|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
31.12.2009 12:18:59   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

tamika kje hodišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste vredu? žurete praznike?

tukaj user posted image

smo dva dni po turnirjih hodili... taxi mama user posted image user posted image user posted image user posted image

a zna ta taxi v okolico celjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da bi znal nazaj tja, ker je bil tam kupljen user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša... od kod si?

dramlje to je prva izstopna za slov. konjicami če se pelješ iz mb proti celjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

naš galaxy pa je bil doma v lazah pri dramljah

kake barve je srebrne?
pol pa ziher zna v dramljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tle ste avto kupl pa se niste do mene prpeljal....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barve je zlate... je samo ati šel po njega user posted image .... pa drugič user posted image
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
31.12.2009 13:29:14   
Katjusa
pol pa ne vem čigav je bil:))))
sej bi lahko ati tud prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo moji cookiji pečeni sem delala dvojno maso in potem v pol dala malo čokolade v prahu da so taki čokoladniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kroglice sem pa tud neredla in so zelo dobre.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej pa sam kuhinjo pospravim in pripravim večerjo (narezek) in potem je konec za letos v kuhinjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
31.12.2009 14:44:07   
TAMIKA3
KATJUŠA imaš zs user posted image

pa še pomoč prosim user posted image .... katerega izbrati user posted image

http://www.bigbang.si/primerjalnik

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 31.12.2009 14:47:23 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
31.12.2009 14:48:19   
TAMIKA3

sej bi lahko ati tud prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo moji cookiji pečeni sem delala dvojno maso in potem v pol dala malo čokolade v prahu da so taki čokoladniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kroglice sem pa tud neredla in so zelo dobre.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej pa sam kuhinjo pospravim in pripravim večerjo (narezek) in potem je konec za letos v kuhinjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

preveč si pridna s peko user posted image user posted image user posted image user posted image , a pošljete kaj tudi v prekmurje?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
31.12.2009 15:21:42   
Katjusa

KATJUŠA imaš zs user posted image

pa še pomoč prosim user posted image .... katerega izbrati user posted image

http://www.bigbang.si/primerjalnik

tale link ne delauser posted image tak, da ne morem pomagat.....
kaj nabavljate?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
31.12.2009 15:23:23   
Katjusa
tamika sem vidla, da si mi zadnič poslala sliko od tristana (po tistek k je bil že kolaž izdelan) a sem ga tako dobro zamaskirala, da ga nisi našla?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
31.12.2009 15:24:35   
Katjusa

preveč si pridna s peko user posted image user posted image user posted image user posted image , a pošljete kaj tudi v prekmurje?

lahko se zmenmouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pomoje bo boljše kr kaka dostavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem enkrat po pošti poslala čokolado pa se ni preveč dobro končalo.... je pa res blo to sredi poletjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
31.12.2009 15:25:39   
Katjusa
se vidi, da mi je dolgčas in pišem miljon postov.....
a ti veš kje so mali banovci al male moravce.....al neki takega? bojda ene fajn terme in ni preveč dragouser posted image soseda mi je naaj razlagala

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 31.12.2009 15:26:07 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
31.12.2009 15:42:29   
TAMIKA3

a ti veš kje so mali banovci al male moravce.....al neki takega? bojda ene fajn terme in ni preveč dragouser posted image soseda mi je naaj razlagala

banovci

http://www.terme-banovci.si/home.php

moravske toplice

http://www.terme3000.si/home.php

mala nedelja

http://www.bioterme.si/

upam, da ti je kaj v pomoč user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
31.12.2009 19:34:21   
witto
Dober večer, vidim,da ni nobeneuser posted image , verjetno že vse silvestrujete. No, moja porodniška se bo z torkom zaključila,in v sredo že veselo na delo user posted image ,Matija pa z 1.2. v vrtec.Se mi kar srce para,ko samo pomislim,da ga bom oddala. Pišuka,pa tako majhen je še. Sej z njim nebo nekih problemov,je zelo družaben, zadnjič smo šli nest ene papirje,in ko so se odprla vrata od igralnice,in ko je on videl vse tiste otročke,se je kar spustil na kolena,in user posted image tja,da bi se igral. Meni se je kar srce skrčilouser posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak ok, hb, da imam varstvo zanj. Sej vem, da je to dobro zanj, bo v družbi,in še veliko stvari se bo naučiluser posted image . Nič,se bom tudi jast počasi poslovila, za letos......

