|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
30.12.2009 8:50:04   
lenika
Mita user posted image  za nečaka.

Babyvac mi imamo in je super.user posted image

Manna zakaj je šel pa mož v dnevno sobo?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
30.12.2009 9:08:03   
bačko
Dan punce!Vidim da ste pridne pri pisanju.Jaz imam bolj malo časa.Imam obe doma in sem kar zaposlena.Lora je pridna samo še vedno malo štrajka pri pitju mleka.Čaj pije samo iz kozarčka pri GH pa nobenih problemov zaenkrat.Vse kar ji ponudim poje.
Hanuši jaz ne bom imela stajice.Je nimam kam dati.user posted image Je pa Bine velik fant.Bravo za zobka!user posted image user posted image user posted image
Kaminek full huda torta in vsaka ti čast!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem čisto brez besed.
Kalanteja taki P ki so že v pokoju so starega kova in včasih trosijo same neumnosti.Najbolj smešno je to da je od P do P odvisno.Naša soseda ima 14 dni starejšo punčko od Lore in je isto slabokrvna oziroma ji primankuje železa in ji ni dala nobenega sirupa.Je rekla da do 9 meseca nobenih zdravil.Pa je imela nižjo vsebnost hemoglobina kot naša Lora.Ko sem povedala sosedi da pa mi imamo sirup je bila prav žalostna.In zdaj razmišlja o tem da bi zamenjala P.Ti kar uporabljaj tisto mleko naprej.
Manci pa čestitam za papico.user posted image user posted image
Jaz hojce ne bom uporabljala!
Jaz sem hotela naročiti na Nextu pa mi nikakor ne prime plačila.Vse že naredim potem pa mi napiše da imajo neke težave.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
30.12.2009 9:46:44   
manna
lenika, lubi šel je v dnevno ker se menda tam bolje naspi, v spalnici je namreč zgledalo tako, da sva bile midve z Manco na sredini postelje, on pa stisnjen k nočni omarici. Namreč tamala se tako obrača in premika in razteguje, da se potem on ves čas umika, da jo ne bi poležal. Posledično se seveda nič ne naspi. Poleg tega pravi da če se Manca parkrat zbudi ponoči, je on zjutraj zmatran. Ha, kdo pa ni...user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
30.12.2009 10:42:41   
Hanuši
Dan,

jaz sem pa sedaj malo čekirala na Nextu in sem čist razočarana. Večina kolekcije je v modri barvi. Pri nas imamo večina v oranžni, zeleni, rumeni, rdeči, pa kaka rjava vmes. Bom morala na poletno počakat, ker tole mi pa ni čisto nič všeč.

hojica, pri nas je ne bomo imeli. Moje osebno mnenje-prepričanje ni preveč naklonjeno hojicam user posted image .

stajica, moram pa zaenkrat potrkat, se pa pri nas super obnese

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
30.12.2009 11:37:54   
bačko
Mita čestitke za nečaka!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
30.12.2009 12:15:19   
manna
Tudi pri nas se stajica obnese - imamo leseno kvadratno od Lip poljčane, veliko 1m x 1m, s tem da se da naštimat dno v dve višini. Fajn je ker se lahko tamala noter rotira na trebuščku okrog in okrog. Na dnu je blazina, ravno prav tanka da ne žuli, pa dovolj trda da se tamala uči malo plazit. Poleg tega služi hkrati kot dnevna posteljica. Manca je ful rada noter. Pred kopanjem jo slečem, dam na dno nepremočljivo podlago in jo pustim da gola malo plazi in brca - se mi zdi da ko je gola fuuuul uživa in se lažje plazi oz. poskuša. Res je pa da zavzame takale stajica veliko prostora.
Hojica - jo ne bomo imeli. Ko se bo dvigala na nogice, bo dobila poganjalčka, menda jih otroci obožujejo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
30.12.2009 13:07:44   
mini86
js pa sploh ne vem kva narest..tamau začne noro kašlat čim ga dam spat in zato nč ne spi..in pol v miže kašla in pol mu pade vn duda in pol joka...in pol čez dan ene 20 minut tko dela in se predram..učer zvečer je pa dve uri trajal predn se je kašl umeru..res sm tok besna na kolegico k mi ni povedala da njen tamau smrkauser posted image user posted image dohtar prav pa sam noska pucat..to je to..bogec je čist..

