akcije ali pa nakupa v tujini se tej ceni doda še 50 EUR, pa se lahko kupi kvalitetnejši avtosedež user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
4.1.2010 21:38:07   
Tanik
danes je pa naš tamal tok tečkan user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Polari, lep krst:)
Še nekaj me zanima: a namerava katera spomladi krstit dojenčka? Nia bo najbrž krščena pa bi si od katere isposodila oblekco za krst, ker ne bi sam za en eno priložnost kupovala...No, če bo katera, naj se spomni name, prosim.

ja, jaz bom spomladi krstila našga fanta, samo verjetno rabiš obleke za punčko.

Pa še eno vpr: A ve še vedno prekuhavate oz. sterilizirate flaške in dude ali samo fajn operete? Ker sem brala, da se mora otrok itak počasi navadit klic in da ni treba da je vse sterilno kot za novorojenčke..
jaz jih perem pod vročo vodo s cetom, vsake toliko pa prekuham ampak bolj redko ker imam samo po eno flašo.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
4.1.2010 21:43:19   
Nepoznana
Vita je tud tečna dons...no, popoldne user posted image

Pravkar je zaspala, jaz pa se s salamo in sirom bašem, pol grem pa še jaz spat, da me ne preseneti in se prehitro zbudi.

Men se zdi, da jo zobki matrajo, ker si je uno zadevo za grizt tko v usta tlačila, da je imela čisto rdeče okrog ust. Kako dolgo pa lahko traja, da zobek pririne na plan?

Kar se krsta tiče - Vite ne bomo krstili, kljub ogrooomno začudenim pogledom. Naj svojega otroka naredijo, če hočejo imet krstuser posted image

25.9. Vita
rojstvo: 52cm, 3600g, og 35cm
1. mesec: 54cm, 4460g, og 36,8cm
3. mesec: 62,5 cm, 6410g, og 40 cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
4.1.2010 21:48:50   
baby blue
Krst... Midva Lane nisva krstila... Ne vem še ali jo bova ali ne nisva še govorila o tem...

Prekuhavanje dud in flašk... Jih ne prekuhavam v prvo sem jih zdej jih pa sperem pod vročo vodo pa je...

Jst tudi ob tem času še nisem vedela da smo v veselem pričakovanju tako da smo za božič in novo leto veselo jedli biftek in nazdravljali user posted image No pa saj je bilo vse brez problemov user posted image

Ja kmalu bo treba začet razmišljat o drugem avtosedežu oziromao večjemu user posted image user posted image Katerega bova vzela pa še ne vem bomo še malo prebrskali in poizvedovali naokoli user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
4.1.2010 21:51:29   
tulpek
Zobki lahko tudi kak mesec prej mučijo user posted image . Poglej, če ima kaj otečene dlesni, pri nas se prav na dlesni vidi izboklina, kjer so zobki. Tako na vrhu, kot ob straneh oz. po dolžini zobka (upam, da si predstavljaš, kaj mislim).
IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

Kar se krsta tiče - Vite ne bomo krstili, kljub ogrooomno začudenim pogledom. Naj svojega otroka naredijo, če hočejo imet krstuser posted image

user posted image user posted image user posted image
Midva verjetno enako.

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
4.1.2010 21:51:41   
barika
ne bom vsega brala sploh ...user posted image

PODATKOV ne bom devala,oz. ob priliki bom še tisto zbrisala kar je gor, pa verjetno si bom dala še objave zbrisat .... zaradi vohunov user posted image user posted image

SEDEŽ, Mož* vzami sedež, ki galahko obrneš v kontra stran od vožne, zaradi stabilnosti glavice. imajo ga v pikapolonici, ni ravno biser v lepoti, je epa zato aarnost na prvem mestu, kiddy se mi zdi pa fuuul nepraktičen zarad tiste mize. Ene naše novembrke imajo conkorda ali kaj je, in so zelo zadovoljne z njim!user posted image

Jutri se grem menit za mireno, da ne bo še kak user posted image padel, ker sma brez vsakršne zaščite. samo me malo skrbijo stranski učinki.user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
4.1.2010 21:54:24   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

povejte mi kako hudiča naj Karli vzamem vodo(urin)..kri je danes dala, vode pa nisem prinesla, ker mi ne rata v vrečko ulovit..pa, če še tako pritrdim vedno se najde neka luknja in vse gre mimo..torej??..ideje??..predlogi??user posted image

