|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del
29.12.2009 22:39:38   
marta82
Kličem pa moževo omo oma, ker jo vsi (tudi njena hči, torej maja tašča).

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 226
29.12.2009 22:40:11   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

.a veš kolk čudn bi blo da ju jutr po imenu pokličem

user posted image

ma sej pravim, jst čist take bizarne stvari najprej poštudiramuser posted image

ti čist preveč neki tuhtaš in razmišlaš, nehi že user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 227
29.12.2009 22:42:49   
Jancci
Ploha a lahko nehaš s tole hrano ker imam polna usta sline, pa nikamor ni za pljunit!!!!

Jest bi pa KRUHKE!!!!! A pozna kera??

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   [Brisano sporočilo]
29.12.2009 22:43:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
29.12.2009 22:44:52   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ploha a lahko nehaš s tole hrano ker imam polna usta sline, pa nikamor ni za pljunit!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-----GORJANCCCCCCCCCuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 230
29.12.2009 22:48:27   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-----GORJANCCCCCCCCC

To je pa res najboljš!!!!!! Prov ju3 ga moram naštimat da greva tja!! Pa solata je tut tok dobra da dol padeš!! user posted image user posted image user posted image

Drugač pa taščici jest rečem taščica user posted image user posted image user posted image ,.. no ja če se hecamo, drugač pa oba vikam in če se le da ju NE kličem, če se pa ne da, pa po imenih! Mi je pa vsakič ful trapast.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 231
29.12.2009 22:50:59   
Zvezdica
Jaz tudi umrem brez Lekadola+C, moj je prej enga kar preventivno ruknil, je rekel da ga nekaj trga.

Ja moj tudi včasih pravi, da ga prav prevetriuser posted image

Se kaj slišiva. Za oskarja pa user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 232
29.12.2009 22:55:27   
rubica
a ste že kdaj slišale za kolektivni dopust v vrtcuuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 233
29.12.2009 22:56:14   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

user posted image user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 234
29.12.2009 22:57:27   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

user posted image user posted image

ja v jaršah-lj majo ta teden kolektivca in je vrtec zaprt wtf??????

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 235
29.12.2009 22:58:15   
farfala
ploha:user posted image user posted image user posted image in še user posted image user posted image user posted image in še enkratuser posted image user posted image user posted image To je res boljše ko katarakoli nadaljevanka ali filmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 236
29.12.2009 22:58:56   
Ulla80
no, pri nas je tud zaprt čez tahuj praznike, to je blo recimo zdej 25, pa 1. in mislim da 2. tud...sam drgač je pa skoz organizirano dežurstvo, ker je vedno za kako skupino otrok, ki pridejo v vrtec. pa smo na selu.

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   [Brisano sporočilo]
29.12.2009 22:59:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ulla80)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
29.12.2009 23:01:48   
marta82

ne.user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 239
29.12.2009 23:11:16   
Jancci

a ste že kdaj slišale za kolektivni dopust v vrtcu

In to v LJ???? Kam pa dajo otroke tisti ki delajo v času "praznikov"??

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 240
29.12.2009 23:16:52   
rubica
ja itak čez take praznike ne pa cel teden user posted image user posted image user posted image user posted image majo pa nadomeščanje čisto v drugem vrtcu, z drugimi vzg

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 241
29.12.2009 23:23:28   
farfala
Bila v lajfu danesuser posted image , s ta večjim sva šla v kino pogledat Jelenček Niko pa kupila čelado za smučanje in jakno na koncu pa še popila vročo čokolado. Tud pašeuser posted image

Krize pa midva trenutno nimava, je pa cel čas up in down na kar vpliva predvsem to, koliko časa imava za sebe in drug za drugega. je pa problem, ko se ne moreva uskladit, on bi nekaj jaz nekaj drugega predvsem kar se tiče najinega odnosa. Meni npr. manjkajo nežnosti njemu pač nekaj drugegauser posted image user posted image , moški pač.
Bi pa rada bila z njim še dolgo, čeprav nikoli pa ne veš kaj bo. Si ne delam utvar, da je karkoli večno. bi pa rada verjela v to.user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 242
30.12.2009 8:48:46   
Ulla80
katastrofa od noči!! mislim no....user posted image

sploh ne vem kaj naj z ulo naredim in s tem njenim spanjem. ker je obup. noče it spat, nikoli, se dere ko zverina, prov histerijo zganja, da ne gre spančkat, da ni zaspana in da bo vstala itd. in se ji čisto utrga. zato sem jo čez opoldan nehala dajat spat, ker je enostavno nevzdržno, bolj kot eno uro sem se matrala z njo, da se je umirila, pa da je zaspala za tisto eno urco. to zdej zadnjih nekaj dni, sej tud prej ni bla navdušena, sam ni pa tako zganjala. v vrtcu pa zaspi brez problemauser posted image uglavnem cela štala je tud zvečer, ko je treba it spat...čez dan ni preveč sitna, tko da očitno res tistega spanca ne rabi več, razen če se peljamo kam, pol pa zaspi v avtu. in sva že včeraj jo komaj spravla spat, mislim da je trajalo bolj kot eno uro in pol, ma ji sploh ne moreš dopovedat, da je pač treba spat, da vsi gremo itd. pa karkoli probaš, ko ne pali....ona sam vrešči histerično, da ne bo spala itd. in se je zbudila ob treh (!!!) in se začela dret, da ne bo več spančkala, da bo vstala itd. ma valjda! in spet cela štala,stokrat mi je vstala in postle in sem jo nazaj dajala, 15 do petih je pol zaspala, oz. se je tolk umirila, da sem celo lohk šla ven iz sobe, sam sem ji pustila vrata odprta in luč na hodniku, k se je tamal dru, no, dvakrat me je še poklicala, pol je pa zaspala.

