|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.12.2009 9:10:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teya D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Kako "furate" ženske ki ste za ...
30.12.2009 9:14:12   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA

in buljenja v TV brez kakršnega koli resnega zanimanja za vsebino, ki jo gleda (npr. 36-letnik in Beverly Hills 90210) user posted image user posted image .

o motiš seuser posted image

en 36 letnik se ziher zanima za "vsebino" 90210 user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   [Brisano sporočilo]
30.12.2009 9:21:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
30.12.2009 9:24:33   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: rija

in buljenja v TV brez kakršnega koli resnega zanimanja za vsebino, ki jo gleda (npr. 36-letnik in Beverly Hills 90210) user posted image user posted image .

o motiš seuser posted image

en 36 letnik se ziher zanima za "vsebino" 90210 user posted image user posted image user posted image

rija , user posted image user posted image user posted image , prosim te, saj veš, da imam probleme z inkontinenco....
Vsebina pa je po mojem zanimiva še za kakšen starejši letnik user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 54
30.12.2009 9:26:11   
rija

Ja itak, tako kot jaz za "Glasbene spomine z Borisom Kopitarjem" user posted image user posted image user posted image

ljuba duša....pokaži mi enega, ki ga ne zanima tako mlado mesouser posted image

no, boris kopitar je pa res čisto drugi ranguser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 55
30.12.2009 9:29:04   
uškinamama

Ja itak, tako kot jaz za "Glasbene spomine z Borisom Kopitarjem" user posted image user posted image user posted image

no, boris kopitar je pa res čisto drugi ranguser posted image user posted image user posted image

mene bo pobralo user posted image user posted image user posted image  , rang za uškinomamouser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 56
30.12.2009 9:29:45   
rija
daj ne seriuser posted image

kolk se jaz spomnim, se tvoj ne češe na prečouser posted image

...vox populi...

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 57
30.12.2009 9:31:14   
uškinamama

daj ne seriuser posted image

kolk se jaz spomnim, se tvoj ne češe na prečouser posted image

moj se sploh ne češe user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   [Brisano sporočilo]
30.12.2009 9:33:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
30.12.2009 9:35:15   
rija

Ajde človek še razume, če en dedec gleda cel dan (takrat po moje tud' bere ne) "Sestre Kardashian", ampak BH 90210user posted image , pa saj to sem jaz gledala 15 let nazaj samo zato, da sem videla, kak je bila katera oblečena...

tvoj pa gleda menda glih obratno: kak je kera......slečena user posted image user posted image user posted image

ni velike matematike....veš....user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 60
   [Brisano sporočilo]
30.12.2009 9:42:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
31.12.2009 3:55:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Ti pusti moje one lepo pri miru, pa se malo skuliraj a ne, toliko enih postov si natrosla, da ni za verjet.

Oprosti. Nastrojenost je očitno delovala. Pustimo to.

Sporočila bi ti edino to, ker si produktiven kot moja sestra, da mi je to ona povedala, moorda sem prenesla kruto realnost, ampak sem jo prenesla tako, kakršna je. No njen dec je bil pri štirih majhnih še kar lep čas brezposelen. Moja saestra kondoma ni uporabila oz. ga nista, ker bi jih njegava stran familije versko linčala. Čeprav je imela po četrtem, pa vmes še umrtje ploda pri petih mesecih, ker se mu ledvica niso razvila, maternico tako povešeno, da so ji povedali, da naj se raje zaščiti, če želi še kaj reskirati.

Zato tudi nerazvitih držav, da jih v tem svetu še niso poučili, da se razmnožujejo kot za šalo, piotem pa podhranjeni otroci umirajo, enostavno ne razumem. <Tako kot ne razumem, da lstnik živali ne odšteje nekaj evrov, da da steralizirati žival, namesto, da jih pobije ali žive zakoplje. Prepprosta logika.

