kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Repka IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Ti pusti moje one lepo pri miru, pa se malo skuliraj a ne, toliko enih postov si natrosla, da ni za verjet. Oprosti. Nastrojenost je očitno delovala. Pustimo to. Sporočila bi ti edino to, ker si produktiven kot moja sestra, da mi je to ona povedala, moorda sem prenesla kruto realnost, ampak sem jo prenesla tako, kakršna je. No njen dec je bil pri štirih majhnih še kar lep čas brezposelen. Moja saestra kondoma ni uporabila oz. ga nista, ker bi jih njegava stran familije versko linčala. Čeprav je imela po četrtem, pa vmes še umrtje ploda pri petih mesecih, ker se mu ledvica niso razvila, maternico tako povešeno, da so ji povedali, da naj se raje zaščiti, če želi še kaj reskirati. Zato tudi nerazvitih držav, da jih v tem svetu še niso poučili, da se razmnožujejo kot za šalo, piotem pa podhranjeni otroci umirajo, enostavno ne razumem. <Tako kot ne razumem, da lstnik živali ne odšteje nekaj evrov, da da steralizirati žival, namesto, da jih pobije ali žive zakoplje. Prepprosta logika. Nw briga me tvoj tisti< ne rayumem pa potem jamranja, koliko mora nekdo potem garati, da pre\ivi svojo druzino. Zelela sem samo povedati, da vcasih opremislis, koliko si lahko privoscis in tako najdes cas tudi zase, ker garanje pac ni zivljenje. Pohvalnoi je, da skrbite za nataliteto, pac mi ne potegne potem, da nekdo potem jamra, kako mora garati, da prezivi familijo. Point je bil mojega sporocila v mojem drugem odstavku. Realen pogled. Brez zamere, res me ne zanima tvoja stvar, tista tam. Izlusci bistvo, kaj sem ti zelela sporociti. Lp Ma ti repka res ne razumeš, da smo se nekateri odločili zavestno imeti otroke. Midva jih imava tri. Vsi trije so bili načrtovani in za vsakega smo bili veseli, da ga imamo. Nismo verni, ne hodimo k maši, noben ni krščen...no razen mene. Ne jamram. Včasih malo, ampak to delajo tudi tisti, ki imajo le enega otroka. Mi niso v breme, ampak v veselje. Glede kontracepcije pa za tiste, ki otrok nočejo imeti več obstaja tudi trajna. Ko si star 35 let lahko moški opravi vazektomijo oz. ženska sterilizacijo....za to pa ni potrebe, da bi verna žlahta kaj vedela...povej sestri. Za nataliteto pa me bk.
|