|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.1.2010 20:16:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 2901
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
1.1.2010 20:35:06   
Urša08
helov

Srečno 2010

Mi smo preživeli dva čudovita dneva na vikendu, nas je bilo kar 10 in je blo zelo luštno. Sem rahlo neprespana ampak ne zarad otrok ampak zarad žuranjauser posted image user posted image user posted image user posted image Fantje so pripravili silvestrsko večerjo tko da smo ble punce mal frej. Res je blo super, velik smeha, petja, dobre volje, druženja mislim noro pasalo. Pa tok super je blo vidt k nas je blo 10 za mizo in smo jedli, peli, piliuser posted image . Spat šla ob pol treh, Žiga pa ob 6 auf, tko da spanca manjkauser posted image user posted image user posted image

Aha pozabla povedat da je Nejc z nami dočakal novo leto. Tok je bil vesel, razigran skoz se je en ukvarjal z njim tko da se mu je ful dogajalouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
1.1.2010 20:36:01   
Urša08
Claud ma dej pošlji svojga desca nekamuser posted image user posted image user posted image user posted image sem še jaz jezna, da morš za vse bit sama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
1.1.2010 20:37:15   
Urša08
Kolumbo naj bo letošnje leto boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A veš da sem si ene tri leta napisala ene 4 želje ki bi želela da se čez leto uresničijo in vsaj 3 so se, tko da ti kr pišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
1.1.2010 20:38:57   
brkn83
SREČNO 2010.

Evo mi smo komaj k sebi prišli, popoldan smo šli k tastu na kosilo. Drugače pa smo včerajšnjo noč preživeli doma in še celo nik je dočakal polnoč. Sploh ni hotu prej zaspat, tk da je šel spat šele ob pol enih. Drugač pa je imel vročino včeri, no danes še dopoldan zdej pa je že minila. Verjetn od zobkov, ker se zraven še ful slini in kr naprej neki v usta tiši.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
1.1.2010 20:39:40   
brkn83
kolumbo - zate in tvoja dva sončka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
1.1.2010 20:40:40   
Urša08
Ajvy super za tako vzdušje, pa seveda da je vesela hiškeuser posted image user posted image user posted image user posted image Meni je tudi to praznično vzdušje nekaj najlepšega. Sem ravno danes mojmu rekla, da kljub temu da je december tak čemeren mesec mi je tok všeč ker se res vzamemo čas za družino in prijatelje in je ogromno druženja. Sem pa jaz tudi navajena na to božično vzdušje že od otroštva in ga sedaj prenašam na mojedva sončkauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
1.1.2010 20:41:43   
Urša08
Tamika kake luštne fotke, pa seveda tvoji štirje kralji user posted image user posted image user posted image user posted image Res ste ena luštna družinicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
1.1.2010 20:44:02   
Urša08
Katjuša sem prebrala vaš božični "pripetljaj " pri taščiuser posted image user posted image user posted image user posted image sem brez besed, ti pa lahko svetujem da se ne sekiraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti imaš svoje tri fante doma in oni so pomembni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
1.1.2010 20:44:42   
Urša08
brkn super za kosilo pri tastu, paše se kdaj pocrkljati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
1.1.2010 20:45:05   
Urša08
sjmm kako ste?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
1.1.2010 20:46:47   
Urša08
Piskot lepo da uživate te praznične dni user posted image user posted image user posted image user posted image A sta otroka že zdrava?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
1.1.2010 20:49:39   
Urša08
Punce upam da nisem katero kej zgrešila. Ker sem zmatrana šibam pod tuš in spat.

nočka

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
1.1.2010 20:50:40   
Urša08
še nekaj sem pozablauser posted image user posted image user posted image user posted image

Maksi hvala ti za črtne kode, zlata si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
1.1.2010 20:57:16   
sjmm
Dober večer v novem letu!!!!!!!!!!

