|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako "furate" ženske ki ste za ...
29.12.2009 12:49:50   
kalbo
Glej, če ti dec dela cele dneve, po možnosti še štema v steno, ga kar malo štekam. Drugo je, če bi visel za šankom, takih ne prenesem, samo če dela, pol ne rabi še v nedeljo teženja, kok je hudo in oh in sploh. Kot sem rekel, moja sfolga s tremi, če mam jest za fušat in mi niti slučajno ne najeda, ko pridem domov. Res pa je, da imamo to srečo, da sem povečini ob tri pa petnajst doma. Ko pade pa fuš, me ni pa lahko tud mesec dni cele dneve. Poizkusi si malo standarde znižat.

Kaj naj se pa s petmesečnim dojenčkom ukvarja. Dvakrat mu reče bucibuc, ga stisne k sebi, previje in to je to. Ko bo otrok večji, več se bo ukvarjal z njim. Pusti človeku ta edini dan ki ga ma frej in mu še takrat ne utrujaj. Bo lažje in lepše živet.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.12.2009 13:03:18   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Kaj naj se pa s petmesečnim dojenčkom ukvarja. Dvakrat mu reče bucibuc, ga stisne k sebi, previje in to je to. Ko bo otrok večji, več se bo ukvarjal z njim. Pusti človeku ta edini dan ki ga ma frej in mu še takrat ne utrujaj. Bo lažje in lepše živet.

Uh, ko je naša bila stara 5 mesecev ni niti slučajno bil dovolj bucicuc...od 4. meseca dalje je zahtevala non stop animacijo. Še v vozičku se ni hotla vozit, ampak sva jo nosila v nahrbtniku, tako da je gledala vstran in v eno krilila z rokicami in nogicami.
Moj  dela dve službi, pa si je vzel čas za hčerko vedno. Vmes, ko je prišel na kosilo, sta bila skupaj, da sem lahko sploh dokončala kosilo. Potem sta pa bila skupaj ob 8ih zvečer.
To kar je mini napisala, naši ni bilo dovolj. Sedenje pri miru, ma kje pa, takoj jok.

Ko se spomnim kako je bilo.....celo telo me je bolelo, vse do zadnje kosti.
Mogoče tudi zato tako dolgo odlašamo z drugim otrokom. Sedaj pa sploh, ko je že fajn samostojna, drugo leto gre v šolo in ko se spomnim na neprespane nočiuser posted image , potem pa celodnevno akcijo....ne vem, no...

pa drugače si res želim še enega otroka, samo ne zberem poguma.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.12.2009 13:50:47   
bskrle
Jaz razumem tvoje čutenje in v tem ej problem, ne povesta si, kako čutita, kaj doživljata. Moram reči,da se sama bolje počutim sedaj, ko imam 4 otroke kot takrat, ko sem iemla le 1 in sem bila sama doma.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.12.2009 13:58:08   
ledenaa
Uspeva lepo
Se ne sekiram
najprej je ukvarjanje z otrokom ,potem pa gospodinjstvo-je pa res da se pospravlja vse sproti,samo likam ne sproti,tako da likam čez vikedn ko je moj vsaj 2 urci doma ali pa ponoči ko otroka spita,ker se nabere kar zajeten kup in likanje traja tudi do 2-3 ure

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.12.2009 14:21:47   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

a veste kaj je bilo moje najbolj nezaslišano dejanje v najini okolici? da je gospod prišel domov s šihta in je dobil v roke tamalga in kosilo. user posted image bogi revež se še spočit ni smel.
no, posledica vsega je, da je ta okolica zmaglila, tamal pa naravnost obožuje in mene in atija. :)

tudi pri nas....je delal po 12 ur plus 1 ura vožnje.....in jaz sem res komaj čakala, da pride domov in ga malo prevzame, vsaj tiste pol ure, preden je zaspal....ker tudi mojemu niti pod razno nikoli ni bil dovolj buci-bucuser posted image

ampak moj je rekel, da ga tistih pol ure neverjetno sprostiuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   [Brisano sporočilo]
29.12.2009 14:30:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu melanija)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
29.12.2009 14:31:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neli365)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
29.12.2009 14:33:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
29.12.2009 14:35:01   
Anonimen
uuuu, me veseli, da nimam samo jst antitalenta doma....sicer je moj verjetno malenkost bolj extremen od vasihuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
29.12.2009 14:40:45   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

uuuu, me veseli, da nimam samo jst antitalenta doma....sicer je moj verjetno malenkost bolj extremen od vasihuser posted image

draga miška, kakor sem brala tvoje poste na drugi temi, ti želim le, da se razsvetliš in tvojega "dragega" konkretno brcneš v rit. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.12.2009 14:41:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

draga miška, kakor sem brala tvoje poste na drugi temi, ti želim le, da se razsvetliš in tvojega "dragega" konkretno brcneš v rit. user posted image user posted image

dons sem boljse voljeuser posted image ....hvala

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
29.12.2009 14:44:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

a veste kaj je bilo moje najbolj nezaslišano dejanje v najini okolici? da je gospod prišel domov s šihta in je dobil v roke tamalga in kosilo. user posted image bogi revež se še spočit ni smel.

