![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 26.12.2009 13:02:15
|
|
|
|
Belen
|
eeeeeeeee moje mame, čim mene ni,sam štrajkate eko js sm mal skrokana, wčeraj bili na žurki od frenda,ki jih je imel 30. danes bi najraje bila cel dan na kawču,ampak........ moje pupe ne pustijo nič, užiwajte
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 27.12.2009 7:28:47
|
|
|
|
Belen
|
jutro punce, upam da ste pridno papale med prazniki in da ste se imele lepo w krogu najbljižjih..... kaj je morda katera od was (waših otrok) dobila kake majhne izpuščaje oz.rdeče mozoljčke na luliki??? dans zjutraj da jo bom preoblekla in prewila in widim neke izpuščaje??!! od česa je to? plenic? hrane?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 27.12.2009 9:46:47
|
|
|
|
BIA79
|
Belen, mogoče so prišli izpuščaji od "plenic", ker mogoče tvoje pupe zdaj več lulajo in se pozna ne vem... Od hrane ne vem, če pridejo izpuščaji tam, prej po telesu... Klara je tudi dobila izpuščaje po prsnem košu, sedaj ne vem, ali je od smrekovega mazila, ki sem jih ga mazala, ker je bila prehlajena (punce res pomaga da lažje dihajo) ali od tega ker smo začeli uvajat gluten... Za vse kar sem pojedla te dni, moram biti naslednjo leto tešča ;)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 27.12.2009 10:52:51
|
|
|
|
BIA79
|
Eno vprašanje punce, kaj ste že gledale mogoče za kakšno kolo oz. poganjalce za vaše prče?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 27.12.2009 11:34:06
|
|
|
|
momacus
|
jutroooooooooo bia če daš mazilo da lažje diha ji ne maži no kožo , ampak raje na robec ki ji ga daš na prsa pod majčko magari ,da miruje ampak vseeno učinkuje. jaz ne bom kupila nobene bičilete, hojice al podobno dokler ne bo sam sedel , vstajal in hodil. sm pa gledala eno tipo bičikleto in poganjalec vse v enem , ma sem pozabla kako se kliče, vem samo da je okoli 80 eur . kako je tvoj dragi ? belen če majo par pikic ni panike, verjetno od lulanja, malo praške paste pa je rešeno ;) pa magari splahenš s kamilico , ampak ful nežno kr suši kožo
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 27.12.2009 14:30:26
|
|
|
|
Belen
|
bia....js bom kasneje kupla une lesene, brez pedal, da se z nogicami poriwajo....se mi zdijo fulll w redu za kordinacijo in še marsi kaj
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 27.12.2009 18:32:06
|
|
|
|
BIA79
|
Ja tudi jaz sem gledala tiste lesene...ma za tisto je še časa...Momacus, kaj si vidla tipo ta:http://www.chicco.com/quattro/gioco/dai-primi-passi/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=00.067068.000.000&idfascia=23&idsezione=16 Ne vem meni se zdi uredu, dokler ne bo lepo hodila :) Potem pa tiste lesene pridejo v poštev. Dragi je "ok". Zdaj s temi prazniki, smo vedno okoli, on bi pa mogel več počivat, kar se mu zvečer pozna in ga oko malo boli. Je pa kot en mafijec, ker ima vedno gor sončna očala, ker ga zaenkrat moti svetloba. Malo se mora pazit, ne sme se naprezat, dvigovat stvari (niti Klare) ma dobro...važno da je da bo šlo vse ok... Sam veste kaj...ko so moški bolani je katastrofa, to stoka in njuri, pa prinesi tisto, pa uno...imam dva otroka sedaj.. Aja..zadnji teden smo videli prve zametke "plazenja" pri Klari. Sprva je zgledala kot umirajoč vojak, sedaj pa je kot Rambo (se plazi tako da se vleče z rokicami, kot vojaki).Ji moram prav eno rutico okoli glave dat in jo slikat...Podloga je sedaj premajhna za njo, saj vse kar je prepovedano ni na podlogi...uufff...sedaj bo treba vsak dan sesat hahahaha
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 28.12.2009 7:59:25
|
|
|
|
Belen
|
jutro,eko mene pokonci od 6.15h....je ratal že ritual IZVIRNO SPOROČILO: BIA79 Aja..zadnji teden smo videli prve zametke "plazenja" pri Klari. Sprva je zgledala kot umirajoč vojak, sedaj pa je kot Rambo (se plazi tako da se vleče z rokicami, kot vojaki).Ji moram prav eno rutico okoli glave dat in jo slikat...Podloga je sedaj premajhna za njo, saj vse kar je prepovedano ni na podlogi...uufff...sedaj bo treba vsak dan sesat hahahaha brawo Klara mi gremo dans malo w LJ,ki moj je fraj...pogledat lepo okrašeno LJ se mi zdi da letos ni nobenega vzdušja.... kje ste ostale? saruška, nena, hator, dannyS???