sm že dubla baby vac in sm kr zadovoljna..js bom mela kr sesalc uzuni itak ga bom uporablala sam takrat ko bo bolan..drgač bom še zmeri z unim raspiratorjem na usta..

povejte mi še..v soboto začnemo s korenčkom..pa mu bom pretlačla z vilico pa dodala AM..sam kako zmešam tok mau vode pa praha da dobim ne vem mogoče 2 jedilni žlici mleka..a morm zmeri več narest pa pol stran vržem..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
30.12.2009 15:05:20   
manna
mini86, ena merica praha je za 30ml vode. To je ful mal -tko za zredčit kašo je lih prou.  Drugač pa - ne sekiraj se če boš kdaj kaj stran vrgla - to itak pride zraven, jaz že en mesec stran zlivam user posted image Pač ne morš vedet točno koliko bo pojedel/popil. 

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
30.12.2009 15:24:11   
bačko
Lora pa je začela tako čebljati.Kar naprej govori:"Daj,daj!"Prav smešna je.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
30.12.2009 15:36:15   
bačko
Punce ali je katera že naročala sedaj na Nextu?Meni noče sprejeti plačila.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
30.12.2009 17:15:46   
manna
Jaz zdaj nisem nič naročala, bom mogoče po novem letu...
Naša tudi veliko čeblja. Govori predvsem "Jej jej jej, ja ja ja, da da da, ma ma ma" in pa ko jo hranim reče "Ba!" in pljune ven user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
30.12.2009 18:11:55   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Punce ali je katera že naročala sedaj na Nextu?Meni noče sprejeti plačila.user posted image user posted image user posted image user posted image

Oj, jaz bom po razprodajah - če jih bom sploh kaj ulovila. Bo pa to bolj nakupovanje "za dušo", ker ima naš fant itak že vsega preveč.
IZVIRNO SPOROČILO: mini86
povejte mi še..v soboto začnemo s korenčkom..pa mu bom pretlačla z vilico pa dodala AM..sam kako zmešam tok mau vode pa praha da dobim ne vem mogoče 2 jedilni žlici mleka..a morm zmeri več narest pa pol stran vržem..

jaz sem vedno naredila toliko, da sem lahko zmiksala s paličnim. To je npr. za pol jabolka. Ker ostane pa pojem ali jaz ali očka (sadje, ker je brez AM). Meni pa je špinača s polento in AM tako dobra, da sem vesela, če kaj ostane.

Jaz pa sem danes popoldne Srečkotu naribala hruško in dodala pretlačeno banano, pa izgleda, da je bil en večji košček notri, se mu je zaletelo in je vse nazaj zbruhaluser posted image user posted image user posted image No, pa kljub temu je bil potem dobrovoljček...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
30.12.2009 20:41:56   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Tudi jaz bom naročala enkrat januarja. Napiši jim mail, očitno so neke težave...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
30.12.2009 20:45:08   
fejči
user posted image user posted image user posted image  komaj sem smuknila malo gor hvala vsem ki ste držale pesti za nas saj naš mali sonček je brebolel novo gripo in tamiflu sem mu dajala dvakrat na dan ampak šele po šestem dnevu mu je padla vročina mel je skoz 38c če tudi sem mu dala dalero tak če bo katera v tem da malo vete bilo je hudo ampak smo prežveli dobil je še vnetje ušesov ampAK SMO SE ZLIZAL SAMO ZDAJ SE NAMA JE PORUŠILO hranjanje saj se še malo dojiva ter jeva gosto ampak zelenjave ne mara samo sadje vse pluva ven niti mleka po flaški niti čaja kolk pa kaj vaši otročki pijejo dokler sem dojila mu nisem dajala čaja saj so rekli da ne smem zdaj pa ne zna piti niti stekleničke ....že joka moram it......

