|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
20.12.2009 20:50:21   
saruška
čau mamice...

kje ste vse?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
20.12.2009 21:14:01   
nena30
Ja nikjer žive duše!!! Se vse grejete pri svojih možih!! Samo mi2 s Saruško tacava tu po tipkovnici !
Mi gremo pa zdaj bolj poredko ven. Mala kar protestira...jo moti toliko obleke na sebi, ker potem lahko samo še oči premika- kot bi imela oklep na sebiuser posted image user posted image user posted image ! Čez teden je pa spet sam dež napovedan!!! Bele, ti ki si bolj korajžna! A greš tudi v dežju ven? jest mam tisto prevleko za dež ( za voziček ), pa se samo prah nabira na njej!!

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
20.12.2009 21:29:32   
saruška
Hehe, Nena... Včeraj ko sem končno dočakala ta sneg na obali, sem navsezgodaj letela ven kar u pidžami... No, ko se je zbudil tudi Andraž, sem mu vsa navdušena pokazala sneg, ga fajn oblekla in zavila in sva šla ven. Pa je ta moja žaba samo nos pomolila ven, reče: Mama zebe in zbeži nazaj v hišo user posted image ... se ni glih po meni vrgel kar se tega tiče... Je pa dejansko zgledal kot da bi imel oklep na sebi user posted image ... Zdej bo pa spet dež user posted image , pa baje da bolj malo bolj toplo... To vreme je itak zmešano user posted image ... mah, pustimo se presenetit!

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
20.12.2009 21:46:57   
BIA79
V Ljubljani zebe še bolj...res ne vem, če bi peljala otroka ven pri minus -9 ;) Tista podloga za dež pride prav tudi ko piha, ker je otrok zaščiten. Ko smo bili v Bruselju lani pozimi so vsi imeli to gor... Klara tudi ne mara pajaca, je vedno jok in stok ko se oblačimo...Ma kaj ki nimamo termo vreče in je treba jo dat v pajac...

Končno sem videla mojega dragega...Mi je bilo vreme naklonjeno...upam sam da ga za praznike pustijo domov...baje je administracija grozna gor, ni bilo administratorke v petek in en gospod je moral ostat čez vikend v bolnici, ker ni dobil odpustnega pisma!?!?!?
Zdaj smo končno rešili težave z mobitelom...Ko ga dam Klari na zvočnik, se boga ozira in gleda kje je tata... 

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
20.12.2009 21:48:33   
saruška
Bia, kako pa je dragi?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
20.12.2009 21:58:13   
BIA79
Se drži ,saruška. Oko ga še vedno ful boli, še vedno čuti šive. Ma verjetno je to normalno. Njemu je muka gor, ker nima kaj delat, on ne more bit 5 min na miru in gor se mu vlečejo ful dnevi...

Aja...danes je moja tašča našla idealo "stajico" za Klaro. Jo je dala v eno veliko plastično škatlo s koleščki in stric jo je vozil po dnevni...se je smejala ko nora :)

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
21.12.2009 7:38:09   
Belen
jutro,
mi smo spet pokonci že od 5.30h.... user posted image en dan spimo do 8h, drugi dan do 5h...katastrofa..... nikoli ne weš.....sej če bi imela eno-bi mi blo lažje....

nena30- ja js sm wedno zunaj, razen w sob.nism bla ko je snežilo in pihala burja....drugače pa ja.... ko je pa dež tudi ne,ampoak ko neha-pa grem wedno wem.... edini dan w 6m ko sm bla doma je bla sobota user posted image user posted image user posted image in še to, če nih oblečem in dam čez dežno ne bi zeblo, bi zeblo sam mene,kr je burja pihala in noslo sneg..... user posted image
pač sm zagowornica swežega zraka, moje pupe še niso bile nikoli bolne,, nikoli jim ni teklo iz nosa.....zaenkrat je kul.... tudi smučat gremo čez 2-3 tedne...no 9.janurja w italijo w Val Gardeno....za cel teden.... user posted image

saruška...prežiwela user posted image

bia...upam,da bo dragi doma za praznike.....

