|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
3.1.2010 19:41:57   
Anonimen
Evo pa sem spet samauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2851
3.1.2010 19:44:22   
Zvezdici
sara - evo, sem prišla jaz vas malo pogledat.
Ne vem pa kaj bi napisala user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
3.1.2010 19:45:11   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Aja, drgač vam moram pa par stvari povedat - glede rojstev:
1. od mojga sestrična je rodila punčko Mijo (je Splitčanka, poročena z Nizozemcem) mal pred novim letom
2. kolegica, ki je rodila v istem tednu kot jaz - 33.t, je sedaj rodila v 38. t pred 5 dnevi user posted image  se pravi - zame upanje ostaja, da bo moja pupa donošena user posted image
3. družinska kolegica rodila punčko tudi okoli novega leta user posted image
4. sedaj pa še zvedela, da je moja bivša sošolka s faxa in someščanka nosečka in pričakuje takrat kot jaz user posted image

Joj, same lepe stvari sm zvedla okol novega leta. Ja, to leto mora biti pa res super. user posted image

Vsaj nekaj dobrega.
Čestitke vsem tvojim prijateljicam! user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
3.1.2010 19:45:44   
Anonimen
sara - evo, sem prišla jaz vas malo pogledat.
Ne vem pa kaj bi napisala .

ti kar nekaj napiš, sam da se imam s kom za pogovarjatuser posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače mi je pa tok bedno, sem se kr navadla spet z nekom spat v postelji, zdej pa spet ne bo nič do konca tedna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2854
3.1.2010 19:51:31   
zoey
Jessy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čimprej naj ugotovijo kaj povzroča bolečine, potem pa user posted image se še domov crkljat!!!!!
Čer user posted image !
Kako je pasal tale sonček danes. Sem šla kar 3x na  sprehod, sicer me trtica boli kot user posted image , ampak je pasalo. Sem pa že par dni jokica user posted image . Moja mati je hud primerek, ne vem, a jo daje mena al žlehtnoba, ampak mori za vsako pikico, vsako stvar, ki jo naredim ali ne naredim. user posted image nič ne reče direkt, ampak vse meni servira. In me oz. naju ubija stalno vzdihovanje in zavijanje z očmi. Čisto nič ji ni prav. Za*** za nekaj, naredim po njeno, pa ji spet ni prav. Ni ok, kaj jem, kdaj jem, kam dam krožnik, kako perem, kdaj perem, koliko perem.... že to, da dihava je včasih preveč. In me vsake tolko čist ubije in mi je tolk grdo, da je rekla, da želi, da sva pri nas, ko sva iskala stanovanjsko rešitev, ker je dovolj velika hiša (zdaj sva mi2, mama, babi) in bo 1x ostala sama, zdaj pa gnoji na polno. Tako da sva na tem, da se zapufava za 30 let in greva na svoje, ker tako sigurno ne bo šlo. Ker ko bo user posted image , se bo veliko več pralo, sušilo, ropotalo. In res ne rabim še enega, ki mi mori in otežuje življenje za brezvezne stvari. Že zdaj me ubija. Mi je pa škoda tudi zaradi babi, ker bo potem večinoma sama in potem mal depresira in tko. Nč, ne bom več morila scene, ampak je fajn mal ven dat še v pisni obliki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
3.1.2010 19:54:00   
Zvezdici
sara - aja saj res. Tvoj je imel dopust ane? Sedaj pa spet služba. user posted image
Saj bo hitro minilo, pa bo spet kakšen praznik, da bo lahko bil doma. Pa tudi teden bo hitro minil! user posted image

jessy
- upam, da te hitro spustijo domov, brez bolečin seveda! Drži se!

zoey - veliko sreče pri svojem gnezdecu user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
3.1.2010 19:55:07   
strumf
čav čav punce. SREČNO, ZDRAVO, USPEŠNO NOVO LETO. sem bolj pozna kar se čestitk tičeuser posted image , ampak nikoli ni prepozno. smo imeli kar pester vikend, tako da nisem utegnila niti rač  nažgat.

