|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
2.1.2010 9:47:35   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

ni mal večje tveganje za prehlad??

pomojem tudi za vneto ritko
Definitivno so sigurno prednosti in slabosti - tako enih, kot drugih. Hvalabugu, da mamo sploh možnost odločitve user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
2.1.2010 9:48:10   
knorbalbo
Jutro vsem in srečno novo leto!

Plenice: tiste ki boste uporabljale pralne plenice-kapo dol, če ne zaradi drugega ker mislite na okolje, čeprov mislim da glih prav velikanske razlike ni če upoštevamo pranje, prašek, elektriko in sušilni stroj ter nenazadnje vaš dragoceni čas. Zanima me, kako gre to pranje, če je otrok pokakan, valda ne daš to takoj v pralni stroj in še to če se to ene par dni paca???user posted image Men je to mal bljek......žou.

Jst bom najbrž uporabljala čim bolj "okolju" prijazne plenice za enkratno uporabo, saj sem slišala da so te Mullerjeve dobro razgradljive brez pretirano velikih kemikalij, je pa res da se nisem še tko zlo poglablala o tem....mam še čas.

Vsekakor pa pride vsak nasvet mamice z izkušnjami prav! Glede kahle in koliko časa je otrok v plenicah....meni se zdi 3 leta čist preveč da bi otrok hodil okoli v plenicah, poznam mamice ki so otroka navadile na kahlo ko je bil star 1 do 1,5 leta, ker so vstrajale in jim je ratalo, poznam pa tudi mamico, ki še zdaj previja otroka ker je sicer probala otroka odvadit od plenic pa ni šlo češ da je tamala tako svojeglava in je ne obvladauser posted image Nikogar ne sodim ker ne vem kako bo pri meni, zarečenega kruha se največ poje. Vem samo to, da mi je mami vedno govorila da je skoraj "znorela" ker je mogla tolk plenic prat in to non stop, ker je se je pred mojim rojstvom preselila iz Nizozemske kjer so že poznali Pampers, tukaj za "železno zaveso" pa je bila katastrofa. Zato je ob vsakem obisku domovine kupila na tone Pampersk in tukaj so ji bile vse fouš...po domače. Toliko o tem....

Drugače pa komaj čakam morfologijo in skos gledam svoj trebušček ker se že vidi kako se koža dvigne ko moj little foot brcneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede vozička: bugaboo ima res nekaj super lastnosti (lahek, dobro vodljiv, majhen in kompakten, lepe barve...), pa tudi kakšno pomanjklivost (zelo nizka košara, majhna sprednja kolesa, nenapihljiva zadnja kolesa itd) , med drugimi tudi cena, zato se nisem odločila zanj, ker se mi zdi da ni vreden svojega denarja-ker pač ni idealnega vozička in za ta kompromis dobiš 3krat cenejšega, je pa res da je to statusni simbol in ga nekatere ne morejo prehvalit.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
2.1.2010 10:01:57   
emibu
"Drugače pa komaj čakam morfologijo in..."

tut jst jo komi čakamuser posted image user posted image user posted image kdaj jo pa imaš?jst jo imam 5.1 upam da je use ql in da izvemo spol...

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
2.1.2010 10:05:56   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: knorbalbo

je pa res da je to statusni simbol

user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 4579
2.1.2010 10:06:28   
_katja_
čao!

Kar ne najdem časa za RR. ...

Upam, da ste lepo preživele praznike:) No pa saj jih še ni konec. Upam, da bo jutri lepo vreme in gremo spet malo na sneg.

Sem videla, da so tema pralne plenice: jaz sem bila malo nazaj zelo zagreta, ampak potem nekako ni bilo volje. Občudujem vse, ki jih boste ali jih že uporabljate. Jaz mislim, da jih en bom. Sploh pa zdej ne, ko bosta dva v plenicah.

