Anonimen
|
jutro! danes pa zadnji dan starega leta. imela sem spet sanje,... kar je zame prav redkost (verjetno zato, ker sem šla z mulčkoma včeraj spat)! in te sanje (ene tistih, ki sem jih že večkrat "odvrtela") niso bile zame prav nič luštne (na koncu me usmrtijo)... vedno se zbudim z dejanskimi solzami na obrazu. kot da bi podoživljala kakšno prejšnje življenje. no, vsekakor: zdaj sem "nova" a katera kaj ve, kaj se dogaja v cafe teartu? komaj čakam leto 2010... imam občutek, da bo to zelo dobro leto (ne samo zame, tudi za vas in ostale!) danes: vplačati moram loto, nekaj dinarčkov pustiti v trgovini za hrano, posesati stanovanje in pospraviti umazano posodo,... ter k našim, da jih še enkrat vidim v tem letu! zvečer: otroka bosta šla spati kot ponavadi, če bo kakšen dober film, si ga bom pogledala, drugače bom šla pa spat,... in upala, da ne bo preveč pokanja, ki bi me zbudilo (me itq že U.) sicer, Dudica (ko boš, če boš urejala), zdaj lahko daš tistega plazečega dojenčka tudi pri mojemu U. ... zdaj je pa res že povsod za mano! sicer se še vedno premika kot ranjenec (desno roko stegne naprej in se nasloni nanjo,... prav lušten je,... tudi hitrosti ima različne! tista najhitrejša je že za tekmovanje: a priredimo? ) sicer pa: LEPO PREŽIVITE DANAŠNJI DAN IN NAJ VAM BO VEČER V UŽITEK, TISTE, KI BOSTE PONOČEVALE (UPAM, DA NE BO TO ZARADI OTROK TEMVEČ ZARADI SLAVJA) - BODITE NASMEJANE! ZA NASLEDNJE LETO PA VAM ŽELIM ZDRAVJE, SREČO IN FINANČNO UGODJE,... PA NAJ SE VAM ŠE KAKŠNA OSEBNA ŽELJA (ALI DVE, TRI,...) URENIČI!
|