Ne se mi smejat...kako pa naj bi se dojenčkom sploh jemalo vodo?user posted image

Meni je prvo padlo na pamet, da bi jo razvila in pustila brcat z golo ritko, ker takrat se ponavadi tud polula. In bi poskušala nekak vodo lovit user posted image . Al bi ji pa pod golo rito kakšno vrečko podstavila, pa ni hudir, da ne bi neki prestregla user posted image .

Joj, to bo še pestro, če tudi mene doleti "lovljenje" Vitine vode.user posted image

user posted image user posted image dobiš vrečko in jo nalepiš gor na spolovilo, pri fantihgre na hitro in na izi user posted image user posted image

Krsta pa pri nas ne bo. nismo verni in ju ne mislima vpisovat nekam v kar ne verjamema,, pa še sorodnike jezima, ker so vsi "zelo verni" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4234
4.1.2010 21:56:05   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

spanje na boku je pri nas že skor od vsega začetka misija nemogoče, razn če spi ob meni in je na zizi user posted image podobno kot pri vili malini... no, pa sej vidm, da sta si najini punci kar dosti podobni user posted image no, na trebuh je nikol ne dam spat

js mam tud krvno skupino 0, torej rojen mesojed, sem pa vegi in se brez mesa mnogo bolje počutim.

Aurora bodije in majčke še 68 obleče, hlače morjo bit pa že večje, 68 je prekratko. ima ful dolge noge... na atija. ampak od zdej naprej kupujem samo še vsako drugo naslednjo številko, ker mal prehitro menjamo - vsak mesec, kr drago če na koncu sešteješ. mogoče bodije po vrsti, da pleničko držijo, ostalo pa kr večje.
vila malina tvoja je pa res že baba in pol user posted image

kepica kak lep božiček user posted image je pa čist profi...

polari čestitke za krst. a je Aurora edina nekrščena "septembrka"? no, sej to bo tudi ostala.

mi smo bli pa dons na sprehodu po snegu. sva dala prevleko za dež čez košaro in je Aurora ful uživala. najprej smo bli celo v Lj namenjeni, pa sem v Po obrnila, ker je preveč snežil, pa še v Lj je začelo tudi. pri nas še kar naletava, kar je precej nenavadno za ta konec.

mož pa kako malo lupinico imate to? sem misnla, da je naša mala, ampak ima Aurora še dost do roba navzgor. edin mal ozka je. si pa tud že ogledujeva sedeže, no, sej je še čas, bova pa naročila prek o-baby, ker so bistveno nižje cene kot pri nas. sam na pokušino bomo šli, da bomo vedli, kaj Aurori paše.

prekuhavanje js pa še kr, mi je mal tko tko zarad mlekca. no, počas ponehujemo.

Lupinica je čisto običajna, Maxi Cosi - cabriofix, kot jo ima menda večina; naš ima dolg zgornji del in (kratke noge), očitnouser posted image user posted image user posted image . Na poskušino sedežev bomo šli tudi mi, moram pregledati vse tri: Kiddy infinitiv, pa Maxi Cosi Toby in Concord Ultimax.

Sprehod: danes 2x, popoldanski že po snegu. Prva liga. Potem smo se odpeljali še v Supernovo, ker sem čakala razprodaje, da sinu kupimo gojzerje. Ima (je imel) samo še ene superge in pancarje, s katerimi, pa, žal, ne more v šolo. Lani še 35, sedaj pa 42,5, da te kap. Sem dobila odlične Merellove z Vibram podplatom in tex membrano, znižane za 40%.

Prekuhavanje: ne, a imam Aventov parni sterilizator, ki ga redno uporabljam (pa še pribor je stalno spravljen).

