|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del
29.12.2009 20:32:46   
sonček33
joj krtekxx..si ne upam met še kakšnega otroka,.,,čeprav sva se včeraj res o tem pogovarjala... bom zihr shujšala v marcu ko se vrnem v šolo...k me bodo psihiral z vseh strani

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 151
29.12.2009 20:39:48   
Jancci
jancci, a vi hodite na badminton v mega center?

Ne. Tam hodim na pilates. Badbinton pa v Vogu (Besnica).

Ploha zakaj ti zdej hočeš met mlek??? A si našla službo dojilje??? user posted image user posted image user posted image

Še moj žvižga za mano dokler se ne obrnem

user posted image user posted image user posted image

Moj je šu nekam poker igrat. Še dobr, drgač bi se vrjetno stepla. Imava ful krizo zadnje čase..... user posted image user posted image

Tele diete so men kr neki... babnice cel lajf jamrajo kako morajo shujšat, pa doma ležijo, papcajo in pomožnosti še kakšne čang šlang čaje pijejo. user posted image Najboljša dieta je MANJŽRI in več se gibaj!! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 152
29.12.2009 20:43:12   
sonček33
jancci, a vi hodite na badminton v mega center?
Ne. Tam hodim na pilates. Badbinton pa v Vogu (Besnica).

aha, mam en bon za 50 ojrčkov, pa ga morm izkoristit...kaj predlagaš?

Moj je šu nekam poker igrat. Še dobr, drgač bi se vrjetno stepla. Imava ful krizo zadnje čase.....

pride in mine

Tele diete so men kr neki... babnice cel lajf jamrajo kako morajo shujšat, pa doma ležijo, papcajo in pomožnosti še kakšne čang šlang čaje pijejo. Najboljša dieta je MANJŽRI in več se gibaj!!

se strinjam.... čeprov je tudi name letelo... ni prave volje...zaenkrat.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 153
29.12.2009 20:46:53   
krtekxx
Imava ful krizo zadnje čase.....

JAncci, sva že 2 v tem klubu.

Sem danes razmišljala, da so ta naša dopisovanja 100x boljša od Seksa v mestu ali pa Razočaranih gospodinj. Dejmo jih objavit.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 154
29.12.2009 20:47:40   
sonček33
Sem danes razmišljala, da so ta naša dopisovanja 100x boljša od Seksa v mestu ali pa Razočaranih gospodinj. Dejmo jih objavit.

se strinjam

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 155
29.12.2009 20:48:40   
Jancci
Sonček 1x sem bila tam na masaži, pa je bilo ful fajn, imajo pa tut fajn savne, sqaush, badbinton (tam še nisem igrala, imajo pa za moje pojme prenizek strop), fitnes, sk.vadbe.... poglej na njihovi strani, ne vem kaj ti bolj paše.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 156
29.12.2009 20:49:06   
Ulla80
čvjekeuser posted image

mal čarovnce gledam, kok je men nicole huda!!!! uf....ta njena mimika in vse, ma zakon je!

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 157
29.12.2009 20:50:21   
sonček33
ja sej sem gledala.. bom njabrž kr na eno masažo šla...sem bial danes na tajski masaži na Bledu, superca...v četrtek grem spet...mi je sestra dala dva darilna bona... ena ura relaksacije

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 158
29.12.2009 20:53:22   
krtekxx
Jancci, moj je šel pa plezat. Se mi včasih zdi, da ga je kar strah, da bi bil kdaj 5 minut sam z mano. Ampak je pa fajn, ker ni nikogar, ki bi mi daljinca iz rok pulil. 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 159
29.12.2009 20:54:31   
sonček33
moj je šel pa na brooballl
sam midva sva ok...trkam

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 160
29.12.2009 21:02:43   
sonček33
ploha in marta a še kr kokice jesta?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 161
29.12.2009 21:14:48   
Jancci
Jancci, moj je šel pa plezat. Se mi včasih zdi, da ga je kar strah, da bi bil kdaj 5 minut sam z mano. Ampak je pa fajn, ker ni nikogar, ki bi mi daljinca iz rok pulil. 

