|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
2.1.2010 10:22:56   
BarbaraGS
Matic vse naj naj za prvo svecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vam punce, pa vsega dobrega v novem letu. Da bi se vam uresnicile vse zelje in bi bile v tem letu srecne in zdrave!

Nase novo leto je bilo preziveto se z enim parom ob singstarju in namiznih igrah. Jaz sem kar hitro ratala zaspana in slabo mi je postalo, tako, da smo ob kaksnih 2h sli domov in se veselili daril doma se do kaksnih 4h. Zjutraj pa seveda budnica ob 6h in vlecenje cez celi dan...

:)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj vasi otrocki ze jejo sami? Kako ga to naucis in kdaj vidis da je pripravljen? Kako poteka v vrtcu ce se ne zna sam jest?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
2.1.2010 10:34:25   
sunny24
 mlv gfc.ofc fg  rgk hnjnhn mn-,,.-

Evo, tihihb,m,m , vam je Gaja zaželela srečno novo leto...user posted image user posted image user posted image

barbara, Gaja še ne je sama...Kako naučit...dat kake večje koščke japke, hruške, kruh...NA žlico pa ne vem...na začetku bo itak več hrane na tleh in po njej kot pa v ustih...user posted image

Nč, grem madam in sebe oblečt, da gremo v trgovino-no, Gaja gre z mojim tatom h noni...user posted image

Se tipkamo pole! Lep dan! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
2.1.2010 11:00:00   
brkn83
ja nik že sam je, ampak samo kakšen kruh pobere z mize in ga da v usta. V glavnem neke večje delce, ki jih lahko prime že nese v usta.

Drugače pa ko jema ima vedno v rokah žlico in poskuša sam jesti, vendar mu preveč ne uspeva. Ponavadi potem obrne žlico in vse pade nazaj v krožnik ali pa na mizo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
2.1.2010 11:43:55   
rebeka84
SREČNO, ZDRAVO, VESELO NOVO LETO!!!

MATIC VSE NAJ NAJ ZA TVOJ PRVI ROJSTNI DAN!!!user posted image

Kako ste? Mi smo v Bosni, imamo se lepo, Uroš je shodil 26.12. (za na seznam). Zobka še vedno nimamo nobenega.
Lepo bodite! papa

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
2.1.2010 11:46:41   
claud
Dan!

Evo za nama z Larisso se ena neprespana noc. Ceprav dons je mela ze mal manj vrocine. Dajem ji Calpol.....Skos se grize, tko da pomoje jo ful dlesni bolijo....ampak se mi nc ne zdi da bo kj vn pogledaluser posted image ...

Moj dec.....se je lepo naspal in sel koncno na sihtuser posted image ....sm rajs sama doma...vsaj vem zakaj morm vse sama narestuser posted image
Ucer sm nardila celo stalo...mislm....gospod se je spomnu da bo mal v hladilnik pogledu...in mamo pac nekaj stvari v posodicah in kroznikih zavit pa not...no in njemu se ni zdel uzitno in s hrano vred sam lagano v korito zmece....in mi je tok pokrov dvignu da sm vse iz korita ( kroznike in posodice) zabrisala v smeti.....in taka bo praksa dokler posode ne zmanjka...pa naj z mize al pa s tal je zarad mene.....vcasih res razmisljam kaj se delam tukiuser posted image

Kolumbo ja vem kako je to.....mi smo tud cel december notuser posted image ....izjema je bla zadnjic krvavec pa tud ne bi smela it k sm se spet prehladilauser posted image
Pa tud vam posiljam en kupuser posted image user posted image

Ursa....o verjem da ga vsak dan parkrat nekam posljem.....sama sebi se gabim k morm vcasih take besede izustituser posted image ampak kr same letijo ven....
Do kdaj zbiras tiste kode? Jst jih zate zbiram na novo...zadnjic sm jih mela 5 nastimanih na mikrovalovki, grem v trgovino, pridem nazaj, pa jih ni nikjer. Tasca jih je dala v smeti in te smeti je pol se tast takoj odnesu v kontejner....sm ji povedala zakaj jih rabm, pa je rekla sm mislla da so smeti....Sm rekla: ja pol jih verjetn ne bi izrezalauser posted image user posted image

Ursa, sjmm, Ajvy hvala za user posted image user posted image

uros od rebeke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
2.1.2010 12:39:12   
SURF
Na hitro en lep pozdravček.