Jaz tudi komaj čakam morfologijo, 13.1., da izvemo spol user posted image

Lepo soboto!
K

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
2.1.2010 10:06:55   
knorbalbo
emibu: tudi jaz jo imam 5.1. v lj porodnišnici........men se ful fajn zdi k bom šla na generalko v porodnišnico z dragim, da mu pokažem kje je najkrajša pot in kje me more vn vržtuser posted image On bo mogu avto parkerat k bom jst mela popadkeuser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
2.1.2010 10:13:20   
knorbalbo
K_a_t_i: veliko mamic se odloči za ta voziček ker je visokega cenovnega razreda in si ga ne morejo vse privoščiti, ker je zelo razpoznaven oblike in vsaka mamica ve koliko stane, poleg tega ga uporablja veliko zvezdnic....nisem rekla da ste ve take, sem pa to slišala že od veliko mojih prijateljic mamic. Nisem nič slabega mislila s tem, pa brez zamere. Mislim da sem zelo objektivno opisala njegove pozitivne in negativne lastnosti, saj sem se tudi sama zanimala za ta voziček, bi si ga lahko privoščila, pa me ni prepričal. Vsaka mamica ima svoje želje in potrebe po vozičkih, HB, zato če ti odgovarja si ga le nabavi! 

Neposredna povezava do sporočila: 4582
2.1.2010 10:28:03   
emibu
se strinjam s kati za statusni simbol user posted image user posted image sej ok no, res je dobr če se ne mučiš preveč pri dvigovanju vozička pa prelaganju v avto sam ampak a je res vredn skor 1000 euru?? punce za ta dnar dobite avto?!?! vse lepo in prau da za otroke use ampak lih to je zanka pri trgovcih,ker vejo da boš za otroka dau use...ampak je to njem use če se voz u vozičku za 1000 euru?če je s stolčka za 500 euru? če spi u postlci za 300 euru al pa več?? nevem če lih no...neke standarde more met sam pretiravat pa ni treba... huh sm se razpisala..user posted image

katja user posted image tut jst bi rada zvedla spoluser posted image user posted image pa seveda tut če je use druga u redu..

knorbalbouser posted image user posted image user posted image moj bo vrjetn tok zmeden da bom lahko srečna če bo znau avto vžgat user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4583
2.1.2010 10:29:40   
K_a_t_i
Če katera še nima otroške sobice in ne ve kam bi z denarjem user posted image ... Je pa lepa, vsaj meni http://www.fp-trgovina.si/index.php?view=catalog&catid=2&subid=1015

Jst mam morfologijo 15.1. in tudi upam, da izvemo spol - sem že celo NExt-ovo stran obrnila, mi je toook stvari všeč (predvsem za punčke user posted image ).

knorbalbo - ne, sej maš vse prav - samo tale s statusnim simbolom mi je mimo... Sploh, ker res več mamic razmišlja podobno (to mi je žalostno) - pri prvem sem imela vse sposojeno, živimo v bloku, naš edini avto je 10 let star clio, golf je služben, za znane znamke cunj mi dol visi, super se počutim v kavbojkah in mikici, nimamo plazma TVja,... Materialne stvari mi ne pomenijo nič. Lahko bi si privoščili marsikaj, samo nam je tako kot je všeč. Zdaj bom pa kar naenkrat začela svoj status kazati z vozičkom user posted image To, da je predrag, tu ti pa definitivno prikimam (ampak ima zame par bistvenih prednosti, ki jih nisem pri nobenem drugem našla). No, pustimo to....

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 4584
2.1.2010 11:13:13   
emibu
sem mal brskala in našla zanimivo stran če katero zanima : http://www.soncek.si/majice/index.php 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
2.1.2010 11:27:30   
emibu
eno uprašanje a je katera kupovala prek e-baya? kakšni so potni stroški in podobnimi zadevami še nikoli nisem pa sem malo skeptična iščem pa angel sound pa vidim da so tle dost cenej a kako je pa s tem če ne dela pa to? ker to so rabljeni izdelki a ne?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
2.1.2010 11:33:50   
frcefela
Meni je Bugaboo odličen voziček, je pa res da je cena precej zasoljena, tako da sem vesela, da sva ga dobila for free user posted image Se mi pa ne zdi, da bi šlo pri Bugabooju za potenciranje statusa - jeb.at ga, voz ima par prednosti, ki jih drugi pač nimajo. Sicer pa bo itak vsaka našla zase ta pravi in cenovno primeren voz in se res nima smisla prerekati o tem, kateri voz je dober, overrated itd. meni tudi ne potegne Mutsy pa ga ne bom zdaj kritizirala. Če bom pa z Bugaboojem izpadla hudo loaded mamica pa who the hell cares user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
2.1.2010 11:35:13   
nusi
Živjo user posted image .