Upam, da ste lepo preživeli minuli večer.............pri nas je bilo kar praznično....smo lepo večerjali okoli 7h sem bla že kr uničena od vsega pripravljanja, pa smo se potem lepo imeli in sem kar pozabila na utrujenost...mulčki bili ful prijazni in pridni...mali je zdržal do 10.15...ko da bi vedel kakšen večer je user posted image user posted image user posted image , mi smo potem malo debatirali, malo srkali šampanjček...pa po polnoči smo imeli še en prigrizek..pol smo mal rakete gledal kar skozi okno, pa smo se mal klepetal o željah za novo rojeno leto....pol smo pa okol 2h počasi omagali...mali pa celo spal do pol 6h...sem kr nebesa videla....je pa zelo siten te dni, trmast, če gremo ven je malo bole ali pa na kak obisk...je tud priden...dans smo se crkljali pri mojih in je bil kar priden...sam zdej hoče skoz hodit, te kr sam za roke zagrabi in pol je treba tečt...pa ful rajši vidim, da gre po štirih...sam se je taščiuser posted image user posted image user posted image tok mudil ga za rokce vodit...da zdej ful teži, če ga nočemo...ponavadi ga poskušam s kako igro zamotiti, ker še ne premika dobro nogic in si res ne želim, da bi imel težave..no, sej bo

katjuša.........zdej razumem, da si bla slabe volje...joj, jz bi včas pr tašči kr skoz oken skočila...tko, da upam, da boste imeli čim manj takih pripetljajevuser posted image user posted image user posted image

kolumbo...kot vidim "uživate" praznike...naj hitro mineuser posted image user posted image user posted image user posted image
tamika....res pravi princi...tile tvoji pobčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

claud.....naj zaveje tud pri vas praznično vzdušje, naj prinese toploto, ljubezen in razumevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša.....user posted image user posted image user posted image user posted image za praznovanje na vikendu...o, sej smo kar dobro...hvala!! Če bo tako v prihodnjem letu...se ne bomo pritoževaliuser posted image

MATICU PA VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO...VELIKO ZDRAVJA IN BREZSKRBNIH OTROŠKIH DNI!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
   [Brisano sporočilo]
1.1.2010 21:18:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2916
1.1.2010 21:28:32   
Balonchy

Srečno in uspešno leto 2010 vam želim!!!

In hvala v Matičevem imenu za lepe želje... Zdravje se izboljšuje (dobil Ospen - prec boljš)...

Kolumbo - BTW - MEGA avatar!!! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
1.1.2010 21:34:08   
Srečno,veselo,uspešno in zdravo leto 2010!!!

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
1.1.2010 22:01:31   
brkn83
nik spi, js grem pa tudi pod tuš in spat ker sem kr mal utrujena, poleg tega me čaka pa jutri delo.

Lahko noč in upam, da bomo vse imele lepo prespano noč-

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
1.1.2010 23:40:56   
Ajvy
Piškot...sej to se mi zdi je kar loterija...si misliš kolk mu bo kakšna igrača všeč...pol pa je niti ne povoha.....sej bo ...pa aktualna ko bo starejša.....user posted image user posted image user posted image
Kako ste kaj ...zdravi?????

Claud....joj...sploh ne vem kaj naj ti rečem ...vem kako je ...res vem....ampak res si želim ,da se stanje poboljša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaše zdravje

Urša...ful dobr...ful sem vesela za vas user posted image user posted image user posted image

Brkn....joj...upam,da so samo zobki user posted image user posted image user posted image

BAki.
...upam,da čimprej popravite monitor

sjmm....dull dobr za lep večer....user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
2.1.2010 8:16:53   
baki
dobro jutro.....naš monitor spet malo dela ne vem kaj ga trga.dokler dela pa bom pisala.naša noč super prespana.spat je šel ob 19.50 zbudil pa se je ob 7.10.bravo nik.prazniki so mimo.sploh ne vem kdaj je teden minil.prehitro gre.25 mi poteče porodniška pol inam še malo dopusta tk da bo nik star 1 leto ko bom šla v službo.mi kr mine.pa bo že nekako.zaenkrat ga bo mela tašča septembra pa bo šel v vrtec.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
2.1.2010 8:57:47   
brkn83
dobro jutro.

