|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
1.1.2010 21:02:37   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

tubby, a tole se ti ne odpre? http://www.nextdirect.com/si/en

tubby, si spregledala user posted image

za taščo pa nimam besed... user posted image

Hvala, zdaj mi je odprlo. Lepe stvari. cene pa rezlične kot povsod. povej mi kako to gre, punce naročijo pri tebi?
kako je  številkami? so normalne?

jaz navadno povem tuki, preden naročim, pa potem vsaka pogleda, pove točno kaj bi rada, katero številko in potem oddam naročilo za vse

številke se mi zdijo pa tko nekak kot H&M

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 676
1.1.2010 21:08:28   
Dudica1
Številke so tko...Maj ima zdej od nexta številko od 9-12 mesecev pa mu je glih za glih no,žametne hlače in te svari bojo še za čez zimo.Zdej če mu bom kaj naročala mu moram od 12-18 m

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 677
1.1.2010 21:15:35   
Anonimen
čer, a se ve sekirate ker se vam mulci zbujajo 3x na noč ?

T. sem začela ODVAJATI od nočnega hranjenja, ko je bil star 18mesecev in 10 dni....takrat sem dejansko ****is fasala, ker je ponoči pojedel tudi po pol litra. vsi so bili blazno pametni, češ saj bo sam nehal jesti. ja pa kva še. ništa. in takrat sem se psihično pripravla, da v svojem življenju izgleda ponoči ne bom več spala. no, trajalo je 3 dni da je nehal jesti.

kako bo pri O, nimam pojma. zaenkrat smo pri tam 1-2 krat na noč in sem BLAZNO VESELAuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
1.1.2010 21:16:39   
Anonimen
pri NEXT-u pa ne bom naročala. je predrag. pa tud cunje niso ne vem kaj dol za past.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
1.1.2010 21:18:26   
Anonimen
aja, številke pa tko...meni se zdi, da starost tam 6-12 mesecev so okoli 75cm. +-gori doli.
če bi naročila, bi definitivno od 12 mesecev dalje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 680
1.1.2010 21:21:54   
tubby
Pa kaj na j nrdim?? M joka, spat ne more, psetvat se ne pusti???
Obupuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 681
1.1.2010 21:25:03   
Dudica1
Maj je pa še mel prej vročino sem mu dala kar svečko...
Jutri smo mislili it na primorsko pa ne bomo šli boljš da je še jutri notri.

Pa našega malega dojenčka smo mislili it danes pogledat pa se je tudi prestavilo,bomo šli v ponedeljek ko je moj še doma user posted image user posted image user posted image do četrtka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 682
1.1.2010 21:28:45   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

čer, a se ve sekirate ker se vam mulci zbujajo 3x na noč ?

T. sem začela ODVAJATI od nočnega hranjenja, ko je bil star 18mesecev in 10 dni....takrat sem dejansko ****is fasala, ker je ponoči pojedel tudi po pol litra. vsi so bili blazno pametni, češ saj bo sam nehal jesti. ja pa kva še. ništa. in takrat sem se psihično pripravla, da v svojem življenju izgleda ponoči ne bom več spala. no, trajalo je 3 dni da je nehal jesti.

kako bo pri O, nimam pojma. zaenkrat smo pri tam 1-2 krat na noč in sem BLAZNO VESELAuser posted image

ej, ful si me pomirila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni se bo zmešalo prej kot pri 18. mesecih, če ne misli prespat noči... user posted image

a potem probam tole psihološko varianto, da se psihično pripravim na nespanje? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
1.1.2010 21:29:09   
Anonimen
pa koliko vaši otroc dejansko spijo čez dan ?

naš zdaj spi samo opoldansko spanje.