Silvestrovo - preživeli uspešno user posted image , manjša družba 6-ih pa mal rakete spuščat ob 12-ih, prej večerja, čvek in tko, je blo ful fajn, k je prijateljica tut noseča, sicer 2 meseca in sem ji na veliko lahko pametovala user posted image user posted image

pleničke - na sonček.si imajo ene fajn pralne, ampak men se ne da prat, vam kar odkrito povem, bo še dost drugih stvari za prat

voziček - kupila bom en modularen sistem, da imaš vse do 500 €, mislim, da kar PP

morfologija - 14.1. in upam, da končno in dokončno razkrijemo spol user posted image , ker tašča že ni zdražala in jem kupila en bodi, k je sicer mogoče mal bl za punčko, ampak bomo že user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
2.1.2010 11:40:15   
frcefela
emibu, to ni res, da so rabljeni izdelki (no, lahko tudi rabljene prodajaš preko Ebaya, ampak načeloma gre za nove in zapakirane zadeve. jaz preko Ebaya kupujem vse živo, od original parfumov, ki so 50% cenejši kot pri nas, do kaki zanimiv gadgetov, ki jih pri nas še ni. Sem pa kupila tudi AS in sem super zadovoljna. Zadeva dela, če pa ne bi pa vrneš nazaj in pošljejo novega ali pa vrnejo denar.

Poštnina je napisana desno zraven cene in variira (odvisno od države). Če nakupuješ v okviru EU, potem carine ni, drugače ti zaračuna Carinska pošta Slovenije še to in sicer ene 20% na vrednosti pošiljk nad 26EUR.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
2.1.2010 12:07:11   
fiška33
Knorbalbo, čez notranjo stran pralnih pleničk se da papirnata plenična predloga in ko otroka odviješ, gre ta del z drekcem direkt v WC. Ostane ti samo mokra plenička. Pri teh, ki jih bom uporabljala jaz, Bumgenius 3.0 (da se jih videt v BC), je sistem tak, da imajo pleničke žepek in v ta žepek lahko vstaviš različno vpojen vložek (za novorojenčke manjši, večji za ponoči ...). Uporabljeno plenico razstaviš (daš ven vložek) in jih hraniš v mreži v neprodušni posodi. Ko se ti mreža napolni, jo odvezano vržeš v stroj. Pleničke same zlezejo ven. Sploh se ti jih ni treba dotikat. Potem grejo samo še na štrik ali radiator ali v sušilnik in ker so razstavljene, so hitro suhe. user posted image . Ne vem, meni se to zdi full malo dela user posted image . Za vsak slučaj bom imela doma tudi takšne za enkratno uporabo, drugače pa računam, da bom imela oprane in posušene v 3 urah. Krajši program pranja na 50 stopnj in sušilnik, če bo panika. Pri finančni primerjavi, je bila vključena tudi voda, elektrika in pralni prašek, in še vseeno nas pridejo takšne za enkratno uporabo 3x več. Previjale bomo cca 5000x user posted image .

Evo, to so te, ki jih bom uporabljala jaz. Zgledajo, kot čisto ta prave pleničke user posted image . Imajo tudi nepremočljivo zunanjo plast. So pa s pristiskači nastavljive v tri velikosti. Tudi tiste luštne gamašice sem si že nabavla, tak da bo naša pužika totalno cart user posted image .

user posted image

Ja, pa še to bi ponovno omenila, pralnih pleničk je ceeeel kup različnih in zato jih ne mečimo v isti koš. Imajo boljše in slabše, zato je dobro čim več prebrat na netu, kako so uporabnice zadovoljne s temi, ki jih nameravamo uporabljati. http://www.windelmiete.at/ Tu jih prodajajo kar precej različnih, pa še to niso vse. Na netu so celo tutoriali, kako si jih lahko sešijete same user posted image . Kvaliteta in dostopnost boljših pleničk, pa se je v zadnjih letih full izboljšala.

LP

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
2.1.2010 12:15:01   
fiška33
Emibu, jaz mislim, da AS ne rabiš več. Jaz ga nisem uporabila že kakih 14 dni, odkar punčka vsaj ene 3-4x na dan telovadi user posted image . AS je bolj uporaben na začetku.

