|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
3.1.2010 21:22:52   
Anonimen
lunka - ja res grozno. Kaj bo šele pri naših otrocih . Že za pokojnine bodo sigurno prikrajšani, kaj šele, ko bodo želeli na svoje.

Sploh ne želim vedetuser posted image user posted image user posted image user posted image  Upam sam, na najboljše

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2876
3.1.2010 21:25:36   
Anonimen
Vaju čisto razumem.
Jaz bom sedaj v 2. sobnem stanovanju s pupo v moji sobi in z njima v sosednji. Stanovanje ima pa 48 kvadratov . Pa z očetom se ne razumem ravno najbolje. Me je že sedaj groza kako bomo.

Bo že. Dokler še imaš nekje bit, je to še najmanjši problemuser posted image  Ti pa glej, da si le urediš tisto kar ti pripada - za vajino dobro.

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2877
3.1.2010 21:27:05   
Anonimen
No punce, kaj je zdaj to???????????
Jst sem spet v turbo pogonu, a nobene ni goruser posted image user posted image

Se mi vidi, da mi je dec spet ušel...........NA FUROuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2878
3.1.2010 21:28:06   
Anonimen
A ni mama rožca nekaj obljubljala, da pride nazaj? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2879
3.1.2010 21:41:39   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Vaju čisto razumem.
Jaz bom sedaj v 2. sobnem stanovanju s pupo v moji sobi in z njima v sosednji. Stanovanje ima pa 48 kvadratov . Pa z očetom se ne razumem ravno najbolje. Me je že sedaj groza kako bomo.

Bo že. Dokler še imaš nekje bit, je to še najmanjši problemuser posted image  Ti pa glej, da si le urediš tisto kar ti pripada - za vajino dobro.

Ja saj s tem se tudi tolažim. Da imam vsaj streho nad glavo.
Pa saj od časa do časa je vse ok. Ampak saj kot pravič.. mladi in stari ne gremo skupaj. Sploh če so to starši. Na žalost, bo vedno prišlo do nekega konflikta.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
3.1.2010 21:42:07   
zoey
Jaz sem se mal v TV zagledala user posted image Zdaj pa še 1 stroj cujnc obesim, pa spat. Jok človeka zmatra user posted image
Lahko noč pupe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
3.1.2010 21:44:52   
Zvezdici
zoey - jaz sem tudi oprala zadnjo rundo, hehe.
Lepo spi in lahko noč! user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
3.1.2010 22:47:25   
ursa_p
Cer po dolgem casu!

Sem sla najprej pogledat, ce je kera slucajno ze rodila ... na sreco nobena!!! user posted image

Naj vam najprej voscim SRECNO NOVO LETO!!! Mi smo ga praznovali pri prijateljih v sosednji ulici skupaj z otroci in se eno druzino in je bilo prav lusno. Sine je zdrzal do pol treh zjutraj, potem pa le omagal pri risanki. Mi smo pa med tem za 1 uro igrali enko (pa se je vsake toliko casa slisalo iz dnevne - "tino, ne slisim!" ... hahaha, mi smo pa se bolj pokali od smeha).

Sva bila pa ta teden v Ikei, kjer sva kupila ogromno omaro za spalnico, tako da sva imela te dni ogromno dela s pospravljanjem, ker sva celo stanovanje obrnila okoli. Pa se vedno ni konec s pospravljanjem. Kljub temu, da sem si zadala, da bom cunje in vse ostalo za dojencka pripravljala sele februarja, mi ni preostalo drugega, kot da pripravim in pospravim. Tako da sem ravnokar priblizno zlozila cunje za zacetek ostalo pa posortirala priblizno po stevilkah. Zraven pa za rdeci kriz nabrala cca. 4 ogromne vrece otroskih cunj. Zdej bo potrebno samo se vse oprat in pospravit v omaro.

Popadki ... na poti iz Ikee sem imela ze kar hude popadke, najprej na 3 minute, potem pa so se podaljsevali na 6 minut. Je bilo pa tako hudo, da sem komaj prisla do sape, ker me je res grozno bolelo. Sem bila prepricana, da me pelje direktno v porodnisnico. Avto sva imela pa tako nabutan, da sem komaj sedela. No, na sreco se je po cca. 45 minutah vse umirilo, tako da sva se odpeljala kar lepo domov, naslednji dan pa v sluzbo, kot da nic ni bilo.

Pregled ... ga imam jutri takoj po sluzbi.