drugače pa je splošno počutje ok, in komaj čakam pregleda v sredo, da vidim če bi bo potrdila da imamo res user posted image . kajti potem pa greva z dragijem v nabavo. juuuppiiii komaj čakam. so me napovedi, da bo naš marec hitro tukaj malo prestrašile, jaz pa še brez ničesar. tako da veselo v trgovine. pa še razprodaje se začenjajo. kaj hočemo več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
3.1.2010 19:59:52   
plamen
Jessy - drži se! Mislimo nate. user posted image

zoey - poslala mail, upam da si tokrat dobila. user posted image

Drugače tudi za vse ostale, v Italiji bo PegPerego Pilko, modularni sistem, modelno leto 2010 po ceni 560 eur, če bi katero zanimalo.

lenčy - veliko je ponudbe s kamero, pa sva se tudi midva odločila da ne. Je pa tale varuška .

Danes sem imela podvig, sva šla v hrib in mi je uspelouser posted image se vzpeti na Sv. Primoža in to brez težav. Zdele pa še kremnišnite delava. Da ne bo prehitro praznikov konecuser posted image .

zvezdici - jaz sem bila par let nazaj s prijateljico pri porodu. Onadva sta šla narazen, šele potem je ugotovila, da je nosečka. Jaz sem bila z njo, je rekla da ji je full pomagalo in še popkovino sem prerezalauser posted image . Res nekaj nepozabnega. Malo razmisli v to smer, da bi bil kdo drug s tabo.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
3.1.2010 20:00:34   
Zvezdici
strumf - hehe.. ja saj ubistvu marec je vedno bližje. Ne moram verjeti kako hitro je šlo 7. mesecev.

Jaz sedaj perem že 6. rundo stroja. Mami prav, da sem zmešana. user posted image To seveda samo majhnih cotk.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
3.1.2010 20:03:19   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

zvezdici - jaz sem bila par let nazaj s prijateljico pri porodu. Onadva sta šla narazen, šele potem je ugotovila, da je nosečka. Jaz sem bila z njo, je rekla da ji je full pomagalo in še popkovino sem prerezalauser posted image . Res nekaj nepozabnega. Malo razmisli v to smer, da bi bil kdo drug s tabo.

Ubistvu res razmišljam, da bi bilo fajn imeti nekoga zraven.
Sem tukaj na forumu še vprašala in mi je ena izmed RR-jevk dala idejo, da bi se lahko z babico zmenila, da bi bila potem tista z mano. Sicer vrjamem da ni isto, kot če nekoga osebno poznaš. Vendar se mi zdi vseeno boljše kot če si sam.
Drugače se mi je sestra ponudila, da bi bila zraven. Vendar ima tudi sama 4 otroke in je kar zaposlena in ne vem če bi uspelo, da pride pravočasno ter je kar nekaj iz lj, pa je ne bi rada da se samo zaradi mene vozi gor in dol.

Glede tega, da se z babico lahko zmeniš. Ali katera ve.. ali moram to poklicat v P ali povprašati pri G? user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
3.1.2010 20:05:15   
Anonimen
Jaz sedaj perem že 6. rundo stroja. Mami prav, da sem zmešana. To seveda samo majhnih cotk.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image Jst pa ugotavljam, da bom mogla it u nabavo za Živo, vse hlače prekratke, majice isto. Je spet zrasla. Jao zdej bomo mogl kupovat na oddelku za otroke

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2861
3.1.2010 20:05:30   
zoey
Plamen - sem  dobila, hvala in ti tudi poslala ZS, bom pa še javno vprašala user posted image Kje je ta trgovina in kako se imenuje. user posted image
Zvezdici - hvala za pikepoke. Čakaj, da naju realnost sune user posted image Se bom šla pozanimat za kredit, pol pa iskat stanovanja. Z mojim počutjem bo to čista zmaga user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
3.1.2010 20:07:47   
Anonimen
Ubistvu res razmišljam, da bi bilo fajn imeti nekoga zraven.
Sem tukaj na forumu še vprašala in mi je ena izmed RR-jevk dala idejo, da bi se lahko z babico zmenila, da bi bila potem tista z mano. Sicer vrjamem da ni isto, kot če nekoga osebno poznaš. Vendar se mi zdi vseeno boljše kot če si sam.
Drugače se mi je sestra ponudila, da bi bila zraven. Vendar ima tudi sama 4 otroke in je kar zaposlena in ne vem če bi uspelo, da pride pravočasno ter je kar nekaj iz lj, pa je ne bi rada da se samo zaradi mene vozi gor in dol.

