|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
1.1.2010 19:27:48   
majana79
ojla babuške!

pri nas nič novega, samo J. je dobil par igrač, smo šli k mojim... pridem gor ko zaspi

včeraj je pa pri nas izgledalo kot pri ledenki user posted image

samo da smo s HM in tubby še bluzile tuki gor user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 626
1.1.2010 19:37:32   
Blueeyes
sm že glih hotla napisat da spet ni nobene k se jz logiram.. pa sem vedla da je "moja" majanca zihr nekje v bližini user posted image  user posted image  user posted image ej, kdaj boš ti kej next naročala???

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 627
1.1.2010 19:50:53   
KatMat
evo babuske...se oglasim se jaz...se pridruzujem izjavi NOVOLETO-BLJAK....

SMO SE POCL DOMA NA 1.1 ....sem spakirala in smo odsli nazaj v trzin....vec vam povem jutri...
moja kokica malce pociva...je z njo velik dela...silvestrovanje je blo pa tko tko...uredu...sva sla mal po cerknici pol pa dam...sem dam prsla glih prav ker se je tamala zbudila in sem jo lahko sama uspavala namesto mami...
smo se pa ucer spakiral za v cerknico ,usedl v avto ...parkiral pri mojih in-dobila sem trdeco...juhu...in me je matral 300/h...ah no...prezivela bom...

se slisimo jutri!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 628
1.1.2010 19:52:47   
KatMat
blue!!!!!!majne frojnd...se kej boljs pocutite....???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 629
1.1.2010 19:54:41   
majana79
blue, pa me lih ni blo, smo J. uspaval spet user posted image

no zdej pa sem tle user posted image za Next pa ne vem, po moje ko bo spet kej rabu, zdele zaenkrat nimam nič v planu... sporočim prej, tko k zmeri

Kati, upam da to ne pomeni da se bote celo leto kregal user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 630
1.1.2010 19:56:49   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

blue!!!!!!majne frojnd...se kej boljs pocutite....???

kati sočustvujem s tabo.. si mela pa še res bolj šit NL k jz..  jz sem mal boljš, moj dragi je še kr koma, Gaja pa tud ni več krize.. zdej je sam tečkana k ji zobi rastejo..

dudi za seznam.. sm se zdejle igrala z njo, pa sem vidla da ma zdej eno enko že vzuni... in sicer z moje strani levo, z njene strani pa desno (sm spet pozabla s čigave strani se gleda :( pa sej ti boš že vedla za seznam - če ga sploh še pišete)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 631
1.1.2010 19:59:10   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

no zdej pa sem tle user posted image za Next pa ne vem, po moje ko bo spet kej rabu, zdele zaenkrat nimam nič v planu... sporočim prej, tko k zmeri

upam da bom vidla.. če ne mi pa please na FB na ZS piši.. upam da bom vsaj tm vidla... k zdej k začnem s šihtom bom tud na FB bolj malo. sm pa tja med pavzo

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 632
1.1.2010 20:00:19   
KatMat
ma tok sem jezna...spet vsega kriva moja blesava sestra...sam nase misli in na nikogar drugega...zmer ji recem da tija spi in naj ne hodi okoli nje ker jo bo zbudila in pol bo tecka ker je utrujena ampak bo preutrujena za ponovno zaspat...ma in spet me jo je zbudila...jaz sem spala pa 3 ure po obrokih...pa se matra me trdeca in sem se sla mal ulect v upanju da si malo spocijem...krava kot krava pa spet skakat okol tije...pol sem ji pa rekla naj jo kr dvigne in odvene v drug prostor in naj se z njo ukvarja...ja...20 min je se slo...pol je pa skoz neki pojokavala...mi jo je mami kr v posteljo prnesla naj jo dam spat...preden dopovem da jo je zdej nemogoce upavat,da je sita in naj se sestra zdej z njo ukvarja ce jo je ze zbudila smo se pocl in zacel vpit drug na drugega,sm spakirala in smo odsli domov in se mamo super....tasca naredla kosilo ,tija pojedla dva kroznika juhe,pridna je ko hudic...vse je mirno in se mamo fajn...kaj rabim kreg ce je lahko vse lepo

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 633
1.1.2010 20:02:06   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

upam da bom vidla.. če ne mi pa please na FB na ZS piši.. upam da bom vsaj tm vidla... k zdej k začnem s šihtom bom tud na FB bolj malo. sm pa tja med pavzo

ma ti bom poslala sms bo še najbolj zihr user posted image

a že v ponedeljek začneš delat?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 634
1.1.2010 20:03:58   
majana79
Kati user posted image očitno je danes spet nek tak dan smotan user posted image

sam res... tako kot jaz določenih stvari moji mami ne morem dopovedat in je potem vsa užaljena, pa potem se vsak še neki vtakne in na koncu gremo domov pa se grdo gledamo... brezveze

