Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 8:21:01
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Po včerajšnji pobruhani noči smo danes super spali .Zaradi tega se danes super počutim.Še malo se nafilam s tableti,da bom čimprej zdrava. Imam še en stroj od včeraj za posušit .Samo kaj ko bodo že nove cunje za oprati .Nejcu je AB že prijel,saj nima več vročine Za vse bolančkane pošiljam Za prihodnje leto si želim,da bi nam bilo zdravje bolj naklonjeno.Imam pa še eno novoletno zaobljubo:pečico spucat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 8:22:52
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Danes bom še bolj kratka, imam doma, se je njegov šef spomnil, da ima še 1 dan dopusta (bogve od kod ga je potegnil ) in ga mora letos izkoristit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 8:24:22
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja zdej sm vidla da si me spraševala koliko doz je prejela . Eno, februarja pa dobi še eno. Do dveh let sta dve,če je pa otrok starejši pa samo ena. Hvala za informacije.Nekje sem brala,da že pri 4. dobi damo eno dozo pnevmo.Verjetno se je treba prej naročiti,a kako? Ko bo Nejc zdrav,bom poklicala.Itak pa greva drug teden na kontrolo,pa bomtakrat vprašala.Moj ati pa se je ponudil,da bo plačal cepivo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 8:24:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Po včerajšnji pobruhani noči smo danes super spali .Zaradi tega se danes super počutim.Še malo se nafilam s tableti,da bom čimprej zdrava. Samo, da gre na bolje Imam še en stroj od včeraj za posušit .Samo kaj ko bodo že nove cunje za oprati .Nejcu je AB že prijel,saj nima več vročine Joj, od preteklega bruhanja pri nas se tudi jaz spomnim gore cunj... HB za sušilca, samo to lahko rečem, so bile gore res hitro posušene. Pa tako sem se ga otepala, tako kot pred leti pomivalca Za vse bolančkane pošiljam Za prihodnje leto si želim,da bi nam bilo zdravje bolj naklonjeno.Imam pa še eno novoletno zaobljubo:pečico spucat Ups
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 8:25:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja je že bolš, od včeri ni nč bruhala, tud driske ni mela več, je tud že mal, tko, da mislim da se izboljšuje . jest pa pojem pol pa šibava s Tajem mal vn, smo bli cel vikend not pa more mal na zrak.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 8:26:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Še nekaj me zanima:a je potrebno potrdilo od zdravnika za v vrtec plačati za 1.mesečno odsotnost? Pri nas ni treba plačat, odvisno od pediatra oz. zdravstvene ustanove, če zaračuna ali ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 8:26:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja zdej sm vidla da si me spraševala koliko doz je prejela . Eno, februarja pa dobi še eno. Do dveh let sta dve,če je pa otrok starejši pa samo ena. Hvala za informacije.Nekje sem brala,da že pri 4. dobi damo eno dozo pnevmo.Verjetno se je treba prej naročiti,a kako? Ko bo Nejc zdrav,bom poklicala.Itak pa greva drug teden na kontrolo,pa bomtakrat vprašala.Moj ati pa se je ponudil,da bo plačal cepivo za dedija.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 10:19:36
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Zjutraj! Spanje je blo še nekako. Zjutraj okrog 6h mi Vid reče: ito, ito,..češ, rita je pokakana. In res, bil je ful pokakan, pa sm ga previla. Uf je smrdelo po jajcih (včeraj sva mela za zajtrk jajčka na oko), pol okorog 8h pa se mi jezdelo da spet neki smrdi in ga vprašam če se je spet in pokima. Se previjeva, pojeva, šla k zobarju (sam pogledat oz. pokazat zobke), bil je zelo pohvaljen da ma lepo umite. Doma pa spet tulenje, GROZA. V glavnem, mi2 z mojim greva dns mal v LJ v šoping in v kino , končno mal zase si bova vzela čas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 11:23:07
|
|
|
|
kasso
|
Od včeraj do jutri sem brez otrok, ker so pri mami...uživajo . Včeraj sem nakupla darila za dedka mraza za celo mojo familijo in od mojga, tako, da zdaj mi ostanejo samo še otročki prijateljev...to bom jutri, ker danes sem doma.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 14:27:37
|
|
|
|
kasso
|
SG, uživejta . kaj pa gresta gledat? Jaz bi tudi šla v kino, ker že dolgo nisem bila. Mogoče pa celo mojga prepričam, da bi danes šla, ker sva sama, samo predvidevam, da se mu po službi ne bo dalo vozit v LJ.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 16:40:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso SG, uživejta . kaj pa gresta gledat? Jaz bi tudi šla v kino, ker že dolgo nisem bila. Mogoče pa celo mojga prepričam, da bi danes šla, ker sva sama, samo predvidevam, da se mu po službi ne bo dalo vozit v LJ. a nimata kje bližje kina?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 16:40:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Od včeraj do jutri sem brez otrok, ker so pri mami...uživajo . Včeraj sem nakupla darila za dedka mraza za celo mojo familijo in od mojga, tako, da zdaj mi ostanejo samo še otročki prijateljev...to bom jutri, ker danes sem doma. super..jst sem tud že nakupila, denarnica pa upam da premore še škornje zame