Nw briga me tvoj tisti< ne rayumem pa potem jamranja, koliko mora nekdo potem garati, da pre\ivi svojo druzino. Zelela sem samo povedati, da vcasih opremislis, koliko si lahko privoscis in tako najdes cas tudi zase, ker garanje pac ni zivljenje. Pohvalnoi je, da skrbite za nataliteto, pac mi ne potegne potem, da nekdo potem jamra, kako mora garati, da prezivi familijo. Point je bil mojega sporocila v mojem drugem odstavku. Realen pogled. Brez zamere, res me ne zanima tvoja stvar, tista tam. Izlusci bistvo, kaj sem ti zelela sporociti. Lp 

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
31.12.2009 4:03:55   
Anonimen

Ne bi rekla, da smo ženske za vse same, vsaj pri meni ne. Pa sem prepričana, da tudi pri večini drugih ne. Pridejo pa tudi dnevi, ko ga imaš poln kufer, že v nedeljo zjutraj in veš, da bo tako cel dan. Jaz imam feeling, da sem za vse sama (običajno to nedelja ali kak praznik), ko se gospod, še preden skuha kafe zlekne na počivalnik in začne brat in po možnosti že ob desetih dopoldan vmes zadremlje. Takrat se počutim, kot da sem poročena z nekim dedkom user posted image . Mislim v nedeljo bi tudi meni pasal mal odklopa oz. da vsaj v miru pripravim kosilo, ne pa da se vse 3 moje "babe" nagužvajo pod noge v kuhinji in zraven delajo še rastur. Drugače pa toleriram vse, razen visenja ob šanku in buljenja v TV brez kakršnega koli resnega zanimanja za vsebino, ki jo gleda (npr. 36-letnik in Beverly Hills 90210) user posted image user posted image .

Se strinjam, da nisi sam za vse v skupnosti. Moškemu je treba včasih namigniti, da ne zadrema, včasih se sam zbihta, če ga pa lepo prijazno vprašaš, pa tako ne bo dal odpoved opravilu, čeprav bo morda rekel, da je to že prejšnji teden storil. user posted image  Sem ponavadi samo zaprla vrata in odšla opravilom naproti, pa je bilo slišati potem, da ne bo ravn tisti dan naredil, čeprav je bilo potem še isti dan storjeno. user posted image
Beverly hills, pazi se, sedaj vrtijpo Bay watch. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 63
31.12.2009 7:01:14   
kalbo
Poslušaj. Nisem jest tvoja sestra.
Na mojem one je bil vedno kondom, razen tri kratka obdobja, ko smo delali načrtovano otroke in najini trije otroci so ratali zato, ker sva midva tako hotela in niso plod neodgovornega ravnanja. Kje pa jest jamram, da mi mečeš naprej kondom na mojem one. Kot bi lahko prebrala, pri nas nimamo težav in furamo brez problemov. Če sva oba doma malo lažje, če je pa en sam, pa malo težje, samo nič pretresljivega. Smo se zavedali tega, ko smo sneli kondom z one, zavestno, tko da ne primerjaj vesoljnega sveta s tvojo ubogo sestro.
Zdaj pa pač ne mislim natikat kondoma na one, ker za pare, ki so končali reprodukcijo obstajajo druge zanesljivejše oblike kontracepcije.

Skuliraj se malo, nebi ti škodilo.

PS: S petmesečnim dojenčkom pa najbrš ne bom predeloval abecede in ga učil matematike in to pomeni zame buci buc in ne dobesedni ekstrem, kot si ga ti razumela.

PPS: Skuliraj se in se spravi s svetom, ne škodi veš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
31.12.2009 8:19:30   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Repka

Ti pusti moje one lepo pri miru, pa se malo skuliraj a ne, toliko enih postov si natrosla, da ni za verjet.

Sporočila bi ti edino to, ker si produktiven kot moja sestra, da mi je to ona povedala, moorda sem prenesla kruto realnost, ampak sem jo prenesla tako, kakršna je. No njen dec je bil pri štirih majhnih še kar lep čas brezposelen. Moja saestra kondoma ni uporabila oz. ga nista, ker bi jih njegava stran familije versko linčala. Čeprav je imela po četrtem, pa vmes še umrtje ploda pri petih mesecih, ker se mu ledvica niso razvila, maternico tako povešeno, da so ji povedali, da naj se raje zaščiti, če želi še kaj reskirati.

