Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 28.12.2009 18:20:12
|
|
|
|
Janci F
|
mini86 in majana76 hvala za ideje in recepte. alina kateri avtosedež boš pa kupila? Tudi midva počasi pregledujeva sedeža, vendar še nimam pojma kaj bi. Kakšen nasvet? Rada pa bi, da je možen isofix.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 28.12.2009 18:39:30
|
|
|
|
majana79
|
Midva bova vzela Römerja, samo še ne vem katerega (najbrž tt plus, samo moram najprej našparat ). Pravijo da je pa fino it kar z otrokom probat, ker se ne počutijo vsi v vseh enako. Janci F, ni za kaj, če boš še kaj rabila, vprašaj. Midva imava ful rada mehiško. Včasih sva jo več delala tudi doma, zdaj pa samo ko gremo ven.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 28.12.2009 19:46:29
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F alina kateri avtosedež boš pa kupila? Tudi midva počasi pregledujeva sedeža, vendar še nimam pojma kaj bi. Tudi jaz sem mislila Romerja TT Plus, samo so mi zadnje čase vsi ful hvalili Tobija (Maxi Cosi Tobi ), tako da se bom verjetno odločila kar za tega. Sem že malo spraševala prodajalke, pa so rekle, da med tema dvema ni veliko razlik . Malo je tudi odvisno od zalog...zadnjiče sem bila na primer na Rudniku pa niso imeli niti enega Tobija več, tako da grem jutri verjetno v BTC. Sporočim jutri kaj bom kupila!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 28.12.2009 19:47:28
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska No ne bom še, bom šla januarja malo po H&M u v Ljubljano na Rudnik stikat, bejbe ki ste tam okoli ne mi vse robe pobrat Prepozno
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 28.12.2009 20:03:18
|
|
|
|
lenika
|
Mi imamo Maxi cosi tobi še od Matica in smo zadovoljni, smo pa prejšnji teden kupili Maticu jahača, da bo šel v njega, ko bo Daši prepustil avtosedež. Mi gremo pa jutri zopet v Dolenjske toplice. A tokrat greva samo jaz in Matic. Ati bo v službi, Daša pa v varstvu pri tašči. Bova uživala sto na uro, ko bova 3 ure sama.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 28.12.2009 20:39:33
|
|
|
|
Anonimen
|
mali2 spita pa malo pokukam k vam. danaja ima vročino- nimam pojma od kod, tako da greva lepo ju3 do P. ima že 2 zobka in sumim še da dva prihajata, vendar mi je vročina vseeno previsoka za zobke. tudi danaja se je že začela na nogice postavljat. kobaca še ne vendar ko je na tleh pride že vsepovsod. vidim da se o sedežih pogovarjate. tudi jaz sem že gledala kaj naj vzamem in res nimam pojma. imamo romerja za aneja ampak ne vem kdaj lahko gre na jahača. se mi zdi kar mali. še en sedež kupovati pa je spet tako . no vas malo še za nazaj preberem in kaj pokomentiram
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 28.12.2009 20:56:31
|
|
|
|
Anonimen
|
najprej pohvalim vse slikice vaših malčkov so pravi cukrčki. pa veliki, joj kam gre čas, res je pol leta že minilo in dobre 4mesece in gremo taprve že res nazaj v službo. meni poteče porodniška takoj po prvomajskih praznikih. no sem vas tako "površno prebrala" sicer nisem šla nevem kako nazaj ker bi bilo definitivno preveč. no sedaj pa imam še jaz par vprašanj. z Gh sva že lepo začele zamenjale celo 2obroka sedaj pa tema. kaj ji naj kuham je bolj malo izbire in ni mi vsak dan enako za kuhat. ja pa sol? kako je kaj s soljo, kdaj jo lahko začnem počasi privajati na slano? se ne spomnim patronažna pa nima časa da bi se oglasila. je res najbolj komot če kupiš kašico ampak mi glih ni do tega. sem res že vse pozabila od prvič komaj čakam da bo jedla z nami in ne bo potrebe vsega posebej pripravljati in kuhati.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 28.12.2009 21:32:07
|
|
|
|
Janci F
|
Ali kakšna pozna avtosedeže Kiddy? Na nemški crash testih imajo ful dobre rezultate (9-36). Ali imate vse sedeže do 18 kg ali ima katera unega od 9-36kg?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 28.12.2009 22:46:44
|
|
|
|
lenika
|
Jaz imam sedež od 9-18kg in je Matic zaenkrat še notri.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 28.12.2009 22:48:01
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Bjondi-kaj za ene tablete ti je dal tirolog? Tudi meni dela preveč in srček mi hitreje bije...pa bo že Joj dodi ne vem ,ker grem šele jutri po recept...najprej sem na stalni naslov hodila dva tedna po pošto-vmes itak pozabila...nato sem odnesla pošto k zdravniku...nakar mi rečejo da ne more takoj recepta napisat naj pridem naslednji dan in ker je bil predbožičen večer jasno nisem šla...in je spet en teden naokoli ...no jutri je spet popoldan in grem po recept..upam da ne pozabim ... Ja sej se bo treba res potolažit in čim manj sekirat zaradi tega...Hvala ti ...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 28.12.2009 22:49:06 >
