|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
30.12.2009 12:14:50   
Belen
bia... eja, zgodnja zgodnja.....user posted image
upam,da bo s twojim wse ql.... user posted image user posted image

moji Naši (user posted image -ke lepo se sliši) bo kmali pokukal 1.zobek.....že čutim kako bo kmali zuni.... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
30.12.2009 14:14:53   
BIA79
Eno vprašanje punce...ma kako pripravljate ve papice za vaše otroke? Zmiksate vse skupaj ali dajate živila posebej?

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
30.12.2009 14:25:48   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Eno vprašanje punce...ma kako pripravljate ve papice za vaše otroke? Zmiksate vse skupaj ali dajate živila posebej?

če ti js lahko pomagam.... js skuham posebej npr.krompir in posebej zelenjawo... posebej zmiksam zelenjawo, krompir speštam z AM,kr če ne so kosi, če pa zmiksam je lepljiw,kr spusti škrob in wse skupaj zel+krompir zmešam z wilco al kakor koli.....

zakaj?? kako ti?

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
30.12.2009 14:50:27   
BIA79
Ma jaz vse kuham kot minestrice...in potem zmiksam v mikserju. Zaenkrat je vse bolj "gladko", ker tako in tako nimamo še zob. Sem ti rekla Belen da jih boste dobili pred nami ;)  Krompir sem ji pri uvajanju delala z aptamilom in ga ni hotela jest..tako mi pa poje vse...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
30.12.2009 14:50:55   
BIA79
Hmmm...poje vse, mišljeno kolikor se ji pač da ;)

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
30.12.2009 16:01:39   
Belen
mi pa razen en dan...nismo za zelenjawo.... bom probala kot ti naredit mineštro.... kako jo nardiš? kaj daš not kuhat? wse dodatke, prosim user posted image user posted image user posted image

dans sm s proseno kašo (namesto krompirja-ki jimočitno še ne gre) naredila z zelenjawo mix.... in??? walda malo so pojedčle pol sm mogla not jabolko naribat da so do konca pojedle.... user posted image user posted image ah bo že.... majo komi 6,5m user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
30.12.2009 16:52:10   
BIA79
Kako naredim, allora...na olje prepražim por in potem vržem vso zelenjavo, ki je v hladilniku-korenček,grah, cvetačo, bučke, koruzo, špinačo, blede (ne vse ampak ene 4 vrste skupaj)...ene dve minuti prepražim še to in potem zalijem z vodo. Za zgostit pa dodam krompir ali riž ali v vodi, ki ostane skuham polento(ma tako ji ne tekne preveč). Včasih (ker itak naredim vedno preveč) je dovolj zelenjave, tako da samo to zmiksam. In z "vodo", ki ostane redčim, če je preveč gosto.

Ma kdaj jim daješ kosilo (zelenjavo verjetno imaš za kosilo)? Jaz sem se kar nekaj časa lovila, da sem ujela ritem s Klaro, tako da smo npr. najprej jedle malico, potem mleko in še nato kosilo (tam okoli 3), ker po mleku sem vedla kdaj bo lačna,po malici se še lovim.In verjami da je najboljši kuhar lakota ;)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
30.12.2009 18:16:54   
supernova2002
hej da se javim pred novim letom. pri nas vse ok.
vsi zdravi in veseli....in kmalu tudi debeli(glede na to koliko pojemo za te praznike)!

maruša je super. letos je bila prehlajena 5dni. drugo ni imela nič. ima 2 zobka spodaj...in počasi bdosta prišla ven še dva zgoraj-ker se že neki vidi. plazi se kot rambo-kar pomeni da ne uporablja še nogic-ma se vleče z rokami. ko izgovorimo besedo čau pa že neki maha z rokico. ful klepeta in spušča razne zvoke. je vse živo-mislim da smo ji dali res že vse za probat razen prašiča:))) hahahaha... ja tudi brizer je pila... pa nutello je sčistla iz roke (en dan je dala celo roko noter v barattolo od nutele in si oblizala vse prste), ... in če kdo je, mora obvezno tud ona jest. je prav smešna.
imamo stolček ki je stal 50eu...in smo ful zadovoljni.

novo leto bomo preživeli pri kolegih.

srečno 2010!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
30.12.2009 19:13:33   
saruška
čau ženske!

eko jaz sem si končno v miru priborila računalnik, sem odgnala vse moje moške vn iz hiše!

belen, user posted image za zobek!  za novo leto bomo tudi mi doma, pridejo eni kolegi in brat od mojega s familijo... bolj na easy, kaj češ, z vsemi temi otroci...

bia, se ga tudi ti spomneš tako delikatega user posted image user posted image user posted image '??  malo se hecam, upam da ne zameriš...
sem pa prebrala tvojo štorijo o tistem fantku in punčki z rakom... groza, me je tako stisnilo... upam, da bosta ok!

punce, bežim pucat, ma ni volje...

