|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del
30.12.2009 12:31:18   
Ulla80
Ulla mogoče jo je pa strah zaspat, moj je pravil, ko je bil mali, tud ni hotel zaspat, ker se je bal, da se ne bo mogel zbudit

ma ne verjamem da jo je strah, sploh v takem kontekstu, je absolutno premala, da bi sploh lahko razmišljala o tem, da se ne bo zbudilauser posted image tud strah česarkoli drugega...ne vem, no...bi verjetno kaj rekla v tem smislu, tako pa samo vrešči, da ne bo ajčkala...

mimi tud to smo probali, itak, ma kje....no, bomo vidl...

špela jaz imam tebe zelo rad, samo če boš še naprej odpirala tista vrata ne bova več prijatelja, to se ne sme.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, ulla še to ....pri nas je ponavadi tak, da če popoldne ne spi, je noč še slabša

je tud blo načeloma tko...ampak zdaj je pa res katastrofa ratalo, pa je ne dajem več spat pop...k ne morm povedat kako to zdelujeuser posted image bom počakala da začne nazaj v vrtec, pa da vidim če bo tam normalno spala, kot do zdeja, pri nas j in kak bo pol zvečer....

smo bli zun, je kr fajn, ni premrzlo in tko....

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 251
30.12.2009 12:41:25   
barba
UUuuuu, sm komi najdla user posted image

Sam tok, da se javim ... nimam cajta nič, odvajam se od FB in RR, velik šivam in se z mularijo okol pojam.user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 252
30.12.2009 12:50:22   
Jancci
nimam cajta nič, odvajam se od FB in RR,

Adej Barba ne ga srat!! Nič se ne bomo odvajal, ane Sonček da ne?? user posted image

Spanje... zaspala je sicer zelooo mirno, smejala se je v posteljci in delala aja aja aja, pol pa do 23ih vsake pol ure en jok.. pa sem ugotovila, da mogoče pa ni najboljš ob 10ih zvečer s parnim sesalcem po kopalnici skakat, ker je zraven spalnice user posted image

Šle sva na šetnjo, na kavico, zdej pa spi. Bom zdej piškote delala (Krtekxx res si me zasvojila s temi kukiji!!!) , zvečer pa frendi pridejo, bomo poker igrali!!!

Moja novoletna želja: selitev na svoje!!!!! +še eno malo zdravo detece user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   [Brisano sporočilo]
30.12.2009 15:19:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
30.12.2009 16:00:49   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: niia

ojla,

daj je pa zbolel še moj mož. Tako da vsi trije čajčkamo in počivamo.
Jaz bi pa sadni kruh pekla. Moram pogledati, če imam vse sestavine.

vidiš, tud moj je pokasiral, otroka sta pa za zdaj v redu.

Jast grem pa grmado delat. Men je tolk dobra, pa tisto tortico, k si mi dala recept.user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 30.12.2009 16:04:23 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   [Brisano sporočilo]
30.12.2009 16:56:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
30.12.2009 17:08:07   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: niia

zvezdica, bi te prosila za link do recepta za grmado. Vem da si enkrat že dala. Sem še v fazi, ko ne vem kaj bi bolj sedlo grmada ali sadni kruh. lp

http://www.planet-lepote.com/forum/viewtopic.php?t=21160

jast delam po tem receptu. Če rabiš pomoč pkl.

Pride kar polno tega, pa že to je pomanjšan recept iz originala. Res je dobra. Meni je to bolje k sadni kruh, ker nisem lih fanica. Bom pa tvojo tortico, mmm   komaj čakam, ker je tolk dobra. Dej sam povej, a si v modelu za torto pekla?

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 257
30.12.2009 17:33:03   
Jancci
Vi2 nehita s temi recepti bom lačna ratala. user posted image

Dej Niia plis recept za tvojo tortico!! Sej si skutino delala, ane? Bom jest metici za ena rd nardila. Svečko sem že kupila! Pojočo. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 258
30.12.2009 18:05:37   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Vi2 nehita s temi recepti bom lačna ratala. user posted image

Dej Niia plis recept za tvojo tortico!! Sej si skutino delala, ane? Bom jest metici za ena rd nardila. Svečko sem že kupila! Pojočo. user posted image

ojej, tebe pa nisem imela za tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 259
30.12.2009 18:07:27   
Ploha
morm povedat da sem dons mojga medveda diplomatsk prepričala, da vseen morva ploščice gčedat user posted image user posted image

tko da po 3 trgovinah s keramiko se mi je bledlo od ploščic in sem ga prosila će greva lahko domov, da ne morem več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 260
30.12.2009 18:13:25   
Hijacinta
Čer,

Niia upam da se vsi skupaj čimprej pocajtate user posted image da boste imeli še kaj od teh praznikov.

