|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
29.12.2009 10:37:59   
mita21
Ja, midva sva uspela, ko sva bila oba z možekam zraven. Gre res dost ven.
Sam midva sva se na usta full navadila in dost dobim ven - pa sama lahko to naredim. Odvisno res kako se navadiš.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
29.12.2009 10:55:17   
mita21
Joj, kolk smo nervozen. svakinja je v porodni, mi pa doma čakamo novega člana!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Očitno hoče biti letnik 2009!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
29.12.2009 10:57:12   
mita21
Ga že mamo!!!!!!!! MAJ!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
29.12.2009 11:04:45   
Mala_princeska
No, zdej pa imam - sem enkrat pisala, da mora otrok kdaj kako buško imet, pa se s kolegico po telefonu meniva o previdnosti - ona ima 10 m. staro pupiko, se nehava menit, dam Manco malo na puzzle in kmalu bum in ima prav grdo modrico, upam da ne bo hujšega. No in ker je bila zaspana mi je 5 minut za tem zaspala, mene pa strah , no saj veselo cuclja dudo, sam zihr se mi je revica ustrašila 100/h. No, sicer jokala ni tako fejst.
Nič zdej pa južno za celo familijo kuhat, še za taščo, tasta,....

Aja drugač pa moram moje punce prav pohvalit, sta danes obe brez zbujanja spali skoraj do 9.00.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
29.12.2009 11:06:30   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mita21

Ga že mamo!!!!!!!! MAJ!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image mita21 za sorodnika Maja.

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
29.12.2009 11:29:42   
Mala_princeska
Poslušam Radio Hit in so ravno oglasi in sem si zapisala, da ena gospa proda sedež Concord ultimax, sedež star pol leta, za samo 170 EUR !!! (upam, da sem ceno prov slišala) Prodaja ga, ker otrok ni želel notri več sedet.

Telefonsko sem si tud zapisala, če katero zanima - naj mi pošlje ZS, da ne bo kaj narobe če javno objavim telefonsko.
No, telefonska je v spodnjem oglasu.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 29.12.2009 11:31:20 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
29.12.2009 11:31:00   
Mala_princeska

To je ta oglas, mogoče pa še kaj zglihate user posted image

http://www.bolha.com/oglas383611819/avtosedez-concord-ultimax

Neposredna povezava do sporočila: 1707
29.12.2009 12:45:50   
mini86
kok je treba dvignt jogi če tamau kašla..bom kr klicala k dohtarju ker sirup mu loh dam ker vsakič k gre spat je katastrofa..dopoldan sploh ni spal ker vsakič ko je zaspal je začeu kašlat in se je pol po pou ure predramu..zdj je pa isto...sploh ne vem kaj nj..k ke dons ful slabš..no učer zvečer se je začel..k od petka pa do dons sj je kašlu sam daleč od tega kar je zdj, pa nos ma tud bl smrkov..ne zamašen ampak smrku not k ga nikakor ne dobim vn in pol se predram...

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 1708
29.12.2009 15:56:51   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

kok je treba dvignt jogi če tamau kašla..

ne vem kako je pri kašlju, vendar sem jaz morala dvigniti ležišče za 45 stopnij, ko je Matej ful polival.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
29.12.2009 16:08:10   
mini86
k sm klicala P je sestra rekla nj se prideva kr pokazat..jutr morva jt še enkrat da mu zmerjo saturacijo-al neki tazga..uglavnem kok pljučka dobijo kisika..in je rekla da mora bit dvignen za 40 stopinj..kaj nj to kr kšno knjigo dam al kako

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
29.12.2009 16:14:10   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

k sm klicala P je sestra rekla nj se prideva kr pokazat..jutr morva jt še enkrat da mu zmerjo saturacijo-al neki tazga..uglavnem kok pljučka dobijo kisika..in je rekla da mora bit dvignen za 40 stopinj..kaj nj to kr kšno knjigo dam al kako

...naš je ta teden prehlajen pa sem mu dala pod jogi povšter ...tko da je kar dost dvignjen ,pa že tko se mu baše nosek...edino pokončni položaj mu je dober za dihat...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
29.12.2009 16:35:26   
kalanteja
sem opazila, da se že malo pogovarjate o otroških sedežih

jaz sem se odločila za recaro, ki so zelo dobri, na nemškem e-bayu so po ceni 145€, v sloveniji pa so najcenejši 230€, to povem zato, če se bo še katera odločila za nakup teh avtosedežev

tega bom kupila

http://cgi.ebay.de/Recaro-Young-Sport-Copper-Moon-Trendline-Airmesh_W0QQitemZ370260222668QQihZ024QQcategoryZ157650QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m444QQ_trkparmsZalgo%3DCRX%26its%3DC%252BS%26itu%3DSI%252BUA%252BLM%252BLA%26otn%3D5%26ps%3D63

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
29.12.2009 20:36:47   
*alina*
No jaz sem bila zjutraj v BC Šiška pa tud niso imeli niti enega Tobija, tako da sem potem iz službe klicala še v BTC in so rekli, da imajo 4 in mi našteli barve...enega sem rezervirala in šla iskat. Joj je bila taka gužva povsod, da sem bila prav slabe volje!