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
30.12.2009 20:16:01   
Belen
aha bia hwala..... bom probala še po "twojem receptu" user posted image

supernova....ben sej je prow da malo pokuša vsega..... moje pa se zmrdujejo za wsako stwar....no dans smo probali še sadno skuto in to jim je šlo w rito user posted image user posted image user posted image

saruška....ja fajn da boste doma...sej mi bi tudi kej praznowali al h komu šli...sam če bi bil moj dragi fraj.... user posted image sama z dwemi hodit sredi noči okoli-se mi res ne da.... user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
30.12.2009 20:53:31   
saruška
ja sej to ti verjamem... meni prav paše da smo letos pri nas, pa še spali bodo ljudje pr nas, tako da upam da bo fajn...
ma kaj tvoj dragi dela prav vsak večer?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
30.12.2009 21:06:04   
BIA79
Saruška, na srečo ni nikoli okusil mojega kuhanja...Sem pač rekla, ker valda ne moremo bit me krive ;)

Belen tentar nn nuoce...več kot pljuvat ven ne morejo :)

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
30.12.2009 21:49:25   
DannyS
Hoj...

saruška, lih malo narezka in malo za popit smo nardili doma, nič posebnega.... Florijan je super priden ja, lahko bi imela še takih kot je on...

BIA79 jaz zmiksam vse skupaj. Tipo sadje jabolko, banano ali pa mango in banano... zelenjavo pa kar kuham vso skupaj in pol zmiksam, delam pa tudi kombinacije 3-4 živil, zadnjič sem celo našla v trgovini tisti sladki krompir iz Paparice. :) Zaenkrat imamo še gladke papice, kmalu ko dopolnimo 6. mesecev pa bomo začeli počasi peštat z vilcami vse.... menda je dobro kaj kmalu začet, ker lahko če ne začnejo lahko pol zavračat vse kar ni prav zmiksano... aja pa sploh ni važno, če nima zob.

Aja pa jaz sadje in zelenjavo vedno dajem za kosilo ob 12.30, ker imamo pač zaenkrat en obrok goste hrane na dan in dajem en dan zelenjavo, drugi dan sadje itd., razen če se kje sprehajamo zunaj, jemo malček kasneje. Poje pa čisto vse, kakšenkrat hoče še dodatek. Še kafe bi pil ko gremo ven... in steguje roke proti vsemu, kar vidi da pijemo ali jemo. :) 

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
30.12.2009 21:52:20   
nena30
Še zadnjič letos, da se malo javim!
Jest pa skuham veliko količino zelenjave, ampak vsako posebaj. Npr. korenček, ga nato zmiksam s paličnim, naložim v posodice za led in dam zmrznit Ko so kckice zmrznjene jih dam v vrečko skupaj in nazaj v zamrzovalnik. Potem pa vsako jutro dam na krožnik nekaj različnih kockic zelenjave Malo preden jemo pa zakuham še prikuho (polento, paštico, riž , krompir...pač eno od njih ) in vse pretlačim z vilico. Pa mi kar poje. Se kar pridno redimo. Ko zagleda svojo žličko in posodico kar meketa in se cela trese- pravi mali požeruhuser posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
31.12.2009 7:14:11   
Belen
jutro, una notte da dimenticare....kot da sm mela js sama silwestrowo wčeraj oz.dans ponoči bla non stop wsake pol ure pokonci..... user posted image   user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: saruška

ja sej to ti verjamem... meni prav paše da smo letos pri nas, pa še spali bodo ljudje pr nas, tako da upam da bo fajn...
ma kaj tvoj dragi dela prav vsak večer?

ja to je zdej decembra.... pol se umiri in med tednom dela zjutraj za weekende pa sobota deljeno in nedelja dopoldne.... user posted image ah kajčmo, tak job.... pol mi reče,da bo šol kuhat w wrtec, bo fraj weekende za 700 eur user posted image user posted image user posted image user posted image tako da pol ne bom ga "gnjawla" da je non stop tam.... user posted image

sej preden smo imeli otroke mi ni blo panike.....sm se tudi js ukwarjala s čim drugim...sam zdej še ena roka praw pride user posted image še posebej zwečer ko smo sitni in je treba kopat in spanje.... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Belen -- 31.12.2009 7:15:34 >

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
31.12.2009 9:44:37   
BIA79
Mi smo tudi imeli žurko danes ponoči, ampak ne zaradi petard. Te Klaro sploh ne morijo, ampak ona se je odločila da bo od 2.30 do 5 imela žurko in jo je imela...Danes bi raje spala kot karkoli drugega delala :)

