ursa_p
|
Cer po dolgem casu! Sem sla najprej pogledat, ce je kera slucajno ze rodila ... na sreco nobena!!! Naj vam najprej voscim SRECNO NOVO LETO!!! Mi smo ga praznovali pri prijateljih v sosednji ulici skupaj z otroci in se eno druzino in je bilo prav lusno. Sine je zdrzal do pol treh zjutraj, potem pa le omagal pri risanki. Mi smo pa med tem za 1 uro igrali enko (pa se je vsake toliko casa slisalo iz dnevne - "tino, ne slisim!" ... hahaha, mi smo pa se bolj pokali od smeha). Sva bila pa ta teden v Ikei, kjer sva kupila ogromno omaro za spalnico, tako da sva imela te dni ogromno dela s pospravljanjem, ker sva celo stanovanje obrnila okoli. Pa se vedno ni konec s pospravljanjem. Kljub temu, da sem si zadala, da bom cunje in vse ostalo za dojencka pripravljala sele februarja, mi ni preostalo drugega, kot da pripravim in pospravim. Tako da sem ravnokar priblizno zlozila cunje za zacetek ostalo pa posortirala priblizno po stevilkah. Zraven pa za rdeci kriz nabrala cca. 4 ogromne vrece otroskih cunj. Zdej bo potrebno samo se vse oprat in pospravit v omaro. Popadki ... na poti iz Ikee sem imela ze kar hude popadke, najprej na 3 minute, potem pa so se podaljsevali na 6 minut. Je bilo pa tako hudo, da sem komaj prisla do sape, ker me je res grozno bolelo. Sem bila prepricana, da me pelje direktno v porodnisnico. Avto sva imela pa tako nabutan, da sem komaj sedela. No, na sreco se je po cca. 45 minutah vse umirilo, tako da sva se odpeljala kar lepo domov, naslednji dan pa v sluzbo, kot da nic ni bilo. Pregled ... ga imam jutri takoj po sluzbi. Tasce in mame ... tudi jaz bi takoj odsla od tukaj, ampak tudi midva nimava kam drugam. Nad nama namrec zivi tasca, ki nama da naceloma mir, ampak mene moti ze to, da se je (zadnji mesec je res malo bolje) vsak dan 5x al pa 10x ustavila pri nas ... tok tok in ze je bila notri. Mene je to strasno motilo. Pa da ne govorim o tem, da ce Matic pri njej ne naredi stvari, ki si jih zamisli takoj, kaksna stala je. Al pa okoli hise, ko zeliva kaj uredit ... ni za nobeno spremembo in se potem po pol leta pregovarjamo oz. pregovarjata (jaz sem (eni bi rekli na zalost) tiho), da uspemo kaj uredit. Okolica hise je pa za zjokat. No, odkar sem jaz pri hisi vsaj priblizno zgleda, ampak jaz bi ornk vse uredila, ona se pa ne da. Pa tudi midva nimava srece, da bi nama kaj z neba padlo. Bi pa midva rada vsaj prizidek naredila in bi imeli vsaj na drugi strani vhod, ne pa direkno mimo tascinega. Upam, da nama kmalu uspe. Moja mami je pa v drugo skrajnost ... je polna idej vedno in potem kar ne odstopi od svojega. Pa da ne govorim o hranjenju Gala ... jao. V glavnem z nobeno ne bi rada zivela, ampak bila na svojem ... no, ko bi nam enkrat le uspelo. Brcanje ... pri meni je se vedno vse enako ... cele dneve akcija v trebuhu ... mi ga obcasno kar premetava iz enega konca v drugega ... pa tudi velik je. Vas za nazaj res nisem brala, ker nimam casa ... a mi samo poveste, ce je kej novih fotk trebusckov (da jih grem poiskat) ... moj je ze ogromen. Sigurno imam se kaj za napisat po tolikem casu, ampak sem res strasno utrujena in grem samo se pod tus in spat. Lahko noc, Ursa
|