Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 19:27:48
|
|
|
|
majana79
|
ojla babuške! pri nas nič novega, samo J. je dobil par igrač, smo šli k mojim... pridem gor ko zaspi včeraj je pa pri nas izgledalo kot pri ledenki samo da smo s HM in tubby še bluzile tuki gor
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 19:37:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
sm že glih hotla napisat da spet ni nobene k se jz logiram.. pa sem vedla da je "moja" majanca zihr nekje v bližini ej, kdaj boš ti kej next naročala???
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 19:50:53
|
|
|
|
KatMat
|
evo babuske...se oglasim se jaz...se pridruzujem izjavi NOVOLETO-BLJAK.... SMO SE POCL DOMA NA 1.1 ....sem spakirala in smo odsli nazaj v trzin....vec vam povem jutri... moja kokica malce pociva...je z njo velik dela...silvestrovanje je blo pa tko tko...uredu...sva sla mal po cerknici pol pa dam...sem dam prsla glih prav ker se je tamala zbudila in sem jo lahko sama uspavala namesto mami... smo se pa ucer spakiral za v cerknico ,usedl v avto ...parkiral pri mojih in-dobila sem trdeco...juhu...in me je matral 300/h...ah no...prezivela bom... se slisimo jutri!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 19:52:47
|
|
|
|
KatMat
|
blue!!!!!!majne frojnd...se kej boljs pocutite....???
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 19:54:41
|
|
|
|
majana79
|
blue, pa me lih ni blo, smo J. uspaval spet no zdej pa sem tle za Next pa ne vem, po moje ko bo spet kej rabu, zdele zaenkrat nimam nič v planu... sporočim prej, tko k zmeri Kati, upam da to ne pomeni da se bote celo leto kregal
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 19:56:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat blue!!!!!!majne frojnd...se kej boljs pocutite....??? kati sočustvujem s tabo.. si mela pa še res bolj šit NL k jz.. jz sem mal boljš, moj dragi je še kr koma, Gaja pa tud ni več krize.. zdej je sam tečkana k ji zobi rastejo.. dudi za seznam.. sm se zdejle igrala z njo, pa sem vidla da ma zdej eno enko že vzuni... in sicer z moje strani levo, z njene strani pa desno (sm spet pozabla s čigave strani se gleda :( pa sej ti boš že vedla za seznam - če ga sploh še pišete)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 19:59:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 blue, pa me lih ni blo, smo J. uspaval spet no zdej pa sem tle za Next pa ne vem, po moje ko bo spet kej rabu, zdele zaenkrat nimam nič v planu... sporočim prej, tko k zmeri upam da bom vidla.. če ne mi pa please na FB na ZS piši.. upam da bom vsaj tm vidla... k zdej k začnem s šihtom bom tud na FB bolj malo. sm pa tja med pavzo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:00:19
|
|
|
|
KatMat
|
ma tok sem jezna...spet vsega kriva moja blesava sestra...sam nase misli in na nikogar drugega...zmer ji recem da tija spi in naj ne hodi okoli nje ker jo bo zbudila in pol bo tecka ker je utrujena ampak bo preutrujena za ponovno zaspat...ma in spet me jo je zbudila...jaz sem spala pa 3 ure po obrokih...pa se matra me trdeca in sem se sla mal ulect v upanju da si malo spocijem...krava kot krava pa spet skakat okol tije...pol sem ji pa rekla naj jo kr dvigne in odvene v drug prostor in naj se z njo ukvarja...ja...20 min je se slo...pol je pa skoz neki pojokavala...mi jo je mami kr v posteljo prnesla naj jo dam spat...preden dopovem da jo je zdej nemogoce upavat,da je sita in naj se sestra zdej z njo ukvarja ce jo je ze zbudila smo se pocl in zacel vpit drug na drugega,sm spakirala in smo odsli domov in se mamo super....tasca naredla kosilo ,tija pojedla dva kroznika juhe,pridna je ko hudic...vse je mirno in se mamo fajn...kaj rabim kreg ce je lahko vse lepo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:02:06
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: majana79 blue, pa me lih ni blo, smo J. uspaval spet no zdej pa sem tle za Next pa ne vem, po moje ko bo spet kej rabu, zdele zaenkrat nimam nič v planu... sporočim prej, tko k zmeri upam da bom vidla.. če ne mi pa please na FB na ZS piši.. upam da bom vsaj tm vidla... k zdej k začnem s šihtom bom tud na FB bolj malo. sm pa tja med pavzo ma ti bom poslala sms bo še najbolj zihr a že v ponedeljek začneš delat?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:03:58
|
|
|
|
majana79
|
Kati očitno je danes spet nek tak dan smotan sam res... tako kot jaz določenih stvari moji mami ne morem dopovedat in je potem vsa užaljena, pa potem se vsak še neki vtakne in na koncu gremo domov pa se grdo gledamo... brezveze
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:04:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: majana79 blue, pa me lih ni blo, smo J. uspaval spet no zdej pa sem tle za Next pa ne vem, po moje ko bo spet kej rabu, zdele zaenkrat nimam nič v planu... sporočim prej, tko k zmeri upam da bom vidla.. če ne mi pa please na FB na ZS piši.. upam da bom vsaj tm vidla... k zdej k začnem s šihtom bom tud na FB bolj malo. sm pa tja med pavzo ma ti bom poslala sms bo še najbolj zihr a že v ponedeljek začneš delat? thanx... jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, komi čakam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:05:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Kati očitno je danes spet nek tak dan smotan sam res... tako kot jaz določenih stvari moji mami ne morem dopovedat in je potem vsa užaljena, pa potem se vsak še neki vtakne in na koncu gremo domov pa se grdo gledamo... brezveze jz mam z našimi skoz take bitke.. nazadnje je blo tud kr fejst grdo k sem ponorela in začela vpit.. pa me čudn gledata... pa sem rekla da očitno sam tko zastopta
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:06:07
|
|
|
|
Blueeyes
|
majana a kej veš, a je še kera kle pr nextu poleg tebe???