Naša čmrla že kar nekaj časa sama je,sicer ne še z žličko,ji pa dam večkrat koščke sadja,kruha,mesa...Žlička še ni v pravilni uporabiuser posted image je pa prisotna....že zelo lepo pije iz kozarčkauser posted image user posted image .
Kako jih naučit...hmmmm...ponudi ji žličko,ji pokaži,kmalu bo potem tudi posnemala....bo pa res pac vse okoliuser posted image .

Moram povedati,da me pokliče mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sem tok ponosnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je že začela prej,a vedno ko me ni bilo tisti trenutek zraven,je recimo pokazala k vratom in rekla mamauser posted image danes zjutraj me je pa zbudila tako,da me je poklicala mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

S prstom že cel mesec kaže okoli in se zanima za čuda rečiuser posted image pa zobke si že sama umiva,sicer ne prav desetkrat enegauser posted image ji pa gre zelo dobro,to vedno počnema skupaj...sem ji bide spremenila v mini umivalnik,z ogledalcem sevedauser posted image in ima še večje veseljeuser posted image ...ufff je teh stvari,ma res je vsak dan nekaj novegauser posted image ....

Evo moj se je prikazal,ne moreš verjetuser posted image gremo zdej kosilat...vas še kasneje malo preberem....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
2.1.2010 14:40:57   
Maksi1
Hello februarčice - najprej vam želim, da bi blo leto 2010 tako kot mora bit! Verjetno se z 2009 ne bo moglo glih primerjat (razen za tiste par nosečnic user posted image ), ker povečini bomo porodne zgodbe samo v mislih obnavljale. Vsekakor pa verjamem v dejstvo, da je vsako leto boljše, saj smo vsako leto bolj pametne in bolj lepe in tako bo tudi leto boljše. Naj bo boljše tudi z zdravjem in medsebojnimi odnosi ter s stanjem v denarnicah.

Vsem voznicam novih bbbrrrrrumbrrruuuummmov pa srečno vožnjo!

MATIC (od Baloncy) - Vse naj naj. Da bi bil zdrav, vesel dečko. Tvoja mami pa vedno tako prijetna punca!

IZVIRNO SPOROČILO: SURF
Moram povedati,da me pokliče mama ........ user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pridna punca!!!!
...bide spremenila v mini umivalnik,z ogledalcem seveda........  kaka fajn ideja! Vidite, kako dobro je, če je v kopalnici bide.

Ajvy - odpiranje daril. Meni je tole vedno tako všeč. Tako se mi zdi fajn, ko mi rata presenetit moje najbližje tako, da "uganem" kaj točno rabijo oz. si želijo. To mi več mi pomeni od daril zame.

Kolumbo - je tele bolezenske težave so pa pr vas že res predolgo. Ukaži že enkrat tem bacilom, povej bakterijam na glas: ŠŠŠŠCCCC, TLE VAS NE RABIMO!

Claud - da se ne bi pustila. Eni moški so prou nevzgojeni. Poskušaj ga mal strenirat.

Sunny - v vrtec bo hodila v konkatedralo. Če mate jutri kaj časa, bi lahko vsi trije pršli k nam na kavo. Se slišimo na gsm, da bo zihr.