Prava pot,je pot srca, ostalo so le ovinki.
Naj vas v Novo leto, popelje pot brez ovinkov
in naj vas v prazničnem miru, sreča nežno objame.
Vse dobro, v letu 2010, želim vsaki posebej!
Martina

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
31.12.2009 20:22:02   
Katjusa
hej punce moje lep večer.... mi2 sma pravkar dala otročke spat zdej pa vsak po svoje mal na net pol pa mal tv pogledat in spat.... kot vsak dan:)user posted image user posted image user posted image user posted image
ene rakete smo spustil, da sta jih otročka vidla ostela pa pol če se nam bo dalouser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
31.12.2009 20:26:44   
Katjusa

banovci

http://www.terme-banovci.si/home.php

moravske toplice

http://www.terme3000.si/home.php

mala nedelja

http://www.bioterme.si/

upam, da ti je kaj v pomoč user posted image

mislim, da gre za malo nedeljouser posted image user posted image user posted image user posted image ste že bli? soseda mi ful hvali.... bo treba it enkrat pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
31.12.2009 21:49:53   
Katjusa
vidim, da vse žurate, jst sem si pa pravkar privoščla mal razvajanja..... (vročo kopel, pa še mal sem si noge olepšala)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej grem pa gledat če moj še kr nek smotan film gledauser posted image nama so čist kontra filmi všečuser posted image če bi imela kak pir bi ga zdle z veseljem ruknla, da bi se mi mal zvrtel v glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
31.12.2009 23:09:54   
Deja
user posted image

vse naj naj v novem letu!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
31.12.2009 23:19:28   
sunny24
Punce, srečno in zdravo novo leto, predvsem pa dosti otroškega smeha! Našim novim nosečkam pa želim lepo in mirno nosečnost!!!

Lepo praznujte! Čin čin user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
1.1.2010 0:28:54   
MIHAILO
Hello punce..srecno novo leto...mi se  imamo lepo...lep pozdrav vsem...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
1.1.2010 10:10:12   
Deja
Punce SREČNEGA PA ZDRAVEGA!!!!!!!!!!
(Žiga časti.......)

user posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
1.1.2010 10:52:56   
piskot
SRECNO IN ZDRAVO NOVO LETO VSEM SKUPAJ!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
1.1.2010 12:36:40   
Ajvy
oi...torej moj prvi post v letu 2010....waw....sej ne morem verjet

Dedek Mraz je prišel....vsi smo veseli....ta ena urca odpiranja daril me bo filala celo leto....ko bomo več ali manj narazen...

Tamika...krasne fante imaš.....res....user posted image user posted image user posted image

Sunny...kolk sem se mogla nasmejat...kera dobra beseda.počokoladla...user posted image

KAtjuša...to je bilo pa res vse skupaj en šmorn.....user posted image user posted image user posted image
JA...bolje spim...hvala....sem tolk utrujena ,da sploh ne gre da bi bila pokonciuser posted image user posted image user posted image
MI2 sva imela včeraj filmski maraton...vsak si je izbral en film,..par jih je blo pa še po tv-ju...

Čebela...ja..sej to...rada poskrbim za pravljičnost v otroštvu...se mi zdi to pomembno..
Tarja je ok....hvala za skrb

Claud.....hvala..je bilo res lepo...
Glede mojega zdravja...včasih je kul..večinoma pa ni...hvala za skrb....

Witto..
jst te čist razumem...mi gremo čez tri dni v vrtec

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
1.1.2010 12:37:14   
Ajvy
SREČNO 2010 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za čestitke

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
1.1.2010 12:37:47   
Ajvy
Piškot...ffffffffuuuuuuuuuuullllllllllllll je vesela hišice...sploh zato ,ker je tam dojencl

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
1.1.2010 18:09:59   
baki
srečno novo leto.vidim da niste pop.ekstra čvekale.nam je doma monitor crknu bom pa pisala ko bom pri mami.sva z mojim prespala novo leto.edvin se je zbudo ob 00.00 jst pa ob 00.15.pa sva si voščila pa sva šla naprej spat.user posted image user posted image user posted image  ko penzionista.še slabi......nik pa se tudi premakno ni ko so rakete pokale.pa sem bla 100 procentna da se bo zbudo.no zdej pa grem počasi domov.če bo moj zrihto monitor še pol kaj pišem.če ne pa jutr.čavvvv

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
1.1.2010 19:12:35   
claud
Punce srečno v novem letu 2010!!!!

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
1.1.2010 19:33:56   
piskot
cer.

ajvi o ful fajn! pri nas je danes cist navdusen nad bobrom bilijem. smo se sli cel dan. ana je dobila eno puncko iz cunj, ki je tudi povoha ne. ker se je martin igral z bobrom se je ona lahko v miru igrala z njegovim easyjetom. noro user posted image .

nc, grem se valjat pred tv, sem mal skurjena user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
1.1.2010 19:35:54   
claud
Mi smo bli za novo leto doma in smo ga oprespali....
Vzdušje doma...bedno....
Jst sm uničena od nespanja in nošenja, moj dragi je pa revež tko ymatran da nč ne moreuser posted image ...od tega da je bil učer in dons frej in da se mu ne da nč narestuser posted image .....
Nabija muziko.....pa mu rečem da me glava boli....pa mi v odgovor vrže: Men pa pašeuser posted image
Vrgla bi ga dons čez balkon, pa prenizko živimo!!!!!user posted image

Brez volje sm za vse, pa jo moram met vsaj za Larisso mojo malo.
Lep začetek leta, ni kej.....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?