Tasce in mame ... tudi jaz bi takoj odsla od tukaj, ampak tudi midva nimava kam drugam. Nad nama namrec zivi tasca, ki nama da naceloma mir, ampak mene moti ze to, da se je (zadnji mesec je res malo bolje) vsak dan 5x al pa 10x ustavila pri nas ... tok tok in ze je bila notri. Mene je to strasno motilo. Pa da ne govorim o tem, da ce Matic pri njej ne naredi stvari, ki si jih zamisli takoj, kaksna stala je. Al pa okoli hise, ko zeliva kaj uredit ... ni za nobeno spremembo in se potem po pol leta pregovarjamo oz. pregovarjata (jaz sem (eni bi rekli na zalost) tiho), da uspemo kaj uredit. Okolica hise je pa za zjokat. No, odkar sem jaz pri hisi vsaj priblizno zgleda, ampak jaz bi ornk vse uredila, ona se pa ne da.
Pa tudi midva nimava srece, da bi nama kaj z neba padlo. Bi pa midva rada vsaj prizidek naredila in bi imeli vsaj na drugi strani vhod, ne pa direkno mimo tascinega. Upam, da nama kmalu uspe.
Moja mami je pa v drugo skrajnost ... je polna idej vedno in potem kar ne odstopi od svojega. Pa da ne govorim o hranjenju Gala ... jao.
V glavnem z nobeno ne bi rada zivela, ampak bila na svojem ... no, ko bi nam enkrat le uspelo.

Brcanje ... pri meni je se vedno vse enako ... cele dneve akcija v trebuhu ... mi ga obcasno kar premetava iz enega konca v drugega ... pa tudi velik je.
Vas za nazaj res nisem brala, ker nimam casa ... a mi samo poveste, ce je kej novih fotk trebusckov (da jih grem poiskat) ... moj je ze ogromen.

Sigurno imam se kaj za napisat po tolikem casu, ampak sem res strasno utrujena in grem samo se pod tus in spat.

Lahko noc, Ursa

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
4.1.2010 9:20:11   
Zvezdici
Dobro jutro!

Prvič, da sem čisto prva danes.

ursa
- poročaj kako je bilo na pregledu!

Jaz ne vem ali naj pokličem G prej ali ne. Imam v četrtek pregled, ampak imam zdaj 2 dni močne bolečine v križu in spredaj tako kot pri user posted image . Prvič, pa je bilo takrat na silvestra, ko je bilo vsega preveč. Včeraj zvečer sem prav gledala na uro in opazila, da so bile bolečine enakomerne na 7 minut.  Zdaj.. kaj bi ve naredile. Poklicale ali mislite, da če počakam do četrtka bo vse ok? Mislite, da so to samo lažni popadki?

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
4.1.2010 9:40:15   
ursa_p
Zvezdici ... ce te se vedno ni nehalo boleti, bi jaz poklicala ... upam, da pocivas. Popadki namrec odpirajo, tako da ce se to nadaljuje, ti dajo v porodnisnici nekaj za zaustavljanje popadkov. Koliko casa pa ze traja to danes naprekinjeno?
Mene je zadnjic tudi bolelo kot hudic, tako da sem res komaj dihala, ko je bilo najhuje, zato sva tudi imela namen it direktno v porodnisnico .. a se je na sreco vse nehalo.

Kako lep soncek danes, jaz pa v sluzbi. user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
4.1.2010 9:43:51   
plamen
urša_p - kar poročaj, kaj so pomenili tisti popadki. A si se preveč utrudila? Meni občasno otrdeva trebuh, nimam pa nobenih bolečin. Jaz imam tudi cel žur, včer se je po moje kar kotalil po bauhiju.user posted image

zoey - to je Baby Pulman v IT, Gradiška, ene 15 minut od meje, Rožna dolina, imaš spletno stran na ZS. Ene pravijo da ima tudi IO Bimbo Ok cene, sam midva tam sedaj nisva bila.

zvezdici - mene so takrat ko sem šla s prijateljico vprašali, če sem sama že rodila. Če bi, ne bi potrebovala potrdila. Tako pa sem šla na večerno šolo za očke in dobila potrdilo, veljavnost enako 5 let. Tako da sestra verjetno ne bo rabila še tega papirja.
Kako je s tvojimi bolečinami?

Midva komaj čakava, da feb ali mar skopljemo luknjo za najino hiško. Čeprav nama moji ne težijo, je včasih vseeno kaj kar te zmoti, sploh pa je najlepše če si sam svoj gospodar in da ne morejo v copatih priti k tebiuser posted image .

Za vse, ki smo spet v službi, naj čimhitreje mine!!!