Zato tudi nerazvitih držav, da jih v tem svetu še niso poučili, da se razmnožujejo kot za šalo, piotem pa podhranjeni otroci umirajo, enostavno ne razumem. <Tako kot ne razumem, da lstnik živali ne odšteje nekaj evrov, da da steralizirati žival, namesto, da jih pobije ali žive zakoplje. Prepprosta logika.

Nw briga me tvoj tisti< ne rayumem pa potem jamranja, koliko mora nekdo potem garati, da pre\ivi svojo druzino. Zelela sem samo povedati, da vcasih opremislis, koliko si lahko privoscis in tako najdes cas tudi zase, ker garanje pac ni zivljenje. Pohvalnoi je, da skrbite za nataliteto, pac mi ne potegne potem, da nekdo potem jamra, kako mora garati, da prezivi familijo. Point je bil mojega sporocila v mojem drugem odstavku. Realen pogled. Brez zamere, res me ne zanima tvoja stvar, tista tam. Izlusci bistvo, kaj sem ti zelela sporociti. Lp 

Ma ti repka res ne razumeš, da smo se nekateri odločili zavestno imeti otroke. Midva jih imava tri. Vsi trije so bili načrtovani in za vsakega smo bili veseli, da ga imamo. Nismo verni, ne hodimo k maši, noben ni krščen...no razen mene. Ne jamram. Včasih malo, ampak to delajo tudi tisti, ki imajo le enega otroka. Mi niso v breme, ampak v veselje.
Glede kontracepcije pa za tiste, ki otrok nočejo imeti več obstaja tudi trajna. Ko si star 35 let lahko moški opravi vazektomijo oz. ženska sterilizacijo....za to pa ni potrebe, da bi verna žlahta kaj vedela...povej sestri.
Za nataliteto pa me bk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
31.12.2009 12:56:57   
SINEJA
IZVIRNO SPOROČILO: Repka

Repka,kaj pa ima žlahta pri seksu brez oziroma s kondomom.user posted image Tega pa pri najbolši volji res ne razumem.Da bi meni kdo diktiral kakšno vrsto kontracepcije naj uporabljam.To ali jo uporabljam ali ne je samo MOJA IN MOŽEVA stvar,pa še tu ne bi upoštevala moževe volje,če bi slučajno on bil proti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
31.12.2009 13:53:05   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Če bo dedc otroka nahranu al pa plenico zamenjal, mu še ne bo padla krona iz glave, kajne???

ampak mojmu balkancu to dopovedat... user posted image

Kaj naj bi v tem kontekstu pomenila etiketa balkanec?

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

Neposredna povezava do sporočila: 67
31.12.2009 13:53:12   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: SINEJA

Repka,kaj pa ima žlahta pri seksu brez oziroma s kondomom.user posted image Tega pa pri najbolši volji res ne razumem.Da bi meni kdo diktiral kakšno vrsto kontracepcije naj uporabljam.To ali jo uporabljam ali ne je samo MOJA IN MOŽEVA stvar,pa še tu ne bi upoštevala moževe volje,če bi slučajno on bil proti.

Jaz pa Repko popolnoma zastopim. Z druge strani ne zastopim kratkovidnost pri tovrstnih izjavah o neobstoju pritiskov in neucinkovitosti pritiskov, tudi ko govorimo o intimnih zadevah.
In o nacrtovanju druzine repka, koliko sem jaz razumela, ni govorila direktno o Kalbotu, temvec o dolocenem stevilu oseb, ki se obnasajo kot njena sestra. Vsi seveda ne dalajo tako, vendar to ne pomeni, da ne obstojajo taksni, ki delajo tako. Gledati samo po sebi, pomeni zanemariti celoten obseg "pojava".

