|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
1.1.2010 22:09:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ktja mislim da se bomo kar za csenica odločili samo bova kar še malo hodila ogledovat ker je res različno od hiše do hiše in cena in ohranjenost

lepouser posted image

pa fajn ga je prej pred nakupom peljat v kakšno pooblaščeno avtohišo, ali AMZS da ti pregledajo če je z avtom vse OK. midva sva čisto out kar se tega tiče, tako da sva se s tem nekako zadovoljila. ker kilometre kar ulalala nazaj vrtijouser posted image

ja, če pa privat kupiš, je pa fino preveriti številko šasije,... da ni slučajno ukraden.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
1.1.2010 22:09:11   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Zdaj pa končno spi, lahko začnem pobirat stave za koliko časa, jaz pravim 10 min, max. pol ureuser posted image user posted image

šivilja, bejži na wc, daj en košček čokolade v usta in zadihaj

a pri tebi spi?

Ma ne spi mi v naročju, ampak jasno v moji postelji. Košarica že nekaj časa služi kot odlagalna površina. Verjentno jo je itak že prerasla s svojimi enormnimi merami. Bo treba postavit posteljo in jo navadit tam spat, ker trenutno zelo dobro služi kot naravno kontracepcija. Ima trojno učinkovanje - prvič, ker zlepa ne zaspi, ko pa končno zaspi sem jaz itak že čisto povožena z njo v postelji, pa še fizična ovira, ker se razleze po celi postelji.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 727
1.1.2010 22:09:35   
majana79

dudica - kaj si ti pri Justu vzela ?

razmišljam, da bi kakšno sivkino kremo - za pomiritev. zame.

lina, do kdaj ti moram javit za naročilo? user posted image   jaz bi definitivno sivkino kremo pa še nekaj sem imela v mislih ampak sem pozabila user posted image

tale naša Justovka pobira prva naročila do 10.januarja.

potem ti sporočim jutri, bom poiskala tisti list ko so vse stvari gor user posted image

no, če boš tako prijazna in mi spet naročila

seveda draga moja sotrpinka, ni nobenega problema

zlata si!

dej, ko boš spet v Tivolah pokliči, gremo na eno kufe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 728
1.1.2010 22:09:48   
Dudica1

ktja mislim da se bomo kar za csenica odločili samo bova kar še malo hodila ogledovat ker je res različno od hiše do hiše in cena in ohranjenost

lepo

pa fajn ga je prej pred nakupom peljat v kakšno pooblaščeno avtohišo, ali AMZS da ti pregledajo če je z avtom vse OK. midva sva čisto out kar se tega tiče, tako da sva se s tem nekako zadovoljila. ker kilometre kar ulalala nazaj vrtijo

vem ja imam bratranca ki dela na renaultu tko da je pogledav v računalnik v službi.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 729
1.1.2010 22:11:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

lepouser posted image

pa fajn ga je prej pred nakupom peljat v kakšno pooblaščeno avtohišo, ali AMZS da ti pregledajo če je z avtom vse OK. midva sva čisto out kar se tega tiče, tako da sva se s tem nekako zadovoljila. ker kilometre kar ulalala nazaj vrtijouser posted image

ja, če pa privat kupiš, je pa fino preveriti številko šasije,... da ni slučajno ukraden.

tudi to. na policija.si imajo sicer 3 mesece stare podatkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
1.1.2010 22:12:17   
majana79

Zdaj pa končno spi, lahko začnem pobirat stave za koliko časa, jaz pravim 10 min, max. pol ureuser posted image user posted image

a pri tebi spi?

Ma ne spi mi v naročju, ampak jasno v moji postelji. Košarica že nekaj časa služi kot odlagalna površina. Verjentno jo je itak že prerasla s svojimi enormnimi merami. Bo treba postavit posteljo in jo navadit tam spat, ker trenutno zelo dobro služi kot naravno kontracepcija. Ima trojno učinkovanje - prvič, ker zlepa ne zaspi, ko pa končno zaspi sem jaz itak že čisto povožena z njo v postelji, pa še fizična ovira, ker se razleze po celi postelji.

No s tem imam pa srečo, ker J. od prvega dne spi v svoji posteljici. Mu očitno paše tist občutek 'utesnjenosti'.

Evo, prva naloga za jutri - postavljanje posteljice. Mogoče ji bo pa pasalo tam.