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 28.12.2009 22:50:28
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alina* Punce, nisem brala kaj ste danes pisale, ker sem v službi...me pa nekaj zanima: prejle sem slišala po radiu, da ima BC za vsakih 50 EUR nakupa spet podari bon za 10 EUR pa me zanima kdaj to velja???? Sem preslišala!!! Upam, da katera ve...LP Dobila sem sms velja od 29.12 do 31.12 ...jaz sem šla pa ravno dans po bone za 50€ ...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 28.12.2009 22:51:19 >
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 29.12.2009 7:26:39
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F Ali kakšna pozna avtosedeže Kiddy? Na nemški crash testih imajo ful dobre rezultate (9-36). Ali imate vse sedeže do 18 kg ali ima katera unega od 9-36kg? Tudi jaz bom kupila do 18 kg...Avtosedežev Kiddy pa ne poznam.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 29.12.2009 8:05:20
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F Ali kakšna pozna avtosedeže Kiddy? Na nemški crash testih imajo ful dobre rezultate (9-36). Ali imate vse sedeže do 18 kg ali ima katera unega od 9-36kg? Ja na avstrijskih in nemških straneh jih ful hvalijo, samo jaz sem še vseeno bolj za Romerja ali Maxi-cosi. No mi imamo Concorda Ultimaxa, ker sem bila proti lupinici in je do 18 kg. Pri Hani pa sem imela Maxi-cosi Tobija in potem Maxi-cosi Priorija (jahač z naslonom) Z obema ful zadovoljna. Je pa šla Hana v Priorija z dobrimi 2,5 leti, je bila kar velika. Po kilaži je imela mislim, da 15 kg, samo je bila pa ful velika in ji je glavica že skoraj do maximuma prišla, v Tobiju. lenika, poskusi ga v trgovini dati v jahača in če mu glavica lepo v tista držala pride, je o.k.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 29.12.2009 8:10:14
|
|
|
|
Hanuši
|
aja Janci, pa ne vem kako kaj ta mičkeni tukaj sedijo, je že bolj sedež, ko recimo Tobi ali podobni so pa še bolj na fotelj narejeni. Pa kako je potem z nakloni, ker vem, da Rodi potem ni bil več tako oblazinjeno udoben kot Tobi, pa samo 1 pozicijo naklona je imel. Saj za starejše je to kul, samo za tako malickene pri 9kg pa ne vem
< Sporočilo je popravil Hanuši -- 29.12.2009 8:21:58 >
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 29.12.2009 8:18:29
|
|
|
|
Hanuši
|
Evo primerjava, samo Kiddy pa po moje lepše glavico drži, samo res ne vem kako je s pozicijami naslonov. Ker kiddy je po obliki zelo podoben Rodiju, pa si ne znam predstavljati, da bi ga pri 10 mesecih dala v ta sedež . Ma nimam pojma, to spet lahko doktoriramo
< Sporočilo je popravil Hanuši -- 29.12.2009 8:21:29 >
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 29.12.2009 8:24:31
|
|
|
|
Hanuši
|
Sem videla, da sem se v prvem postu zmotila . Ta drugi sedež je bil RODI in ne PRIORI
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 29.12.2009 8:32:46
|
|
|
|
Hanuši
|
Ker mi imamo pri Concordu tudi tako držalo za glavico kot je pri Kiddyju in mi je zelo všeč Evo takole izgleda, samo to ni Bine . Res sem ful zadovoljna s tem sedežem
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 29.12.2009 8:53:58
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Ker mi imamo pri Concordu tudi tako držalo za glavico kot je pri Kiddyju in mi je zelo všeč Evo takole izgleda, samo to ni Bine . Res sem ful zadovoljna s tem sedežem Enako Hanuši. Tudi jaz sem že pri Nini imela ta sedež in ga je uporabljala zelo dolgo, pa velikokrat je v njem zadovoljno spala , zdaj se pa zgodovina ponavlja . Sva Manco iz lupinice prestavila v ta sedež (Concord Ultimax) in je trenutno nameščen na sprednjem sedežu, obrnjen v nasprotno smer vožnje in moram pohvalit in omenit, da moj otrok veliko lepše leži v tem sedežku, kot v lupinici. Ko bo pa napolnila 9 kg, jo bomo pa zadaj namontirali v smer vožnje. Skratka nam je super.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 29.12.2009 9:01:54
|
|
|
|
Hanuši
|
Tudi jaz ga imam na sprednjem sedežu, vendar sem ravno včeraj ugotavljala, da bom morala ploščo zavrtet in školjko okrog obrnit, ker imamo že malo dolge nogice. Ima že malo pokrčene in jih skos v naslon sedeža tišči .