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 28.12.2009 18:41:54
|
|
|
|
BIA79
|
Belen, ste spet zapravljali v Lj? Punce...še par dni in je novo leto...groza kako čas leti...se moram počasi pripravljat na odhod v službo....
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 28.12.2009 20:42:23
|
|
|
|
saruška
|
čau punce! eko me, belen... za praznike smo šli na vipavsko, zdej pa imam bolnika doma, tako da skačem samo okoli njega in ga strežem, tako da vas berem, ma nič ne napišem... kako zgleda lj? ma ste šli samo past firbec al tudi kej po trgovinah? jst ko pomislim da moram it po še vsa darila me kar zvije ...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 28.12.2009 21:22:03
|
|
|
|
Hator
|
Evo mene, vsake tok cajta pridem malo pogledat. Sem bolj lena za pisat, mam že tako tok dela s farmo na Facebooku Mi smo fajn, smo zdravi, par dni nazaj pa smo imeli ene dva, tri dni malo vročine. Ne vem, kaj je bilo, mogoče zobki, ma ni še noben pokukal Važno, da je zdaj v redu. Tako kot Mamacus udi jaz ne bom kupovala nobene hojice, poganjačev ipd. dokler otrok ne bo samostojno sedel in hodil. Hojice so sploh menda nevarne. Niti tistega stolčka-kaj je že-jumbo ali nekaj takega nimamo, ker dokler otrok sam ne sedi, ga notri ni primerno dajat, pol ko pa sam sedi, ga pa v bistvu ne rabiš več. Tudi kengurujčku sem se odpovedala, pa čeprav sem ga še nosečka kupila. Edini greh je ležalnik-gugalnik, ampak pazim, da moj sonček ni preveč v njem.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 28.12.2009 21:32:06
|
|
|
|
BIA79
|
Saruška...kdo je zdaj pri vas bolan? Prav nimaš sreče...upam, da kmalu ozdravite..
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 29.12.2009 7:05:39
|
|
|
|
Belen
|
jutro eko nas....očitno al gremo ob 19h al ob 21h spat....je isto....weč kot do 6.30h ne spimo.... bia, saruška.... nene nismo šli (spet) zaprawljat,ampak mal gledat lučke po LJ.... fulll je lepo, tam prešernov trg, tromostowje,čepraw je zdej že nekaj let isto..... bila je fullllllll gužwa,kr je lih dedek mraz pršu in moje pupe so se walda mal ustrašle une gneče,ki so ble w wozičku..... smo jih pol mogli nosit w tem primeru bi nam prwič prišli prow kengurujčki ben seweda neki malega sm kupla na unih stojnicah ob ljubljanici.... ej ne wem al se js čudno čudim ( ) ...ko me folk sprašuje kje bom za novo leto????????? kje češ da bom.....doma walda........ al we ne boste???? al se sam meni zdi to samoumevno vprašanje
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 29.12.2009 9:21:33
|
|
|
|
BIA79
|
Ma pogumni kot ste Belen, vsi mislijo da boste kam šli :) Mi gremo k enim prijateljem, čeprav se vedno bolj sprašujem kako nam bo to zneslo...Klara ne vem kako bo zaspala in potem ne vem kaj bomo imeli mi od večera...no sicer smo prišli sedaj na tvoje Belen, čim gre Klara spat se potrudim it tudi jaz, moj pa sploh, ker ga oko boli... Danes gremo pa mi v Lj...so ga klicali zjutraj z očesne klinike, naj pride gor...lepo...bog ne daj kaj povedat en dan prej...problem je ker tam lahko čakaš tudi po 4,5 ur...mah se bova že znašli s Klaro, če ne bova v BTC šle :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 29.12.2009 9:29:23
|
|
|
|
Belen
|
Bia...BTC je idrija-štala....giužwa za pop
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 29.12.2009 9:30:17
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79 Ma pogumni kot ste Belen, vsi mislijo da boste kam šli :) ah ja sej mogoče.... ampak wsi wejo da Jernej (moj dragi) itak dela in kam čem it z njimi DWEMI???