heh, zveni znano user posted image  jz hranim oba tamala in ko Njega prosim, naj pomaga, se skor s stola zvrne user posted image  to, da jz uspem jesti sele, ko dam oba spat, je seveda cist nepomembno...

mislim, da si narobe razumela. moj je z veseljem vzel tamalga k sebi, ne glede na to, koliko je bil utrujen. samo okolica tega ni sprejemala. in ravno zaradi tega stika sta očka in sin sedaj tako dobro povezana. user posted image
saj sva imela še druge težave zaradi okolice, pa itak sem skoraj večino časa imela jaz tamalga dobesedno "na joški". ampak stik med njima je bil pa od nekdaj tesen (in nerazumljiv za okolico)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 37
29.12.2009 14:50:45   
SaaS
IZVIRNO SPOROČILO: neli365

Kako vam uspeva. Mojega ni nikoli doma, pride zvečer. Jaz pa imam na grbi celo bajto in 5-mesečnika.
In po pravici povedano imam včasih poln kufer vsega, ker nimam nobene pomoči v gospodinjstvu od partnerja.

Podobno, le da imava 5 letnika, 3 letnika in 2 meseca starega dojenčka.
Kaj pa vem, kako...user posted image Pospravljeno nimava nikoli v nulo, da o čiščenju in pomivanju ne govorim. Skuham vsak danuser posted image , tudi z otroci se vsaj malo ukvarjamuser posted image . Po hrano  v trgovino pošiljam njega, če le najde luknjo. Ta trenutek, dokler nista otroka v vrtcu, mi zmanjka predvsem časa zame, za kavico itduser posted image . Ko pa gresta jan. spet v vrtec, si pa tudi ti privoščim!user posted image

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 38
29.12.2009 20:03:07   
kalbo

No zdele mi je žena rekla, da sem kle krut. Hočem povedat le to, da vloga očeta pri otroku te starosti ni tako pomembna kot potem kasneje, ko se je treba res ukvarjat z otrokovo vzgojo, trmastimi izpadi, njegovo domišljijo...
Pri petih mesecih je pa res bolj na nivoju bucibuc in najbrš ne bosta debatirala o podnebnih spremembah. Moj najmlajši se recimo zdele spogleduje z mano, pa se mi reži iz ležalnika. ko mu bo tega dost, ga bom pa v naročje vzel. S starejšim sva mela pa že ene dva globoka pogovora danes, s tamalo je pa itak križ, ker je trmasta do amena. Tko nekak sam razmišljam. Najbrš je pa res, da sem razmišljal drugače pri prvem petmesečniku.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 39
29.12.2009 20:05:25   
sonček33
kalbo, superca az tvojo, da vse folga...in ne sitnariuser posted image  in se ne pritožuje...ampak, če ji pa mal pomagaš bo pa vesela še 100x bolj

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 40
29.12.2009 20:05:45   
mamica2009
Vse se da če se hoče. Sama za vse s tremi otroci.

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 41
29.12.2009 20:19:27   
kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

kalbo, superca az tvojo, da vse folga...in ne sitnariuser posted image  in se ne pritožuje...ampak, če ji pa mal pomagaš bo pa vesela še 100x bolj

Jest ji že pomagam oziroma temu jest ne rečem pomoč, ampak sodelovanje. Samo kadar mam pa delo in me ni cel dan, pa lepo sfolga in se ne pritožuje.

Kar tu govorim velja izključno za očete, ki so prisiljeni delat cele dneve in ne visijo na najbližjem šanku vsak dan, da ne bo pomote.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 42
29.12.2009 20:36:40   
sonček33
kalbo, sej sem razumela... ona že ve, zakaj se ne pritožujeuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 43
29.12.2009 20:46:52   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

heh, zveni znano user posted image  jz hranim oba tamala in ko Njega prosim, naj pomaga, se skor s stola zvrne user posted image  to, da jz uspem jesti sele, ko dam oba spat, je seveda cist nepomembno...