Zdej pa šibam. Še neki obiskov je v planu

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
2.1.2010 18:14:13   
sunny24
Čer!
Mi smo bli zdej pr noni, zjutri sm šla malo po trgovinah z mamo...Gaja ma 2 nove kavbojke, majčko, slinčke, bodi...Pol sm šla še h ta drugi noni...Šou dan okoli prov na hitro!

maksi, ej, jutri ne vem če bo kej, k moj danes dela od 22h-5h, jutri je pa že ob 20h...Vse odvisno kdaj bo ustal in kolko bo na volji za kam it...Ma se slišmo dopoldne! user posted image
rebeka, ooo, user posted image user posted image user posted image Urošu za prve korake! user posted image

claud, kaj ga pa tvoj serje??? user posted image user posted image user posted image

kolumbo, dejte se hitro pozdravit! user posted image user posted image user posted image

čebela, ti si z Domžal, ne? No, sam en user posted image ...Moj 2. bratranc živi v Domžalah s punco/ženo (ne vem če sta oženjena al kaj) pa masta punčko Avo, staro 2 leti...Mogoče poznaš?user posted image

Nč, grem Gajo lovit po stanovanju, če me v naslednjih 2 minutah prime bom pa še palačinke nardila...

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
2.1.2010 18:21:35   
claud
Sunny si mi sline pocedila s palačinkami.... z nutelo in banano...mmmmmm....user posted image user posted image
Jah ne vem kaj ga serje...user posted image  Pa tud k se zacnem pogovarjat z njim...ma sploh ne razume...k da je z druzga planeta in ne govori človeškega jezikauser posted image

Mah whatever, važn da sva midve zdele srečno same in se čist lepo imavauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
2.1.2010 18:25:24   
sunny24
claud, ja sej z nutelo bojo-brez banan...user posted image user posted image user posted image

Ah, dedci...Sej jim 3/4 časa ni nič prov...user posted image user posted image user posted image

Zdej pa res grem delat čapalinke...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
2.1.2010 18:26:13   
Onasiss
DAN.... WE ARE BACK......
user posted image

So what....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
2.1.2010 18:27:23   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

claud, ja sej z nutelo bojo-brez banan...user posted image user posted image user posted image

Ah, dedci...Sej jim 3/4 časa ni nič prov...user posted image user posted image user posted image

Zdej pa res grem delat čapalinke...user posted image

Dober tek....user posted image
Ampak da ti povem...banane so tam not oooobbbveeezneeuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
2.1.2010 18:28:35   
claud
Onasis se tuki WB!user posted image user posted image user posted image
Zakaj nisi nc smuckala?
Aja srecno novo leto se tebiuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
2.1.2010 18:35:35   
Onasiss
Uživali na polno, malo smučali, malo sankali, malo plavali.... skratka uživali 100 na uro..... PAŠE....

Veliko smo bili vzunaj, veliko smo se igrali, kartali... ni da ni.

Da se še malo pohvalim......
-Naša čmrla zna dat že desno rokico, ko ji rečem DAN, da lupčka na lička, vrti se kot metuljček, hodi rikverc par korakov, doseže že prav vse, če pa ne se postavi na prste, stegne rokice in že je njeno kar si želi.... V bazenu je brcala z nogicami tako, kot bi se odrivala... prisloni rokico na ušes in reče nek njen HALO...user posted image user posted image user posted image  
Pa še ploskat zna, pa trkat. ... se mi zdi, da tako hitro dojema, da se mi sploh ne sanja....

-Vito pa zna že smučati. Smo ga dali v šolo smučanja in se je prav fino že naučil, tako da sedaj bo hodil z menoj smučat na Krvavec... jeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Do srede smo imeli non stop sončno vreme, potem je začelo malo deževati. Novo leto smo dočakali v središču Kranjske Gore. Sem jo dala kar v Wrapa in smo rajali po ulicah.... No do danes je potem deževalo in za ADIJO je nametal v eni uri 5 cm snega.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . Važn, da smo uživali.

< Sporočilo je popravil Onasiss -- 2.1.2010 18:38:25 >

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
2.1.2010 18:39:12   
Onasiss
claud...hvala.

Se mi niti ni dalo smučkat. Je bila prevelika gužva, poleg tega bi dec težko kontroliral 2 otrokauser posted image user posted image ...  Važno, da zna Vito smučatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
2.1.2010 18:40:48   
Onasiss
vsem bolančkanim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za napredke.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
2.1.2010 18:45:44   
Onasiss
No še to.... me daje depra.... 14-tega grem že delat in me stiska v želodcu, v prsih. Sploh ne znam opisat, vsakič ko pomislim, da se bom morala ločiti od Evite, mi pridejo solze na oči. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vem, da to ni prvič, pri Vitu mi je bilo tudi hudo, ampak taki občutki so res GROZNI.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
2.1.2010 18:48:33   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj vasi otrocki ze jejo sami? Kako ga to naucis in kdaj vidis da je pripravljen? Kako poteka v vrtcu ce se ne zna sam jest?

