Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Glej, če ti dec dela cele dneve, po možnosti še štema v steno, ga kar malo štekam. Drugo je, če bi visel za šankom, takih ne prenesem, samo če dela, pol ne rabi še v nedeljo teženja, kok je hudo in oh in sploh. Kot sem rekel, moja sfolga s tremi, če mam jest za fušat in mi niti slučajno ne najeda, ko pridem domov. Res pa je, da imamo to srečo, da sem povečini ob tri pa petnajst doma. Ko pade pa fuš, me ni pa lahko tud mesec dni cele dneve. Poizkusi si malo standarde znižat. Kaj naj se pa s petmesečnim dojenčkom ukvarja. Dvakrat mu reče bucibuc, ga stisne k sebi, previje in to je to. Ko bo otrok večji, več se bo ukvarjal z njim. Pusti človeku ta edini dan ki ga ma frej in mu še takrat ne utrujaj. Bo lažje in lepše živet. Seveda, familijo je treba ziveti. Moja sestra je rekla, ja kaj nisem zadovoljna s stirimi, kdo me bo vzel? Miislis, da nepritozevanje pomeni,. da je vse iok, da druga stran ne potrebuje frej, brez, da ne bi prislo do utrujanja z obratne strani? Dajte si kondom na one, ce vam je tezko, da imate izgovor, koliko jih imate za preziveti. Lahko ti pa recem, da tudi petmesecni ni tolko samoumeven, da se bo zadovoljiv samo z buci buc! Zadosti si star, da bos razumel, da ti to ne bi bilo vsec. Otroci cutijo vec kot odrasli. S pristnostjo.
|