no mojga pa itak ni že cel december....user posted image ah služba-gostinstwo.....pol pa goworijo o neki recesiji.... wsak dan 200-300 ljudi...mah... user posted image user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
21.12.2009 10:36:45   
BIA79
Za pit in jest ni nikoli recesije Belen, še posebej če plača firma hahaha

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
21.12.2009 17:37:39   
nena30
Jah takle je ta veseli december!!! Eni na veliko zapravljajo eni pa na polno garajo!!! Se boste mel pa potem januarja bolje Belen, ki bo itak vse mrtvo in po oštarijah in štacunah. Zdej se je treba fajn prenažrt in zapit pa čim več zapravituser posted image user posted image user posted image ...pol pa 2 m tema, sušauser posted image user posted image user posted image !!!
Ja svež zrak še nikomur ni škodil!! Men je tud dr. Rončičeva rekla zadnč, da več ko bomo na zraku manj je možnosti, da zboli.
Tale Rončičeva je zlata vredna in prav ni čudno da je polno zasedena. Škoda! men naša dr ni nič preveč všeč.
Bia pa se probajte zmenit, da vam odpustnico pošljejo po pošti. Ta je pa bedna, da moraš zarad dopustou podaljšat bivanje v bolnici. Držim pesti, da boste za praznike skupaj. A Klari tud ni nič jasno, ko šuje telefonuser posted image user posted image user posted image - Lisa bi ga kar pojedla!!!
A niso ti paglavčki luštni, ko se naglas smejejo? Lisa se poredko glasno smeje, ko pa začne pa ne more nehat in navadno kar iz kakih preprostih razlogov!! Evo sirenca!!
papa

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
21.12.2009 20:34:44   
saruška
dober večer, mamice!

eko, jelka narjena, zdej pa samo še darila čakat user posted image !

belen, ja smo preživeli, ma zjutraj je bla kriza, ki sta mi skakala po glavi že pred 9 user posted image ... eee, nisem več u formi za take podvige (govorim kot da imam 100 let)... je blo pa super, smo bli v san simonu, res na nivoju! aja, v kateri restavraciji pa dela tvoj dragi?

bia, upam da boste za praznike skupaj... če ne pa tako kot je napisala nena, pač naj pošljejo odpustnico po pošti!

drugače pa spet zatišje tu... kje ste?

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
21.12.2009 20:35:58   
saruška
Aja belen, kaj greš spet z danjelo smučat? se mi zdi da gre tudi ona okrog 9-ega...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
22.12.2009 7:53:34   
Belen
jutro.... končno smo spali (celo) do 7h user posted image user posted image

wčeraj sm mela mal kažina doma,so pršli kolegi k meni mal praznowat 12 jih je blo........ uffffffffff....moje pike ble pridne ninanle, ampak se 2X zbudile wmes...ma je blo kulll...zaspale nazaj...uffffffffff... user posted image user posted image user posted image user posted image res so zlate....mislim da malokateri ima lahko 12 ljudi na obisku ko male spijo.... js kamor grem na obisk,morš bit tiho kot miš---tudi čez dan če spijo.... lahko sesam, posprawljam.... no js sm jih nawadla že od malega,...da zaspijo lahko tudi w hrupu.... user posted image user posted image user posted image user posted image sej ne da se hwalim...ampak za ta podwig sm res wesela. .... user posted image user posted image user posted image

uglawnem...ja Saruška: gremo 9.1.w valgardeno..... danijela gre tudi z nami ja...... sosednji app. ma nas je wedno fullll...zasedemo pol wasi...pset nas bo 4 app in to 17 ljudi + 4 otroci user posted image
snega wem da bo dosti (ga je že zdej) in upam,da bo anka sonček user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
22.12.2009 16:39:52   
BIA79
Danes je prav grozen dan...

punce, mogoče vam to pride prav ;)
http://www.mojekosvet.com/2009/11/sprej-za-odstranitev-pesticidov-s-sadja-in-zelenjave/

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
22.12.2009 20:53:10   
saruška
čau pupe!

kako ste?

