Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 8:55:42
|
|
|
|
sasa78
|
krtekxx, škoda, da si popustila, sam res, ko bo naslednjič kdo od otrok bolan, naj on čuva, ti pa delaj tisto, kar on ponavad dela, ko so otroc bolni, moškim je treba dat včash kako lekcijo , žal. Jaz mislim da je pa prav da ostanejo v vrtcu - ne me narobe razumet - to kar zdaj preboleva tamala bi pa čez 2 meseca - al pa kej kasneje - čez to fazo mora it - žal - tako pač je moram rečt da k je bil Enej majhen in je jan hodil v vrtec smo imeli ni+on stop bolezni - zdaj pa ne - MORAM POTRKAT Pa zdravniki tud pravijo da ni fino da se čist pozdrav otrok za v vrtec - naj kašla- ne ful ampak vsaj malo - takrat se organizem bori proti virusom in bakterijami - ma sej verjamem da veste o čem govorim Je pa res da sem otroke tud sama vzela iz vrtca za 3 mesece ampak to je bilo letos da sm bili lahko na morju 3 mesece - no našteli smo kar 86 dni morja. Lepo je bilo!!!!! Krtexx od justa si kupi sprej za "razkuževanje" - pri men ful pali Pa ostalim ga tudi priporočam
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 9:00:00
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jutro. Tinej ima čisto zabasan nos, zato smo po dolgem času slabo spali. A je katera že dala Operil januarčku? daš 2 kaplice operila zmešane s fiziološko jaz ponavadi kar šprico uporabim. Je čudno za vidit ampak je pa bolje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 9:58:03
|
|
|
|
krtekxx
|
Oj, bom enkrat, ko bom imela več časa napisala kaj o mojem možu oz. o tem zakaj vedno jaz popustim. Niia, naša je imela vročino 5 noči in 4 dni. Do 40. Po 2 nočeh sva šli v bolnico, ker ni bila dovolj hidrirana. Dajaj obhladke, če močenje otroku ne paše. Operil, nam so ga predpisali na pediatrični ko je bila stara 6 mesecev. 1-letniku se lahko daja, vendar pa res ne pretiravat. Jaz bi ga dala samo zvečer. Razkuževanje: to delamo že od septembra, sam kaj ko očitno ni dovolj učinkovito (prsti v nos, pa rit, pa ne vem kam potem pa princesi v usta).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.12.2009 10:21:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 10:22:35
|
|
|
|
Ulla80
|
jutro operil lahko, 2 kapljici zvečer v vsako nosnico, največ 5 dni. mi smo tud zaen drek spali.....čist celo noč je bil na joški al pa drenje... saša fouš za morje jaz tud pravim da tole pač more brita dat čez in prebolet, čeprov je grozno. in s tem, ko bi fanta vzela iz vrtca, ji kake hudo bistvene usluge neb nardila. edin kar je, je to, da kak mesec bi zdejle v tej tahuj virozni sezoni blo fajn, da vsaj enkrat pride k seb in se ornk pozdravi. ker revca si ne opomore od ene bolezni, ko že drugo nabaše. sluznica pa rabi tri tedne, da se obnovi in se spravi k seb, čeprov otrok že prej zgleda zdrav. krtekxx boš vidla drugo zimo, k bojo ostali januarčki kasirali vse živo, boš rekla punce sej bo bolš, mi smo to že dal čez, verjemte mi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 11:37:49
|
|
|
|
Jancci
|
Jaz pa v ponedeljek šibam v službo, me je kar strah kako bo, pa brez dojenja... Niia jest tut. Pa mi posvoje res kar paše. Tale dojenje se mi zdi kar nekaj, itak imam eno joško pol manjšo kot drugo in občutek, da ni nič več notri, ker se tamala samo igra z njo. Pa vsake tolk časa me še fajn ugrizne, tako, mislim ,da bova mi2 tole počasi zaključili. No, ja ne vem kaj ima ona v planu?? Upam, da se Oskar pozdravi čimprej!! Sej zdej on še ne gre v vrtec a kako?? Danes ponoči se je zbudila že okrog 3eh, jest sem šla pa ob 1ih šele spat. Zjutraj pa ob 6.30 auf in sem čist komirana. Ona pa frajerka spi v v vozičku. Sem jo ven peljala in je v minuti zaspala. Zdej sem ji pa naredila makarončke z bučko na čebuli, paradižnikom in sirom. Njamsi. Krtekxx ne vem zakaj imam občutek, da sta si tvoj in moj mal podobna?? Kaj je pa tvoj po horoskopu? Yelci tebi tudi en , pa da se ti Kiki čimprej pozdravi!!!! Khurde ne vem če sem zgrešila, ampak sm mal firbčna... česa vse pri vas ne jeste? Mesa, jajc, rib..? A to vsi trije? In v kero "skupino" vegetarjancev pol pašete? Sej če ti ni za odgovarjat ni treba... Tvoja pikica je pa toooook luštna!!! Pa ful so ji laski zrasli!! A že kej hodi? Meta je tok previdna da pomoje še nekaj časa ne bo.... men je prav!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 12:29:59
|
|
|
|
krtekxx
|
Krtekxx ne vem zakaj imam občutek, da sta si tvoj in moj mal podobna?? Kaj je pa tvoj po horoskopu?user posted image Oven. A tvojga tudi težko prepričaš, da ga biksa...kadar ga res biksa? Enkrat smo šli nekam v hribe na Korziki in je bil on vodja ture. In hodmo pa hodmo že ene par ur, ko bi po opisu res že morali biti naokoli. Pa vzamem jaz karto v roke in rečem, da smo naredili eno generalno napako in mislimo, da delamo lev krog, v resnici pa smo štartali tako kot za desnega. In on ne in ne in ne in ko smo bili na vrh enega hriba je rekel, da bomo kar dol naravnost vžgali. Se ej pa približevala tema. No in potem sem rabila še kako uro hoje navzdol po brezpotju in veliko zelo mirne diplomacije, da sem ga prepričala da obrnemo. Nikoli mi ni rekel, da sem imela prav. Po moje ga še sedaj žre, da se je zmotil.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 12:46:40
|
|
|
|
Jancci
|
Po moje ga še sedaj žre, da se je zmotil. A tvojga tudi težko prepričaš, da ga biksa...kadar ga res biksa? Ma ja.. mission impossible!! Evo zdele sem dobila H2O sesalec. Zgleda bo treba delat!!!?