Jst sem pa brez glasu ostala. Pa to ni od žuriranja user posted image . Moj pravi da zato ker preveč vpijem user posted image .

Ulla tebi pa hvala za info okoli vročine user posted image . Sem se neki naučila.

Se pa tudi meni sedijo sline ob vaših postih. Celo tako močno, da sem kupila sestavine za limonino pito user posted image . Se mi res slabša. Zdej proti koncu porodniške sem pa cela hausfrau ratala user posted image . Ampak imam pa eno prošnjo, in sicer bi recept za kakšno dobro torto, ker bi jo jst tud naredila mojemu škratu za RD če bo poskus uspel. Mi je pa vseeno kakšno, ker že vse je.

Rubica mislim da si ti spraševala za KM, mi ga dajemo že nekaj časa. Pa tud kakšen košček čokolade dobi.

Veze. Midva sva skupaj že dobrih 15 let, pa seveda so vzponi in padci. Najhuj je bilo pa letos

Jst imam pa danes zadnji dan porodniške user posted image

Punce en lep večer vam želim vsem skupaj, mi gremo še na en obisk na kuhančka in to je to.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 261
   [Brisano sporočilo]
30.12.2009 18:20:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Hijacinta)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
30.12.2009 19:01:59   
krtekxx
Oooo, kako? Mi nič posebnega. Jutri grem iskat mamo in nečaka in jih pripeljem k nam. Mi bo gotovo bajto spucala. Ni slabo. Jaz tud še študiram, kako torto naj naredim za v nedeljo ko eden praznuje 6, eden pa 1. Po moje mal sadno pa mal čokoladno.

Neposredna povezava do sporočila: 263
30.12.2009 22:13:38   
rubica
user posted image
Comments - Graphics[/img]

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 264
31.12.2009 7:52:47   
yelci
Dobro jutro, včer pa niste nč čvekale, a ste vse pekle?
No, Kiki je prebolel šesto bolezen, sej to sm mela na sumu, zdaj je vse ok, sam scrklan je pa ko hudič, bože ne daj, da nisva v istem prostoru, je cel halooo, pa ponoč zdej spi pr nama, k prej ni šans, da bi spal z namauser posted image .
povejte a moram te pikice s čim mazat, a grem lahko vn z njim?Naša P je na dopustu, jo nadomešča ena druga in mi ni znala nč povedat, je na vsako moje ? začela neki jamrat, odgovora pa nism dublauser posted image
Jst tud prebolevam eno bakterijsko virozo, sm na antibiotikih, ampak je že bolšuser posted image
Glede vaše debate, midva se super razumeva, se velik pogovarjava, tko, da je bol mal krega, sva pa mela krizo čist na začetku, k prej sva bla zelo dobra prijatelja čez kako leto pa sva postala par in on ni znal prešaltat, je hodu z drugim puncam na pijačo, pa non stop prjatli, en mesec sprijatlom na morje, pa en mesec na Kubo... , ko sm hotla prekint, se je spremenu in zdej je ok. Edino njegovo šparanje mi včash dvigne pritisk, npr. sem mu povedala za krtekxx primer in je koj začel računat, da se to cenovno ne splača, da ni nujni, da bodo pol zdravi, la, la, la
Niia, boščki ste vsi, ampak še zmer maš energijo za pečt user posted image , za Oskarjauser posted image , da bo čimprej zdrav

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 265
31.12.2009 11:12:57   
Hijacinta
Jutro, kje pa ste vse?

Yelci super da je Kristjan bolje user posted image , glede mazanja pikic pa mislim da ni potrebno.