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu SINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 68
31.12.2009 14:05:07   
tajtaja
Kako vam uspeva. Mojega ni nikoli doma, pride zvečer. Jaz pa imam na grbi celo bajto in 5-mesečnika.
In po pravici povedano imam včasih poln kufer vsega, ker nimam nobene pomoči v gospodinjstvu od partnerja.

NIsem še prebrala ostalih postov, vendar ti naj odgovorim, da sem večino časa sama . Moj je s.p., po novem oz. že par mescev dela sam, se pravi od 8-18, potem še včasih kaj razvozi. Mava 5 otrok, ooogrooomno hišo, živimo na vasi, tako da furam otroke parkrat dnevno v mesto in nazaj. Poleg tega sem še z zdravjem v riti, tako da...lahko res ni ampak računam, da bo lažje, ko se situacija popravi in spet koga zaposli.
Ker vem, da tudi njemu ni lahko in se trga in bori za preživetje. HB, kaže na boljše.user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 69
31.12.2009 19:21:42   
neli365
Moj je tudi s.p., pa veliko bajto imava, s tem da on ne misli nobenga zaposlit.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 70
31.12.2009 19:24:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

IZVIRNO SPOROČILO: SINEJA

Jaz pa Repko popolnoma zastopim. Z druge strani ne zastopim kratkovidnost pri tovrstnih izjavah o neobstoju pritiskov in neucinkovitosti pritiskov, tudi ko govorimo o intimnih zadevah.
In o nacrtovanju druzine repka, koliko sem jaz razumela, ni govorila direktno o Kalbotu, temvec o dolocenem stevilu oseb, ki se obnasajo kot njena sestra. Vsi seveda ne dalajo tako, vendar to ne pomeni, da ne obstojajo taksni, ki delajo tako. Gledati samo po sebi, pomeni zanemariti celoten obseg "pojava".

Aleluja, če dobim še kakšno drugo mnenje, se moje obzorje samo razširi. You've got a point.

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
31.12.2009 20:39:43   
Anonimen
za tole si morm pa cajt vzet!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
2.1.2010 17:05:22   
Anonimen
Jst sicer ne morem rečt, da sem za vse sama, ker kadar je dragi doma mi pomaga maksimalno. Je pa res, da sem velikokrat sama z otroci. Možnosti imam vedno dve. Prva je ta, da se začnem smilit sama sebi in da v sebi kuham jezo, ker ga spet ni, pa čeprav fuša al pa je na drinku s kolegi. Druga opcija pa je, da si organiziram dan, vanj max vključim otroke (9 let, 2,5 let in 5m), skupaj kuhamo, pojemo, pospravljamo ali pa gremo k babici in dediju na celodnevni obisk. Držim se seveda druge opcije, ker rada vidim, da otroci uživajo, z njimi pa tudi jaz.user posted image Res je, da nimam zmeraj vse tipi top pospravljeno, ampak me to niti ne moti. Sej umazano posodo se da skrit v pomivalcauser posted image , zaprem vrata od pralniceuser posted image , po tleh brišem sproti, tako da se umazanija skor nima časa nabratuser posted image , otroške cunje gredo iz sušilca direkt v zlaganje in v omare......Treba se je zavedat, da otroci še prehitro zrastejo in zakaj bi jim otroštvo uničevali zaradi svojega konstantnega nezadovoljstva s samim sabo in partnerjem?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
3.1.2010 1:24:51   
Moyca_

Moja žena sfura vse s petmesečnikom dveletnico in štiriletnikom, s tem, da vsi trije smrkajo krehako kihajo, pa je še nisem slišal jamrat... Vse se da, če se hoče.

mogoče je nisi slišal samo

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 74
3.1.2010 14:50:35   
kalbo
Ne bo držalo, žal.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Sex
Miška2006

Kolikokrat sexate z možem/ženo oz. z izvenzakonskim partnerjem/partnerico?

vsak dan (12%)

do 4x na teden (22%)

do 4x na 14 dni (20%)

do 4x na 21 dni (20%)

1x na mesec (15%)

manj kot 1x na mesec (11%)

Število vseh glasov: 572

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!