Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 2.1.2010 22:38:37
|
|
|
|
sunny24
|
Evo, to je par ta zadnjih slikic naše madam...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 2.1.2010 22:42:09
|
|
|
|
sunny24
|
claud, uf, jst sem mela ko sm bla majhna kar štalo s temi mandlji in boleznimi zaradi njih...Pol so mi jih pa vn dali in je blo OK. Sam pravjo da mlajši ko si, ko te operirajo, lažje je. Baje pri odraslih to delajo v lokalni anesteziji, pr otrocih v popolni narkozi. Če te full matrajo, pejdi do dohtarja, pa ti bo on najbujše svetoval (vsaj mogu bi no...Ker pr našem zdravstvu je vse mogoče...) Gaja je mela pa učeri manevre za zspat...Se je drla in ihtala, trmala...NA koncu je bla vsa prepotjena, lase, pižama, bodi...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 2.1.2010 22:45:04
|
|
|
|
claud
|
Sunnny wauuu kok je huda tale tvoja mačkica na 2.fotki je prava manekenka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 2.1.2010 22:53:34
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Sunnny wauuu kok je huda tale tvoja mačkica na 2.fotki je prava manekenka Hvala!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 6:58:55
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Evo, to je par ta zadnjih slikic naše madam... dobro jutro......lepa punčka.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 7:00:33
|
|
|
|
baki
|
vidim da še nobene ni gor.jst bi tudi dala slikice gor na forum pa ne znam.naj mi kera pove kako?????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 8:06:31
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro......da se še jaz pofločkam v novem letu vsem za napredke in uživanje čez praznike ki jih potrebujete sunny......ne poznam baki......greš na: www.slikomat.com in si izbereš sliko,ter kopiraš prvi link
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 8:07:32
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny......res je princeska Gaja .....a ima to že copatke s trdim podplatom?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 8:14:28
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas nič novega-Hana je skos na nogicah,dvigne se že tudi ob šipo in lepo se je naučila nazaj usesti......novo leto in bombni napad je prespala,ati je šel pa ob 22.00 dremat in je malo do polnoči prilezel k meni(jaz sem gledala TV),sva si voščila in šla spat.....drug mesec pa nazaj v službo-13.2.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 9:17:30
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Nočka prespana, ampak madam se je ob 2h odločla, da ona pa v postlci ne bi več pančala in sm jo dala v voziček in je pol spala brez jest do 8:30...OK, men ires ni več nič jasno kaj ji v postli fali... čebela, ja, tisto ma cicibanke...Kupla tašča kao da jih bo Gaja mele po cel dan gor, da se bo prej navadla hodit,...Ja itak...Ji dam gor ko gremo ven, doma je pa lepo bosa. Tudi vi2 sta mela tako pestro silvestrovo...Meni je blo prov čudno, ker od kar smo z mojim skupi, smo ga prvič skupi preživela, saj drugače smo oba delala, vsak na svojem koncu igralnice in smo si voščla šele enkrat proti jutru... Delat...Jst mam fraj še do 5.3. in to bo tko hitro šlo mimo, da mi ne bo nič jasno...Morem it ta teden še novo pogodbo podpisat, pol jo nest na CSD, pa po obleke za delat...Ma en kup reči še...Pa nove šolne it nabavit...Kaj špičaki se sploh še dobijo???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 9:27:02
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny....se mi je zdelo da so cicibanke ......jaz imam tudi Hano skos v nogavičkah,pa bi ji naša mati tudi najraje že kar čevlje kupila ....špičaki se vedno dobijo.....jaz imam ene res hude,pa sem tako redko v petah da ko jih dam gor me takoj ožulijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 9:27:58
|
|
|
|
Ajvy
|
no...jutri gre pa Tisa v vrtec......ah ja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 9:28:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy no...jutri gre pa Tisa v vrtec......ah ja jutro......ah mami sej bo-mala bo ziher uživala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 9:30:32