A čokolado si pojedla? user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 731
1.1.2010 22:12:49   
Anonimen

lepo

pa fajn ga je prej pred nakupom peljat v kakšno pooblaščeno avtohišo, ali AMZS da ti pregledajo če je z avtom vse OK. midva sva čisto out kar se tega tiče, tako da sva se s tem nekako zadovoljila. ker kilometre kar ulalala nazaj vrtijo

vem ja imam bratranca ki dela na renaultu tko da je pogledav v računalnik v službi.

o to je pa sploh super, če imaš koga ki se spozna. v tem primeru bi jest tudi renaulta vzala. pa scenic je lušten. katerikokoli model. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
1.1.2010 22:13:26   
šivilja

a pri tebi spi?

Ne spi mi v naročju, ampak na najini postelji - itak. Košarica je samo odlagalna površina. Verjetno jo je itak že prerasla, bo treba pojstlo sestavt.
H. trenutno deluje kot naravno kontracepcijsko sredstvo s trojnim učinkovanjem:
-nespanje
-uspavanje mamo popolnoma izmuči
- fizično, ko se razleze po celi postelji

Ma čokolade pa ne bi po vsem tem žretju, bi pa en radler, sam ga nimam. Imam brezalkoholno, sam pol je treba pa celo noč lulat.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 733
1.1.2010 22:14:04   
Anonimen
zdej grem pa spat. prva uzbuna bo ob polnoči. upam, da pade vsaj kakšen silvestrski poljubuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
1.1.2010 22:16:03   
šivilja

user posted image user posted image user posted image  zdaj gledam neko nanizanko Privatna praksa ali kaj,... ženska je rodila četrtič fantka in se je začela dreti, naj ga spravijo nazaj noter pa ven potegnejo punčkouser posted image user posted image user posted image

Sem si dala snemat, ker sem vedla, da mi v živo ne bo ratal gledat. Sam zdaj se pojavi vprašanje, kdaj mi sploh bo??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 735
1.1.2010 22:16:35   
majana79

a pri tebi spi?

Ne spi mi v naročju, ampak na najini postelji - itak. Košarica je samo odlagalna površina. Verjetno jo je itak že prerasla, bo treba pojstlo sestavt.
H. trenutno deluje kot naravno kontracepcijsko sredstvo s trojnim učinkovanjem:
-nespanje
-uspavanje mamo popolnoma izmuči
- fizično, ko se razleze po celi postelji

Ma čokolade pa ne bi po vsem tem žretju, bi pa en radler, sam ga nimam. Imam brezalkoholno, sam pol je treba pa celo noč lulat.

Preveč se sekiraš. Spij kar maš, samo da te spravi v boljšo voljo. Itak ne bo spala, pa boš pokonci. user posted image

Sej vem da se ti zdi, da te mal hecam, ampak točno vem kako se počutiš in ti zato svetujem, da se poskušaš iz tega sranja spravit nekako ven. Glede čokolade pa sem 100% da sem nekje brala da dviguje razpoloženje. En košček al pa 2 se ne bosta nikjer poznala.

evo, J. se spet zbuja user posted image zato ne hodim prej spat, ker itak nima smisla

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 736
1.1.2010 22:16:49   
Anonimen
je dober film na poptv - peacemaker - s Cloonejem. tega sem tudi v živo vidla, na dva metra. nč posebnega, zame premajhen škrnicelj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 737
1.1.2010 22:21:31   
majana79
dudi, na kolk metrih ste že vi? naj bi ponoči začelo snežit nad 600 m

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 738
1.1.2010 22:21:39   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  zdaj gledam neko nanizanko Privatna praksa ali kaj,... ženska je rodila četrtič fantka in se je začela dreti, naj ga spravijo nazaj noter pa ven potegnejo punčkouser posted image user posted image user posted image

Sem si dala snemat, ker sem vedla, da mi v živo ne bo ratal gledat. Sam zdaj se pojavi vprašanje, kdaj mi sploh bo??

ja, danes imajo kar "našo" tematiko,... rojevanje pa to,... me vsake toliko kar zmrazi. mešani občutki...

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
1.1.2010 22:26:37   
šivilja
Majana vem, da me ne hecaš. Saj zdaj spi, pa se še kar tukaj malo sproščam.

