katy83
|
pozdravček so . Ne morem verjet, da sem bila tako pridna in sem komaj danes prišla za računalnik na RR. Se vidi, da je bil moj dragi zdaj 3 dni doma in sva bila skupaj. Moram se vam malo pohvalit. V soboto sva bila z mojim v Grazu v Ikei in Toysu. No, v Ikei sva kupila posteljico, jogi, nadvložek za jogi, pojšterček (vem, da ga še ne bi rabla, ampak je smešna cena), 2xrjuho in 2x komplet posteljnino, aja pa še obrobo za posteljico. Tako pa imamo vse. Za vse to sva dala 180€ in sva zeloooo zadovoljna. Punce, res se splača. Morate vedet, da je bila samo posteljica 100€, kar pomeni, da je bilo vse ostalo 80€. Posteljico sva vzela tole, ker je malo bolj masivna, paše k omari in komodi, pa še kasneje se da prilagodit večjemu otroku: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80108662 no, tako, da zdaj pa imamo že čisto vse. Sobica že stoji tako kot treba. jaz sem včeraj še na steno risala, moram še pobarvat, pa lučke še manjkajo in je to to. Ko bo končano, vam itak pripopam slikico. Aja, no v Toysu sicer nisva nič kupila, ker večinoma vse imava, so pa imeli 70% znižanje na oblačila, pa vozičke so imeli fuuuul znižane. Sicer se nisva poglabljala v njih, videla sem, da imajo dosti od firme Chicco, pa Jeep. Cene okoli 200€ za koplet s košarico. Ampak to so bili verjetno zdaj novoletni popusti. Aprilasemtu - tudi jaz ti želim, da bi med letom dobila vrtec, ker meni so tudi rekli, da je to mala verjetnost in da se septembra začne, vpisi pa ja marca. jaz moram že letos marca it vpisat, da gremo na čakalno listo. monlo - tudi jaz mislim, da to špikanje ni nič, res pa bi bilo dobro da se malo spočiješ v ležečem položaju. Nax05 - čimprej se pozdravi , pa želim ti lep 3d Aprilčica10 - no saj sem že na fb komentirala, ampak še bom tukaj. Tudi pri meni se vidijo takšne akrobacije na trebuščku, res pa je hecno, da vedno ko želim snemat, ta najin preneha z akrobacijami. Nima rad medijske pozornosti. Cojka - upam, da si vse porihtala za šolo, pa da ni bilo dosti neopravičenih nič, punce, se pišemo lp, Katy
|