Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.12.2009 20:10:11
|
|
|
|
Belen
|
oooo dannyS,ki si wede.... hwala jaja dodam mal mleko w zelenjawo,ko jo nardim s krompirjem al rižem al paštico,ki če ne Naša noče, Lija pa kr papa..... w sadje pa ni panike...to zmažejo punce, baje ju3 bo snegec tudi pri nas......komi čakam
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 18.12.2009 21:12:16
|
|
|
|
BIA79
|
Evo nas.. Naš tati je bogi, so ga danes operirali. Jaz sem pa čisto iz sebe, sploh ne funkcioniram. Sta prišli mama in sestra naokoli da so bile s Klaro, da sem lahko malo pospravila,na koncu so bolj one kot jaz (in mama je vzela vse za prat sabo).Ko je tako se tako slabo počutim - nesposobno...mi ne paše bit več razmetan tip... Belen, jaz se snega ne veselim, še posebej, ker nimam zimskih gum.Še sreča da me bo v Ljubljano peljal svak, ki ima zimske gume, ker če bo sneg, ne bi prišla dlje kot do črnega kala No mi je uspelo naredit jelkico, ma kaj ko ni nobenega novoletnega vzdušja...bo treba kakšen paneton pojest
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 6:47:36
|
|
|
|
Belen
|
jutro,eko nas..... zunaj sneži, mi smo postawili now rekord.....danes imamo 1/2 leta + tega da smo vstali že ob 5.02h :((((((( te moje rože niso normalne.... ob 12h bom lahko šla že spat bia.....ja werjamem,dani nekega wzdušja.....upam,da si močna in da boš wse poštelala in da bo dragi čimprej doma....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 8:11:11
|
|
|
|
Belen
|
pred mojim vhodom danes zjutraj
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 9:53:23
|
|
|
|
saruška
|
dobro jutro, ženske!!! zbudili smo se v zimsko pravljico, jeeeeeeeeeeee ... jst sem se že nakepala (z mojo taščo ), sem ko eno malo dete ko dobi liziko ! belen, super slikca
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 9:53:41
|
|
|
|
BIA79
|
Belen, čestitke za pol svečke!!! Lepa torta (vidla na FB)- si jo ti naredila ali tati? Sam...hmmm...imate pa hude veze vi gor, da vam je pobelilo še Izolo danes...to je dobro vedet!!! Mi smo tudi postavili rekord, Klara se je zbujala na uro in pol, megaaaaaa....mislim da najgrši zombi zgleda boljše kot jaz danes
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 11:06:41
|
|
|
|
momacus
|
jutro. tud jaz sm spala malo in me boli glava, ma ne zaradi Gašperja. sm bla na novoletni večerji tudi jaz se en veselim snega po izoli kr mam samo letne gume in same klance okoli hiše ma da bi vsaj padalo brez snega ma ta burrrrrrrrrja brrrrrrrrrr še sreča da sm bla včeraj v trgovini , drugače bi mogla it peš bia saj bo še vse OK , boš vidla. so ble pa smešne mačke, ko da so se zbudile v nočno moro ha ha ha . moram it pogledat moja dva moža ki sta zunaj , upam da ni nobenega odpihalo belen probaj dat jabolko v zelenjavo
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 11:23:47
|
|
|
|
BIA79
|
Danes nič Ljubljane, avtocesta je zaštopana, mojemu ne dela mobileL, impulzov na kartici nima več(obstajajo še telefonske kabine na srečo), kioska v kliniki ni...ma kaj lahko Ben, bo boljše jutri... Grem, ki se je Klara že zbudila... Momacus, ma kaj vam novi zobki rastejo? Mi se nič :) Je šla po tatiju, ki je dobil prvi zob pri 11 mesecih...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 11:28:25
|
|
|
|
momacus
|
bia ma važno da je z njim vse OK. mogoče pa bo kakšna prijazna sestra dovolila da upoabi telefon od klinike glede zobkov pa mi imamo 2 obe enkici spodaj in lezeta vn tudi enkici zgoraj, ena se že vidi , druga pa še ne . Tjaš je mel pri 7 mescih že polna usta zob
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 11:51:02
|
|
|
|
Belen
|
bia....ej ne poznam nobenga,ki bi imel še na kartico gsm nič slabo mišljeno.... momacus...sm dala ja sweže naribano jabolko in pol je Naša jedla.....sam kaj misliš,da se bo pol nawadla na to???
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 12:00:44
|
|
|
|
momacus
|
belen važno da jo znaš zafrknit, vsakič manj jabolka pa je
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 12:02:06
|
|
|
|
Belen
|
ja sej tako delam.... sam zakaj misliš??? lih jabolko?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 12:04:43
|
|
|
|
momacus
|
kr ni pretirano sladka in se zato lažje meša med zelenjavo
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 17:40:53
|
|
|
|
Belen
|
eko eno iz naše 1/2 fešte.... aja Lija in Naša sta zmazale wsaka 1/2
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 17:53:20
|
|
|
|
momacus
|
ha ha ha slabo si se to skrila
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 17:57:41
|
|
|
|
BIA79
|
Belen je ostalo še kaj torte ;)
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 18:01:04
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus ha ha ha slabo si se to skrila če sm ogromna-se ne morem skrit
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 18:09:34
|
|
|
|
momacus
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belen IZVIRNO SPOROČILO: momacus ha ha ha slabo si se to skrila če sm ogromna-se ne morem skrit ma smotana nism to mislila, Gašper pravi da bi tudi on en košček
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 18:11:12
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: momacus IZVIRNO SPOROČILO: Belen IZVIRNO SPOROČILO: momacus ha ha ha slabo si se to skrila če sm ogromna-se ne morem skrit ma smotana nism to mislila, Gašper pravi da bi tudi on en košček sej wem da nisi ja lih še ene pol jo je ostalo.... ampak naj se postawi w wrsto,kr jih je dosti takih
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 20:13:36
|
|
|
|
nena30
|
pol leta majo že tvoje pupe, Belen!!! ČESTITAM!!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 20:28:09
|
|
|
|
gia15
|
hej, koliko oblečete svoje za ven na približno 0 st. in koliko časa ste z njimi potem zunaj?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 20:39:04
|
|
|
|
Belen
|
gia.... hehe js zadnje dni jih imam dolg bodi, debela majčka, žabe , nogawičke, in pajac-kombinezonček.... + kapa in šal... zunaj smo odwisno dopoldne cc.3 ure, popoldan 1-2 ...odwisno.... sicer danes smo cel dan prežiweli doma..... je blo preweč mraz
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 19.12.2009 20:39:31
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena30 pol leta majo že tvoje pupe, Belen!!! ČESTITAM!!! jap nena....čas leti ....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 20.12.2009 16:21:24
|
|
|
|
Belen
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.