|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
4.1.2010 13:36:46   
frcefela
mogoče so ti pa kako darilo za novo leto poslali user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
4.1.2010 13:37:11   
m_o_i
ne vem, kak je s temi dolgotrajnimi bolniskimi.... da bi mi kr do maja podaljsali??
ce pa mi niso (ceprav potem res ne vem, kaj bi mi posiljali), pa tudi OK, ker sem v firmi zmenjena za dopust do naslednjega pregleda...
sporocim popoldanuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
4.1.2010 13:38:29   
m_o_i
ej frcefela, sem ze prej mislila napisat, da mogoce so mi pa kak evro poslali, ker mam ze tak dolgo mizerne prihodke user posted image
eeee sanja svinja o kukuruzu user posted image

a kukuruza...NEMA user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
4.1.2010 13:43:20   
Teja K
Moi mogoče pa bi te koruza pognala na sračko user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
4.1.2010 13:59:46   
Pingvinkica
zivepo, ti pa res obvladaš vozičke, hvala za mnenje. Tudi meni je Jane lepši od Chicco, bom si šla pa še oba pogledat v živo. A mogoče veš če obstaja še kak dober (kvaliteten) trokolesnik z velikimi kolesi (tudi spredaj) in v kompletu (lupina, košara, športni del)?

nakupi - še kar čakajo, ni časa... December je bil delovno res krut, tako da upam, da bom imela ta mesec več časa in da bova že nakupila kakšno od večjih stvari... Nekaj denarčkov smo že našparali, tako da ni hudič da ta mesec ne kupimo vsaj nekaj... Aja, pa nosečniške hlače bo treba nabavit, sedaj so mi prov samo še dvoje od starih hlač...

brcike še kar čakam... Glede na to da imam PDP konec maja, jih bom najbrž dočakala med zadnjimi, mi je pa malo čudno, da jih občutijo že junijke pa tudi katera julijka... Ne vem - ali jih res še ni ali pa sem jaz tako smotana, da jih ne občutim. Vsak večer ko se umirim v postelji, sem ful pozorna, če je kaj novega, pa ne občutim ničesar, razen špikanja, kar pa mislim da je raztezanje maternice. Utrip čutim pa samo svoj...

morje - letos in vse do konca porodniške bom res probala biti čim več na morju. Imamo namreč vikend, tako da bi bila praktično lahko celo leto dol. Ampak glede na to, da je treba tudi doma (LJ) za kaj poskrbet, bom pač na morju toliko kolikor se bo dalo, upam pa da čim več.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
4.1.2010 14:15:57   
m_o_i
punce, cez deset dni se bo zgodilo nase kofetkanje user posted image
zaj pa bi jaz, tak zaradi evidence malo, lepo prosla, ce se mi lahko na ZS (vecja preglednost;bom spisek redno apdejtala in objavljala tu gor) pofockate user posted image
da vidim priblizno cifro posebnih krofkovuser posted image na trojanah dne 15.01.
hja, ce nas bo 20,30 bo treba poklicat pa kako rezervacijo narestuser posted image

(odgovor članu Pingvinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
4.1.2010 14:27:25   
san
jst sm tolk zadaj, da sploh ne vem, če mi bo uspelo pokomentirat vse

najprej ena prošnja, če katera ne zbira merkatorjevih nalepk, pa jih ima, se zelo toplo priporočam, ker bi si kupila ves pribor - ga bom namreč v kratkem potrebovala, ampak toliko nalepk sama ne morem zbrat. torej, če katera ne rabi, res prosim prosim, ji pošljem naslov na zs, tudi vrnem za znamkouser posted image

plenice.. ne vem o čem točno je bilo govora, ampak sem se spomnila, ko sem brala enega od postov, da moja znanka uporablja te plenice pralne in tamalega že od zgodaj na stranišče daje in njen mali je pri 8 mesecih že lepo lulal in kakal v stranišče. se je navadil, da ko ga sleče in ga da na wc se pač podela in pleničko ima skoraj vedno suho. se mi zdi zanimivo, ampak mi gremo kar lepo po starem s plenicami. uporabljam pa eko pleničke a enkratno uporabo in oba starejša sta bila pri dveh letih čisto lepo suha, brez težav, sam od sebe bomo videli sedaj pri tretjem, je tudi začel kazat zanimanje za wc sedaj.