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 29.12.2009 9:07:42
|
|
|
|
Hanuši
|
Evo sem zmedena , za probo jahača sem mislila dejo in ne lenike, lenika vi ste ga že kupili .
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 29.12.2009 9:22:31
|
|
|
|
mita21
|
Hellooo, po dolgem času. Nam je antibiotik prijel in je bil po treh odmerkih spet "stari Matija" - zbujanje ponoči 2x za joško in enkrat napenjanje, kot v starih časih. Hvala za nasvet s parafinskim oljem, sem ga šla včeraj v lekarno kupit, sedaj bomo pa probali. Tko, da smo zaenkrat (trkam na les) zdravi . Na hitro sem prebrala vaše poste - mi o avtosedežu zaenkrat še ne razmišljamo, se v lupinici še kar dobro počuti, nato ga bomo pa restavili v maxi cosi - ne vem kateri je, je bil pa takrat, ko smo za starejšega kupovali, eden boljših, vem pa da gre čas naprej ... , ampak novega ne bomo kupili, ker se je starejši dobro počutil v njem. Glede BC in bonov za 10 EUR .- vsako sredo, če kupiš nad 50EUR, iz reklamnega letaka izrežeš bon in ga vnovčiš. Če kupi napr. nad 100 EUR lahko dva itd. Velja pa vsako sredo, samo za tekstil (oblačila) - tudi če so že znižana. mk8 naš ima zelo rad polento z zelenjavo in žličko olja. Vse zmaže - pa tudi z mlekom mu je dobra. Glede sladkorja se strinjam - danes so drugačni časi in mi se ga bomo izogibali kakor dolgo se mu bomo lahko. ravnokar se je zbudil, letim!!!! Lepe praznike vsem!!!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 29.12.2009 10:07:37
|
|
|
|
mini86
|
mi imamo pa tale avtosedež-samo v drugi barvi http://soncek.si/si/b-b-confort-axiss-blue-i11612.shtml mislm pa da bomo mi še kr neki časa v lupinici ker ima še neki placa.. zanima me a ma kera baby vac doma...js sm ga glihkar naročila..js mojmu razlagam da ful to hvaljo sam je 80€ -ne vem od kje to men..zdj pa vidm da je 17,50€...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 29.12.2009 10:19:10
|
|
|
|
kaminek
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Danes sem imela pa hud glavobol, po mojem se mi prebujajo hormoni...tako da je lubi pazil tamalo skor cel dan in sta se imela menda prav fajn. joj, jst sm mela včerja zvečer tak glavobol oz. že kr migreno, da nism mogla niti gledat. grozno. kako je to smotano.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 29.12.2009 10:25:37
|
|
|
|
mita21
|
jaz imam baby vac- s sesalcem ne uporabljam, ker tamal preveč miga, mam rajš tisto na usta!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 29.12.2009 10:32:39
|
|
|
|
mini86
|
men se zdi da s tistim na usta ne potegnem nč vn..no sam tist k je bl ucpredi..se pa že pr tem ful dere..upam da nam vrgla stran dnarja.. a drgač je uredu..a res potegne ful vn
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.