Angel_Tian
|
Joj hahahaha, saj sem vse prebrala, za komentiranje pa danes žal ni tolk časa. Ampak pri teh drekcih se pa moram ustavit - moj tamalega niti enkrat ni previl, je takoj kam zbežal. Niti polulanih in kaj šele pokakanih plenic. Saj so mi vsi govorili, da naj ga "prislilim", ampak tega nisem storila. Če noče pač noče sem se odločla. Zakaj bi se mogla vsakič s tem jezit, sem pač sama naredila in konec. Je pa res, da je včasih kak kakec tudi mene kak meter nazaj odbil . Pa kaj, ko me mame vse prenesemo ane zivepo - lepo prebrat, da se vam je želočno in črevesno stanje pomirlo morje - oja, mi bomo definitivno šli. Moj se je že odločil, da bo kar skupaj koristil kolektivni dopust in očetovskega, tako da bo takrat avgusta kr dober mesec doma. Mi hodimo v FKK kamp in tja hodita tudi moja starša. Tako da bomo šli za nekaj dni takrat, ko bosta onadva dol, da si bo Tian prišel malo na morje. Pa še praktično bo, ker ne bomo tolk kam opreme rabli zraven vozit, ker imata mojadva vso potrebno opremo. Je pa tak fajn senčni kamp, da ni nekih nevarnosti za dojenčka glede opeklin... JB007 - poleti je dete doma res lahko brez plenic, si pa tudi jaz ne morem predstavljat, da bi z nekaj mesečnikom šla kam "med ljudi" in to brez zaščite Naš Tian je recimo čisto slučajno ponoči postal suh in se res ponoči nikol ne polula, me zbudi in greva lepo na wc. Ampak čez dan pa mu še vedno občasno ugre, pa mi samo reče, da to ni nič hudega Ja kaj mu naj, ima bolj suhe in bolj mokre dneve. Bo že se čez dan tudi začel bolj kontrolirat, silit ga pa tak nima smisla. 15.1. - ta naš zmenek še enostavno mora veljat, ker imam jaz doma zmenjeno zivepo - kolk sem se pa danes nabrala, adijo pamet. Saj ste za cel roman v teh dneh (moje odsotnosti) napisale Pridne ste bile ja. Glede tvojih zdravstvenih težav pa ti kr taščo poslušaj ja Jaz sem te dni od svoje tašče poslušala vsak dan sesanje, kak dan vmes je sesala tudi 2-krat Pa res mi ne bi bilo čudno, če bi drugače bila fanatik na čistočo. Ampak po moje ona posesa in tako je celo stanovanje (tudi kopalnica ) čisto. Dol padeš no. Sicer pa se skoraj nič nisva pogovarjale, ker je ne prebavljam. On link, če bi si katera kupla, pa meni sploh nič ne odpre :P emibu - hvala za dobrodošlico Tole z ritmom dojenčka jaz nič ne verjamem. Tian je bil najbolj aktiven zvečer oz. bolj pozno ponoči, ampak smo potem imeli srečo in je vedel, kdaj je dan in je ponoči spal (kolker tolk pač no ). Moram pa priznat, da pa nekak čez dan ni spal - verjetno zaradi krčev ni mogel. In še zdaj raje nori do poznega večera kot pa da bi si čez dan privoščil kako urco počitka. Naporen otrok je, ampak moj sine Tudi naše bitjece je začelo redno telovadit (sem na koncu 21 tedna) in tudi mojga je že nabrcalo Najbolj se brcike seveda zvečer čutijo, ampak vedno pogosteje pa tudi že močni "napadi" čez dan zivepo - tebi sem še dolžna "opremit" sobo. Če ne uspem prej, ti na naš zmenek prinesem, če še sploh potrebuješ. Ampak mi med prazniki sploh ni zneslo Tale link pa zdaj deluje. Meni osebno edino tak stil ni všeč. m_o_i - kaj pa ti potrebuješ? Pomoč pri čem? Tudi jaz nimam neke ekstra prebave, pa se ne sekiram. Sem že od nekdaj navajena, da po nekaj dni ne grem kakat, čeprav imam med nosečnostjo več sreče in se občasno malo bolj spraznem Sem pa jaz že celo z ricinusovim oljem poskusla. Fuj, bljek, ogabno... ampak ko je blo zaštopfano, je blo totalno, tak da tudi nekaj žličk tega neznosnega olja ni pomagalo. Idi raje kam na sprehod, da se ti čreve in rit pretrese pa nacejaj se s pijačo - bo čez kak dan ziher boljše. emibu - pa glih js sm naravno blond Sam običajno sem iz tega znala bolj korist potegnit kot pa posmehovanje Sem pa vesela, da si rešla svojo kuhnco Če pa rabiš kakšno pomoč glede risanja - sem zopet z vami in vam na voljo. "Vaša notranja arhitektka" m_o_i - ti pa se igračkaš ja s to bolniško Ma še dobro, da te med prazniki niso kaj gnjavit prišli. Pa seveda težko pričakujemo, kaj bo v tvojem pismu. Pa za krofkanje in kremšnitkanje mene definitivno lahko šteješ. san - jaz drugega kot mozoljev ne poznam in z njimi se večno ubadam. So pa taki podkožni včasih kr za umret. Upam, da ti vse čim prej nazaj noter zleze. Taklele, komaj sem vas prebrala in z vami za danes zaključla. Vam še jutri kaj napišem, ko sem zdaj spet malo bolj na tekočem Aja, snežit je začelo pri nas Lepo popoldne vsem skupaj.