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 17:04:48
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso SG, uživejta . kaj pa gresta gledat? Jaz bi tudi šla v kino, ker že dolgo nisem bila. Mogoče pa celo mojga prepričam, da bi danes šla, ker sva sama, samo predvidevam, da se mu po službi ne bo dalo vozit v LJ. a nimata kje bližje kina? niti ne je v Sežani, Kopru, V Pivki je včasih bil, samo zdaj ne vem, če še kaj vrtijo. Ja, v PO je glede kina. Upam, da ti uspe priti do ta pravih škornjev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 19:11:56
|
|
|
|
Anonimen
|
spet me neki zanima. koliko je lahko najnižja temperatura pri otroku? Gaja ma že cel dan full mrzle rike, pa sm ji zdej merla tem. pa ma 35,6
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 19:21:54
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 spet me neki zanima. koliko je lahko najnižja temperatura pri otroku? Gaja ma že cel dan full mrzle rike, pa sm ji zdej merla tem. pa ma 35,6 ne vem koliko je najnižja. Dej jo toplo obleci in potem ji še enkrat izmeri.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 19:26:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 spet me neki zanima. koliko je lahko najnižja temperatura pri otroku? Gaja ma že cel dan full mrzle rike, pa sm ji zdej merla tem. pa ma 35,6 ne vem koliko je najnižja. Dej jo toplo obleci in potem ji še enkrat izmeri. zdej sm jo dala spat, bom šla mal kasnej pogledat če je še kr mrzla. matr mamo mi skoz ene probleme, enkrat visoka t. zdej nizka, ajoj. Sam res sploh nikol nism pomislila kolk naj bi bla najnižja, čeprov jest zmer ko si jo merm mam pod 36 . Hvala vseen , če pa katera ve naj pa napiše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 19:39:53
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala, sej to sm najdla pa še neki, sam povsod drugač piše .sm mislila če katera bolj točno ve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 19:43:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Od včeraj do jutri sem brez otrok, ker so pri mami...uživajo . Včeraj sem nakupla darila za dedka mraza za celo mojo familijo in od mojga, tako, da zdaj mi ostanejo samo še otročki prijateljev...to bom jutri, ker danes sem doma. o luštn se maš , izkoristi pa uživaj v miru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 19:45:16
|
|
|
|
Anonimen
|
SG tud vidva uživejta v kinu jest pa čakam da se Taj zbudi, da poje pol se gremo pa kopat pa spat. je res ratu pridn, se zbudi samo 1x na noč, tm od treh do šestih 1x, že trkam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 19:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja zdej sm vidla da si me spraševala koliko doz je prejela . Eno, februarja pa dobi še eno. Do dveh let sta dve,če je pa otrok starejši pa samo ena. Hvala za informacije.Nekje sem brala,da že pri 4. dobi damo eno dozo pnevmo.Verjetno se je treba prej naročiti,a kako? Ko bo Nejc zdrav,bom poklicala.Itak pa greva drug teden na kontrolo,pa bomtakrat vprašala.Moj ati pa se je ponudil,da bo plačal cepivo aha boš dala cepit proti pnevmokoku. za atija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 21:19:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 spet me neki zanima. koliko je lahko najnižja temperatura pri otroku? Gaja ma že cel dan full mrzle rike, pa sm ji zdej merla tem. pa ma 35,6 Meni so rekli v bolnici, da je telesna temperatura normalna med 35 in 37 stopinjami , merjeno pod pazduho. Seveda ima vsak od nas svojo mejo, ki jo sčasoma ugotoviš in veš, kdaj ima otrok vročino in kdaj ne. Glede na to, da ji daješ voltaren, ki zelo rad zbije preveč temperaturo, moraš biti pazljiva. 35,6 še vedno OK, če se Gaja normalno vede in funkcionira.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 21:21:16
|
|
|
|
aurora28
|
Ojla! Tally luškan buši imaš . Nina7 me veseli, da je z Gajo bolje, ti pa ji vseeno dajaj Bio Gaia kapljice, ker pomagajo. Midva sva z Gom spila celo flaško in je bil dober učinek. Kasso uživajta z možekom. Midva z dragim sva si pa danes privoščila; sauno, pa šla sva na pizzo in je bilo super. Jaz bi tudi šla v kino. Moram pogledati, če se te dni kaj vrti v velenjskem kinu. Lep večer vsem skupaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 29.12.2009 22:08:41
|
|
|
|
aurora28
|
Špelin@ imaš ZS.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 30.12.2009 8:46:23
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro jana81, za danes popoldne sem se namenila na tvoj konec, ampak je včeraj po kosilu mala pika zakuhala in zdaj ne morem nikamor, ker dedca verjetno do večera ne bo domov Sem te včeraj že hotela klicat, potem pa sem videla, da ima mala čisto steklene oči in sem ji šla merit vročino --> 38,2 Zdaj pač visimo doma in se pripravljamo, da bomo pekli piškote. Ampak najprej moja kava
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?