voziček, se sploh še ne ubadam s tem. sedaj v tretje smo imeli jane - od brata, trenutno imam peg perego pliko, pa razmišljam da bom kar tega uporabljala že takoj. če bo treba kaj dokupit bom pa dokupila, pa je. itak se več v slingu nosijo moji otrociuser posted image .

dopust, mi gremo vedno avgusta, pa bomo šli tudi tokrat

še čestitke vsem za preglede in fantiče in pupeuser posted image

ritem naše punce je tudi ekstra, cele noči ga biksa, pa zjutri tudi, čez dan pa večinoma spiuser posted image

utrujenost tudi mene muči, pa čist nič se mi ne da. se moram prav silit, da diham

vprašanje... se morda kateri izmed vas kakšne bulice delajo? men so se prejšnji teden tri na bradi naredile, tko po kosti od čeljusti, pa me tko bolijo. nimam pojma, a se mi je lojnica zamašila, al so bezgavke, podkožni mozolji.. ne vem, a je hormonsko al ne. no, sej bom šla k zdravniku pokazat, ker me tudi na vratu ena bezgavka fajn boli, ampak vseeno vprašam..

paket.. jaz bom kar denar vzela, ker večino vse imam, kakšno oblekco bom kupila, za dušo, to je pa tud vse (pol se pa itak nabere prec velik za dušouser posted image )

spanje, oz. nespanje... a ma še katera problem? jst se zbudim ponoči okoli treh in potem tudi po dve uri ne zaspim... ne vbem, a me matra psiha, al kaj...

< Sporočilo je popravil san -- 4.1.2010 14:35:26 >

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
4.1.2010 14:32:59   
san
aja srečanje, mene verjetno ne bo..

no, zdej mi je pa iz glave ušlo kaj sm hotela še napisat... no pa pač kasnejeuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
4.1.2010 14:34:05   
m_o_i
iiiiiiiiiiii nalepke merkatorjevih, zal, nimam, mam pa 78 (nalepljenih) Spar-ovih ce ktera potrebujeuser posted image ž

nespecnost jaz se ze nekaj casa zbujam ob 2.45 vsako noc, ampak zaj sem nehala vstajat in hodit lulat/pit/karkoli in cez deset minut zaspim nazaj. zbujam se pa neprespana, to pa ja. roke mi mrtvijo za znoret (zaradi sindroma karpalnega kanala sem ze dala operacijo skoz in tole mrtvenje grdo spominja na case pred operacijo...ceprav to naj bi bilo v nosecnosti normalnouser posted image  se uro moram dol dat, ker drugace je kriza!)

paket najverjetneje si bom dala evrcke nakazat, ja...

dihanje sape pa kuj zmanjkuje; ze zavezovanje cevljev je cel podvig, da o seksu ne govorim user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
4.1.2010 14:39:34   
san
joj, moi, sej mi je nerodno, ampak jst se prec priporočam za pike, če jih ne rabiš. ker moram za novo stanovanje vse na novo kupit, od pribora do opreme in bi z veseljem ponucala tele pike za krožnike. bom itak rabla celo goro, glede na to da je že samo nas šest. tko, da če jih res podariš jih z veseljem sprejmemuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
4.1.2010 14:41:57   
m_o_i
ma nima ti kej nerodno bit orkamotorka
na ZS mi prilepi naslov, pa ti jih dam v kuverto in so jutri pri tebi user posted image  se lih na posto spravljam po tisto pisanje glede bolniske user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
4.1.2010 14:45:10   
isabeaux
Živjo punce....

Živepo, a to je cena za celo košaro s posteljnino vred? Kaj pa poštnina...oz. pošiljanje?