< Sporočilo je popravil plamen -- 4.1.2010 9:47:16 >

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
4.1.2010 9:53:25   
Zvezdici
ursa - ponoči je bilo najhuje, je trajalo ubistvu od včeraj zvečer, pa nekje do 3h ponoč. Tako, kot pri tebi so bili nekaj časa pogosti, potem so se pa umirili, ter razmik je bil vedno večji. Sedaj je že bolje. Vendar še vedno na vsake toliko časa čutim tisto topo bolečino.
Sem rekla, da bom poklicala. Pa delajo šele popoldan tako, da moram počakat. user posted image Me je pomalem prav strah. Ker tudi za silvestra, takrat je bilo res hudo, sem se rav ustrašila, da ne bi bilo to to.
Še dobro, da imaš ti danes pregled, da vidiš da vse štima.
Pri tebi so bolečine čisto izginile?

Jaz pri sebi upam, da so to vse samo lažni popadki. No upam. user posted image

plamen - aha potem, moja sestra predvidevam, da ne bi rabila tega potrdila. Hvala!

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
4.1.2010 10:05:56   
lenčy
joj punce, vidim, da pri vas ni nič boljše... js sm danes že dobila dobrodošlico, ko je fotr uletu v najino spalnicouser posted image pa dane govorim razbijanje vrat in glasnega govorjenja po telefonuuser posted image enkrat ga moram postavt pred dejstvo, da če se ne bo umiru, ko bo otrok tle, greva k njemu-ampak k da bo tm kej bolš, tm smo isto vsi v istem štukuuser posted image da bi šla na svoje, sanjava že neki časa in si celo ogledujeva hiše, samo ne bi zmogla finančno...

IDEJA! kaj če bi se vse skp zbrale pa šle skupi v eno stanovanje/hišo, po bo pa cela norišnicauser posted image

zvezdici in ursa p dejte se držat pa brez popadkov prosimuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
4.1.2010 10:09:34   
ursa_p
Zvezdici ... pri meni se je popolnoma umirilo, tudi krcev nimam nobenih - ne prej jih ni bilo in ne potem.
Pocivaj dokler ne poklices ginekologa!

Lency ... premisli kaj je lazje prenasati - da se boste imeli vi bolje!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
4.1.2010 10:21:12   
Anonimen
Vidim, da vas kar nekaj jamra, tako nad svojimi starši, kot nad taščami in tastiuser posted image .
Midva sva tudi zgoraj pri njih-no, jst še odlašam s popolno selitvijo (pomoje se bom 14 dni pred rokom dokončno selila). Zaenkrat se še hodim domov relaksirat in si odpočit, ker tam so samo gužve in živčna vojna in take fore-me pograbi panika ko pomislim na selitevuser posted image -pa ne bom razpredala o vseh težavah ker je brezveze, v glavnem ne počutim se dobro tam in če gledam nekam v prihodnost upam da nama uspe it na svoje nekoč nekdaj.

Popadki: Jih v 30 tednu še nimam-vsaj zaenkrat HB ne, me je pa mal začelo že dajati-okornost, zadihana sem ful ko grem na sprehod, trebuh me zateguje in moti ponoči in ko vstajam, pa seveda križ...samo to vse spada zravena a neuser posted image .

Aja, pa popek se mi je počasi začel na ven obračatuser posted image

< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 4.1.2010 10:24:49 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2890
4.1.2010 10:30:39   
lucika
sem šla malo v službo, pa sem že doma tudi.. je kr fino tole novo leto, ko vse stare grehe urediš, pol pa skor zmanjkadela:)

saj veste, mi ni treba delat, če nočem...ampak vedno bolj pa je tudi, da ne morem., sem rekla, da bom do kakih 2, pa se mi moj smeji, da če bom do 11 zdržala, sem zmagala. pa nisem, sem šla čez firmo na drug konec, me je začel trebuh bolet, da še vedno ni spustilo...sem kr spakirala in šla domov...