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:07:28
|
|
|
|
majana79
|
tko to je... stari pa mladi pa vsak po svoje gleda na stvari, še mal čudno vreme in pol maš štalo sej še dobro da se potem umiri a Gaja se ti ponoči še zbuja? boste lahko folgal?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:08:07
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes majana a kej veš, a je še kera kle pr nextu poleg tebe??? hm... mislim da je Leela že naročala?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:08:24
|
|
|
|
Anonimen
|
KatMat,... je zgleda takšno "ozračje"... prav nič novoletno.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:09:28
|
|
|
|
KatMat
|
ajde babuske...morm tamalo pocas zbudit da se se zadnjic nafutramo pa previjamo...ceprav mislim da bo pesto ponoc ker ima piško tooooookkkkkkkkk vneto...pa probavam bepanten,pa sudocreme,hladilno kremo ,niveja kremo...itd itd...pa se zmer gre kr na slabs....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:10:08
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja KatMat,... je zgleda takšno "ozračje"... prav nič novoletno. ooooooo kaksega trolčka mas!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:11:22
|
|
|
|
KatMat
|
ce ma kera se kaksen predlog naj pove...ker nocem da trpi...pa preberem jutri...nocko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:12:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 a Gaja se ti ponoči še zbuja? boste lahko folgal? jp, še vedno vsaj 3x na noč... ja ni kej, mami se bo še naprej zbujala,.. najprej bom mal k zombi na šihtu, pol se bom pa že prvadla IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes majana a kej veš, a je še kera kle pr nextu poleg tebe??? hm... mislim da je Leela že naročala? uuu, bom pol še nje rekla... IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ajde babuske...morm tamalo pocas zbudit da se se zadnjic nafutramo pa previjamo...ceprav mislim da bo pesto ponoc ker ima piško tooooookkkkkkkkk vneto...pa probavam bepanten,pa sudocreme,hladilno kremo ,niveja kremo...itd itd...pa se zmer gre kr na slabs.... za Tijo.. upam da se čim prej popravi koža... pa da ne bo več problemov...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:13:17
|
|
|
|
majana79
|
Kati, kopel iz hrastovega lubja. To tut pri odraslih pomaga. Če ga ne dobiš v lekarni jutri, da ti ga ne bi hoteli dat, lahko jaz pogledam če ga imam še doma.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:13:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: k.tja KatMat,... je zgleda takšno "ozračje"... prav nič novoletno. ooooooo kaksega trolčka mas!!!!!! res je full dobr.. zdej ste vse avatarje zamenjale, tko da morm pr večini prov prebrat kera kej piše
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:14:55
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jp, še vedno vsaj 3x na noč... ja ni kej, mami se bo še naprej zbujala,.. najprej bom mal k zombi na šihtu, pol se bom pa že prvadla Tko k J. Grozna sta Sej ženske smo itak vzdržljive, tako da bo šlo... Mogoče se bo pa potem tut njej kej to spanje spremenilo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:15:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: k.tja KatMat,... je zgleda takšno "ozračje"... prav nič novoletno. ooooooo kaksega trolčka mas!!!!!! naj bi bil dinozaverček oz. zmajček ,... upam, da sem končno našla svojo "podobo",... Blueeyes,... Leela, lušten avatarček,... mi odgovarja barva!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 1.1.2010 20:16:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jp, še vedno vsaj 3x na noč... ja ni kej, mami se bo še naprej zbujala,.. najprej bom mal k zombi na šihtu, pol se bom pa že prvadla Tko k J. Grozna sta Sej ženske smo itak vzdržljive, tako da bo šlo... Mogoče se bo pa potem tut njej kej to spanje spremenilo močno dvomim, ampak upanje ostaja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?