|
|
|
|
Čebel@
|
ko se mala postavi na nogice na levi lepo stoji,desno ji pa na notri vleče(da je nogica na notranjo stran podplatka oprta)....bi ji mogla jaz nogico vedno popravit?????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 9:39:13
|
|
|
|
sunny24
|
čebela ja kaj čmo...Zgleda se vsem mudi da bi čimprej shodili... No, če se je želela olajšat za 40 evrov pa tudi prav. Špičake rabim za delat in zdej full nism gledala kaj se kej dobi...Se bom mogla spet navadit bit po 8 ur v petah... Prej mi ni blo problema, zdej pa k tolko časa nim mela pet me pa noge takoj začnejo bolet... ajvy, saj bo! Mala bo itak uživala na full!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 9:40:53
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ko se mala postavi na nogice na levi lepo stoji,desno ji pa na notri vleče(da je nogica na notranjo stran podplatka oprta)....bi ji mogla jaz nogico vedno popravit????? To pa nimam pojma...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 16:58:07
|
|
|
|
baki
|
a niste nč kaj čvekale pop.to je pa čudno.sej se meni dons tudi nč ne da.sem taka ko cota.sej bo jutr bolje.upam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 17:35:00
|
|
|
|
črticaa
|
živjo imam en velik problem,...tamau je začel škrtat z zobmi,-..fullllllllllll kaj naj naredim????
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 18:23:14
|
|
|
|
baki
|
Nik pri malci igranje
< Sporočilo je popravil baki -- 3.1.2010 18:32:01 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 18:33:17
|
|
|
|
baki
|
to smo bli pri tašči na kosilu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2010 19:29:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 19:34:28
|
|
|
|
baki
|
< Sporočilo je popravil baki -- 3.1.2010 19:40:08 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 20:52:12
|
|
|
|
sjmm
|
Helov, babnce! Kot vidim ste še bol v slabi čvekalni formi.....ma, so nas prazniki kar zdelali...jaz sem dans še zadnjo rundo gostov odrajtala...oči in žena....sem tok hitela s kosilom...mi je kar od rit kapljalo , sej sva šla z mojim in z malim zjutri še v najbližjega francoza mal po nakupih...pol je blo pa mal mal časa...no, a smo ob pol 2h že veselo papcali..sem nardila še predjed....rezince lososa na kruhku s feta sirčkom, zeleno solatko in limoninim sokom...je šlo tok hitr sem komaj ujela košček za pokušino, plo smo imeli brokolijevo juhco, pa dofineški pečen krompir, šampinjončke v omaki in še malo kuskusa z zelenjevco, pa mešano solatko...so vse pospravili drugač je naš Maj ena zahtevna tečkica te dni...razen včeraj k se je ful naspal....drugače pa sam trma in hoče sam k meni...jaz pa polne roke dela skoz ta kuharija, obiski...sej so bli prazniki fajn, a sem kr vesela, da bova jutri dopoldan spet malo sama in ujela pravi ritem...za spanje, hrano in vse ostalo...nas pa fuuul dajejo zobki, pa še smrkavi smo za povrh...pa naša ta velka tud, Miha in oči...vsi neki pokašljujejo...ne vem, kje so staknili...mogoče preveč obiskov v glavnem upam, da se mi uspe kej spočit v naslednjih dneh k sem se čist prekurla med telimi prazniki baki in sunny......slikce.....bejbiji..... ajvy.....sej bo, brez skrbi...ponavadi itak ta stari bol kompliciramo kot mulčki kolumbo....ste že kej pri zdravju??? vse ostale.................. .......kaj dogaja???????? Kako ste ????????
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2010 21:28:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 3.1.2010 22:08:01
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Noč slabo prespana, ampak uredu. Danes polne roke dela, tk da ni blo časa za računalnik. Zdej nika navajam, da bo hodil čez dan sam enkrat spat. Pa mi sicer že kr dobro uspeva tri dni. Sam večernega spanja, pa nekako ne moreva urediti, pa sej nekrat bo tudi to. sunny - full luštna je tvoja madam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?