Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:17:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Blueeyes,... hvala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:19:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ce ma kera se kaksen predlog naj pove...ker nocem da trpi...pa preberem jutri...nocko saj s kamilično kopeljo si že poskusila, ne?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:24:21
|
|
|
|
Anonimen
|
k zdej k začnem s šihtom boš poročala, kako ti gre? jaz sem se na začetku po O.jevi porodniški kar spočila tam,... pri meni se je tudi začel mesec, ko si začenjam iskati drugo službo. mogoče se zaradi tega tako slabo počutim,... ko pomislim, da ne bom nič primernega meni našla, in da bom ostala kar v stari službi,... pa kako bom potem kombinirala U.jevo varstvo pa O.jev vrtec,... mi gre kar na bruhanje,...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:26:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja k zdej k začnem s šihtom boš poročala, kako ti gre? jaz sem se na začetku po O.jevi porodniški kar spočila tam,... pri meni se je tudi začel mesec, ko si začenjam iskati drugo službo. mogoče se zaradi tega tako slabo počutim,... ko pomislim, da ne bom nič primernega meni našla, in da bom ostala kar v stari službi,... pa kako bom potem kombinirala U.jevo varstvo pa O.jev vrtec,... mi gre kar na bruhanje,... ja itak da bom poročala... sej jz se grem tud spočit - ne glede na to da pridem delat na prvi dan razprodaj veliko sreče pri iskanju in upam da čim boljšo najdeš, z enkratnim delovnikom in še boljšo plačo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:32:05
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala, Blue,... izpod tvojih prstov v nevemkatere oči,... pestro boš imela, a ti bo hitro minilo!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:34:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja hvala, Blue,... izpod tvojih prstov v nevemkatere oči,... pestro boš imela, a ti bo hitro minilo! ja HB
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:36:36
|
|
|
|
Anonimen
|
kje pa boš Gajo imela ta čas?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:40:30
|
|
|
|
tubby
|
O drage moje, aj mi ena razloži kako sm tok dolg zdržala s taščo??? Punce kako naročate prek Nexta? jaz ne morem odpret strani
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:42:21
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat evo babuske...se oglasim se jaz...se pridruzujem izjavi NOVOLETO-BLJAK.... SMO SE POCL DOMA NA 1.1 ....sem spakirala in smo odsli nazaj v trzin....vec vam povem jutri... moja kokica malce pociva...je z njo velik dela...silvestrovanje je blo pa tko tko...uredu...sva sla mal po cerknici pol pa dam...sem dam prsla glih prav ker se je tamala zbudila in sem jo lahko sama uspavala namesto mami... smo se pa ucer spakiral za v cerknico ,usedl v avto ...parkiral pri mojih in-dobila sem trdeco...juhu...in me je matral 300/h...ah no...prezivela bom... se slisimo jutri! Kje ste zdej? pr tvojih al njegovih? jaz mam tud ta rdečo lih danes ej men je pa s taščo prekipel...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:43:21
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby ej men je pa s taščo prekipel... a te je spet poslala k spovedi?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:44:25
|
|
|
|
Dudica1
|
hellou Smo imeli obiske...so prišli še Maja pogledat...pa otroci so se full igrali ...so T prinesli avto spiderman ki neke puščice izstreljuje...kaj češ boljšga zdej ga ma v sobi zraven na pisalni mizi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:44:30
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ajde babuske...morm tamalo pocas zbudit da se se zadnjic nafutramo pa previjamo...ceprav mislim da bo pesto ponoc ker ima piško tooooookkkkkkkkk vneto...pa probavam bepanten,pa sudocreme,hladilno kremo ,niveja kremo...itd itd...pa se zmer gre kr na slabs.... CANESTEN!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:46:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja kje pa boš Gajo imela ta čas? moj dragi bo do konca pokpristu porodniško, te 3 mesece IZVIRNO SPOROČILO: tubby O drage moje, aj mi ena razloži kako sm tok dolg zdržala s taščo??? Punce kako naročate prek Nexta? jaz ne morem odpret strani ne vem.. vsekakor pa vsaka čast.. k tašče so sucks... vsaj večina jz pregledam stvari pol pa majani naročim... kako ti noče strani odpret???
