|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
2.1.2010 22:38:37   
sunny24
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Evo, to je par ta zadnjih slikic naše madam...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
2.1.2010 22:42:09   
sunny24
claud, uf, jst sem mela ko sm bla majhna kar štalo s temi mandlji in boleznimi zaradi njih...Pol so mi jih pa vn dali in je blo OK.
Sam pravjo da mlajši ko si, ko te operirajo, lažje je. Baje pri odraslih to delajo v lokalni anesteziji, pr otrocih v popolni narkozi.
Če te full matrajo, pejdi do dohtarja, pa ti bo on najbujše svetoval (vsaj mogu bi no...Ker pr našem zdravstvu je vse mogoče...)

Gaja je mela pa učeri manevre za zspat...Se je drla in ihtala, trmala...NA koncu je bla vsa prepotjena, lase, pižama, bodi...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
2.1.2010 22:45:04   
claud
Sunnny wauuu kok je huda tale tvoja mačkicauser posted image user posted image  na 2.fotki je prava manekenkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
2.1.2010 22:53:34   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Sunnny wauuu kok je huda tale tvoja mačkicauser posted image user posted image  na 2.fotki je prava manekenkauser posted image user posted image user posted image

Hvala! user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
3.1.2010 6:58:55   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Evo, to je par ta zadnjih slikic naše madam...user posted image

dobro jutro......lepa punčka.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
3.1.2010 7:00:33   
baki
vidim da še nobene ni gor.jst bi tudi dala slikice gor na forum pa ne znam.naj mi kera pove kako?????

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
3.1.2010 8:06:31   
Čebel@
jutro......da se še jaz pofločkam v novem letuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za napredke in uživanje čez praznike
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ki jih potrebujete

sunny......ne poznamuser posted image

baki......greš na: www.slikomat.com in si izbereš sliko,ter kopiraš prvi  link

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
3.1.2010 8:07:32   
Čebel@
sunny......res je princeska Gajauser posted image .....a ima to že copatke s trdim podplatom?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
3.1.2010 8:14:28   
Čebel@
pri nas nič novega-Hana je skos na nogicah,dvigne se že tudi ob šipo in lepo se je naučila nazaj usesti......novo leto in bombni napad je prespala,ati je šel pa ob 22.00 dremat in je malo do polnoči prilezel k meni(jaz sem gledala TV),sva si voščila in šla spat.....drug mesec pa nazaj v službo-13.2.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
3.1.2010 9:17:30   
sunny24
Jutro!
Nočka prespana, ampak madam se je ob 2h odločla, da ona pa v postlci ne bi več pančala in sm jo dala v voziček in je pol spala brez jest do 8:30...OK, men ires ni več nič jasno kaj ji v postli fali...user posted image user posted image user posted image

čebela, ja, tisto ma cicibanke...Kupla tašča kao da jih bo Gaja mele po cel dan gor, da se bo prej navadla hodit,...Ja itak...Ji dam gor ko gremo ven, doma je pa lepo bosa. user posted image
Tudi vi2 sta mela tako pestro silvestrovo...Meni je blo prov čudno, ker od kar smo z mojim skupi, smo ga prvič skupi preživela, saj drugače smo oba delala, vsak na svojem koncu igralnice in smo si voščla šele enkrat proti jutru...user posted image

Delat...Jst mam fraj še do 5.3. in to bo tko hitro šlo mimo, da mi ne bo nič jasno...Morem it ta teden še novo pogodbo podpisat, pol jo nest na CSD, pa po obleke za delat...Ma en kup reči še...Pa nove šolne it nabavit...Kaj špičaki se sploh še dobijo???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
3.1.2010 9:27:02   
Čebel@
sunny....se mi je zdelo da so cicibankeuser posted image ......jaz imam tudi Hano skos v nogavičkah,pa bi ji naša mati tudi najraje že kar čevlje kupilauser posted image ....špičaki se vedno dobijo.....jaz imam ene res hude,pa sem tako redko v petah da ko jih dam gor me takoj ožulijouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
3.1.2010 9:27:58   
Ajvy
no...jutri gre pa Tisa v vrtec......ah ja 

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
3.1.2010 9:28:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

no...jutri gre pa Tisa v vrtec......ah ja 
jutro......ah mami sej bo-mala bo ziher uživala

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
3.1.2010 9:30:32   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image
ko se mala postavi na nogice na levi lepo stoji,desno ji pa na notri vleče(da je nogica na notranjo stran podplatka oprta)....bi ji mogla jaz nogico vedno popravit?????