Jp, a ni grozno kakšni smo... danes sem 2 stara zakonca poslušala ko sta se kregala... ma cel lajf že isto poslušata.. in eden in drugi.. jest že skos govorim, da ljudje nismo za daljše veze... sej to itak ni naravno.. mal živali poglejte... na prste ene roke jih ne dobiš, da so si cel lajf zvesti... kr neki!!!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 162
29.12.2009 21:16:07   
sonček33
jancci...dej no...kaj zdej takele pihaš no...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 163
29.12.2009 21:20:55   
Ulla80
sej ma prov, jancci...tolk enga truda in vsega je treba vložit, pa se odrekat in ne vemkaj...zakaj....zato da še vedno živiš dokaj bedno življenje pač z nekom...k bi se lohk fajn meliuser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 164
29.12.2009 21:22:36   
sonček33
ma ja ulla, če ne gre pol itak...sam ne pa da kr puško v koruzo vržeš..a veš da se lahko kombajn pokvari

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 165
29.12.2009 21:24:30   
Ploha
men ni več za hece...

sva z mojmu medvedam zmenena da greva jutr ploščice gledat...

mislm že to je muka k njemu niso niti ene všeč, men jih je velik všeč, a njemu niso niti ene, za vsako stvar se odloča 100 let pa te pof**** ploščice, pa me je že zdej strah kako bo s kuhno...in on kr misle da bova šla 33x gledat te pof*** ploščice, k pa nima cajt da bi šla vsaj 1x za 7 ur časa jih gledat... se spovne, da morva bit ob 2 doma, ker morjo krave prevezat...ja pa fakin krave...k da ne morjo en dan počakat, pa je sam reku da morva it ta tedn in sm zrihtala varstvo cel dan, ma ne, on more fakin krave prevezat, pa še po žaganje it, pa 2x v štalo, pa dobr no...pa pejt se solit...sam nej gre po te pof*** ploščice pa je rešen, ne pa da me "nateguje" s tem frej dnevm,....pa ne bi rekla, da mu morim, da smo skup, čist namir ga pustim, nč ne rečem, pa ve da mi ni kul...edini frej dnevi ki so so nedelje pa še to se njegova žlahta spovne vsako nedeljo nekej al pa je zmatran in bi on spal (kar mu seveda verjamem, samo če ne more bit 2 uri na teden z meto pa če je še lep vreme ja pa nej te ku*** hudič vzame no..

se pravičujem mojim grdim besedam, sam tole je pa polom no...

no zdele grejo precednik, podprecednik in član na sestanek,...smo v sindikatu kmečke zveze, so ga teli trije prjatli sestavl, pa mene za tajnco vzel, sam ka so pa sitni dons, so me zaje***val da jutr ne bova šla po ploščice, da kva tišim, če ne gre ne gre...jojuser posted image

matr najraj bi ga tko prebutala, k da bi spal, res k da se ne zaveda, sam tega mojga medveda ne upam user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 166
29.12.2009 21:26:19   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

3 ...

jancci, jaz nekak podobno razmišljam. ker ne vem... bit totalno cel življenje z nekom in to po možnosti še v totalni monogamiji (beri: zvestobi), pa da sta oba super zadovoljna drug z drugim in sama s seboj, je hudičevo težko... ker pol morata (OBA) ful delat na sebi kot osebnosti in na skupnem odnosu... pa se mi zdi, da je zelo malo takih, ki so to sposobni naredit. k ajde, včas, k je bila ženska za pospravljat, kuhat in rojevat, je bilo v bistvu lažje. ni smela pisnit, ni smela druge gledat in njena relacija je bila kuhinja-kompost.  pa pojmov "nezadovoljna", "razočarana" itd. verjetno v povezavi s sabo sploh ni poznala, če jih je, so jo pa na grmadi skuril. in važno je bilo, da je dec zadovoljen. zdej se je pa položaj žensk mal spremenil, niso več totalno odvisna bitja, ki brez moškega ne morejo preživet, moški (ne vsi) se pa še vseen obnašajo kot 100 let nazaj user posted image  nekak (spet, ne vsem) možgani še niso preklopili v novo dobo

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 167
29.12.2009 21:27:17   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ploha in marta a še kr kokice jesta?