Evo mi smo lepo prespali noč. Je spal od pol desetih do sedmih. Zdej smo ga končno lahk navadili da gre spat pred deseto. Aja pa vročina je tudi padla, tk da je bla zaradi zobkov. Je spet pravi veseljak, tak kot smo ga navajeni.

Zdej pa se nazajtrkujem, potem pa grem delati.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
2.1.2010 8:59:40   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: baki

dobro jutro.....naš monitor spet malo dela ne vem kaj ga trga.dokler dela pa bom pisala.naša noč super prespana.spat je šel ob 19.50 zbudil pa se je ob 7.10.bravo nik.prazniki so mimo.sploh ne vem kdaj je teden minil.prehitro gre.25 mi poteče porodniška pol inam še malo dopusta tk da bo nik star 1 leto ko bom šla v službo.mi kr mine.pa bo že nekako.zaenkrat ga bo mela tašča septembra pa bo šel v vrtec.

super niku za spanje user posted image user posted image user posted image user posted image

res je to leto zelo hitro minilo. Še dobro, da sem doma in bo lahk nik z mano.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
2.1.2010 9:43:05   
črticaa
SREČNO, ZDRAVO, VESELON DEBELO (za denarnico) LETO 2010

punce zdj bomo pa že počas mogle začet naročati tortice za 1 leto,....joj kok gre hitr,....ne morm vrjet

naš silvester

dominik in ati sta spala (andrej je delal od 9ih do 8ihuser posted image ) tko da sta silvestra prespala,...jaz pa adrian sva pa gledala tv, nato pa 23.45 šla v Kranj v center gladat ognjemet, nato sva še pred blokom počakala da je sosed zmetal rakete in podobno,....nato pa adrian spat jaz pa gledat SEX V MESTU (je bil na HBO kot novoletno presenečenje)
no ja moj dragi mi ni nč kupu,..pod pritvezo da nima denarja,..da ma sam tistih 20 eurov ki sm mu jih jaz dala,....no ja ne vem kdo je redno zaposlenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

claud jz te čist zastopm,.--isto šmorn mam doma
no čeprov me je učer ko sm delala od 12-18 ful presenetu in je blo pospravljen,..skor u piko,..razen obleke,...sm bla ful vesela,..da mi je blo vsaj nekaj prišparano

drage moje kavica,....lahko bi bla spet kakšnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
2.1.2010 10:10:14   
sunny24
Jutro!
Naša nočka...Ma kaj jst vem, en K vse skupi...Gaja se je začela full zbujat ponoči, pa spet jest sred noči...(tolko o tem kak oslonja večerja pomaga user posted image user posted image user posted image
Učeri zvečer je bla taka trma predn je zaspala, da se je nam dvem že fuzlalo...Tolko je jokala da adijo...In zaspala šele neki pred 23h...

Za silvestrovo smo bli doma. Gaja šla lepo pančat ob 21h, z mojim smo malo TV gledala, malo delala "domače naloge"...Ob polnoči smo šampanc odprla, nazdravla, šla še naši madam nad postlco nazdravit in ji zaželet zdravja, srečo pa da bi nas ubogala (to je bla bol taka pobožna želja user posted image ).
Pol smo si pa film dala gor in spat sm šla ob 2:30. No, malo prej se je tudi Gaja zbudila, pa smo se malo igrali k ni blo šanse da bi zaspala...

Zdej sm pa že v elementu...Sm dala prat en stroj cot, pol grem do trgovine...Spala bi, k je tako smotano vreme, sam Gaja se ne strinja z mojo idejo...user posted image user posted image user posted image

Aja, za seznam, 31.12.09 je prkukal 6. zobek, velika je pa 75cm pr 10.mesecih.

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?