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
3.1.2010 9:39:13   
sunny24
čebela ja kaj čmo...Zgleda se vsem mudi da bi user posted image čimprej shodili...user posted image user posted image user posted image   No, če se je želela olajšat za 40 evrov pa tudi prav. user posted image
Špičake rabim za delat in zdej full nism gledala kaj se kej dobi...Se bom mogla spet navadit bit po 8 ur v petah...user posted image Prej mi ni blo problema, zdej pa k tolko časa nim mela pet me pa noge takoj začnejo bolet...user posted image

ajvy
, saj bo! Mala bo itak uživala na full! user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
3.1.2010 9:40:53   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image
ko se mala postavi na nogice na levi lepo stoji,desno ji pa na notri vleče(da je nogica na notranjo stran podplatka oprta)....bi ji mogla jaz nogico vedno popravit?????

To pa nimam pojma...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
3.1.2010 16:58:07   
baki
a niste nč kaj čvekale pop.to je pa čudno.sej se meni dons tudi nč ne da.sem taka ko cota.sej bo jutr bolje.upamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
3.1.2010 17:35:00   
črticaa
živjo
imam en velik problem,...tamau je začel škrtat z zobmi,-..fullllllllllll

kaj naj naredim????

hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
3.1.2010 18:23:14   
baki
user posted image

Nik pri malci user posted image

user posted image

igranje

< Sporočilo je popravil baki -- 3.1.2010 18:32:01 >

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
3.1.2010 18:33:17   
baki
to smo bli pri tašči na kosilu

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
   [Brisano sporočilo]
3.1.2010 19:29:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2971
3.1.2010 19:34:28   
baki
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil baki -- 3.1.2010 19:40:08 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
3.1.2010 20:52:12   
sjmm
Helov, babnce!

Kot vidim ste še bol v slabi čvekalni formi.....ma, so nas prazniki kar zdelali...jaz sem dans še zadnjo rundo gostov odrajtala...oči in žena....sem tok hitela s kosilom...mi je kar od rit kapljalouser posted image , sej sva šla z mojim in z malim zjutri še v najbližjega francoza mal po nakupih...pol je blo pa mal mal časa...no, a smo ob pol 2h že veselo papcali..sem nardila še predjed....rezince lososa na kruhku s feta sirčkom, zeleno solatko in limoninim sokom...je šlo tok hitr sem komaj ujela košček za pokušino, plo smo imeli brokolijevo juhco, pa dofineški pečen krompir, šampinjončke v omaki in še malo kuskusa  z zelenjevco, pa mešano solatko...so vse pospraviliuser posted image

drugač je naš Maj ena zahtevna tečkica te dni...razen včeraj k se je ful naspal....drugače pa sam trma in hoče sam k meni...jaz pa polne roke dela skoz ta kuharija, obiski...sej so bli prazniki fajn, a sem kr vesela, da bova jutri dopoldan spet malo sama in ujela pravi ritem...za spanje, hrano in vse ostalo...nas pa fuuul dajejo zobki, pa še smrkavi smo za povrh...pa naša ta velka tud, Miha in oči...vsi neki pokašljujejo...ne vem, kje so staknili...mogoče preveč obiskovuser posted image user posted image user posted image

v glavnem upam, da se mi uspe kej spočit v naslednjih dneh k sem se čist prekurla med telimi praznikiuser posted image

baki in sunny......slikce.....bejbiji.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy.....sej bo, brez skrbi...ponavadi itak ta stari bol kompliciramo kot mulčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....ste že kej pri zdravju???

vse ostale..................user posted image .......kaj dogaja????????  Kako steuser posted image user posted image user posted image ????????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
   [Brisano sporočilo]
3.1.2010 21:28:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2974
3.1.2010 22:08:01   
brkn83
Pozdravljene.

Noč slabo prespana, ampak uredu. Danes polne roke dela, tk da ni blo časa za računalnik. Zdej nika navajam, da bo hodil čez dan sam enkrat spat. Pa mi sicer že kr dobro uspeva tri dni. Sam večernega spanja, pa nekako ne moreva urediti, pa sej nekrat bo tudi to.

sunny - full luštna je tvoja madam user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?