T je pri teh mesecih zaspal zjutraj ob 9, pa potem ob 12, pa ob 17 in ob 19 je že drnjohal v postelji. no, so bile pa ponoči veseliceuser posted image

tale O pa samo ob 13user posted image . če pa ponoči malo joka, pa zbudi 3krat na noč, mi je še normalno.

da bi šla pa zdaj še delat...ma ni šans...še čez 4 mesecev ne vem, kako bo šlo. se mi enostavno sploh ne ljubi več s folkom ukvarjatuser posted image

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
1.1.2010 21:29:29   
tubby
Sm  ga kr k atiju nesla pa k T, naj ga mal zabavata, revček mu skoz iz nosa teče in jaz ga skoz čistim, prej se mi je v joku 2 krat  zakašljal da je skor bruhal...

učer smo bli na večerji pr prjatlih pa so mel klimo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 685
1.1.2010 21:32:54   
Dudica1
lina meni Maj čez dan spi dvakrat sigurno po 2-3 ure...včasih še za kakšno urico okrog 16h ali pa ne...in mi ponoči prespi celo noč ali pa se zbudi enkrat okrog 17h poje in zaspi nazaj.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 686
1.1.2010 21:34:09   
Anonimen
majana79 - me veseli, da sem te pomirila, ampak dejansko T ni pomagalo ništa, da bi spal celo noč. nobeno mleko, nobena GH, večerja, zajtrk, kosilo,....whatever. in še danes se zgodi čudež, da jo prespi. al je žejen, al ga lulat, al pa se kar v tri krasne dere. user posted image  

O je v primerjavi z njim prava milina. to da se zbudi 3krat na noč, poje in spi dalje ? ALELUJA.  T je potem še dve uri kolovratil po postelji.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 687
1.1.2010 21:34:22   
šivilja
Ma men je tud H. neki nehala spat, včeri je zadnjič spala ob treh, potem je zaspala ob pol osmih do devetih zvečer in nato silvestrovala do pol enihuser posted image user posted image user posted image
Danes ni dosti boljše - čez dan 4x po 15 min, max pol ure, zdaj bi pa še žurala. Jaz sem že čisto na koncu, bolj psihično kot fizično, ker v bistvu nisem niti pol ure na dan brez nje, vedno je nekaj. Zdaj sedim zraven nje na postelji, ona se dere, ker jo ignoriram - ne zabavam ali dojim in tukaj jokam. Če bi jo dvignila in odnesla iz spalnice, bi bil nasmešek spet od enega ušesa do drugega. Ko končno zaspi se ponoči zbudi min. 3x pa raje večkrat.
Ne vem no, sem mislila, da rabijo dojenčki veliko spanja?

Tko rada bi imela zveče eno urco miru, brez vseh otrok, da lahko naredim še kaj drugega kot otroke pedenam, pa očitno še dolgo ne bo ničuser posted image  Ampak počasi se mi fuzla.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 688
1.1.2010 21:35:27   
Anonimen
pa me je vrglo ven,...user posted image !

tubby, user posted image

glede spanja ti pa ne znam svetovati,... bom verjetno ponočevala do kakšnega 2. leta, kot pri O.ju.
se pa tudi U. včasih zbudi takšen, da mu ne pomaga niti naročje niti posteljica niti flaška,... ga pustim kakšno minutko dve, da pojamra, potem pa je že bolje in ga lahko potolažim v naročju,...

verjetno so zobki.

Blueeyes, vidva sta se že na začetku zmenila, da bosta vsak delno koristila dopust za nego otroka, ne?

sicer pa, tiste, ki med letom ne uveljavljate olajšave za otročka - do konca tega meseca je fino, da oddate vlogo, da ne boste tako kot jaz čakale na odgovor na ugovor davčne napovedi,... sem šele na silvestrovo dobila končni odgovor,...