LP

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
2.1.2010 14:03:25   
emibu
vem da telovadi sam bi bilo pa zanimivo poslušat srčka...sicer nujno ga ne rabiš tudi na začetku ne! takih stvari se nikoli ne šteje pod nujno sam bi blo pa lpo...čeprau še premišljujem..

kar se pa tiče pleničk...hm..a ni bol enostavno umazano dol in čisto gor? kot pa pri pralnih gor pa vložek not pa pol vn pa u mrežico pa u košek pa u stroj pa vn iz stroja pa posušit pa zložt ???user posted image user posted image že bodijev je baje na tone sploh pri fantkih ki s tistim pimpijem lulajo use po vprekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
2.1.2010 14:47:55   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

že bodijev je baje na tone sploh pri fantkih ki s tistim pimpijem lulajo use po vprekuser posted image user posted image user posted image user posted image

DA ne boš mislila, da pri pamperskah like ni pranja drekca - počaki, da se ti posračka tamal-a do srede hrbta ali vratu user posted image . Dojenčkova kaka je namreč lahko čisto tekoča - in to potem veselo zleze ven čez vse mogoče luknje. Tko da - na sprehode obvezno rezervna oblačila.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
2.1.2010 15:11:38   
frcefela
K_a_t_i jaz sem ena izmed tistih, ki ne vemo kolk se bejbi posračka in si niti predstavljala nisem, da se lahko pokaka do vratu user posted image Zdaj k sreči to vem, ker bi me najveretneje kar fršlok ruknu user posted image Joj, kok bo to še zabavno user posted image Kolk pa kaj smrdi? user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
2.1.2010 15:14:04   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: frcefela

Kolk pa kaj smrdi? user posted image

Koker kdaj user posted image . Samo - to se čist navadiš in sploh ni nobene panike. Drekci, bruhci,...user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
2.1.2010 19:50:33   
barvar
Ojoj, imate pa taprave teme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še prehitro bomo seznanjene z vsemi "packarijami", ki jih bo zmogel naš malček. Saj ženske to vse prenesemo, jaz se bolj bojim za mojega, ki bo vsaj v začetku verjetno kar  user posted image .  To bo še zabavno user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
2.1.2010 20:41:16   
emibu
user posted image user posted image user posted image user posted image joo že zdj se norce delamo iz nnjih no user posted image user posted image user posted image sam si je pa res smešn predstavlat njihove skisane obrazeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ja vem da se znajo podelat tko al drugač sam da morš pa še pol tisto plenico spirat user posted image user posted image ne nouser posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
2.1.2010 22:37:10   
Caia
he, he... vidim da sem sprožila temo drekca ;-)
fiška33, jaz sem imela en plastičen koš, ki se je zaprl, za par €. Nisem imela nič drugega in je funkcioniralo. Bumgeniuske so zakon pri dojenčku, kasnje po enem letu pa gre precej mimo. Ne vem, očitno imaš ti sedaj nekaj novega, se ne zanimam več, ker ne rabim ;-) Jaz resnično upam, da nam rata brez plenic od začetka. Je pa treba full skoncentriranosti in pri prvem otroku se mi zdi to NEMOGOČE. Cenim vse mamice, ki se odločijo za pralne plenice. V končni fazi za malenkost več truda, veliko več dobijo. Zagotovo! Če smo kam šli za cel dan ali več dni, sem tudi jaz imela  tiste kao "eko" plenice iz Mullerja, ampak to sem komaj porabila po en paket vsake velikosti!!!

aja, še glede bugaboo-ja. hm, statusni simbol. Tudi jaz sem bila  še mesece nazaj prepričana o tem, pa poznam eno mamico, ki svojo deklico prevaža v njem že več kot dve leti, po VSEH terenih, in jenoro zadovoljnaz njim. Tista manjša kolesa so baje zaradi stabilnosti. Nizka košara??? Hm, kaj ni to pri večini vozičkov??? Meni se zdita edino High trek in Stokke višja... Sicer pa, zopet pametujem o vozičkih, pa v bistvu pričakujem, da bom svoje dete več imela v Sleepy wrapu in vozička sploh rabila ne bom. Prvo dete je bilo v vozičku zgolj speče - spečo sem dala not in hitro ven, če se je slučajno zbudila pa v eni roki njo, z drugo pa voz šofirat - hja, BC High trek je bil kr kul ;-) Pri osmih mesecih smo ga spravili v klet!!!!

Jaz imam morfologijo 15. Komaj čakam. dan pred mojim rojstnim dnem. Upam, da bo imela G zame presenečenje ;-)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
2.1.2010 22:58:20   
isabeaux
Živjo punce...