Aja glede košare in školjke...saj košara je drgač fajn pa cart, ampak res je bolj praktična lupinica, ker kot sem že omenila, nam ne rata it na sprehod itak ne dlje kot za kakih 20 minut...hehe v avtu pa itak mora bit v školjki...tko da...no sicer pa imamo možnost pa bomo videli kako in kaj...

Glede bolečin v križu...punce najbolj pomaga...preverjeno...topel( ne vrel) termafor pa sed nad pojšter...za križom...in je bolje...pače se le da vstajanje iz boka...

Pingvinkica, no zato sem jaz nabavila preko e - baya za 25 € s poštnino angelsound...in sem veliko bolj mirna...ko slišim srček, ker tudi gibov še ni...

Teja jaz imam tudi 20 . 1. morfologijo, in to pomeni v 24 tednu....ampak načeloma jo delajo do konca 24 tedna...tko da upajmo da bo ok...pa glede na to, da sem že dve imela v istem obdobju...bo ok...ne se sekirat...je pa bed, da je šele takrat...to pa vemuser posted image

Spanje
...joj jaz bi pa tko spala ...pa moj mali ne pusti, ker se tudi na pol ure zbuja, ker mu zobki poganjajo kot nori...sedaj je dobil v 5 dneh tri 4 - ke, in dve dvojki...jao...saj je ful bogi...sam jaz pa z njim vred...pol čez dan pa ne morem spat, da bi šla takrt kot on...user posted image

glede paketa...midva bova vzela denar, ker praktično vse imava, da pa je še kako cotico za dušo treba kupit...to pa itakuser posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 4.1.2010 14:46:03 >

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
4.1.2010 14:46:47   
MiniMiska
Ojla čveke.
V albumu sem objavila eno zimsko fotko bušija - raste in se debeli user posted image Lahko pofirbcate user posted image

Na hitro o čem ste čvekale:
paket: vzela bom €.
morje: obvezno, konec avgusta ali začetek septembra, v posezoni, v mobilno hiško najbrž, to sva preizkusila lani in se nama je dopadlo. Če dobiva ugodno varianto hotela, pa to, v srednjo Dalmacijo najbrž. Bomo videli, kako bo user posted image užival v vožnji, sva mu pa že kupila lupinico Recaro, ful lepa user posted image
spanje: tudi jaz se zbujam pred budilko, ponavadi okrog 4h zjutraj, če ne grem že prej kaj na wc. Moram pa pohvalit user posted image , da mi do takrat pusti spati, najbolj živahen je zvečer, ko prav čutim telovadbo, včasih tudi čez dan user posted image Kar tako naprej naši razgrajači, brcike nam polepšajo dan in upam, da nam bodo dali spati tudi od maja naprej user posted image
srečanje: najbrž pridem, da se spoznamo v živo in načvekamo user posted image

m_o_i: upam, da pošta prinaša dobre novice in kako lepo NL darilo (z zamudo)

Toliko za zdaj, mogoče sem še kaj pozabila (ja, imam slab spomin user posted image ), lepo popoldne želim!

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
4.1.2010 14:48:59   
san

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

ma nima ti kej nerodno bit orkamotorka
na ZS mi prilepi naslov, pa ti jih dam v kuverto in so jutri pri tebi user posted image  se lih na posto spravljam po tisto pisanje glede bolniske user posted image

sem ti ga poslala, res hvalauser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
4.1.2010 14:53:21   
san
zdej sem se spomnila kaj sem hotela prej napisatuser posted image

glede morfologije, no jst sm jo imela točno na dopolnjeni 20. teden, pa je res na veliko vse pogledala in se potrudila, ampak je na koncu rekla, da mi jo bo v 24 tednu ponovila, ker se zdej ne vidi vse še tako zelo dobro, da se potem bolje vidi oz. je razvito, tko da tiste, ki jo imate kasneje, vam po moje ni treba skrbet.