Glede tega, da se z babico lahko zmeniš. Ali katera ve.. ali moram to poklicat v P ali povprašati pri G?

u bistvu bi jst ponudbo od tvoje sestre kr zagrabla. verjemi, veliko lažje ti bo. vsaj meni je bilo, ko sem imela nekoga ob sebi.

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
3.1.2010 20:11:42   
zoey
Zvezdici - jaz bi tudi sprejela ponudbo sestre. Kljub 4 otrokom in oddaljenosti se je sama ponudila in bo sigurno to za obe edinstven dogodek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V P PO vem, da si lahko izbereš babico, ampak te to stane nekaj čez 100 evrov. Ne vem pa, kako je v LJ. Je pa tudi varianta, če se dobro ujameta.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
3.1.2010 20:11:58   
Zvezdici
zoey - uh ja to bo sigurno joj user posted image . Ampak vseeno probaj biti malo bolj optimist, pa si reci, bomo vsaj na svojem user posted image !

sara - ja tudi razmišljam v tej smeri. Imam še malo časa, bom še videla kako in kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
3.1.2010 20:13:25   
Zvezdici
zoey - 100€.. hmm. No na to sploh nsiem pomislila, da je za plačat. Sestra očitno res najboljša izbira user posted image .
Ali ona potem tudi rabi potrdilo? Ker mislim, da ima kar dobro prakso glede na to, da je rodila že 4x, hehe.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
3.1.2010 20:14:15   
Anonimen
zoey - pravijo, da mladi pa tastari ne gredo skup. In čedalje bolj ugotavljam da je to res. Tko, da bova midva zdaj tudi skočila v akcijo za kaki kredit in kako stanovanje.
Drugače pa nimam jst proti svoji mami nič, je ful ok, sam na momente je pa živi user posted image user posted image user posted image . Sem zdej zadnje dni kar malo razočarana nad njo. Sploh ker to od nje nisem pričakovala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2867
3.1.2010 20:18:47   
Anonimen
zoey - 100€.. hmm. No na to sploh nsiem pomislila, da je za plačat. Sestra očitno res najboljša izbira .
Ali ona potem tudi rabi potrdilo? Ker mislim, da ima kar dobro prakso glede na to, da je rodila že 4x, hehe.

Ja, če tako zahtevajo v porodnišnici. Pri nam tega ne komplicirajo. So bli tko zadovoljni z mojo mami, da jo nismo mogl prehvalit. Pa čeprav so na začetku malo komplicirali, da mame glih niso priporočljive pri porodu.
No na koncu sma pa še skoraj same rodileuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 2868
3.1.2010 20:20:27   
zoey
Uf Sara, mogoče je pa slaba luna al pa konstelacija planetov al karkol je že, za babice oz.bodoče babice user posted image Sej jaz tudi nimam nič proti svoji, pač ne zna komunicirat in tud nikol ne bo znala, ma smo ok peljali, zdaj je pa res obupna. Samo išče, kaj bo lahko zagnojila in kdor išče, ta najde user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
3.1.2010 20:24:23   
Anonimen
Uf Sara, mogoče je pa slaba luna al pa konstelacija planetov al karkol je že, za babice oz.bodoče babice Sej jaz tudi nimam nič proti svoji, pač ne zna komunicirat in tud nikol ne bo znala, ma smo ok peljali, zdaj je pa res obupna. Samo išče, kaj bo lahko zagnojila in kdor išče, ta najde

zgleda da je bilo res nekaj v luftuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2870
3.1.2010 20:41:10   
Zvezdici
Vaju čisto razumem.
Jaz bom sedaj v 2. sobnem stanovanju s pupo v moji sobi in z njima v sosednji. Stanovanje ima pa 48 kvadratov user posted image . Pa z očetom se ne razumem ravno najbolje. Me je že sedaj groza kako bomo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
3.1.2010 20:50:11   
lunka1
Še ena, ki se pridružuje ideji, da "je nekaj v zraku" kar se naših mam tiče... Jaz komaj čakam, da nama uspe obnovit stanovanje,ki sva ga kupila (kar pa definitivno ne bo pred porodom, kvečjemu kakšna 2 meseca kasneje), ker drugače ne vem kako bo... Ne gre v nedogled, midva sva še dolgo zdržala pri nas doma (sicer samo z mamo, oče živi drugje). Sva pri nas že osmo leto, zdaj pa greva počasi hvala bogu na svoje...

