zoey
|
Jessy - Čimprej naj ugotovijo kaj povzroča bolečine, potem pa se še domov crkljat!!!!! Čer ! Kako je pasal tale sonček danes. Sem šla kar 3x na sprehod, sicer me trtica boli kot , ampak je pasalo. Sem pa že par dni jokica . Moja mati je hud primerek, ne vem, a jo daje mena al žlehtnoba, ampak mori za vsako pikico, vsako stvar, ki jo naredim ali ne naredim. nič ne reče direkt, ampak vse meni servira. In me oz. naju ubija stalno vzdihovanje in zavijanje z očmi. Čisto nič ji ni prav. Za*** za nekaj, naredim po njeno, pa ji spet ni prav. Ni ok, kaj jem, kdaj jem, kam dam krožnik, kako perem, kdaj perem, koliko perem.... že to, da dihava je včasih preveč. In me vsake tolko čist ubije in mi je tolk grdo, da je rekla, da želi, da sva pri nas, ko sva iskala stanovanjsko rešitev, ker je dovolj velika hiša (zdaj sva mi2, mama, babi) in bo 1x ostala sama, zdaj pa gnoji na polno. Tako da sva na tem, da se zapufava za 30 let in greva na svoje, ker tako sigurno ne bo šlo. Ker ko bo , se bo veliko več pralo, sušilo, ropotalo. In res ne rabim še enega, ki mi mori in otežuje življenje za brezvezne stvari. Že zdaj me ubija. Mi je pa škoda tudi zaradi babi, ker bo potem večinoma sama in potem mal depresira in tko. Nč, ne bom več morila scene, ampak je fajn mal ven dat še v pisni obliki
|