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:47:59
|
|
|
|
Dudica1
|
majana friend se priporočam ko boš naročevala next
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:49:42
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana friend se priporočam ko boš naročevala next seveda dudi , tko k zmeri
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:50:28
|
|
|
|
Blueeyes
|
nč bejbe, jz grem gajo kopat... pa se mogoče še kej pol beremo... lep preostanek večera vam želim
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:50:48
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana friend se priporočam ko boš naročevala next
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:51:19
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: tubby ej men je pa s taščo prekipel... a te je spet poslala k spovedi? KJE PA začel se je tako da T ni hotla večerjat, uzame čokolado sm ji rekla če to poješ pred večerjo večerje ne bo. in jo je pojedla. pol gre k atiju, pove in on ji reče da večerje ne bo dobila. pol pa k baki pa ji reče a lahko... sva oba rekla NE!!! in pol upitje dretje obeh!!! pa itak kakšnasva... lepo te prosm ne bom je več prosila da je. in se pomiri pride k men pa M se z nama lepo igra kot da ni blo nič... pa jo ati upraša A ne da nis bla lačna, je rekla NE. no pejt to babi povedat. da slišiš kakšno upitje, da komaj čaka da gre u službo, da se sm krega. **** ej sm rekla da ne vem kko sm tok dolg zdržala in ne vem zakaj sm se JAZ trudla da bi se razumele...jo pelala vsepovsod, se je prilagajala. OMG
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:53:31
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: k.tja kje pa boš Gajo imela ta čas? moj dragi bo do konca pokpristu porodniško, te 3 mesece IZVIRNO SPOROČILO: tubby O drage moje, aj mi ena razloži kako sm tok dolg zdržala s taščo??? Punce kako naročate prek Nexta? jaz ne morem odpret strani ne vem.. vsekakor pa vsaka čast.. k tašče so sucks... vsaj večina jz pregledam stvari pol pa majani naročim... kako ti noče strani odpret??? Blue kje pa delaš? zakaj greš že delat? a mi še kera pošlje link?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:55:24
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 tubby, a tole se ti ne odpre? http://www.nextdirect.com/si/en tubby, si spregledala za taščo pa nimam besed...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:57:55
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana friend se priporočam ko boš naročevala next seveda dudi , tko k zmeri tnx....sej če bi mela kreditno bi si sama tko pa...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 21:00:49
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 tubby, a tole se ti ne odpre? http://www.nextdirect.com/si/en tubby, si spregledala za taščo pa nimam besed... Hvala, zdaj mi je odprlo. Lepe stvari. cene pa rezlične kot povsod. povej mi kako to gre, punce naročijo pri tebi? kako je številkami? so normalne?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 21:01:41
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana friend se priporočam ko boš naročevala next seveda dudi , tko k zmeri tnx....sej če bi mela kreditno bi si sama tko pa... ni panike, sej men je vseeno če še par stvari zraven naročim
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 21:01:48
|
|
|
|
HM84
|
Kati - welcome to the NY SUX club Kaj pa če bi probala s kamilicami? Alex je pa danes 2x bruhal... 1x, ko sva prišla iz dopoldanskega sprehoda, in potem še po popoldanskem spanju. Sem ga dvignila in...blub, po postlji Sem mu dajala čaj od kamilc, sam sem ga mogla kar mal sladkat, da je par žličk popiu... No, zdaj spi, že uro in pol, upam da bo jutri zdrav... Ja, se pa tud mi zbujama še 2x - 3x na noč... Ampak nimam dovolj mleka, tako da mu dam 1x kar aptamil. Pa prvič sem mu ga dala tud danes zvečer, bomo vidli, koliko časa bo spal... Grem mal next prečekirat, ga ne poznam...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?