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 29.12.2009 9:50:21
|
|
|
|
BIA79
|
Nič Belen,,, pidžama party za babe moraš organizirat :)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 29.12.2009 15:30:02
|
|
|
|
DannyS
|
Hooj... da se malo javim... mi smo ok, pridno spimo in papamo, pač brez nobenih posebnosti... zato več kot tolko nimam kaj za povedat. Zanima pa me nekaj, kaj pri vas so ble še kaj patronažne zdaj ko so večji? Ki ene mi pravijo da menda pridejo na obisk, ko dopolnijo 6. mesecev zdaj pa ne vem. Glede poganjalcev, koles ipd. nisem razmišljala še čisto nič, itak je še daleč,... po mojem tudi dokler ne bo samostojno sedel in shodil ne bomo uporabljali nič od tega. Aja glede NL, mi bomo doma, pa itak smo bli tudi zadnja leta, ko še ni blo Florijana tudi doma,... ne da se mi hodit za NL na neke izlete oz. okoli po nekih trgih, ki je povsod gužva, vse drago, pijano, pokajo petarde...
< Sporočilo je popravil DannyS -- 29.12.2009 15:31:54 >
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 29.12.2009 19:52:48
|
|
|
|
saruška
|
ojla punce! glej koga se vidi po dolgem cajtu, dannyS, kako ste? florijan priden? jutri fešta ? bia, eko zdej je za spremembo tastarejši bolan, se je zastrupil s hrano, me je obtožil da se ga hočem rešit ... res da nisem neka kuharca, ma tako slaba pa spet ne... belen, alora ima tvoj dragi še slabšo službo kot mi... midva sva oba fraj! v kateri restavraciji pa dela?
< Sporočilo je popravil saruška -- 29.12.2009 19:53:10 >
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 29.12.2009 20:42:46
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: saruška belen, alora ima tvoj dragi še slabšo službo kot mi... midva sva oba fraj! v kateri restavraciji pa dela? Emonec-Šalara.... ima wse polno,da se slučajno ne bi najawila ma ja dei...wsako leto dela za NL.... upam,da bo kmalu menjal restawracijo ... ti kje boš - boste?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 29.12.2009 21:14:50
|
|
|
|
nena30
|
ZDRAVO!! Samo vas čekiram...no pa da še kaj napišem. Mi bomo za Silvestra tud doma skupaj z mamico in atijem in še sestre s familijo pride. In se bomo nažirali do nezavesti. Pršut, slanina take in onake salame in siri, francoska....pa obvezno tatarski biftek. Pol pa 14dni moralc zarad kilaže in prenažiranja. Alko mora bit pa itak v mejah zarad mulčkou.1. pa po tradiciji sarme. vsako leto isto!!! Meni je tud zelo všeč leseni poganjalec, tipo kolo. No to itak pride v poštev šele kasnej, ampak ga bomo zihr kupili. Mi pa mamo bumbota in smo zadovoljni!! Lisa je full rada v njem. Kr ne štekam da bi se ravnal po vsem kar piše da je škodljivo oz zdravo. Itak se modne muhe vsakih nekaj let spreminjajo. Po moje mora starš nardit za otroka tud kaj po svoji pameti. Zdaj je kao tolko stvari škodljivih, da bi moral met dojenčke do 8m priklenjene na postlco....ah pustimo to itak ma vsak svoj prav in vsak strmi za tem, da naredi za svojega otročka kar se mu zdi najbolje. Belen kakšna je LJ? Saruška ja kaj si pa kuhala, da si zastrupila dete!? Jah šmeni!! Pr vas ste pa kar naprej bolni! Sej bo bolš- če ne prej v 2010
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 29.12.2009 21:22:41
|
|
|
|
nena30
|
