kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: neli365 Ne saj ni problema, saj vse naredim, pa mali je ful priden pa ga imam tudi pri vsakem delu zraven. Sam pa pride včasih tak dan ko imam poln kufer vsega, ker deda ni nikoli doma pa še te ko pride jamra in se z malim nič ne ukvarja. V nedeljo ima prosto, tedaj pa samo boli in se mu nič ne da, niti z malim ukvarjat. Ne me narobe razumet, vse naredim pa nič mi ni težko, ne smilim se sama sebi. Sam bi pa bilo včasih fajn imeti partnerja ob sebi in iti skupaj nekam kot družina npr. v trgovino ali pa kam drugam. Te štekam, ja. A veš da je meni včasih lažje, ko sem sama doma in vse zrihtam, oba skopam in spravim spat, vse pospravim. Ko je pa moj doma, pa recimo visi za računalnikom, me pa očitno nekaj zmoti in jezi, da moram vse sama, čeprav bi kamot lahko. Res, da sem bolj utrujena, da nimam časa za kak film, al pa za francosko manikuro, pa vseeno. Tisti občutek, da moraš sam, čeprav je še nekdo, ki bi lahko kaj prispeval, a ne? Jaz sem se s tem sprijaznila in res nimam več tega morečega občutka, kako da sem za vse sama. Tačas, ko enga kopam, drugadva on popazi, tako da vsaj eno funkcijo ima, lažjo ampak vseeno nekaj je.
|