|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
29.12.2009 11:02:17   
mismis
ha ham, tale Gretkin Caruso pa zgleda, kot da bi v rokah držal CB test user posted image user posted image user posted image

Gretka, a imaš ti nam kaj za povedati?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
29.12.2009 11:31:07   
Naska
Pikica - vse bo super!!!

Jaz itak ne pijem pa ne kadim pa še jest nočem vsega pa še nisem glih suha - pa pred kakšnim letom so mi že vsi čestitali...
zdaj me vsi sprašujejo, če bova še kaj naredila... mah ja, delamo delamo - kaj naj rečem... ni lahko, saj veste. nama se kar življenje okol obrača in to v ciklusih. vse se vrti okoli tega, ne moremo si pomagat - če ne zavestno pa podzavestno.

drugače pa je - prazniki so sr... e, sem zadnjič poslušala psihologa po radiu, sta rekla, da se takrat največkrat skregajo pari, zato, ker med službo in hitenjem živijo v svojem ritmu in pravzaprav živijo poleg, ko so pa prazniki morajo pa skupaj živet in si uskladit ritme.

evo držte se!

naska

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
29.12.2009 15:39:25   
Fidolina
Mausika user posted image . Al je lepi moj, moj, mojuser posted image .
Ma, se vidi, da sem z mojim že (pre)dolgo časauser posted image . Namesto, da bi se slinila (al pa navalila) na takega dečka kot je Tonček - pa zardevam in čisto scagam. Kam to vodi? Spljoh ne vem, če znam še kakšnega drugega dečkota osvajatuser posted image user posted image .
Hmmmm, bo treba mal potrenirat user posted image .  

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
29.12.2009 15:43:56   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

ha ham, tale Gretkin Caruso pa zgleda, kot da bi v rokah držal CB test user posted image user posted image user posted image

Gretka, a imaš ti nam kaj za povedati?

Res je user posted image user posted image user posted image . Greti?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
29.12.2009 17:17:28   
Fidolina
Pikica - ja žalostno je, da živimo v takem svetu, da se moramo zagovarjati, zakaj ne pijemo.
Ko sem bila parkrat v tvoji situaciji sem jim pač rekla: Ne, ne bom - mam mal pavze. Bo sok al pa voda čist vredu. Ena znanka, ki ni vedela, zakaj gre, je takoj rekla: jaz tud kak mesec ne bom nič, da se še jaz malo sčistim.
Ja tako je bilo.
user posted image

Naska - si lahko vesela, da nisi v moji koži. Midva vstaneva skupaj, sva v službi skupaj v isti pisarni (kadar ni kdo na poti), velikokrat pri malici, skoraj vedno pri kosilu, popoldne in ponoči skupaj. Kot, da bi bila zlimana skupaj. Sva se pa naučila občasnega (tako kakšno urico), nezlonamernega ignoriranja drug drugega. Da se malo spočijeva user posted image .
Vsak v svojem koncu in vsak s svojimi mislimi. HB, da  imava dovolj prostora doma, da se lahko izogibava drug drugemu user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
29.12.2009 18:20:52   
BarbiG
Pozdravček še tukaj. Vam povem, da sem kot ožeta cunja, brez energije, volje od tehle user posted image in nočnih obiskov WC-ja. user posted image Ampak sej pravijo, po novem letu bolje bo. user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
29.12.2009 19:54:30   
lana70
MIKLAROM

PREBIRALA SEM ZGODBO MIKLAROM IN ŽELELA BI JI POSREDOVATI NASLOV ZDRAVNIKA, KATERI BI JI LAHKO POMAGAL. TUDI SAMA SEM NAMREČ IMELA ENAKO ZGODBO IN NOSEČNOST PRIPELJALA DO 36/3 DNI, SKORAJ PA SE JE ZAKLJUČILA V 23 TEDNU. SEDAJ IMAMO DOMA FANKTA.
PUNCE OZ. MIKLAROM, ČE ŽELIŠ POMOČ ZDRAVNIKA TI Z VESELJEM DAM NJEGOV NASLOV OZ. TEL. ŠTEVILKO, KAJTI ON JE EDINI KI TI LAHKO POMAGA.
LAHKO MI POŠLJEŠ ZASEBNO SPOROČILO IN POŠLJEM TI TEL. ZDRAVNIKA.

mikla...nadaljevanje imaš na nosečke po IVF.....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
29.12.2009 22:00:35   
mismis
Samo toliko se javljam, da vam povem, da vas Žižet vse pozdravlja, je pa full bolančkana, sva danes govorili po telefonu in je vsa hripava, da o kašelju ne govorimo. No, uglavnom misli na vse vas in vam želi najboljše user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
30.12.2009 7:31:07   
zarja1

Samo toliko se javljam, da vam povem, da vas Žižet vse pozdravlja, je pa full bolančkana, sva danes govorili po telefonu in je vsa hripava, da o kašelju ne govorimo. No, uglavnom misli na vse vas in vam želi najboljše user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image hitro se pozdravi srce.