< Sporočilo je popravil Jancci -- 29.12.2009 12:47:21 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 13:14:27
|
|
|
|
mimi30
|
mimi zanima me kolk boš dala za varuško, a za hrano bo poskrbljeno, in bo čuvala več otrok ali samo Špelo? farfala, 240€....pazla bo pa s špelo vred štiri, ponavad jih ima 6...tako, da če te kaj zanima še ima prosto in mi na ZS napiši....za hrano je poskrbljeno Evo zdele sem dobila H2O sesalec. Zgleda bo treba delat!!!? Jancci, pol ga pa zdaj dobro preiskusi....saj veš začetki so vsi zagreti Jancci, krtekxx.....prepričevanje dedcev .....jaz mu včasih rečem, pa ne bi ti kdaj vsaj probal premislit v drugi smeri al pa sploh si vzet na znanje kaj govorim....se mi zdi da kdaj sicer posluša misli pa sam o tem kar je on rekel in kak bi še dokazal, da pa ima vseen prav niia, yelci.... za vajina škrata bili na sprehodu, špela še spi v vozičku, nejc je ravno šel spat....prej smo se pa še ornk zgrabli pri mizi ....kr naenkrat več ribica ni dobra in ima polna usta ribe, zraven se pa joče in dere da bo fejst jezen na mene, če ne sme kr ven pljunit
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 14:33:57
|
|
|
|
Ploha
|
ulla: lepo te prosm, če se prvlečeš na sosedno temo o dojenju, ker mam kokice že prpravlene
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 14:37:58
|
|
|
|
Ulla80
|
ploha ne izzivi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 14:38:01
|
|
|
|
Ploha
|
aja še to da povem, sem delala oz. sem želela narest preizkus, o tem kar si ti ulla rekla, da je možno (no o tem sem velik tud brala) ponovno vzpostavt laktacijo, ker meni tudi po pol leta kaplica pride ven, če stisnem, in sem ene 3x probala, da bi začela nazaj dojit, pa meta ni hotela več vlečt, tako da tuki je moj preizkus propadu
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 14:38:37
|
|
|
|
Ulla80
|
pa meta ni hotela več vlečt, tako da tuki je moj preizkus propadu probi črpat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 14:38:54
|
|
|
|
sonček33
|
ploha, nisi se dost potrudila
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 14:41:31
|
|
|
|
Ulla80
|
sonček ne seri
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 14:41:41
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 pa meta ni hotela več vlečt, tako da tuki je moj preizkus propadu probi črpat ne se smejat no, res me zanima...amapk kaj pa prej ko sem dojila in imela nabito polne joške mi je pri črpanju res komaj kaj prišlo ven...a mislš da bo to glih tako spodbudilo tvorbo mleka??
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 14:42:00
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ploha, nisi se dost potrudila ja druge so me prepričale da to ne gre
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 14:44:46
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 pa meta ni hotela več vlečt, tako da tuki je moj preizkus propadu probi črpat ne se smejat no, res me zanima...amapk kaj pa prej ko sem dojila in imela nabito polne joške mi je pri črpanju res komaj kaj prišlo ven...a mislš da bo to glih tako spodbudilo tvorbo mleka?? ja črpanje je treba kr naštudirat, sam zdej če bi iz nič rada mleko navlekla, bo glih tko vredu, za vzpodbudo, čeprov količinsko ne boš nevekaj načrpala. lohk se pa z dragim zmeniš
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 14:46:07
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 sonček ne seri matr, jaz ne smem več nč rečt
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 14:46:49
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 pa meta ni hotela več vlečt, tako da tuki je moj preizkus propadu probi črpat ne se smejat no, res me zanima...amapk kaj pa prej ko sem dojila in imela nabito polne joške mi je pri črpanju res komaj kaj prišlo ven...a mislš da bo to glih tako spodbudilo tvorbo mleka?? ja črpanje je treba kr naštudirat, sam zdej če bi iz nič rada mleko navlekla, bo glih tko vredu, za vzpodbudo, čeprov količinsko ne boš nevekaj načrpala. lohk se pa z dragim zmeniš o marija pomagej bo reku da sem nora...bom jest to probala s črpalko zrihtat, jo bo prou dons poiskala, cel premoženje sem za njo dala, ma da dela ...pa poročam kakšen bo rezultat...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 14:48:27
|
|
|
|
Ulla80
|
sonček ne seri še enkrt ploha no probi, res par dni parkrt na dan, čeprov čaki grem na zs
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 14:49:56
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 sonček ne seri še enkrt ploha no probi, res par dni parkrt na dan, čeprov čaki grem na zs no dej napotke... aja pa čaj za dojilje grem iskat pa polento morm papat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 14:59:42
|
|
|
|
sonček33
|
dej ula, tole s šnopsom bi pa ti lahko preizkusila
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 15:07:52
|
|
|
|
marta82
|
Prav zabavate me.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 29.12.2009 15:24:26
|
|
|
|
sonček33
|
ulla kje si kupila uno hudo roza majčko?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?