sploh ne vem kaj naj? če misli bit tko.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 243
30.12.2009 9:32:52   
sonček33
slabo spali, ga je tako nekaj zvijalo... zdej spi revež mali, jaz pa mu kuham kokošjo juho

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 244
30.12.2009 9:50:11   
marta82
Jutro.
Spet dobro spali.user posted image HB. Sem mu dala zvečer Operil pa mu je zgleda kar pomagalo, itak, da ga večkrat na dan "utaplava" v fiziološki in aspirirava. Najprej se upira, potem pa zgleda pogrunta, da so fajn posledice in kar drži.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 245
30.12.2009 9:56:43   
farfala
Zbudila sva se pred pol ure. user posted image Zvečer pa mu ni in ni, da bi šel spat, ampak je pa res včeraj 2x spal, kar je redko. Druga polovica družine je pa na smučanju na Rogli, če je sploh še kaj snega.

Ulla mogoče jo je pa strah zaspat, moj je pravil, ko je bil mali, tud ni hotel zaspat, ker se je bal, da se ne bo mogel zbudituser posted image , kaj veš kaj se vrti v teh malih otroških glavicahuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 246
30.12.2009 11:11:02   
mimi30
jutrouser posted image

vse sem zamudilauser posted image .....zanimive teme, dobr da je šla špela danes mal prej spat in sem lahk vse prebralauser posted image ....včeri sem bla pa kr v akciji o kateri ste ve sanjaleuser posted image , lepo sem si narezala pršut in sirček na kocke pa kisle gobice zraven in pikala z zobotrebcem zraven pa tv gledala....aja, še prej sem sladoled jedla

taščo in tasta, če se ne morem izognit pokličem po imenu....oba vikam, čeprav sta mi že najmajn 100x rekla naj ju ne

ploha, moj si tud skrajno teško utrga malo več časa za izbiranje....zadnjič sem tak na hitro kuhno risala in zraven tipu, ki jo bo v program spravil govorila kaj in kako, da sem na pomivalni stroj pozablauser posted image ....srečo imam, da moj, kadar pride na mesto izbiranja, brez ideje hitr sprejme mojouser posted image

ulla, kaj pa če bi se poskusla s tvojo tamalo zmenit, da gre samo počivat, da ne rabi spat....in pol naj počiva, lahk tud v zrak gleda, carta svojo igračo (če ima katero za spat),...pri nas popoldne sam počivamo in ponavadi hitro pol zaspiuser posted image

veze: men je tud cool tak kot je zdaj....normalno z vzponi in padci....mi je pa zlo zanimivo gledanje na veze tistih ki so ločeni in si nimajo več namena družine ustvarjat....npr. moja mama, živi s tipom, sta skup ko jima paše, oba imata vsak svoje aktivnosti, nič ni nujnega, ni potrebe da se velik družita, če imata finte pač greta vsak na svojo stran, nobenih sekiranj zakaj si tak dolgo v službi, zakaj greš spet k mami, zakaj ne morš bit mal doma,...

sem bila pa včeri ful ponosna na nejca: je prijel špelo za roko in peljal vstran od nas, se počepnil k njej in ji rekel: špela jaz imam tebe zelo rad, samo če boš še naprej odpirala tista vrata ne bova več prijatelja, to se ne sme.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 247
30.12.2009 11:12:15   
mimi30
aja, ulla še to ....pri nas je ponavadi tak, da če popoldne ne spi, je noč še slabšauser posted image user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 248
30.12.2009 11:13:47   
Zvezdica
sem bila pa včeri ful ponosna na nejca: je prijel špelo za roko in peljal vstran od nas, se počepnil k njej in ji rekel: špela jaz imam tebe zelo rad, samo če boš še naprej odpirala tista vrata ne bova več prijatelja, to se ne sme.

ma kako so te otročki prisrčniuser posted image

se mi kar srce topi ko take preberem, al pa ko jih od našega slišim.

Dva dni nazaj je izjavil; "Mami, jast sem pa tok pameten, da mi sploh v šolo ne bo treba, se bom kr na faks vpisal."

jast pa user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 249
30.12.2009 11:49:08   
Zvezdica
aja, še to za vse ki ste slabo spali user posted image user posted image user posted image user posted image za mamice pa user posted image

delat moram. user posted image pa danes se mi lih ne da.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?