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
30.12.2009 21:06:29   
10ka
fejči user posted image - čestitke, da ste prebrodili tole bolezen brez večjih zapletov. zdaj vam pa želim ČIM VEČ ZDRAVJA!!!!

manna -
katja se naprej premika ko kak gverilec - s trebuhom je na tleh in se vleče z rokami in nogami. plazenje po vseh štirih pa je pomemben korak v gibalnem razvoju dojenčkov (krepi mišice, koordinacijo, vaja za "pravilno" padanje, ko se bo otrok učil hoje...). zato jo bo treba spodbuditi, da se (preden shodi) nauči še premikanja po vseh štirih, ne pa da ostanemo pri gverilcih user posted image . sej itak ni panike, ker se zna že lepo postavit na vse štiri, samo še ni pogruntala, kako se potem naprej premaknit iz te pozicije. pol se pa vrže na trebuh in se povleče naprej.
glede spanja pa - včasih je glavno, da se cela družina dobro naspi, ne glede na to, kdo je v čigavi postelji.

hojca - je nimamo in ne bomo imeli. imamo pa hoduljo, ki se je že izkazala za super v obdobju, ko začne otrok hoditi ob opori. naša izgleda približno takole:

user posted image

mini86 - prodi nočnemu kašlju pomaga, če daš lonec vrelih kamilic pod posteljo. vsaj pri nas je bilo tako. čim prej se pozdravite user posted image user posted image user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
30.12.2009 22:06:00   
manna
10ka ja menda je dobro da ko je na trebuščku in se opira na rokice, da ji dvigneš malo trebušček oz. ritko, da ji pomagaš na vse štiri. Sicer meni ne rata lih najboljš, naša se sama mao dviguje, ampak samo za hip, potem je spet na trebuščku. Je pa danes frajla gruntala kako bi se oprla na rob kavča - je stegovala rokico da bi se nekako privlekla za rob kavča. Sem jo opazovala en čas, pa ji ni nič ratalo - je ritka še pretežka zanjo. Sem jo pa dala danes sedet na stolček na 90 stopinj in je bla ful vesela. Potem sem ji dala eno veliko suho slivo v rokico da jo je mal mečkala in grickala. Kar uživa takole sede - se počuti ful v centru dogajanja...

Ja, taka hodulja se zdi tudi meni kul.

Nič, punce moje, čeprav ni nikjer nobene, (kje pa ste vse?) jutri nevem če bom uspela kaj počvekat, tako da vam že danes želim NAAAAJLEPŠE praznovanje, pa seveda SREČNO in ZDRAVO 2010! In pooooolno otroškega smeha!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
30.12.2009 22:08:00   
bjondi
Fejči-samo da ste se pozdravili in da ni bilo kakih zapletov...

Jaz sem na kamiličnih ihalacijah,mamica je zadnja fasala en teden nazaj eno zadevo ki smo jo imel vsi...in seveda največ pokasirala...upam da me rešijo inhalacije tako kašlja kot tudi sinusnega vnetja user posted image ...pol pa štartam v novo leto kot prerojena...

alina- hvala za link...da vidmo če mi bo šlo user posted image ...

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
30.12.2009 22:14:37   
bjondi
user posted image  

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil bjondi -- 30.12.2009 22:18:20 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
30.12.2009 22:20:14   
bjondi
Alina-hvala mi je uspelo

dodi-sem dobila tablete euthyrox

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
30.12.2009 23:14:02   
MIŠEL09
večer,
vidim da se pogovarjate o hojicah, jaz je nisem hotela imeti ampak sem jo dobila pred cca 14 dnevi in moram priznati da mi prav paše da ga lahko dam za cca 10 minut v hojico, ko pa ga dam na trebušček pa takoj jok tak da dvomim da bo kdaj po štirih šel.
Smo pa tudi bolani od prejšnje srede, začelo se je z kašljanjem in samo en dan je imel vročino, nadeljevalo se je z kašljanjem in iz noska mu je teklo ter trikrat je bruhal  ko je imel napad kašlja, jaz sem bila prepričana da je samo malo večji prehlad nakar sem vseeno v ponedeljek šla k zdravniku in mi je rekla da ima bronhitis ter mu je dala antibiotik. Sem pa ful razočarana nad to zdravnico(njegov zdravnik je na dopustu) kako mu je lahk brez da bi mu vzela kri predpisala antibiotik, ker če ima virusni bronhitis ne rabi antibiotikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
31.12.2009 8:51:49   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