Nekrščen bo ostal tudi Klemen.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
4.1.2010 21:56:55   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Kepica, samo to bi pripomnila, da če je Nania avtosedež v drugem avtomobilu in za občasne vožnje, se tudi takrat lahko zgodi nesreča user posted image Ob upoštevanju kake akcije ali pa nakupa v tujini se tej ceni doda še 50 EUR, pa se lahko kupi kvalitetnejši avtosedež user posted image

podpišem, če lahko. ne šparat na varnosti otrok!!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
4.1.2010 21:58:45   
Nepoznana
Avtosedež smo mi že nabavili, ker sem imela bon in nisem vedela, da nima roka uporabnosti user posted image . Kupila sva Maxi cosi Tobija in upam, da nam ne bo žal in da se bo bejba v njem dobro počutila. Predvsem pa, da bo res tko varna, kot se hvali proizvajalec user posted image . Zdej pa sam upam, da ne bo taisti znižan v Pikapolonici user posted image , ker bom od jeze sama sebe ugriznila v rit. Plačala sem namreč polno ceno - 240 eur, ker se mi je tko mudilo zapraviti bon. user posted image Vem za drugič, da moram najprej preveriti, če ima bon rok trajanjauser posted image .

Flašk mi na srečo ni treba prekuhavati, ker jo samo dojim - čaja ji tud ne dajem user posted image . Baje, da ga ne potrebuje in zaenkrat niti ne kaže, da ji kaj manjka.

Da sem v veselem pričakovanju sem tudi jaz zvedela kasneje (20.1.), ker sva jo za silvestrovo šele ustvarila user posted image .

Nč, grem spat, da ne bom jutr preveč razštelana. Ali pa, bohnedaj, da me Vita še sred noči pokonc vrže, kar se zna zgodit, glede na to, da je ati v nočni in ona pol rada men nagaja. Ko je on doma, spita do dvanajstih user posted image .

Nočko!

25.9. Vita
rojstvo: 52cm, 3600g, og 35cm
1. mesec: 54cm, 4460g, og 36,8cm
3. mesec: 62,5 cm, 6410g, og 40 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
4.1.2010 22:04:14   
baby blue
Jst grem tud v deželo sanj... Vmes me bo pa tako ali tako Lana zbudila za jest user posted image

Naspite se, lahko nočko

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Neposredna povezava do sporočila: 4238
4.1.2010 22:05:12   
Mož*

Danes sem si ponovno ogledala Nania teste in so res katastrofalni. Žal.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
4.1.2010 22:07:23   
barika
Flašk ne steriliziram, imam samo tri, pa jih oba uporabljatauser posted image . malega dam na tla pa liže po tleh, potem pride še brat in je akcija. user posted image
tak, da, ko bost imele drugeg otroka bo pol manj steriliziranja in pazenjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4240
4.1.2010 22:47:42   
anitka7
Čer

Veselka Neli tud ne bo krščena,tud Nik ni krščen...sicer sva najprej mislila da bi jih krstila sam verjetn ne bo nič iz tega,niti mi to nič ne pomeni.

Dolenjka lahk si naredim kakšen opravek v SN user posted image user posted image npr. pitje čaja user posted image

Polari če greš v Nemčijo ti predlagam da tam pogledaš avtosedeže,so sigurno cenejši kot pri nas. Jaz mam drugi sedž Maxi cosi in mi je ful dobr....lupinico pa na žalost nimam Maxi cosi user posted image sem mislna da jo bom zamenjala preden se je Neli rodila pa nikak ni znesel finančno user posted image zdaj pa ne vem če še ima smisel

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
4.1.2010 23:01:38   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Flašk ne steriliziram, imam samo tri, pa jih oba uporabljatauser posted image . malega dam na tla pa liže po tleh, potem pride še brat in je akcija. user posted image
tak, da, ko bost imele drugeg otroka bo pol manj steriliziranja in pazenjauser posted image

komaj sem opazila tamalega spodaj user posted image
tavelik je lušten, nogice in rokice malega pa prav tako.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
4.1.2010 23:09:16   
jullie

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Jullie, zakaj pa moraš lovit vodo in zakaj kri?

..v sredo imamo pregled..čisto rutinsko se preverja..sem lani tudi imela pri treh mesecih.. tudi nove mere bom povedala v sredo..so mi tudi zaradi praznikov za 2 tedna zamaknili..

