isabeaux
|
Živjo punce... No mi smo mal uživali v termah Orhidelija in savnah sedaj v tem tednu, joj je pasalo...res...noro...čeprav imajo kar lepo ceno...ampak je pa res luxus... Moje vezi me občasno čist nič več ne bolijo, in je ful ok...sploh v vodi je blo super...včasih pa pač mal bolj bolijo...pa pol mal počivam in je ok... Sem imela na začetku tedna pregled in pikica lepo raste...sedaj je še enkrat rekla, da je pupa in je naša tamala čist navdušena...ker je to kar si je želela...ampak še zmeraj reče, pa saj če bo fantek bom tudi vesela ...sam da bo... No težka je nekje 260 gramov in velika nekje 26 cm... Drugače pa je ful mirna in nič preveč ne brca, ker gibe res čutim ful mal ...paše to moram bit zelo pri miru, da jo malo čutim..pa šele nekje vsak tretji al pa četrti dan....no zato sem si nabavila preko e - baya angelsound, sem ga dobila za božično darilo...hehe, ravno na 24- ga je poštar prinesu ....seveda sem ga takoj sprobala in se ful lepo sliši...zanj sem dala samo 25 € s poštnino vred...prišu pa je iz uk - ja... me ful pomiri...ga toplo priporočam... no res pa ko že dobro čutiš bebico, ga verjetno več ne uporabljaš...jaz ga pa še... Glede vozička, mi imamo quinnija...speedija, in nam ful odgovarja ...ker imamo mal makedama pa tko in ker je noro lahek in vodljiv voziček, pri sinku smo nabavili tudi košaro...pa vam povem, da vem da je sedaj ne bom uporabljala, ker mi je super komot školjka...imamo pa tisto ki ima nastavke za v avto...mislim da iso - fix...v avtu, školjka pa je maxi cosi canriofix...men se zdi no...lahko preverim in je zadeva tako enostavna...sploh če greš na hitro kam pa ti bebica seveda spi v avtosedežu, ga sam vzameš iz avta z enim klikom, pa ga daš na voziček z drugim klikom in je zadeva super enostavna in udobna.... sva pa nabavila košaro, ko še nisva vedela kako to gre...ker se nama je zdelo, da je školjka preveč "gola" za bebico sploh za novorojenca...in da je v košari bolj varen...pa sploh ni res...pa tudi košara nama je bila tko všeč no in nekak "fancy" ampak res sedaj vem da je ziher ne bom uporabljala, ker bebico v školjki ful lepo zaščitiš, ko potegneš gor strehico...pa seceda daš eno dekico prek...pa tko in je super.... Aha pa še ena zadevca glede plenic...ala vera tistim, ki boste imele pralne...jaz vem, da mi ne bi zneslo, ker je že itak tolk cot za prat...in no ja...še plenice...mislim da bi bilo mal preveč....je pa res, da sem jaz "izumila"...metodo, da si vsakič pripravim kar ono malo vrečko (iz rolice) ko vem da je poakan, ga na hitr previjem in plenico zavozlam v to vrečko in je zadeva rešena...hehe...najbolj hitro in enostavno in seveda potem ne smeti ne nič več ne smrdi...hehe pač praktično, poceni in hitro...aja pa te vrečke vedno ful najemljem ko delam nakup v šparu al pa tušu...v glavnem jih pospravljam in potem porabim, tko da jih ne kupujem...
< Sporočilo je popravil isabeaux -- 2.1.2010 23:01:43 >