Ampak važno, da ga imamuser posted image

< Sporočilo je popravil *alina* -- 29.12.2009 20:37:23 >

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
29.12.2009 21:01:00   
manna
Živjo
alina, kako pa to da si v službi, a že nazaj delaš user posted image

No, mi o avtosedežu ne razmišljamo ker naša pupa bo po mojem še dooooolgo dovolj majhna za lupinico. Sploh če bo tako malo jedla kot danes...user posted image Moram kar malo potarnat ker danes je imela spet ful neješč dan. Zjutraj ni jedla nič, tudi dojit se ni hotla. Okrog 11h je pojedla polovico tamalega kozarčka hruškove kašice (torej cca 60g). Potem za kosilo ni hotla nič, potem sem jo okrog 15h popoldne dojila kakšnih 5minut, nato je še ob 18h pojedla eno skledico prosene kaše, narejene z AM. To je vse. Zdaj sem jo še uspavala z dojenjem ampak spet samo enih 5 minut. In kar me najbolj skrbi je, da v bistvu po vsem tem nedojenju bi pričakovala da bojo moje zize trde in polne, pa niso? Sploh nič ?! Nevem kaj je zdaj to.
No, saj verjamem da sem s tarnanjem o prehrani že mal dosadna.. Smo bili pa včeraj cel dan pri tašči na obisku in je reva cel dan debelo gledala in se čudila kako malo poje naše dete. Ni mogla verjet, pa ful jo je začelo skrbet da kako se bo razvijala če nič ne poje, tko da sm bla jaz potem še slabš volje... Ah...

Zakaj so se nekateri vaši posti takole "razširili" ? So razpotegnjeni izven stolpca tako da jih je težko brat? Upam da razumete kaj mislim.

Glede dvignjenega jogija pa - se mi zdi da je dobro da je malo dvignjeno ležišče, zaradi polivanja, kupčkov, kašljanja, skratka vsega. Tako da naša ima dvignjeno že od rojstva, ampak samo malo, kakšnih 15-20 stopinj.

Aja za babyvac - mi ga nimamo ampak razmišljam če bi ga nabavila.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
29.12.2009 21:08:09   
Hanuši
user posted image user posted image user posted image  bravo mita za nečakauser posted image user posted image user posted image

Pa še posebaj user posted image user posted image user posted image  za mamico

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
29.12.2009 21:25:50   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Živjo
alina, kako pa to da si v službi, a že nazaj delaš user posted image

Smo bili pa včeraj cel dan pri tašči na obisku in je reva cel dan debelo gledala in se čudila kako malo poje naše dete. Ni mogla verjet, pa ful jo je začelo skrbet da kako se bo razvijala če nič ne poje, tko da sm bla jaz potem še slabš volje...

Ne, ne samo ta teden delam, da preverim nekatere stvari predno zaključimo leto :) Drugače grem pa približno 2x na mesec, več ne...

Kar se hranjenja tiče pa ne obupaj! Včasih pojejo malo manj, včasih več...jaz se sploh ne obremenjujem več s tem. Zadnjič naša pred spanjem ni hotela piti nič mleka, pa je vseeno spala do 8h zjutraj. Če bi bilo več dni tako nič ne rečem, če je pa kakšen dan vmes, ko pojejo malo manj, pa ni nič narobe.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
29.12.2009 21:35:33   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

niti ne, samo mal je treba prilagodit user posted image

riž - mehiški, se da z začimbami, koruzo notr, ipd.

krompir - je lahko na rezine narezan, potresen s sladko rdečo papriko, pokapan z limono in pečen v pečici (mislim da ga prej malo pokuhajo, nisem pa 100%)

zelje je lahko kot priloga tortiljam (ampak samo narezano na tanko)

jaz bi pripravila tortilje in potem veliko različnih nadevov (popečeno meso - piščanec, govedina, narezana zelenjava, surova, podušena, fižol, omakice - različne salse, guacamole,...) tako da si vsak sam vzame kar si želi

kot prilogo pa kot zgoraj napisano, riž, krompir, solata...

majana79, kako pa bi ti pripravila govedino? Piščanec je meni vsaj 100% bolj enostaven za pripravo kot govedina, ker se mi vedno zdi da jo moram celo večnost kuhati. Ali poznaš kakšen trik.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
29.12.2009 21:42:49   
manna
JanciF morš kupit tako goveje meso da je mehko! Recimo rozbif (kako za vraga se to napiše?) potem pa narežeš na trakce in popečeš...  Mal sm se uštulila v to vajino debato o mehiški 

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
29.12.2009 21:46:07   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

niti ne, samo mal je treba prilagodit user posted image

riž - mehiški, se da z začimbami, koruzo notr, ipd.

krompir - je lahko na rezine narezan, potresen s sladko rdečo papriko, pokapan z limono in pečen v pečici (mislim da ga prej malo pokuhajo, nisem pa 100%)

zelje je lahko kot priloga tortiljam (ampak samo narezano na tanko)

jaz bi pripravila tortilje in potem veliko različnih nadevov (popečeno meso - piščanec, govedina, narezana zelenjava, surova, podušena, fižol, omakice - različne salse, guacamole,...) tako da si vsak sam vzame kar si želi

kot prilogo pa kot zgoraj napisano, riž, krompir, solata...