..ja pri pediatru se dobijo vrečke, ki jih nato nalepiš..samo fantkom je to lažje delat..js sem pa že dve vrečke porabla zato sem danes laboratoriju dobila še dve novi..upam, da mi rata..sem je zdaj napopala na novo in jo dala spat..držim pesti user posted image

..ojoj..kapljice..še kr ne dajem, pa sem rekla da po novem letu začnem user posted image ..ma pozabim js na to..

.glede lulčka pa meni pediater ni nikoli nič rekel..ampak mu od nekje pol leta dalje enkrat na teden med kopanjem potegnem kožico dol in sčistim..kar v vodi še..

..berem in se čudim kako velike otroke imate..naša pupa ima še vedno 62 user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
4.1.2010 23:10:19   
škorpijončica

Malo berem teme na RR pod razvoj, pa ful hvalijo posnetek od vzajemne vadba za mamico in dojenčka. Pa sem zdaj brskala za torente, da bi si ga zdawnloadala pa ga ni..A ga ima slučajno katera? Bi s tamalo malo telovadila pa se ga sploh več ne dobi, še na vzajemni so pošle zaloge in je rasprodan.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
4.1.2010 23:22:40   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Danes sem si ponovno ogledala Nania teste in so res katastrofalni. Žal.

kje gledaš teste?

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
4.1.2010 23:27:36   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Jullie, zakaj pa moraš lovit vodo in zakaj kri?

..v sredo imamo pregled..čisto rutinsko se preverja..sem lani tudi imela pri treh mesecih.. tudi nove mere bom povedala v sredo..so mi tudi zaradi praznikov za 2 tedna zamaknili..

Pri nas očitno ne user posted image user posted image user posted image
Grem spat zdaj, lahko noč.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
4.1.2010 23:32:55   
tulpek
test22... kaj ti vohuniš za bariko? Nas redno spremljaš... kak mora biti zabavno.

Zdaj pa res grem.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
5.1.2010 7:33:25   
Anonimen
jutro!
o noči ne bom govorila k je škoda beseduser posted image
glede lulčka to je treba čimvečkrat kožico potegnit dol do tiste meje kolikor pač gre,ne smete pretiravat ker to kožico lahko poškodujete,če pa tega ne delate se lahko kožica zaraste in bo problem ker bo otroček rabil operacijo da naredijo spet "luknjico",torej pridno dajite to kožico dol pa bo sam res do koder gre in nič na silouser posted image
za vodo oziroma urin se da dobit v lekarni tiste vrečke tko da mi smo jih že pri prvem kupili na zalogeuser posted image

zdej grem pa tamalga zbudit,to bo spet veselo....

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4248
5.1.2010 8:08:30   
baby blue
Jutro

Midve sva se pa podojili ati je šel v službo tako da sva po dolgem času sami... Zdej spi sama v tavelki postelji jst se ji bom pa tud še malo pridružla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
5.1.2010 8:42:55   
tažana
dobro jutro.

no bom mal pretrgala mojo rutino pisanja user posted image . medve z nežko se ponovno spravljava spat. upam da nama uspe, da bom na hitro postorila nekaj stvari. potem pa po opravkih, kar po snegu -super občutek.

urin: pri nas kar v ZD- ju to naredijo. pač toliko časa ostaneš tam, da se otrok polula. mi je pa zadnjič rekla naj s seboj prinesem mal čaja, da bo hitreje user posted image . imava pa kontrolo šele marca.

tudi jaz lansko leto še nisem vedela, da sem user posted image . je bil pa december 1. mesec, ko nisem tega pričakovala.

nepoznana: tudi jaz ji še ne dajem ničesar drugega kot dojenje user posted image . pri prvi se mi je ful mudilo dodajat, sedaj mi je pa čisto bolj preprosto tole dojenje user posted image . nič ni treba kuhat in pripravljat. ko pa bpm začela bom začela z zelenjavo (cvetača, brokoli...)kašic se bom poizkušala čim dlje izogibati. mlečne stvari pa bom kupovala tiste kašice, ki vsebujejo že prilagojeno mleko, ker za črpanje nimam dovolj (oziroma potem takoj tegam mastitis user posted image )

še kaj...
grem probat nežo v postlo dat.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......