tinci1
|
En velik pozdravček iz moje strani vsem nosečkam! No po približno 3 tednih je zdaj tudi meni uspelo najti čas, da se spet aktivno vključim nazaj v debato. Upam, da ste me vsaj malo pogrešale . Sploh ne morem verjet, da čas leti tako hitro. Po tisti virozi, ki se me je lotila in ko sem se zadnjič oglasila na forum je kar zletelo. Že takrat mi je v službi malo tekla voda v grlo potem pa še viroza. Doma sem bila samo dva dni, potem pa v službo uvajat novo gospodično, ki bo do novega leta na mojem mestu. Tako da sem bila dva dni od jutra do večera v službi in doma sem samo padla v posteljo. Tisti petek sem se pa cel dan prestavljala v kliničnem centru iz ene čakalnice v drugo. No potem pa spet dva dneva v službi dan in noč in prišla je sreda, ko naj bi me sprejeli v kliničnega. In seveda sedim doma in čakam in čakam in me nihče ne pokliče. Potem sem sama klicala tja in seveda sprenevedanje da še ni termina za operacijo in da pridem na vrsto po novem letu. In sem malo znorela, da me lahko samo ta ali naslednji teden operirajo in je rekla, da ona nič ne ve. In sem šla nazaj v službo in v petek klicala direktno kirurga. In seveda mu ni blo nič jasno, ker mu sploh noben ni nič povedal. Potem mi je klical nazaj in je rekel naslenji teden sigurno. No in potem so me res klicali v ponedeljek naj pridem na sprejem. No in sem šla. Operacija - ok nič posebnega itak nič ne vem, ker sem mela narkozo. Bolelo me je malo naslednji dan ampak me je bolj bolel vrat od postelje kot pa trebuh po operaciji . Najhujše je blo to, da nisem smela nič jesti. V ponedeljek sem se doma najedla ob enih preden sem šla in potem sem jedla šele v sredo zjutraj zajtrk. Še dobro, da so mi vsaj na intenzivi dali infuzijo, da je malo ublažilo lakoto. V sredo so naredili še utrazvoj in je bilo z malim vse ok, srček mu je delal, tako da so me v četrtek spustili domov in sem bila vsaj za božič doma. Sedaj pa 3 tedne bolniške, potem za naprej bomo pa videli. Zaenkrat se počutim ok. No vsem sem imela tudi NS. Rezultati so ok 1:5897, velik je bil 66mm in takrat sem bila noseča točno 12 tednov. Je pa rekla zdravnica, da vse kaže na to da bo . No in moj mož in hčerkica sta bila z mano. Tamala se je tako zabavala, ko je gledala, da se je zdravnica njej smejala. Skos mu je mahala in govorila, da on maha njej pa kje ma roke, noge. Ful je blo luštno. Smo dobili ene 10 slikic in jih moramo zdaj skos gledat doma. Trebušček pa tudi raste, raste (ga vidite tudi na moji slikici :)) in včeraj se mi je zvečer zazdelo, da sem čutila otročka ampak nisem čisto prepričana če je bilo to to. Pravijo, da je v drugo prej tako da mogoče je. No za seznamček pa tole: naj bi bil , naslednji pregled 18.1., morfologija 9.2. No toliko zaenkrat, bom pa sedaj bolj pridno se oglašala, ker bom imela več časa.
|