sem iskusila življenje doma, v študentu, pri njemu doma, v bloku v najemu in sedaj v svoji hiši. seveda je sedaj najboljše, si sam svoj gospodar in se ti zdi, da ti nič ne more do živega. ampak......seveda je ampak....če si tak človek, se isto sekiraš. celo življenje smo odvisni od nekoga, oziroma se drugim zdi, da jih je treba poslušat. pa so to lahko starši, lahko šefi, lahko pametni sosedje... in če si tak, da znaš zamahnet z roko ok, če nisi, se boš sekiral...
tak da, probajte zamahnit z roko, kot da se vas zadeve ne tičejo. moški to znajo, ženske se jočemo in repenčimo. lahko se jezite, a tak zdaj je. greš na silo nekam na svoje, v najem po možnosti, pa ti eni problemi izginejo, pa dobiš en kup novih. nikoli se eno ne izbriše in je idealno dalje....se mi zdi, da zdaj na koncu nosečnosti ni čas za take spremembe. niti se starih ne bo dalo prekrenit, zato si probajte v glavah pošlihtat, kaj je pomembno in kaj ni.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
4.1.2010 10:56:10   
zoey
Joooj, vidim, da sem sprožila plaz jamrarije user posted image Ampak paše dat mal ven, a ne user posted image Je pa res tako, kot je rekla Lucika, s selitvijo pridejo novi problemi, vedno so v življenju ljudje, od katerih smo nekako odvisni ... pa ženske si tudi znamo malo bolj zakomplicirati. Potem nam pa še hormončki nagajajo user posted image Sicer jaz nimam nekih močnih nihanj, sem pa definitivno bolj občutljiva, res pa je, da že itak ne prenašam ljudi, ki trosijo negativno energijo, zdaj me pa to samo še bolj ubija. Prej sem lažje koga odrezala, zdaj pa kar več mozgam in se sekiram. Ampak še malo, pa bom itak preokupirana z user posted image in mi bo za vse drugo dol visel, upam user posted image
Sonček se je pri nas samo pokazal, zdaj ga pa ni več. Spet izgovor, da ni treba it ven user posted image
Plamen - tnx za info. Sem pa ugotovila, da je ravno ob poti do Ikee, carsko. Mogoče bova že ta teden skočila.
Zvezdici - user posted image Ti kar pokliči, verjetno moraš samo počivati, ampak vseeno raje preveri. Jaz pa čakam, da pokličem zobarja, ki tudi danes popoldne dela. Imam kar malo pokvarjen dan user posted image
Nosečka24 - moje sožalje za popek user posted image Meni je skočil že pred 20 tednom ven, včasih se mi zdi, da bo kar počil, bi ga kar malo z izolir trakom polimala user posted image
Lenčy - sem jaz tudi dobila idejo o marčevskem naselju. Teoretično zveni kul, sam zihr bi se kaj zakompliciralo user posted image
Urša - nič nismo pridne s slikanjem trebuščkov. Jaz sem si ga danes zmerila, 104 cm, se mi zdi, da mi ne raste tako expresno kot je prej. Sem si pa kar kitovska user posted image Kile pa ... smo že pri naslednji okrogli ... hm user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
4.1.2010 11:30:40   
ursa_p
Cau!

Selitve ... je ze res, kar je napisala lucika, je pa tudi res, da precej lazje enega nekam posljes, ki je samo sosed, pri starsih je pa se kaj drugega zraven kot samo "sosed". Pri maticu in njegovi mami je bila ta custvena vez res ogromna, saj jima je pred 10 leti umrl oce in takrat sta se zaprla sama vase, predvsem mama in se je dobesedno obesila nanj in je ta "stik" kar tezko prelomit, dokler lahko v copatih hodi k nam na obisk. Tudi moja mat zna bit tezka, ampak ne zivim z njo in precej lazje zamahnem z roko in recem, ok, bo drugic bolje al pa enostavno preslisim. Pri tasci pa gre to precej tezje.

Zoey .. jaz si trebuh redno slikam, nimam pa fotk na netu. Me je samo zanimalo ce je moj se vedno med vecjimi ... hehehe. Obseg bi znal bit nekje tak kot tvoj (mi je dragi izgubil sivilski meter, tako da si ga ze 2 tedna nisem izmerila), kile pa ... joj, sem ravno presegla 10-ko. Groza. Upam, da se bo zdej ustavilo. user posted image
Imam pa nekaj novih ta lepih fotk (je mesec ze okoli) ... ampak jih se nisem uspela dat na net.

Popek ... je se notri in upam, da bo tam tudi ostal. user posted image

Grem se mal delat. user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
4.1.2010 11:32:18   
lenčy
js se čist strinjam, kar je rekla lucika! ma zmeri so neki problemi. mam js tak podoben moto v življenju-jing&jang-v vsaki dobri stvari je neki slabga in v vsaki slabi stvari je neki dobrga, pa povejte, če to ne drži...

drgač je pa danes čist moreč dan... spet sem ostala sama, ker je imel dragi skor dva tedna dopust, ker je šofer in ni blo kaj za delat, danes ga pa že ni več... ampak za plačo bo pa moral vozituser posted image danes je ves na trnih, ker bo nov avto registreral, tko da se bova verjetn cel večer okol vozilauser posted image hja js pa čakam, da bodo v lj razprodaje, da se gor zapeleva in to končno z malo bolj udobnim avtomobilom, ker sva mela do zdj športnega, kjer vse ruka in te premetava... če bi tko delala do marca, bi že hmal verjetn rodila....