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 635
1.1.2010 20:04:04   
Blueeyes

ma ti bom poslala sms bo še najbolj zihr user posted image

a že v ponedeljek začneš delat?

thanx... jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, komi čakam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 636
1.1.2010 20:05:30   
Blueeyes

Kati user posted image očitno je danes spet nek tak dan smotan user posted image

sam res... tako kot jaz določenih stvari moji mami ne morem dopovedat in je potem vsa užaljena, pa potem se vsak še neki vtakne in na koncu gremo domov pa se grdo gledamo... brezveze

jz mam z našimi skoz take bitke.. nazadnje je blo tud kr fejst grdo k sem ponorela in začela vpit.. pa me čudn gledata... pa sem rekla da očitno sam tko zastopta user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 637
1.1.2010 20:06:07   
Blueeyes
majana a kej veš, a je še kera kle pr nextu poleg tebe???

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 638
1.1.2010 20:07:28   
majana79
tko to je... stari pa mladi pa vsak po svoje gleda na stvari, še mal čudno vreme in pol maš štalo

sej še dobro da se potem umiri

a Gaja se ti ponoči še zbuja? boste lahko folgal?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 639
1.1.2010 20:08:07   
majana79

hm... mislim da je Leela že naročala?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 640
1.1.2010 20:08:24   
Anonimen
KatMat,... user posted image
je zgleda takšno "ozračje"... prav nič novoletno.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
1.1.2010 20:09:28   
KatMat
ajde babuske...morm tamalo pocas zbudit da se se zadnjic nafutramo pa previjamo...ceprav mislim da bo pesto ponoc ker ima piško tooooookkkkkkkkk vneto...pa probavam bepanten,pa sudocreme,hladilno kremo ,niveja kremo...itd itd...pa se zmer gre kr na slabs....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 642
1.1.2010 20:10:08   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ooooooo kaksega trolčka mas!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 643
1.1.2010 20:11:22   
KatMat
ce ma kera se kaksen predlog naj pove...ker nocem da trpi...pa preberem jutri...nocko

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 644
1.1.2010 20:12:39   
Blueeyes
a Gaja se ti ponoči še zbuja? boste lahko folgal?

jp, še vedno vsaj 3x na noč... ja ni kej, mami se bo še naprej zbujala,.. najprej bom mal k zombi na šihtu, pol se bom pa že prvadla

hm... mislim da je Leela že naročala?

uuu, bom pol še nje rekla...

ajde babuske...morm tamalo pocas zbudit da se se zadnjic nafutramo pa previjamo...ceprav mislim da bo pesto ponoc ker ima piško tooooookkkkkkkkk vneto...pa probavam bepanten,pa sudocreme,hladilno kremo ,niveja kremo...itd itd...pa se zmer gre kr na slabs....

user posted image user posted image user posted image za Tijo.. upam da se čim prej popravi koža... pa da ne bo več problemov...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 645
1.1.2010 20:13:17   
majana79
Kati, kopel iz hrastovega lubja. To tut pri odraslih pomaga. Če ga ne dobiš v lekarni jutri, da ti ga ne bi hoteli dat, lahko jaz pogledam če ga imam še doma. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 646
1.1.2010 20:13:34   
Blueeyes

user posted image user posted image user posted image res je full dobr.. zdej ste vse avatarje zamenjale, tko da morm pr večini prov prebrat kera kej piše

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 647
1.1.2010 20:14:55   
majana79

jp, še vedno vsaj 3x na noč... ja ni kej, mami se bo še naprej zbujala,.. najprej bom mal k zombi na šihtu, pol se bom pa že prvadla

Tko k J. user posted image Grozna sta user posted image

Sej ženske smo itak vzdržljive, tako da bo šlo... Mogoče se bo pa potem tut njej kej to spanje spremenilo

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 648
1.1.2010 20:15:39   
Anonimen

naj bi bil dinozaverček oz. zmajčekuser posted image ,... upam, da sem končno našla svojo "podobo",...

Blueeyes,... user posted image

Leela, lušten avatarček,... mi odgovarja barva!user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 649
1.1.2010 20:16:26   
Blueeyes

Tko k J. user posted image Grozna sta user posted image

Sej ženske smo itak vzdržljive, tako da bo šlo... Mogoče se bo pa potem tut njej kej to spanje spremenilo

močno dvomim, ampak upanje ostaja user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?