Naša to počne že kake 3 mesece. Pri nas obedujemo tako, da najprej nahranimo Evito s kako juhico ali zelenjavno kašo z mesom, potem pa ji dam koščke krompirja, zelenjave ali mesa na mizico in jih daje v usta. Pri tem nimam občutka koliko poje, ker veliko zmeče na tla... namerno ali nenamerno....user posted image user posted image user posted image  ampak ko jo opazujem kar dosti poje.

So what....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
2.1.2010 19:07:06   
sunny24
Palačinke spečene, 3 se že grejejo v mojem trebuhu...

Onasis,
hello! Dobrodošla nazaj! user posted image   Vidim, da ste uživali na full, Vito se je navadu smučat, Evita gre z brzinsko hitrostjo naprej...user posted image user posted image user posted image

Delat...Jst grem šele čez 2 meseca in mi je že zdej malo smotano...Čeprov po eni strani bo pasalo tiste 3 dni malo odklopit...

Nč, grem na en čik after dinner...user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
2.1.2010 19:26:50   
SURF
Evo...I m backuser posted image

Claud-pa res,kaj pa je tvojemu..ga nekaj daje,ti ga kar privijuser posted image poskusi najprej na lep način,povej natanko tako kot se počutiš...kako pa se počuti on?Pa on bi imel še enega otroka?V glavnem,če pa ne gre z lepa,gre pa s trdauser posted image
Upam da se zopet najdetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MATIC VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Že šibajo naši dojenčki po prvo svečko,jojjjj,kok gre čas)

Mlea-WB
Super,da ste se odpočili in se lepo imeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny-mnjamsi večerjauser posted image .

Aja...moja čmrlika tudi že pozdravlja ljudi z desnico(da rokico),jojj,kok se to vsem dobr zdiuser posted image mah sej nam pa itakuser posted image pa pleše...joj kokpleše,to se je treba smejat...

Grem...se z mojim nekaj ne moreta dogovorituser posted image ....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
2.1.2010 21:47:29   
sunny24
Hello! A je kdo tuki?

Ej, a ste vidle kolk majo lepe komplete postelnine pr Galebu... http://www.galeb.eu/si/4-delni-komplet-otroske-posteljnine-i296.shtml?tselimage=757#images

Jst sem se zaljubla v tisti ta vijola komplet in ga bom naročila prov v kratkem. user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
2.1.2010 22:01:00   
Maksi1
Sunny - živjo. Jaz sem tuki. Sem pogledala rjuhe - fulll lepe. Za juri ni panike, ker mi je jasno, da bo kriza, če dela tvoj do pete. Se bomo pa samo babe dobile v ponedeljek na kofeti.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
2.1.2010 22:03:45   
Maksi1
Na, glih ku pridem sem, me že moj ganja. Ma ja, sej je tudi že ura. Mejte se fajn, bejbike. Se tipkamo jutri.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
2.1.2010 22:29:24   
sunny24
maksi, OK. Bomo mele en babji čvek! A kej veš če bo lepo vremce? Pol bi lahko ble kje zuni v centru, al ap na drsališču user posted image

Zdej nimam kej delat, pa bom kako fotko gor prlimala...user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
2.1.2010 22:38:18   
claud
EVo jst tud tuki.......
Larissa mi je šele zdj zaspala...

dec pride zdj enkrat domov....Ne vem zakaj na šihtu ne prespi....sj je v hoteluuser posted image  zdj sm pa že mal žleht ratalauser posted image

user posted image je katera mela vnetje mandeljev.....mene ze en mesec za pop..... boli, zdj pa študiram da bi šla mal h dohtarju.....sam se bojim dat jih ven če bi blo potrebno.... če ma katera izkušnje glede tegauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?