majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Majana vem, da me ne hecaš. Saj zdaj spi, pa se še kar tukaj malo sproščam. Posteljico moramo it še iskat, je v eni garaži na Viču spravljena. Pa bom mogoče res dragega poslala jutri, To bo spet vesel Saj fizično vse to še kar dobro prenašam, samo psiha me je začela malo dajat, ker je toliko stvari, ki bi jih rada naredila in toliko imam idej pa nič ne morem. Včasih imam problem še z osnovnimi človeškimi potrebami. Sem si ravno zadnjič izmislila ime za moje izdelke, poiskala sem , da si bom dala izdelat trakce z logotipom za našit v obleke... Zdaj bi pa še kaj naredila pa ne gre!!!! Eno ogrlico za mami imam na tričetrt narejeno, pa je ne uspem končat, ker je ne moram vrečt iz rok tisti trenutek, ko bo kdo kaj želel. Pa sem mislila ,da jo bom končala do božiča. Saj vem, sama sem hotela otroke, to fazo bo tudi prerasla, samo ta trenutek mi je težko (če se prav spomnim je vedno nastopila ta težka faza pri približno petih mesecih - bi mogla met že prakso, pa nažalost ni tako). Prestroga si do sebe... Jaz sem imela in še vedno imam probleme z enim, kaj šele s tremi Včasih mi uspe pospravit vse v 2 urah, drugič imamo 3 tedne za **** stanovanje. Pa smo v enosobnem Kaj šele da bi naredila kaj zase... Vse kar si vzamem čas, je da tukaj poklepetam, vmes zlagam perilo, pospravljam kuhinjo, ipd. Nikoli ni to tist 100% odklop, ker zraven pa vedno poslušam kdaj se bo zbudil... Ti si carka, če mene vprašaš. Poglej koliko piškotov ti je uspelo spečt, meni še voščilnic ni uspelo naredit. Sploh pa če praviš, da je to faza, se ne sekiraj, ker veš da bo minila in bo spet vse lažje.
|