Posteljico moramo it še iskat, je v eni garaži na Viču spravljena. Pa bom mogoče res dragega poslala jutri, To bo spet veseluser posted image

Saj fizično vse to še kar dobro prenašam, samo psiha me je začela malo dajat, ker je toliko stvari, ki bi jih rada naredila in toliko imam idej pa nič ne morem. Včasih imam problem še z osnovnimi človeškimi potrebami. Sem si ravno zadnjič izmislila ime za moje izdelke, poiskala sem , da si bom dala izdelat trakce z logotipom za našit v obleke... Zdaj bi pa še kaj naredila pa ne gre!!!! Eno ogrlico za mami imam na tričetrt narejeno, pa je ne uspem končat, ker je ne moram vrečt iz rok tisti trenutek, ko bo kdo kaj želel. Pa sem mislila ,da jo bom končala do božiča.

Saj vem, sama sem hotela otroke, to fazo bo tudi prerasla, samo ta trenutek mi je težko (če se prav spomnim je vedno nastopila ta težka faza pri približno petih mesecih - bi mogla met že prakso, pa nažalost ni tako).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 740
1.1.2010 22:31:29   
šivilja
Na temo rojevanja ena zgodbica iz Lj porodnišnice:

Prijateljici moje sestre je 23. odtekla voda, na sprejemu so rekli, da možu še ni potrebno priti, da še ne bo tako hitro. In leži sama v porodni, zabičali so ji, da ne sme hodit, vsi so šli na predpraznično žurko, njo pa prime lulat. Čaka, čaka pa od nikjer nikogar. Iznajdljiva kakor je  - v mobitelu je imela št. porodnišnice in je tja poklicalain povedala, da leži v porodni in da se živ bog ne zmeni zanjo, njo pa tišči lulatuser posted image user posted image user posted image . So pol seveda takoj prinesli kahlo. Pa tudi moža je takoj poklicala, da mora prit, ker za rodit ne bi še enkrat dol klicala.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 741
1.1.2010 22:32:02   
majana79

Majana vem, da me ne hecaš. Saj zdaj spi, pa se še kar tukaj malo sproščam.

Posteljico moramo it še iskat, je v eni garaži na Viču spravljena. Pa bom mogoče res dragega poslala jutri, To bo spet veseluser posted image

Saj fizično vse to še kar dobro prenašam, samo psiha me je začela malo dajat, ker je toliko stvari, ki bi jih rada naredila in toliko imam idej pa nič ne morem. Včasih imam problem še z osnovnimi človeškimi potrebami. Sem si ravno zadnjič izmislila ime za moje izdelke, poiskala sem , da si bom dala izdelat trakce z logotipom za našit v obleke... Zdaj bi pa še kaj naredila pa ne gre!!!! Eno ogrlico za mami imam na tričetrt narejeno, pa je ne uspem končat, ker je ne moram vrečt iz rok tisti trenutek, ko bo kdo kaj želel. Pa sem mislila ,da jo bom končala do božiča.

Saj vem, sama sem hotela otroke, to fazo bo tudi prerasla, samo ta trenutek mi je težko (če se prav spomnim je vedno nastopila ta težka faza pri približno petih mesecih - bi mogla met že prakso, pa nažalost ni tako).

Prestroga si do sebe... Jaz sem imela in še vedno imam probleme z enim, kaj šele s tremi user posted image

Včasih mi uspe pospravit vse v 2 urah, drugič imamo 3 tedne za **** stanovanje. Pa smo v enosobnem user posted image Kaj šele da bi naredila kaj zase... Vse kar si vzamem čas, je da tukaj poklepetam, vmes zlagam perilo, pospravljam kuhinjo, ipd. Nikoli ni to tist 100% odklop, ker zraven pa vedno poslušam kdaj se bo zbudil...

Ti si carka, če mene vprašaš. Poglej koliko piškotov ti je uspelo spečt, meni še voščilnic ni uspelo naredit.