Makaroni z gobicami iz vrečke.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 168
29.12.2009 21:27:36   
sonček33
ploha,a  si ga ti pila? sem se zdej narežala, čeprov teb ni smešn

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 169
29.12.2009 21:27:52   
Ploha
ma midva se pa načeloma kul zastopva, če naju moti kaj, se zmenva takoj tisti trenutek, se ne mulava, se ne kregava, da bi zdej ne vem kolk časa ne govorla al pa se grdo gledala...če je problem se zmenva, pa se nasledn moment že smejiva...

sam če me pa kej mot, me pa to, da mi neki oblub, jest vsa vesela greva nekam sred tedna, a veš ka je to za nas, sred tedna! to je prou za na televizijo dat...pa da greva pol nekam pojest v miru, ma super...sam joooooj user posted image

mrbit je to problem, ker sva premal časa skup user posted image

no evo so že odbrzel...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 170
29.12.2009 21:29:39   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ploha,a  si ga ti pila? sem se zdej narežala, čeprov teb ni smešn

ja čist vrjamem, ker pišem, k da nism nikol v šolo hodila...sam v tisti jezi, ja pa dobr no....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 171
29.12.2009 21:30:34   
sonček33
pa dobr punce...ej vas štekam..sej tud midva mava krize..sam. jaz pa verjamem, d abova za znmerej..,no želim si...men bi se vse podrlo, če bi šla narazen...sej mogoč, če pride do tiste skrajnosti je pol lažje..pa si rečeš...nima smisla..ker res...se skoz nekej kontolirat, pa prilagajat...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 172
29.12.2009 21:31:31   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

3 ...

jancci, jaz nekak podobno razmišljam. ker ne vem... bit totalno cel življenje z nekom in to po možnosti še v totalni monogamiji (beri: zvestobi), pa da sta oba super zadovoljna drug z drugim in sama s seboj, je hudičevo težko... ker pol morata (OBA) ful delat na sebi kot osebnosti in na skupnem odnosu... pa se mi zdi, da je zelo malo takih, ki so to sposobni naredit. k ajde, včas, k je bila ženska za pospravljat, kuhat in rojevat, je bilo v bistvu lažje. ni smela pisnit, ni smela druge gledat in njena relacija je bila kuhinja-kompost.  pa pojmov "nezadovoljna", "razočarana" itd. verjetno v povezavi s sabo sploh ni poznala, če jih je, so jo pa na grmadi skuril. in važno je bilo, da je dec zadovoljen. zdej se je pa položaj žensk mal spremenil, niso več totalno odvisna bitja, ki brez moškega ne morejo preživet, moški (ne vsi) se pa še vseen obnašajo kot 100 let nazaj  nekak (spet, ne vsem) možgani še niso preklopili v novo dobo

Kok se pa jest s tabo strinjam!!!!!! (smajli za tole NE obstaja... mislim ,da bi jih moral mal nadgradit) Sam kaj mi nuca... njemu to govort,... vsako brezvezno vprašanje mu moram 3x povedat, ker nima fokusa!!!

Ploha zdej sem šele dojela tvoje kokice in črpanje... zanimiva debata. Itak se z Ullo strinjam. Kaj pa čem!? Mi je že možgane sprala... user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 173
29.12.2009 21:31:49   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

sej ma prov, jancci...tolk enga truda in vsega je treba vložit, pa se odrekat in ne vemkaj...zakaj....zato da še vedno živiš dokaj bedno življenje pač z nekom...k bi se lohk fajn meliuser posted image

Če si "pač z nekom" potem pa res ja... nima smisla... Jaz sem z mojim iz ljubezni pa ker mi je z njim lepše in vsaj 95% časa lažje in zame ni "pač nekdo". Se pa tudi jaz ne bi šla "dokaj bednega življenja", če bi menila da bi bila drugače srečnejša.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 174
29.12.2009 21:34:39   
Ulla80
Mi je že možgane sprala...

itak user posted image user posted image user posted image

marta sej nism zase pisalauser posted image nama je kr fajn, tko....user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?