No mi smo mal uživali v termah Orhidelija in savnah sedaj v tem tednu, joj je pasalo...res...noro...čeprav imajo kar lepo ceno...ampak je pa res luxus... Moje vezi me občasno čist nič več ne bolijo, in je ful ok...sploh v vodi je blo super...včasih pa pač mal bolj bolijo...pa pol mal počivam in je ok...

Sem imela na začetku tedna pregled in pikica lepo raste...sedaj je še enkrat rekla, da je pupa in je naša tamala čist navdušena...ker je to kar si je želela...ampak še zmeraj reče, pa saj če bo fantek bom tudi vesela ...sam da bo...

No težka je nekje 260 gramov in velika nekje 26 cm... Drugače pa je ful mirna in nič preveč ne brca, ker gibe res čutim ful mal ...paše to moram bit zelo pri miru, da jo malo čutim..pa šele nekje vsak tretji al pa četrti dan....no zato sem si nabavila preko e - baya angelsound, sem ga dobila za božično darilo...hehe, ravno na 24- ga je poštar prinesu user posted image user posted image ....seveda sem ga takoj sprobala in se ful lepo sliši...zanj sem dala samo 25 € s poštnino vred...prišu pa je iz uk - ja... me ful pomiri...ga toplo priporočam... no res pa ko že dobro čutiš bebico, ga verjetno več ne uporabljaš...jaz ga pa še...

Glede vozička, mi imamo quinnija...speedija, in nam ful odgovarja ...ker imamo mal makedama pa tko in ker je noro lahek in vodljiv voziček, pri sinku smo nabavili tudi košaro...pa vam povem, da vem da je sedaj ne bom uporabljala, ker mi je super komot školjka...imamo pa tisto ki ima nastavke za v avto...mislim da iso - fix...v avtu, školjka pa je maxi cosi canriofix...men se zdi no...lahko preverim in je zadeva tako enostavna...sploh če greš na hitro kam pa ti bebica seveda spi v avtosedežu, ga sam vzameš iz avta z enim klikom, pa ga daš na voziček z drugim klikom in je zadeva super enostavna in udobna....

sva pa nabavila košaro, ko še nisva vedela kako to gre...ker se nama je zdelo, da je školjka preveč "gola" za bebico sploh za novorojenca...in da je v košari bolj varen...pa sploh ni res...pa tudi košara nama je bila tko všeč no in nekak "fancy"user posted image user posted image ampak res sedaj vem da je ziher ne bom uporabljala, ker bebico v školjki ful lepo zaščitiš, ko potegneš gor strehico...pa seceda daš eno dekico prek...pa tko in je super....user posted image

Aha pa še ena zadevca glede plenic...ala vera tistim, ki boste imele pralne...jaz vem, da mi ne bi zneslo, ker je že itak tolk cot za prat...in no ja...še plenice...mislim da bi bilo mal preveč....je pa res, da sem jaz "izumila"...metodo, da si vsakič pripravim kar ono malo vrečko (iz rolice) ko vem da je poakan, ga na hitr previjem in plenico zavozlam v to vrečko in je zadeva rešena...hehe...najbolj hitro in enostavno in seveda potem ne smeti ne nič več ne smrdi...heheuser posted image user posted image pač praktično, poceni in hitro...aja pa te vrečke vedno ful najemljem ko delam nakup v šparu al pa tušu...v glavnem jih pospravljam in potem porabim, tko da jih ne kupujem...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 2.1.2010 23:01:43 >

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Caia)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
3.1.2010 7:11:25   
_katja_
Punce, vseh drekcev in bruhcev se navadiš. Sploh ni panike. Men je edin zdej, ko sem spet noseča mal panika, če tamal bruha. Na srečo do sedaj nikoli nisem bila sama ko se je to zgodilo. Glede previjanja drekcev in moških pa tkole: itaq da se probajo malo izmikat, pa dej raj ti, ker boljs obvladaš, itd. Ampak parkrat je zraven na začetku pol pa gre. Nej pač takrt ne vonja, če mu tolk smrdi.
Jest sem letos prvič v vrtcu in sem se vsega navadla, tud od drugih otrok...ni panike....

Lepo nedeljo! Mi sibamo nekam na gorenjsko tect in se sankat.

K

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?