Sploh pa če praviš, da je to faza, se ne sekiraj, ker veš da bo minila in bo spet vse lažje. user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 742
1.1.2010 22:33:06   
majana79

Na temo rojevanja ena zgodbica iz Lj porodnišnice:

Prijateljici moje sestre je 23. odtekla voda, na sprejemu so rekli, da možu še ni potrebno priti, da še ne bo tako hitro. In leži sama v porodni, zabičali so ji, da ne sme hodit, vsi so šli na predpraznično žurko, njo pa prime lulat. Čaka, čaka pa od nikjer nikogar. Iznajdljiva kakor je  - v mobitelu je imela št. porodnišnice in je tja poklicalain povedala, da leži v porodni in da se živ bog ne zmeni zanjo, njo pa tišči lulatuser posted image user posted image user posted image . So pol seveda takoj prinesli kahlo. Pa tudi moža je takoj poklicala, da mora prit, ker za rodit ne bi še enkrat dol klicala.

O hudo user posted image še dobro da je imela cifro... jaz bi vstala in poiskala karkoli globljega od 1 cm in tja lulala user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 743
1.1.2010 22:33:22   
Anonimen
Saj fizično vse to še kar dobro prenašam, samo psiha me je začela malo dajat, ker je toliko stvari, ki bi jih rada naredila in toliko imam idej pa nič ne morem. Včasih imam problem še z osnovnimi človeškimi potrebami.

to mi je kar malo znano,...

sebe na stranski tir postavljam že od O. nosečnosti,... si bo treba vzeti urico zase!
poprosi malo svoje, da ti dajo kakšno urico na dan in takrat ustvarjaj,... ni veliko tale urica, a dovolj, da si urediš misli!

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 744
1.1.2010 22:34:16   
šivilja
Evo že muva po pojstli. Neeeeeeeeeeeeee gleda. Sem se glih hotla it umit, pa sem predogo tuki čvekala.
Nč. se grem vseeno zrihtat potem pa ponovit vajo z uspavanjem. Ah do njene poroke bo že dobro!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 745
1.1.2010 22:36:43   
šivilja

Saj fizično vse to še kar dobro prenašam, samo psiha me je začela malo dajat, ker je toliko stvari, ki bi jih rada naredila in toliko imam idej pa nič ne morem. Včasih imam problem še z osnovnimi človeškimi potrebami.

to mi je kar malo znano,...

sebe na stranski tir postavljam že od O. nosečnosti,... si bo treba vzeti urico zase!
poprosi malo svoje, da ti dajo kakšno urico na dan in takrat ustvarjaj,... ni veliko tale urica, a dovolj, da si urediš misli!

Točno tako! Samo moški to malo težko dojamejo, ker nikoli ni nekdo 100% odvisen od njih. Misli, da če zraven dojenja gledam TV ali berem knjigo, da je to sproščanje, pa ni to isto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 746
1.1.2010 22:40:27   
majana79
šivilja, zelo me spominjaš na naju z J., so se mi dogajale iste scene... Samo zdaj ga moj vzame ko začne jokat in se potolažita, dokler jaz ne pridem in odprem mlekarno. Ponavadi je bilo isto, ko sem šla pod tuš... Grrrr

Zdaj pa grem, ker se že spet počasi zbuja in bo kmalu treba jest...

Lahko in mirno noč vsem!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 747
1.1.2010 22:41:43   
Anonimen
lahko in mirno noč tudi tebi, majana!

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 748
1.1.2010 22:47:54   
Anonimen
Samo moški to malo težko dojamejo, ker nikoli ni nekdo 100% odvisen od njih.

pogovorita se. ne kar tako spotoma, ker bo drugače pol besed izgubilo svoj smisel.

meni je pomagalo, ko sva se pogovorila na poti domov, v avtu, ko sta oba mulčka spala,... vzdušje je bilo res mirno in tiho, tudi midva sva bolj tiho govorila, ampak sva se slišala.

danes, npr. sem šla v spalnico, se ulegla, on pa je popazil na mulčka... ne da bi kakšen prišel za mano in me spraševal, kaj je narobe, zakaj se ne igram,... celo preoblekel ju je v pižamici, ju nahranil,... spočila sem se za ves teden (upam,...), križ me prav nič več ne boli,...

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 749
1.1.2010 23:08:22   
Anonimen
vse pančkate?,... upam, da imate prijetne sanje!

se je ravno U. oglasil,... pocucljal, hotel nazaj v posteljico, zaspal,...
in sem imela "minutko za mamice" (pokrivala in občudovala svoja fantiča, kako sta že zrasla - v takih trenutkih se vedno znova zavem, kako zelo zelo "moja" sta)

vam želim prijetno noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?