moi, upam, da bo na pošti čakalo kej pozitivnega zateuser posted image

zivepo ful mi je všeč tale košekuser posted image

in sočustvujem z vsemi čvekami, ki to niste bile med prazniki (a_t, teja...), ker je res velikooo za prebratuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 4.1.2010 14:55:06 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
4.1.2010 14:53:57   
Angel_Tian
Joj hahahaha, saj sem vse prebrala, za komentiranje pa danes žal ni tolk časa.
Ampak pri teh drekcih se pa moram ustavit - moj tamalega niti enkrat ni previl, je takoj kam zbežal. Niti polulanih in kaj šele pokakanih plenic. Saj so mi vsi govorili, da naj ga "prislilim", ampak tega nisem storila. Če noče pač noče sem se odločla. Zakaj bi se mogla vsakič s tem jezit, sem pač sama naredila in konec.
Je pa res, da je včasih kak kakec tudi mene kak meter nazaj odbil user posted image . Pa kaj, ko me mame vse prenesemo ane user posted image

zivepo - lepo prebrat, da se vam je želočno in črevesno stanje pomirlo user posted image

morje - oja, mi bomo definitivno šli. Moj se je že odločil, da bo kar skupaj koristil kolektivni dopust in očetovskega, tako da bo takrat avgusta kr dober mesec doma. Mi hodimo v FKK kamp in tja hodita tudi moja starša. Tako da bomo šli za nekaj dni takrat, ko bosta onadva dol, da si bo Tian prišel malo na morje. Pa še praktično bo, ker ne bomo tolk kam opreme rabli zraven vozit, ker imata mojadva vso potrebno opremo. Je pa tak fajn senčni kamp, da ni nekih nevarnosti za dojenčka glede opeklin...

JB007
- poleti je dete doma res lahko brez plenic, si pa tudi jaz ne morem predstavljat, da bi z nekaj mesečnikom šla kam "med ljudi" in to brez zaščite user posted image
Naš Tian je recimo čisto slučajno ponoči postal suh in se res ponoči nikol ne polula, me zbudi in greva lepo na wc. Ampak čez dan pa mu še vedno občasno ugre, pa mi samo reče, da to ni nič hudega user posted image Ja kaj mu naj, ima bolj suhe in bolj mokre dneve. Bo že se čez dan tudi začel bolj kontrolirat, silit ga pa tak nima smisla.

15.1. - ta naš zmenek še enostavno mora veljat, ker imam jaz doma zmenjeno user posted image

zivepo - user posted image user posted image user posted image kolk sem se pa danes nabrala, adijo pamet. Saj ste za cel roman v teh dneh (moje odsotnosti) napisale user posted image user posted image Pridne ste bile ja.
Glede tvojih zdravstvenih težav pa ti kr taščo poslušaj ja user posted image Jaz sem te dni od svoje tašče poslušala vsak dan sesanje, kak dan vmes je sesala tudi 2-krat user posted image user posted image Pa res mi ne bi bilo čudno, če bi drugače bila fanatik na čistočo. Ampak po moje ona posesa in tako je celo stanovanje (tudi kopalnica user posted image ) čisto. Dol padeš no. Sicer pa se skoraj nič nisva pogovarjale, ker je ne prebavljam.
On link, če bi si katera kupla, pa meni sploh nič ne odpre :P

emibu - hvala za dobrodošlico user posted image

Tole z ritmom dojenčka jaz nič ne verjamem. Tian je bil najbolj aktiven zvečer oz. bolj pozno ponoči, ampak smo potem imeli srečo in je vedel, kdaj je dan in je ponoči spal (kolker tolk pač no user posted image ). Moram pa priznat, da pa nekak čez dan ni spal - verjetno zaradi krčev ni mogel. In še zdaj raje nori do poznega večera kot pa da bi si čez dan privoščil kako urco počitka. Naporen otrok je, ampak moj sine user posted image
Tudi naše bitjece je začelo redno telovadit (sem na koncu 21 tedna) in tudi mojga je že nabrcalo user posted image Najbolj se brcike seveda zvečer čutijo, ampak vedno pogosteje pa tudi že močni "napadi" čez dan user posted image

zivepo - tebi sem še dolžna "opremit" sobo. Če ne uspem prej, ti na naš zmenek prinesem, če še sploh potrebuješ. Ampak mi med prazniki sploh ni zneslo user posted image
Tale link pa zdaj deluje. Meni osebno edino tak stil ni všeč.

