Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 8:31:05
|
|
|
|
pety78
|
Zjutraj se mi je kot ponavadi mudilo. Na hitro se počešem, s prsti lase malo raztresem in posprejam. Dobila sem vzorec Niveinega laka za lase, drugače ga namreč ne uporabljam. In glej ga zlomka, sama pri sebi mislim, da ima ful močan vonj. Nič, gremo v vrtec. Na poti iz vrtca pa mi moj reče: Ti, zakaj si se pa danes namazala s tistimi smrekami? Meni pa KLIK, da sem se posprejala z justovim sprejem Eucasol. Sedaj pa dišim po evkaliptu, boru, rožmarinu, menti in kafri. Saj mi ne bodo lasje odpadli, a ne?
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2009 8:32:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 8:36:50
|
|
|
|
CUKRČEK
|
to lepo dišiš
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 8:37:03
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Saj mi ne bodo lasje odpadli, a ne? To sicer ne, ampak sporoči pa nam, če ti bodo zrasle iglice.
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 8:37:17
|
|
|
|
Colt
|
Foxy Lady No, Pety...če pa se slučajno spremeniš v novoletno jelko, pa predlagam da se parkiraš na kak obljuden kraj, bo folk vsaj darila nosil pod tebe
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 8:39:00
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada To sicer ne, ampak sporoči pa nam, če ti bodo zrasle iglice. emmm, kruta................................................. Moj svak si je tudi že s kremo 48 (za roke) probal zobe umivat- je bla tuba na pralnem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2009 8:40:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 8:44:33
|
|
|
|
pety78
|
Colt, ni slaba ideja, ja. Drugače pa....mater je močan vonj. Itak, če sem držala in špricala, Eucasol pa morš sam enkrat špricnt, pa je že dost močno. Sem se zjutraj takoj ob prihodu v pisarno opravičila. To so se režal, barabe.
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2009 8:45:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 8:46:59
|
|
|
|
uškinamama
|
JOJ pety , prav čez ekran mi dišiš po arbre mažik....
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 8:52:12
|
|
|
|
Colt
|
Jaz sem se enkrat skor z mehčalcem stuširal...sam sem pravi čas ugotovil zmoto. Kar pa se mi je res zgodilo je pa to, da sem se stuširal z enim gelom od moje ki je čudno dišal...pa pogledam (že po tuširanju), pa piše gor ZA ŽENSKE, ZA INJTIMNO NEGO. To pomeni da sem nekaj časa dišal pol po... Norc jaz..
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 8:54:31
|
|
|
|
pety78
|
Colt, sreča, da si za mehčalec še pravi čas ugotovil...če ne bi bil še nekaj dni mehek...
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 9:17:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Sem se zjutraj takoj ob prihodu v pisarno opravičila. To so se režal, barabe. Si jim pričarala pravo novoletno vzdušje
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 9:41:36
|
|
|
|
Colt
|
dobr, sicer malo off topic...se spomninjam dogodka pred ene 20imi leti. Z Bratom kupiva mamici en ful drag parfum okej...nje ni blo doma, pride naokol nič hudega sluteči maček (mačka po imenu Miša) in midva takoj ''dejva sprobat ta nov parfum''. Mislim da je maček dišal še en mesec po tistemu, glede gonje pa je imel mir nekaj časa...smo ga biksali ja..haha. Se opravičujem za rahel odklon od naše glavne teme, Smrečice Pety
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 10:19:08
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Jaz sem se enkrat skor z mehčalcem stuširal...sam sem pravi čas ugotovil zmoto. Kar pa se mi je res zgodilo je pa to, da sem se stuširal z enim gelom od moje ki je čudno dišal...pa pogledam (že po tuširanju), pa piše gor ZA ŽENSKE, ZA INJTIMNO NEGO. To pomeni da sem nekaj časa dišal pol po... Norc jaz.. od zdej naprej boš pa MUCEK! Ajprov?!
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 10:20:30
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Sem se zjutraj takoj ob prihodu v pisarno opravičila. To so se režal, barabe. Si jim pričarala pravo novoletno vzdušje Jutri si za piko na i, navesi še utripajjoče lučke!
|
|
[Brisano sporočilo] 30.12.2009 10:22:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 10:22:46
|
|
|
|
Oceania
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Sem se zjutraj takoj ob prihodu v pisarno opravičila. To so se režal, barabe. Si jim pričarala pravo novoletno vzdušje Jutri si za piko na i, navesi še utripajjoče lučke! Pa dve bunki namesto uhanov.
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 10:25:25
|
|
|
|
TomTaylor
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 10:27:05
|
|
|
|
Colt
|
Pa upam da s karavanom prideš na šiht, ker bodo darila kr sama letela pod tvoje vznožje/mednožje
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 10:30:16
|
|
|
|
pety78
|
Pa še na taki firmi delam, ko nas je le peščica žensk. V pisarni imam tri fante. Jaz pa jutri na dopustu.... Ne vem, če ne bom šefa prosila, če lahko pridem na šiht. No, naj povem, da folk misli, da mamo kako eterično olje v pisarni. Je pa rekel sodelavec, da se naj ne sekiram, ker bi lahko bilo huje. Lahko bi recimo smrdela po ribah...
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 10:36:59
|
|
|
|
Anonimen
|
pety, lep zaključek leta si si pripravila
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 10:50:37
|
|
|
|
pety78
|
Aja, moram še to povedat. Se ful režim zraven. Ko me je moj vprašal, zakaj sem se s tistimi smrekami namazala, mi itak kuj klik naredi, ampak mi je blo ful nerodno, zato sem se naredila, kao da to že vem od trenutka, ko sem ga biksnla in mu rekla, da sem pač zamešala. Ker je namreč rekel, da mu je kar slabo postalo, ko je šel mimo kopalnice. No, v avtu sem mu priznala, da se mi ni sanjalo, čeprav mi nekaj na meni res ni štimalo. Ojej, sva se režala. Pa vprašanje, kaj je moja sodelavka razmišljala, s čim sem osvežila wc, ko je za mano tako lepo dišalo. Kar nekaj časa je ni bilo ven. Po moje je iskala osvežilec zraka in ga na žalost ni našla.
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 10:56:30
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Pa vprašanje, kaj je moja sodelavka razmišljala, s čim sem osvežila wc, ko je za mano tako lepo dišalo. Kar nekaj časa je ni bilo ven. Po moje je iskala osvežilec zraka in ga na žalost ni našla. ne, ziher ima v pisarni slab zrak, je pa na wc-ju izkoristila.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?