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
30.12.2009 7:41:15   
barbara b
Gigi  user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
30.12.2009 8:02:06   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Ma, se vidi, da sem z mojim že (pre)dolgo časauser posted image . Namesto, da bi se slinila (al pa navalila) na takega dečka kot je Tonček - pa zardevam in čisto scagam. Kam to vodi? Spljoh ne vem, če znam še kakšnega drugega dečkota osvajatuser posted image user posted image .
Hmmmm, bo treba mal potrenirat user posted image .  

aja, potrenirat praviš user posted image  ?  no jaz mislim, da tega ne pozabiš user posted image , sej dokler veš, da se večerja doma, je zame čisto sprejemljivo če si tek občasno vzbujaš drugje user posted image   ampak večerja in vse kar paše zraven pa obvezno doma! 
Tonček je pa luštkan ni kaj...samo jaz gledam bolj mladiče, sploh zdaj, ko je menda sprejemljivo da imajo ženske mlajše, in da niso samo moški tisti ki imajo lahko mlajše ob sebi....evo se mi vidi, da nisem spala ponoči in sem gledala TV...ah ja, kolk je blo romantike, moj miškolin je pa spal kot malo dete...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
30.12.2009 8:05:54   
mausikaa
evo na kavico bi pa skoraj pozabila pri vseh teh "motečih faktorjih v obliki brhkih mladcev"

user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
30.12.2009 8:28:07   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

Mausiii tako dozo kave jaz spijem skoraj vsako jutro, da se za silo spravim k sebiuser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
30.12.2009 10:42:16   
lana70

žižet, pa kaj ga ti zadnji mesec biksaš s temi boleznimi user posted image ...hitro se pozdravi punca, upam, da ne boš silvestrovo preležala user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
30.12.2009 13:07:25   
cukica
Ko se prižgejo praznične lučke
sredi bele mrzle zime,
prijateljstvo ogreje nam dlani
in želja vzpne se iz srca v višine.
Vse kar slabo je
z Novim letom naj zbledi,
vse kar dobro je,
naj za vekomaj ostane!
Prava pot je pot srca
ostalo so le ovinki.
Naj vas v Novo leto
popeljr pot brez ovinkov
in naj vas v prazničnem miru
sreča nežno objame!

Vsem skupaj želiva Srečno 2010,...

Nastja in Damjan

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
30.12.2009 18:03:54   
Fidolina
Gigi, bolančkana - o ubožček ti. Cartaj se pa pocajtaj se nam čimprej user posted image user posted image user posted image . Te pogrešamo user posted image .

BarbiG - vzemi to svoje počutje, kot nekaj najlepšega, kar se ti lahko dogaja, kot pravi blagoslov! Kar tudi res je. Tega se ne doživi velikokrat. Nekateri nikoli.
Bruhcaj z užitkom user posted image .

Cukica lepo voščilo. Enako tebi user posted image .

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
30.12.2009 18:16:14   
alpog
Upam, da bo kmalu z vsemi bolančanimi vse dobro, za tiste, ki pa z užitkom bruhcajo pa držim pesti in upam, da ni tako hudo. Kruce fiks, pred časom si dal gor prispevek o KC - če sem prav razumela, ti grozi izguba službe (upam, da se bo vse OK izšlo). Pa me zanima, če imate že kakšne novice?

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
30.12.2009 18:20:09   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: alpog

Kruce fiks, pred časom si dal gor prispevek o KC - če sem prav razumela, ti grozi izguba službe (upam, da se bo vse OK izšlo). Pa me zanima, če imate že kakšne novice?

Oja imam, z današnjim dnem sem breme Pahorja...user posted image
Imam pa sicer šanse da po novem letu dobim vabilo...user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
30.12.2009 18:39:28   
alpog
Uf, ta je pa huda! Mi je zelo žal in ti želim, da bi dobil ponovno vabilo!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
30.12.2009 22:21:01   
Bety11
Drage moje, samo da vam zaželim

VELIKO ZDRAVJA IN IZPOLNJENIH ŽELJA V LETU 2010.....

S Damjančkom sva OK, napredujeva zeloooooo lepooo in uživava življenje....user posted image user posted image

Vse to želim tudi vama...da boste vse, tako kot jaz danes, naslednje Silvestrovo dočakale v množini.....

Cmoka...

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
31.12.2009 8:21:38   
mismis
No pa smo ga dočakali, zadnjega v letu namreč...danes je 31.12.2009, od jutri pa vse boljše bo user posted image user posted image user posted image

Zadnja kavica v tem letu za vas...

user posted image

pa ša zadnja letošnja stimulacija za vas...HB se je moja user posted image  danes poslovila, tako da lahko

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

pa še enega, ki je najbolj seksi od vseh user posted image user posted image user posted image
user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
31.12.2009 9:09:51   
zarja1
Konzervice najdražje želim vam, da bo leto 2010 popolno, od A do Ž : Avanturistično, Bogato, Cvetoče, Čilo, Darežljivo, Enkratno, Fino, Genialno, Hvaležno, Igrivo, Jasno, Kulturno, Lepo, Mirno, Nepozabno, Očarljivo, Popolno, Razburljivo, Strastno, Šarmantno, Toplo, Ustvarjalno, Varno, Zadovoljno, Živo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
31.12.2009 9:10:37   
zarja1
Mismis zdaj bi morala Dedka Mraza prilimat......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
31.12.2009 9:29:28   
cukica
Da vam sporočim novičko,danes je Andreja07 rodila sinčka Jureta.Težek 3030 g in velik 51 cm.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
31.12.2009 9:30:10   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Mismis zdaj bi morala Dedka Mraza prilimat......user posted image user posted image user posted image

ja, ali pa tole našo samomulacijo lepo razvrstiti tako po abecedi, ko si ti naštela dobre želje za nas...Čeprav ne vem kateri igralec bi bil na Ž, mogoče bi ga prej našla pri naših južnih sosedih, kot npr. Bata Živojinović...
toiliko o samomulaciji user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......