hojca - je nimamo in ne bomo imeli. imamo pa hoduljo, ki se je že izkazala za super v obdobju, ko začne otrok hoditi ob opori. naša izgleda približno takole:

mini86 - prodi nočnemu kašlju pomaga, če daš lonec vrelih kamilic pod posteljo. vsaj pri nas je bilo tako. čim prej se pozdravite user posted image user posted image user posted image

10ka mi imamo pa tistega drugega Tomya hoduljo, samo naša N. sploh ni hotla si z njo pomagat, upam da bo pri M. kaj bolj prav prišlo.

Ja Mini86 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mastitis-na postelji in na pižami (svoji seveda) sem opazla temno rjave fleke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (še dojim) , res pa je da mi je začela spat celo noč in dojka polna k mlekarna user posted image pa včer zjutri sta me obe boleli, pa upam da ni to znak mastitisa. Nič grem kar spumpat ven.

Pa punce tole za vas:
Prijetno praznovanje prehoda iz tega leta v leto 2010, ki bo še bolj veselo, nasmejano, še bolj zdravo, z dobrimi novimi (ali starimi) službami, ki bodo prinesle zadovoljivo vsoto denarcev, z razumevanjem okolice, z veliko kofetkanja popestreno z vragolijami in napredkom naših sončkov, pa čim manj bušk, potolčenih kolen in čim več novih zobkov , za tavelike otroke bo pa pridno v šoli.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
31.12.2009 8:53:05   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolne mamice in otročke......

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1747
31.12.2009 9:20:42   
bjondi
...Vsem mamicam in njihovim sončkom želim lepo praznovanje in naj vam prihajajoče leto prinese čim več lepih trenutkov...

Neposredna povezava do sporočila: 1748
31.12.2009 9:22:25   
lenika
Naj bo leto 2010 najboljše do sedaj. Želim vam zdravja, veselja, medsebojnega razumevanja in pa seveda veliiiiiiiko užitkov z družinico.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
31.12.2009 9:41:18   
mita21
Heloo, tud mi imamo bolj malo časa, zato čist na hitro. Maj je kar konkreten dedec, 3840g in dolg 54, žal je bil porod zelo dolg in težekuser posted image user posted image  in se je končal z vakumomuser posted image user posted image . mamica zelo pogumna, tko da je na bolečine že pozabila in napoveduje da bodo imeli najmanj 3user posted image user posted image . Drugače sta u redu, že na polno zizata! Mi smo ga pa včeraj zaliliuser posted image user posted image .
Hvala vsem za čestitke!
Fejči , samo da je mimo. user posted image Glede na znake, zgleda da je bila pri nas tudi gripa - dolgotrajna vročina, zabit nosek in končalo z vnetjem ušesa.
Bačko - tudi jaz bom kar na razprodaje počakala , za dušo. Tudi naš mali ima vsega preveč, vendar sem šla predvčerajšnjim iz porod. v BC in si spet dala duška. Našla sem nekaj zadnjih artiklov pa še bundico sem mu kupila, ker se v pajacu zelo čudno zvija, sploh ne vem zakajuser posted image , pa mu ni premajhen.

Punce, tiste, ki uporabljate brita vrče, grelnike vode, ali vašim sončkom to vodo še prekuhate ali jim date samo prefiltrirano?user posted image

TUDI JAZ IN CELA NAŠA HIŠA VAM ŽELIMO LEPE; VESELE PRAZNIKE, PREDVSEM PA ZRAVE!!!!!! PA VSEM VAŠIM SONČKOM;user posted image user posted image user posted image DA SE ČIM PREJ POZDRAVITE IN DA BI VSI V LETU 2010 BILI ČIM MANJ BOLANI!!!

LP

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.