Sem pa vidla da sem jest na pol stavka ostala ko sem pisala da je bilo letos najhuje in sicer sem hotla napisat da je to bilo po porodu, ko je mene še depresija dajala in sem bla tok tečna da sem še sebe komaj prenašala. Pa Erik je bil res naporen dojenček, tako da ni bilo nič fino. Moj mi je res veliko pomagu jst sem pa čist težila in tulila za vsak drek. Še dobr da me ni čez prag brcnu user posted image

Sem pa kar malo žalostna danes, saj so od prijateljice punčki s katerimi smo bili skupaj na smučanju ugotovili da ima infantilne krče, obeti niso nič dobri. Je pa mala stara pol leta. Je bilo vse ok do 14 dni nazaj. Te kar butne to, in se prav zaveš kako srečen si lahko da je vse ok.

Jest vsem skupaj želim lepo praznovanje, naj bo novo leto še lepše od letošnjega, predvsem pa želim vsem čimveč zdravja!!!!!!!!!

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 266
31.12.2009 11:26:13   
Ulla80
ojuser posted image

fajn feštejte dons, babe, pa fajn novo leto si naredteuser posted image

mi smo spet čist u gužvi, pa moj je zdej doma cele tri dni!!!! to je res cel praznikuser posted image no, sej kr s pon. pa začne cepat po 12 ur user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 267
31.12.2009 11:52:21   
Jancci
fajn feštejte dons, babe, pa fajn novo leto si naredte

Hvala enako!!
Se pridružujem tem besedam.user posted image
Od vseh vas pa si želim še veliko zabavnihuser posted image in poučnih objavuser posted image !! Se mi zdi, da smo kar fletna "družbica"!? user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 268
31.12.2009 12:10:14   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

fajn feštejte dons, babe, pa fajn novo leto si naredteuser posted image

podpis user posted image

midva sva se odločila, da greva po večerji spat user posted image nikamor ne greva, postla naju vabi...neki medved ni razpoložen, slabe volje...men pa tud ni da bi v tistmu dren stala...ja penzionistično bo user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 269
31.12.2009 12:12:21   
Ploha
aja tud na miselm mi ne pride, da bi ob polnoči vstala in ognjemet gledala...mi je tko vseen k za lanski sneg....user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 270
31.12.2009 12:24:02   
*m*o*j*c*a*
hej!

ne morem verjeti da je naokrog že eno leto odkar je na svet prišla moja zvezdica!!! tako je že velika..pravi moj sonček! upam, da bo taka ostala še naprej in razveseljevala dneve nama z atijem! vse najboljše miška! user posted image user posted image user posted image

vsem vam želim srečno, zdravo in zeloooo uspešno novo leto 2010!!!

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 271
31.12.2009 12:58:28   
marta82
Punce, v novem letu vam želim veliko lepih trenutkov, smeha, topline in uspeha.

< Sporočilo je popravil marta82 -- 31.12.2009 12:59:04 >

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 272
31.12.2009 13:22:18   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Od vseh vas pa si želim še veliko zabavnihuser posted image in poučnih objavuser posted image !! Se mi zdi, da smo kar fletna "družbica"!? user posted image

Se popolnoma strinjamuser posted image , zato pa mi ni všeč, ko slišim o kakem odvajanjuuser posted image

Pa jancci lepe želje imaš za 2010 in čisto uresničljive, verjam, da vama bo ratalo!user posted image

ploha pri nas bo podobno user posted image pa ta večji je pobegnil na smučanje s sestro, tako, da bomo samo trije, hitro je začel silvestrovat po svojeuser posted image user posted image

Jaz si pa v novem letu želim službo, v katero bo z veseljem hodla, malo manj kil, veliko zdravja pa malo več potovanj in izletov, ker to mene najbolj polni.

Uživajte maksimalno!!!!! Danes in celo leto!!!user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 273
31.12.2009 13:29:38   
marta82

Jaz si pa v novem letu želim službo, v katero bo z veseljem hodla, malo manj kil, veliko zdravja pa malo več potovanj in izletov, ker to mene najbolj polni.

Imava pa čisto podobne želje.user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 274
31.12.2009 14:55:56   
mimi30
V letu 2010 vam želim, da bi se dobro počutile v svoji koži, bile zadovoljne, razigrane, ljubeče, ljubljene, skratka srečne!!!

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?