majana79, kako pa bi ti pripravila govedino? Piščanec je meni vsaj 100% bolj enostaven za pripravo kot govedina, ker se mi vedno zdi da jo moram celo večnost kuhati. Ali poznaš kakšen trik.

jaz tudi ponavadi delam samo piščanca user posted image po moje bi morala biti čim bolj mlada govedina in pa po možnosti marinirana... bom pogledala malo po netu, če najdem kaj pametnega

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
29.12.2009 21:47:11   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: manna

JanciF morš kupit tako goveje meso da je mehko! Recimo rozbif (kako za vraga se to napiše?) potem pa narežeš na trakce in popečeš...  Mal sm se uštulila v to vajino debato o mehiški 

ja, roastbeef je tudi meni prišel na misel, oziroma ne vem kateri del je to v slovenščini... s kako pljučno oziroma belim krajcem po moje ne moreš zgrešit

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
29.12.2009 22:29:12   
betea
Pozdravljene!
Upam, da so lepi prazniki za vami. Naši so bili bolj smrkavi, a je HB danes že boljše (upam, da nisem prehitro rekla). Vsaj vročine nismo imeli, nosek pa tako zafilan (niti ne zamašen), da bi lahko vsakuh pet minut aspirirali. Še ponoči, navkljub kamilicam, parni kopeli in čebuli tudi na uro. Kar jokala bi, ko sem ga poslušala kako se matra z dihanjem že takoj po aspiraciji in  kaj bi dala, da bi si lahko namesto njega upihnila nos in se izkašljala. Hudo je ko so mali bolani, kaj?!
Če ne bi bilo prehlada pa bi bilo kot v pravljici ,ker je tudi tata fraj. user posted image

Mini86 mislim, da si ti spraševala po baby vac-u. Mi nimamo prav original variante, ampak nek baby aspirator kupljen v baby centru za 10 eur in je super. Ustni napram temu ni bog ve kaj, vsaj nama se zdi tako. Za praznike smo bili prvič pošteno prehlajeni in ne morem verjet kaj je ta stvarca s pomočjo sesalca iz malega noska. Lahko bi rekla, da smo z njim vsaj vsake toliko časa lahko dihali in spali. Je pa res, da se upira, da takoj ko zasliši sesalec že pogleduje okoli, ma kar gre če ga zamotimo, pojemo...je pa vsaj hitro in učinkovito.

Lahko noč (no, nam še ne, ker mali user posted image kar "pleše" sredi dnevneuser posted image ) pa še prebrala bi vas rada mal.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
29.12.2009 22:55:29   
bjondi
Fotke-kako jih pa sedaj naložiš ,če shrani.si ne dela več?

(odgovor članu betea)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
29.12.2009 23:55:17   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Fotke-kako jih pa sedaj naložiš ,če shrani.si ne dela več?

Poskusi tukaj: http://www.slikomat.com/

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
30.12.2009 7:29:42   
10ka
dobo jutro. me je katja malo bolj zgodaj zbudila in imam čas za RR.

babyvac - ga sicer nekje imamo, samo se mi ful ne da vsakič sesalca priklapljat, pa potem s tistim ustnim aspiratorjam nosek čistim. za zimsko zamašen nosek je čisto OK, za močan prehlad je pa baby vac res najboljši... na srečo ga pri katji do sedaj še nismo rabili (tok tok tok - trkam na les). ima nosek zamašen samo zjutraj, ko se tudi skašlja. sumin, da je kriv suh zrak iz radiatrojev in alergija na pršice. uboka poupa ima 2 leti star jogi iz Ikeje, ki je čisto navaden in že ves poflekan od starejše sestrice. tako da smo včeraj kupili novega, antialergijskega user posted image . upam, da bo kaj pomagalo. star jogi gre pa k tašči, ki je najboljša varuška mojih princes user posted image .

katja se je začela postavljati na vse štiri in plaziti. žal tega še ni dobro združila. postavi se na vse štiri, potem pa se vrže na trebušček in se gverilsko odplazi do želenega predmetauser posted image . bo treba pazit, da se navadi tudi plazenja po vseh štirih. ejejej, te otroci, zdaj pa res ne bo več miru user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
30.12.2009 8:29:18   
manna
Dobro jutro
10ka kako pa to misliš "pazit da se navadi plazenja po vseh štirih?"

Mene je pa prav sram priznati kako spimo zadnje dni... lubi je v dnevni na kavču, jaz in tamala pa kraljujeva v spalnici na taveliki postelji. In vedno si rečem da jo bom odložila nazaj v posteljico, ampak zaspim ob njej ko se doji (v bistvu samo malo cuclja v prazno) in potem se zjutraj sploh ne spomnim več kdaj sem jo dala k sebi user posted image

betea a vaš pa ob takih urah še pokonci?   Pa user posted image user posted image user posted image za prehlad da se pozdravite do konca!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.