m_o_i - kaj pa ti potrebuješ? Pomoč pri čem?
Tudi jaz nimam neke ekstra prebave, pa se ne sekiram. Sem že od nekdaj navajena, da po nekaj dni ne grem kakat, čeprav imam med nosečnostjo več sreče in se občasno malo bolj spraznem user posted image Sem pa jaz že celo z ricinusovim oljem poskusla. Fuj, bljek, ogabno... ampak ko je blo zaštopfano, je blo totalno, tak da tudi nekaj žličk tega neznosnega olja ni pomagalo. Idi raje kam na sprehod, da se ti čreve in rit pretrese pa nacejaj se s pijačo - bo čez kak dan ziher boljše.

emibu
- pa glih js sm naravno blond user posted image user posted image user posted image Sam običajno sem iz tega znala bolj korist potegnit kot pa posmehovanje user posted image user posted image
Sem pa vesela, da si rešla svojo kuhnco user posted image Če pa rabiš kakšno pomoč glede risanja - sem zopet z vami in vam na voljo. "Vaša notranja arhitektka" user posted image

m_o_i - ti pa se igračkaš ja s to bolniško user posted image Ma še dobro, da te med prazniki niso kaj gnjavit prišli. Pa seveda težko pričakujemo, kaj bo v tvojem pismu.
Pa za krofkanje in kremšnitkanje mene definitivno lahko šteješ.

san - jaz drugega kot mozoljev ne poznam in z njimi se večno ubadam. So pa taki podkožni včasih kr za umret. Upam, da ti vse čim prej nazaj noter zleze.

Taklele, komaj sem vas prebrala in z vami za danes zaključla.
Vam še jutri kaj napišem, ko sem zdaj spet malo bolj na tekočem user posted image
Aja, snežit je začelo pri nas user posted image

Lepo popoldne vsem skupaj.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
4.1.2010 15:00:44   
san
sej reeessss, še drekciuser posted image . moj se jih na daleč izogiba, ne sam drekcov, plenic in previjanja na splošno. le kadar je res nuja oz. to je kadar mene ni. po pravici poznam samo enega očka, ki to počne, če z veseljem pa ne vemuser posted image .
no, zadnjič, ko je bil dragi z najmlajšim sam doma, se mu je vmes pokakal in ga je kar pod tuš dal, ker ni vedel kako bi to drugače obrisal, ker je bil baje tolk pokakanuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4667
4.1.2010 15:01:05   
m_o_i
san (tole se napisem, pol pa na posto user posted image ) evo, tocno to sem jaz pomislila glede morfologije; jaz jo mam v sredo, ko bom 20t 1d  user posted image  malo hitro se mi zdi, ja...no, se bom pustila presenetit, kaj mi bo tota doktorca nastimala; osebna me strasi glede bolniske, ginekologinja pa bo ponavljala vajo, ce bo potrebno hihi

A_T pri nas tudi snezi user posted image  faaaaaaaaaaajn spet ga bo 20 centi vrglo oujee (ce pa mi je tak lepo, ko je zasnezenouser posted image ) pa boljse, da je zdaj, ko pa da ga vrze aprila al pa maja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4668
4.1.2010 15:02:46   
san
zdej pa tudi jaz zaključujem, lepo se imejte.

a_t, se pravi, če bo mene kaj pestilo oz. mi nagajalo, ali pa če bi potrebovala kakšen nasvet te lahko mal pocukam za rokav?

no, uživajte punce

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
4.1.2010 15:08:55   
Melia
pozdravljene

malo sem preletela kaj ste vse napisale....