Seveda nama je fuuuuuuuuul pomagala moja mami pri nakupu stanovanja (in imam potem ful slabo vest zaradi tega, ko se spičiva, ampak ko imam občutek, da me sploh ne razume in niti ne pokaže interesa, da bi me...), pa seveda je moj vzel kredit,... Danes ne moreš nič brez kredita in brez finančne podpore staršev. Kam gremo?? user posted image Je potrebno že začet šparat za naše otroke, da bodo šli lahko prej na svoje...

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
3.1.2010 20:52:41   
Zvezdici
lunka - ja res grozno. Kaj bo šele pri naših otrocih user posted image . Že za pokojnine bodo sigurno prikrajšani, kaj šele, ko bodo želeli na svoje.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
3.1.2010 20:58:45   
zoey
Mi2 ne moreva pričakovat nobene finančne podpore staršev, našparanega tudi nekaj nimava, je bolj zlata rezerva za kaj nujnega, tako da bo to en ornk puf user posted image Potem pa držat pesti, da ga bova sposobna odplačevat ... HB imava službi za nedoločen čas, čeprav to danes ne pomeni dolgoročne varnosti, pa jaz jo bom tudi morala počasi zamenjati, ampak za kredit dobit je vsaj lažje.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
3.1.2010 21:21:30   
Anonimen
Mi2 ne moreva pričakovat nobene finančne podpore staršev, našparanega tudi nekaj nimava, je bolj zlata rezerva za kaj nujnega, tako da bo to en ornk puf Potem pa držat pesti, da ga bova sposobna odplačevat ... HB imava službi za nedoločen čas, čeprav to danes ne pomeni dolgoročne varnosti, pa jaz jo bom tudi morala počasi zamenjati, ampak za kredit dobit je vsaj lažje.

Jah tudi midva nimava sreče, da bi nama padlo kaj z neba. Ampak se tudi ne sekiram zarad tega.

Imamo mi taki primerek (od očima - ta najmlajša hčera), ko je dobila vse, fajn jima je ohcet plačal, pa stanovanje dal pisat (trosobobno). Zdej pa ima - po 15 letih, so zagonili čisto vse. Njegov zet ratal celi pijanski kronikuser posted image user posted image user posted image  živijo pa v najemniški hiši s tremi otroci. Da o drugih stvareh ne govorim.
No da dodam samo še to, po 15 letih niso zagonili samo očimove žule, ampak še eno dediščino, ki pa tudi ni bila majhna. No vsaj meni se 25.000eur ne zdi malo. Da ne govorim, kako so prišli do te dediščine, z goljufijouser posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa ta hčera od očima, tudi ni nič boljša od svojega moža (zgleda, da drži pregovor, da vsak sekret svoj pokrov najde). Svoje otroke, ki so bili pr nam 2 meseca na počitnicah, ni poklicala niti enkrat.
zdaj smo jih imeli spet cel teden na grbi - pa jih tudi ni sploh poklicala, vmes smo enkrat peljali za par ur domov, ker smo šli v lj po opravkih, tudi tok ni bila, da bi za svoje otroke skuhala. Je rajši kuhala drugod za druge pijančke. Otroci niso pa od zjutraj ko so šli in do takrat ko so prišli nazaj pojedli čisto nič!!!!! No sej po enem koncu se mi otroci smilijo, po drugem pa čisto nič. Ratujejo podobni svojim staršem, ne znajo rečti niti hvala, da o njihovi jezičini ne govorim.

Ah zdej sem se pa razpisala, pa če prav sem kr malo zgrešila temo.user posted image user posted image user posted image  Se opravičujem

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?