Aja BIA, a ste že začel uporabljat avtosedež? Pa kaj te skrbi, da boš mogla zdej k klara puži več brisat tla!! njej daj krpo pa naj usput še briše! ! A katera daje malim jest proseno kašo? Jest sem jo kupila pa ne vem, če lahko to jemo? Pa še ena čisto neumestna!! Kakšna ležišča uporabljate v svojih posteljah? Ima mogoče katera DORMEO SILVER? Men je zelo všeč ampak je drag in se nebi rada zajeb...?!!!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.12.2009 6:28:47
|
|
|
|
Belen
|
jutrooooooo,,,eko mene dans spet zgodnja.... no 6h ura niti ne-smo že nawajeni nena30-mi imammo tudi bumbote...in ti powem da so super....sicer ne sedijo weč tolko ko prej notri,ampak bojo kasneje pršli w poštew pri nonah, hranjenju na prostem itd..... če bi BILI ŠKODLJIVI jih ne bi delali...kr itak so anatomično narajenei...še moja FTP je rekla da so w redu..... pol kaj bi mogli za hojico rečt???? sicer js jo ne bom uporabljala.....ampak tolk let...zakaj jo sploh prodajajo??? folk jo kupuje in uporablja..... in wseeno imajo zdrawe otroke aja mi imamo dormeo-te....za nas + 2 za niju w stajici.... smo jih pa lani kupli ko smo menjawali postelje ....meni je ZAKON ga ne bi menjala.....ne weč pa kaj je....al silver al.... ta najnowejši pač.... 300 in neki eurow je bil.... booooooooo uglawnem pridno papamo-bolj sadje kot zelenjawo..... ampak bomo že...upam,.....ufffffffff....še malo pa gremo smučat....komi čakam grem kuhat
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.12.2009 8:51:13
|
|
|
|
BIA79
|
Ufff.si zgodna Belen :) Včeraj sem roman napisala, pa mi je računalnik cedu, ker se je spraznila baterija... Nena avtosedež že pridno uporabljamo. Klara lepo sedi notri in je lahko tudi oblečena, kar pride prav, ko je zunaj mraz. Na relaciji koper izola se avto sploh ne segreje... Saruška...ti nisi nič kriva, so oni, ki imajo občutljiv želodec ;) Včeraj smo bili v Ljubljani. Tatija so nujno klicali na kontrolo, potem ko so mu presadili roženico, so jo poslali na bateriološko analizo in ugotovili, da je "okužena" z glivicami in bakterijami, ma na srečo se mojemu ni naredilo nobeno vnetje. Je pa preventivno dobil dodatna zdravila... Časa za shopping ni bilo, bomo šli naslednji teden ko bodo popusti hahaha...Smo pa vidli dedka mraza.Ljubljana je lepo okrašena, baje enako kot zadnja leta, ampak mene zadnja leta ni bilo gor, tako da mi je bilo lepo. Pa Klara je "pela" z dedkom mrazem... Smo pa šli obiskat prijatelje, ki imajo fantka na pediatrični kliniki. Fantek ima 6 let in ima raka na jetrih Zdaj je začel s prvim ciklusom kemioterapije. Veš da se to dogaja, ampak ko se zgodi nekomu, ki poznaš je toliko huje. In se vprašaš zakaj?!? So pravili, da je njihova soseda v bolnici, punčka, ki je bila v sredo še v šoli, popoldne je doma bruhala (mama njena je mislila da je viroza in je skoraj ni hotela peljat k zdravniku), no v četrtek je bila na pediatriji, diagnoza -levkemija. Groza...se vprašaš kaj jemo, kje živimo, da tako majhni otroci zbolijo...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 30.12.2009 9:35:21
|
|
|
|
nena30
|
joj Bia brez besed ostanem, ko čujem kaj takega! Bogi !!...... Zdaj čakam da me pokličejo od dormea da naročim ....
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.