za mano je prvi delovni dan in bilo je SUPER!!!!!!!user posted image  joj, kak sem vesela.....samo da bo vse ok in da bom lahko do konca delala....user posted image

mene na srečanje ne bo.....ima moj oče 60 let....tako da vam pa želim lepo srečanje in en krofek pojejte še v mojem imenuuser posted image

lepo bodite, uživajte v nosečnosti in bodite nasmejane!!!user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
4.1.2010 15:28:00   
frcefela
Tudi mene ne bo na srečanje, si bom pa kupila en krof ter naslednji dan prebrala, kako ste se imele user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
4.1.2010 15:48:26   
Teja K
uhhh, zdaj pa je začela beseda tečt user posted image user posted image

Angel Sound če rabi katera ga prodam... ker sem si enega sama kupila, drugega pa sem sedaj za praznike za darilo dobilauser posted image ... če katera kupi naj mi pošlje ZS... Ja San tudi jaz ga priklopim ko me kakšne čudne more preganjajo in je potem kar boljše, ampak včasih pa to malo štruco lovim sem in tja, da slišim srček, mali vragec nori po trebuščku user posted image user posted image , pa brca tudi že na veliko in očitno tudi veliko kolca user posted image user posted image .

Moja moška se tudi meni smejita zmeraj ko se nahrustam, ker se mi tako kolcne kot žabi v Šreku 3 user posted image user posted image

San če bom imela kakšne pikce, al pa mi jih bo kdo podarjal jih bom vzela pa ti jih pošljem...

Spanje
kaj je že to user posted image user posted image ... nespanje pa vem kaj je hihihih....
Ko zaspim, se zbudim ker moram na wc, potem je spet cel podvig, da najdem položaj, ki mi ugaja in potem sem že itak toliko po postelji pretelovadla da se mi krvni obtok poveča kot po telovadbi in spet rabim celo večnost da se umir in zaspi... ampak potem moram spet na wc in vsa zadeva se ponovi... hja noč ima enostavno premalo ur user posted image user posted image ... sicer pa spali bomo enkrat čez 7 let spet, tako da je dobro se čim prej navadit na nespanje user posted image user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
4.1.2010 15:49:01   
m_o_i
hja, takle mamo: ze skoz sem na bolniski (podaljsano do naslednjega pregleda), jaz pa nic vedla...no, zaj vem, da moram bit doma user posted image
pri nas je pa v 15ih minutah postalo vse belo user posted image  me je skoraj kap, ko sem iz bloka stopla! itak brez deznika, ker tolko snezink, kolko sem jih vidla prej, se ni splacalo deznika nosit s sabo-zunaj pa prava zima hihi. se dobro, da mam kapuco na jakni in sem sla zganjat 200 m, kolko mam do poste in nazaj, zimske pravljiceuser posted image

melia user posted image  naj te ta zagon ne mineuser posted image
Angel_Tian zaj ce ze ravno sprasujesuser posted image  mela bi kup ojrekouuser posted image  tisto s prebavo bom pa ze nekak...pa z izrisom sobe ne mislim komplicirat, ker sem se odlocla, da bom eno steno samih polic nastimala in tiste lepe skatle goruser posted image  ce pa zaskripa, pa vem, kje te najdem hihi

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
4.1.2010 15:56:22   
Teja K
Moi saj sploh ne bom komentirala glede tvoje bolniške user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
4.1.2010 16:01:37   
m_o_i
bolniske ni kej komentirat user posted image  ce je clovek zacasno nezmozen za delo, je pac zacasno nezmozen za delo user posted image
tule se zaj norca delam iz tega, samo jebelacestauglajena, ce pa nisem vedlaaaaaaaaaaaaaaaaa
bom jaz jutri tole prediskutirala z zdravnico ooo ja user posted image

sicer pa-tole se gre. si ti predstavljas, da se jaz sramotim in hodim v sluzbo, potem pa tako pismo pride na dom?!user posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 4.1.2010 16:02:32 >

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?