Punce...lep silvestrski večer...uživajte v družbi oseb, ki jih imate rade...se slišimo drugo leto user posted image

P.s.: ma kaj Momacus so izklopili internet?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
31.12.2009 10:12:15   
Belen
sej mi niti nismo bili budni zaradi petard....ampak wsake pol ure je bila podnujna duda .... računaj X2 user posted image in zdej se mi user posted image
še dobro,da bom šla dans spat in ne bom praznowala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
31.12.2009 13:45:12   
momacus
NO PA SMO GA DOČAKALI ZADNJI DAN TEGA LETA. VSEM SKUPAJ ŽELIM VSE KAR SI SAME NAJBOLJ ŽELITE IN ŠE VEČ .
LEPO PRAZNUJTE IN DA BI NAŠI MALI ČRVIČKI PRESPALI NOČ user posted image

SREČNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
31.12.2009 14:50:12   
Belen
no še z moje strani:

mame enojne,dwojne, trojne, quadruple....wseeeeee.... srečno w letu 2010....da bi ble še naprej tako pridne z wašimi otroci in seweda,če kateri še znese (časowno) še kakšen + w l.2010  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (mi bomo sigurno preskočili )

user posted image wsem.... do druzga leta, lepo se imejte user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
1.1.2010 14:27:39   
saruška
čau punce!

vam in vašim najbližnjim želim  vse naj naj v prihajajočem letu, naj bo najpolnjeno z zdravjem, ljubeznijo in še kakšnim user posted image ...

zdej pa nazaj ležat user posted image !

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
1.1.2010 20:16:42   
BIA79
Punce srečno, zdravo, uspešno, nasmejano 2010!!!

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
1.1.2010 20:21:24   
Belen
jap punce, ste prežiwele???

js spala že ob 22h user posted image user posted image user posted image user posted image in spala z mojimi čebelami do 7h..... jupiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

srečno wsem mamicam, pa že da ne gremo iz debate.... 2010 naj wam prinese še kakšnega user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
1.1.2010 20:40:19   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

srečno wsem mamicam, pa že da ne gremo iz debate.... 2010 naj wam prinese še kakšnega user posted image

belen, me kopiraš user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
2.1.2010 2:01:35   
gia15
hej
najprej...   SREČNO 2010!!!

mi smo imeli kar pestro v teh prazničnih dneh... je imel moj gripo za božič, tako da sva midve z user posted image  preživele en teden pri mojih starših, da se najin mali pikec ne okuži in zaenkrat je zdrava-upam, da bo tako tudi ostalo... smo pa morali vse načrte spremenit-odpovedat obiske in pohajkovanja po praznično okrašeni ljubljani, zagrebu...
za novo leto smo pa bili vsi (zdravi) pri mojih starših in se imeli  super... naša user posted image  je "žurala" z nami  do 2h, mi pa potem še do 4huser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
2.1.2010 2:13:51   
gia15
...sem pa zdaj takooo utrujena- se nabere - zavijanje daril do 2h ponoči, peka piškotkov...user posted image user posted image
in zdaj smo tudi še vsi budni-mali user posted image  noče spat-njej dogajauser posted image user posted image  je zaspala ob 22:30h (midva oba happy, da bova šla končno malo prej spat), ona se pa zbudi čez eno uro  in je še zdaj pokonci, mi vleče polnilec od računalnika...user posted image user posted image

drugače pa bo imela 7.1. osem mesecev in se je začela plazit-sicer še "rikverca"-ful smešna in sedvigne visoko-se opre na dlani in medenico pa dosega igračo, popolnoma samostojno še ne sedi-se še malo zvrača-počasi bo pogruntala, da se lahko ustavi z rokicami - kako pa kaj vaši user posted image ? saj belen imaš prav - vsak user posted image je zgodba zaseuser posted image
moja user posted image  je skoraj vse, razen piščanca in kivi na to dvoje je sum na alergijo ji  pa že skoraj od začetka vse pretlačim z vilico (sem le kratek čas miksala), tako da ima malo dlje časa hrano po ustih in jo okuša, žveči; je pa res, da ima že 4 zobke. trenutno ji gre najbolj sirček in koruzni ali pa črn kruh za večerjo!user posted image  na jogurt se še navajamo, ji zmešam sveže sadje not pa gre lažje. mi si tudi pomagamo s hrano iz zmrzovalnika-mi dostikrat skuha mama mineštrice pa ji jaz to prekuham in poje, je kar zahtevna-se mora ves čas nekdo ukvarjat z njo in smo raje več zunaj,tako pa skrajšamo čas, ki ga preživimo pri štedilnikuuser posted image

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.