Midva sva določene reči razčistila že pred 6 leti, ko sva začela hodit. Sva 50:50 in ravno toliko lahko naredi on, kot jaz. Pa ima ravno tako službo 6 dni v tednu, je utrujen, pa mu ni nič težko postoriti glede tamale (previjanje, kopanje, hranjenje, igranje). Sicer sem se sama že malo opomogla od izčrpanosti, ampak sem včasih bolj utrujena, ker imam otroka 24/ur na dan, kot pa če bi hodila na en zahtevn šiht po 8 ur.
Materinstvo je zahtevno, če se z otrokom veliko ukvarjaš.
Če bo dedc otroka nahranu al pa plenico zamenjal, mu še ne bo padla krona iz glave, kajne???

Neposredna povezava do sporočila: 44
29.12.2009 21:47:56   
eternety
Pusti bajto in uživaj z otrokom.

Se strinjam. Tako tudi jaz nardim, če se mi preveč stvari nakopiči. Bo pač umazano perilo malo počakalo, kosilo bo malo kasneje, prah bom naslednji dan pobrisala ... Probaj si vzet vsaj zvečer čas zase in se malo sprosti, da se ti baterije napolnijo za naslednji dan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   [Brisano sporočilo]
29.12.2009 22:35:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu poli*)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
30.12.2009 4:14:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: neli365

Kako vam uspeva. Mojega ni nikoli doma, pride zvečer. Jaz pa imam na grbi celo bajto in 5-mesečnika.
In po pravici povedano imam včasih poln kufer vsega, ker nimam nobene pomoči v gospodinjstvu od partnerja.

2x na leto pop*, pa gre, ker ce je moskim samoumevno, se bodo tudi tako obnasali.  Pa niti ne rabis pop*. Odvisno, kaj imas na grbi glede bajte oz. gospodinjstva.

Sem se pa odlocila, da se grem sterilizirati, mene je groza, da bi se mi kaj takega dogajalo.

(odgovor članu neli365)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
30.12.2009 4:29:58   
Anonimen

Glej, če ti dec dela cele dneve, po možnosti še štema v steno, ga kar malo štekam. Drugo je, če bi visel za šankom, takih ne prenesem, samo če dela, pol ne rabi še v nedeljo teženja, kok je hudo in oh in sploh. Kot sem rekel, moja sfolga s tremi, če mam jest za fušat in mi niti slučajno ne najeda, ko pridem domov. Res pa je, da imamo to srečo, da sem povečini ob tri pa petnajst doma. Ko pade pa fuš, me ni pa lahko tud mesec dni cele dneve. Poizkusi si malo standarde znižat.

Seveda, familijo je treba ziveti. Moja sestra je rekla, ja kaj nisem zadovoljna s stirimi, kdo me bo vzel? Miislis, da nepritozevanje pomeni,.  da je vse iok, da druga stran ne potrebuje frej, brez, da ne bi prislo do utrujanja z obratne strani?
Dajte si kondom na one, ce vam je tezko, da imate izgovor, koliko jih imate za preziveti.

Lahko ti pa recem, da tudi petmesecni ni tolko samoumeven, da se bo zadovoljiv samo z buci buc! Zadosti si star, da bos razumel, da ti to ne bi bilo vsec. Otroci cutijo vec kot odrasli. S pristnostjo.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
30.12.2009 7:48:09   
kalbo
Ti pusti moje one lepo pri miru, pa se malo skuliraj a ne, toliko enih postov si natrosla, da ni za verjet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
30.12.2009 8:42:06   
Teya D.
neli365 nisi sama!user posted image
Včasih pridejo tudi slabi dnevi, ko bi nam partner še kako prišel prav, da bi vsaj malo posedele, si spočile ali dale možgančke na 'off', pa glej ga user posted image  ravno takrat ga ni doma.
Jaz delam toliko koliko zmorem. Ko sta bili lisički še manjši, smo se kaj igrali, ko je bil čas za spanje pa mama v akcijo. Redko imamo pospravljeno v nulo, se trudimo ampak za nekatere stvari enostavno zmanjka časa, saj se raje tudi tamalima posvetim. Zdaj ko sta starejši, ju lahko že kako zaposlim.
Glede tega nimam nekih težav, mislim, da mi je huje takrat, ko sta obe skupaj bolani, takrat pa komaj sfolgam včasih...pa tudi gre! Večji bo otrok, lažje ti bo.

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

starost
jana k

Koliko si bila stara, ko si prvič zanosila?

do 20 (13%)

20- 25 (35%)

25-30 (36%)

30- 35 (11%)

35- 40 (2%)

več kot 40 (2%)

Število vseh glasov: 2720

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!