Rada te imava!!

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
4.1.2010 11:38:36   
Zvezdici
Moja G danes začne delat ob 12.30h.
Ali mislite, da če kar pridem tja, pa tam razložim, da bo ok? user posted image
Ker tako lahko mogoče še na kakšno luknjo naletim, ker je začetek.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
4.1.2010 11:51:43   
lenčy
ja ti kr pejt, nima kej zgrešit. bolš to, pa da si pol zihr.

Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
4.1.2010 11:52:59   
3Sonček3
Dobro jutro!

Najprej naj vam vsem zaželim srečno novo leto. Midva sva ga preživela kar doma z bratom in mojo taščo in nam je blo zlo lepo. Zutrej sve šle s taščo v trgovino, potem smo skupej sarmo skuhali, js sm še kremšnite nrdila, potem sva šla z lubijem v Lj po rakete, pa na en kratek obisk, potem sva pogledala en film in že je bla polnoč, smo šli lepo vn pred hišo, nazdravli s penino, popokali rakete, občudovali ostale ognjemete in okol enih zutrej nas je zmankalo.
Bom pa tut js mal pojamrala. Js sicer nevem kako zgledajo popadki, zato se tolažm da mam samo krče, ampak je zdejle že 2 dni kr hudo in to predvsem zvečer. Začne me ful bolet v spodnjem delu trebuha potem se bolečina premakne na desno stran ob kolk in se razširi še v križ, potem se spet preseli na sredino trebuha, nevem kako naj si pomagam, boli pa ko hudič. Mal mi je bolše če me lubi masira po križu, ampak tut on ni stroj in se utrudi potem pa bolečina pride nazaj. Pa spet so se začeli nočni obiski wc-ja in je prava umetnost mi ustat iz postle, najprej se je treba prekotalit na bok, potem pa zbrat uso energijo ki jo premorem in se z rokami dvignt v sedeč položaj se obrnt na kolena in splezat iz postelje, ko pridem z wc-ja sm že tko razbujena da je pol spet umetnost nazaj zaspat pa ponavad me še špika v trebuhu in mi je zlo mučno. Tut bolečine v križu so usak dan hujše, mi more lubi pomagat ustat, ampak se večkrat rajši potrudm kr sama. Ne smem se smilt sama sebi in si rečm sej lahko pa čeprou bo dlje trajalo. Glede na to da bom prvič rodila, ne prčakujm da bi rodila pred rokom. Rada bi počakala usaj do 20.3. če že ne bo šlo dlje. Bom omenla pri G za te bolečine, kr nevem al je to normalno da tko boli al ne. Trebuh mi pa tut otrdeva že kr lep čas in sm se kr navadla že na to.
Zdej sm tetra pleničke dala zmrznt user posted image nism mogla več čakat in sm rekla da bom izkoristla prvi mraz, kr so same visoke temparature napovedane za naprej.

rožca glede te "vaše koke" smotane pa nimam besed. Zelo je nevljudna, v vsakem primeru bi morala biti zelo spoštljiva saj je ona prišla v vašo družino...mislm kap. Sram naj jo bo.
lucika pohvalno da nameniš del dohodnine za rdeče noske user posted image . Glede darovanja nasploh pa sm tut js mnenja da se ne nakazuje denarja na RK in podobne "dobrodelne" organizacije ker denar nikoli ne pride v roke tistim ki naj bi ta denar dobili. Js osebno če bi mela preveč dnarja bi raj zapelala se kak dan okol in kjer bi vidla revščino bi jim z veseljem dala denar da si opomorejo.
Jessy drži se, use bo uredu in boš kmalu spet doma user posted image
ursa_p kako veš da si imela popadke? Bom tut js ob naslednji bolečini merila čas pa bom pol vidla kaj je.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
4.1.2010 12:06:49   
ti.ha
Pozdravljene!

Jaz vas v bistvu skoz spremljamvčasih bolj včasih manj, manj se oglašam...

V glavnem me zanima kako ste kaj. Če še kar delate, ste v bolniški? Če ste že dale skoz cepljenje, tiste ki ste Rh neg., če je imela katera težave s krvavenjem med ali po spol. odnosu.

Lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
4.1.2010 12:09:52   
lunka1
Pupe - tiste, ki že hodite v materinsko šolo: koliko časa ponavadi traja (koliko srečanj je in kako dolgo je eno srečanje)?

(odgovor članu ti.ha)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
4.1.2010 12:34:48   
3Sonček3
Punce kje pa ste? Zutrej je blo neki aktivnosti zdej pa spet mgla. user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?