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
1.1.2010 21:36:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

lina meni Maj čez dan spi dvakrat sigurno po 2-3 ure...včasih še za kakšno urico okrog 16h ali pa ne...in mi ponoči prespi celo noč ali pa se zbudi enkrat okrog 17h poje in zaspi nazaj.

blagor tebi user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
1.1.2010 21:38:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

sicer pa, tiste, ki med letom ne uveljavljate olajšave za otročka - do konca tega meseca je fino, da oddate vlogo, da ne boste tako kot jaz čakale na odgovor na ugovor davčne napovedi,... sem šele na silvestrovo dobila končni odgovor,...

mi jo med letom, da ne kreditiramo državeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
1.1.2010 21:38:21   
Dudica1

Hja lahko bi se res tako reklo ja.
Tej je pri 3 mesecih spal cele noči ko Maj še ni a ne..pa je spal od 7h zvečer pa do 7-8 zjutraj brez da bi se zbudil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 692
1.1.2010 21:41:02   
Anonimen

Hja lahko bi se res tako reklo ja.
Tej je pri 3 mesecih spal cele noči ko Maj še ni a ne..pa je spal od 7h zvečer pa do 7-8 zjutraj brez da bi se zbudil.

ooooo carsko, sej ni čudno da potem tako dobro izgledaš user posted image

še če tole T rata, potem se zjutraj sprašujem, kaj se mu je za božjo voljo zgodilo in se trikrat prekrižamuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 693
1.1.2010 21:42:13   
Anonimen
Dudica user posted image  za M.!
kaj pa avtoček? imate že kakšnega ugledanega?

*Lina* pri nas U. spi nekje 3x dnevno - (vstajamo med 7. in 8. uro) zjutraj nekje pol urce včasih se zgodi tudi ena, opoldne kakšni 2 urici (včasih tudi samo pol) in popoldne kakšne pol urce (včasih tudi izpusti to spanje),... zvečer gre pa še vedno spat med 19. in 20. uro.

aj, tubby, še za M. user posted image  upam, da ni zbolel!

šivilja, zdrži! user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 694
1.1.2010 21:44:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

mi jo med letom, da ne kreditiramo državeuser posted image

pametno! meni očitno manjka državljanske samovoljeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 695
1.1.2010 21:44:28   
majana79

majana79 - me veseli, da sem te pomirila, ampak dejansko T ni pomagalo ništa, da bi spal celo noč. nobeno mleko, nobena GH, večerja, zajtrk, kosilo,....whatever. in še danes se zgodi čudež, da jo prespi. al je žejen, al ga lulat, al pa se kar v tri krasne dere. user posted image  

O je v primerjavi z njim prava milina. to da se zbudi 3krat na noč, poje in spi dalje ? ALELUJA.  T je potem še dve uri kolovratil po postelji.

zgleda da je J. tut en tak tip, k T....

čez dan spi pa po točno pol ure, mogoče ene 3x, max. 4x

vmes imamo še uspavanja, ker je utrujen in noče spat, da dobesedno kriči user posted image

sej nimam nič proti, če je pokonci, samo ko je zaspan rata siten in kar cvili potem se začne dret, potem pa še kričat, takoj ko ga dam v posteljico

ah ja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 696
1.1.2010 21:45:00   
majana79

da bi šla pa zdaj še delat...ma ni šans...še čez 4 mesecev ne vem, kako bo šlo. se mi enostavno sploh ne ljubi več s folkom ukvarjatuser posted image

I feel you user posted image se mi dogaja isto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 697
1.1.2010 21:46:06   
šivilja
Mene kar mine živet, ko pomislim na službo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 698
1.1.2010 21:46:55   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Zdaj sedim zraven nje na postelji, ona se dere, ker jo ignoriram - ne zabavam ali dojim in tukaj jokam. Če bi jo dvignila in odnesla iz spalnice, bi bil nasmešek spet od enega ušesa do drugega. Ko končno zaspi se ponoči zbudi min. 3x pa raje večkrat.

O ja... še ena taka attention whore, kot J.  user posted image

kje smo jih našle, kaj praviš? user posted image

sej bo, potem bodo pa en dva tri zrastli in jih boš klicala vsak dan user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 699
1.1.2010 21:47:34   
Anonimen
dudica - kaj si ti pri Justu vzela ?

razmišljam, da bi kakšno sivkino kremo - za pomiritev. zame.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?