belen, dobri ste da se odpravljaste s tako mikinimi na smučanje user posted image ! danjelca je pa itak faca, ne? eko tudi ona z dvemi pupicami...

aja, še odgovor za darilo sem ti dolžna... v bistvu nič posebnega, neki cajta nazaj je omenjal neko knjigo (full rad bere) pa si je to sara zapomnila in mu jo kupla (ima 900 strani, tako da bo en cajt mir user posted image ), pa bokserce in munchmellowse, aja pa eno čestitko za zraven... sem se matrala neki spesnit cel popoldne... nimam navdiha jst za te stvari, ma važen je trud user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
22.12.2009 21:57:49   
momacus
čer
kako smo , po vremenu? mi tudi malo user posted image večinoma vse po starem edina novost je tretji zobek user posted image . vi? vidim da je več napisanega ko je lepo vremo ko kadar je grdo ?!?! uživajte še naprej in nazaj ,jaz grem oblikovat kavč user posted image
noooočko user posted image

aja bia kako je situacija ?

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
23.12.2009 8:06:48   
Belen
jutrooooooo

wreme ubija, mi smo podrli rekord w zadnjem mes.smo celo spali do 7.30h user posted image

saruška.... wse naj naj.... še tukaj  user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
23.12.2009 11:20:55   
nena30
No Belen napredujeta!! A ni fino!!
user posted image user posted image user posted image Momasuc, že 3. zobek!!
Pr nas ni še nič. Slini se pa že 2m!!! Pa tolk čakamo, da pride kak zobek!! Jest ji kar naprej tlačim svoj prst v usta v upanju, da najdem kak zobekuser posted image ! Je pa začela madam cucat prst in sem vse prej kod navdušena! Ker vem iz svojih lastnih izkušenj, da se je tega potem težko odvadit.  Sama sem vlekla prst do 4. razreda!! To much!!!!user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
23.12.2009 14:28:37   
Belen
hehe nena30-glede prsta dej ji raje dudo,ker če se nawadi..... predwsem zaradi zob ni dobro user posted image  user posted image

ja zadnje 3-4 dni smo pridni...... upam,da pridem spet w ritem,ki je bil 20dni nazaj.... user posted image user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
23.12.2009 20:36:16   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

saruška.... wse naj naj.... še tukaj  user posted image

belen, hvala... za tu in za FB user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
23.12.2009 22:40:57   
nena30
user posted image user posted image user posted image O Saruška praznuješ! Ja vse najboljše ti želim!!!
A ti si tud na FB? Daj javi se mi! Ti bom poslala zs!

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
24.12.2009 14:54:17   
Belen
user posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
24.12.2009 17:57:06   
momacus
user posted image
Ponovno lučke
bomo zdaj prižgali, se
spomnili preteklih dni, vse
slabo bomo pozabili, zapomnili
vse dobre si stvari. Zato zdaj sezimo
si v roke, zazrimo si v oči, zaželimo si
sreče, zdravja, v letu, ki kmalu se rodi. Ko
se prižgejo praznične luči sredi bele, mrzle zime
, prijateljstvo ogreje nam dlani in želje vzpne se iz
srca v višine. Vse kar je slabo, z novim letom naj zbledi!
Vse kar je dobro, naj za vekomaj ostane! Vse kar je lepo,
naj raste
in cveti!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
24.12.2009 19:55:03   
nena30
kako lepo Momacus!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
24.12.2009 20:42:37   
saruška
V teh dneh, ko vsem se kam mudi,
ko nas že prazniki podijo,
izberite takšne si poti,
ki prave se smeri držijo.

Naj vodijo vas med ljudi,
ki vas z dobroto bogatijo,
prijazne njihove oči
pa od ljubezni se iskrijo!

Punce, želim vam lepe praznike, preživite jih v krogu najdražjih user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
25.12.2009 9:38:36   
BIA79
Vesel Božič punce...mi smo spet vsi trije...

Klara je vsa vesela, ker ima toliko papirja za dajat v usta, darila pa sploh ne pritegnejo njene pozornosti...kako skromnega otroka imam...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.