|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
28.12.2009 19:45:27   
brkn83
katjuša - potem pa si tk kot js. Men se tudi ne da pospravljati. Bo že počakalo.

piškot. hvala- upam, da bo dane bolje.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
28.12.2009 21:21:50   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

SJMM ČE BOSTE MEL KEJ ČASA ME POL POKLIČTE ČE BSOTE TLE, DA VSAJ VIDITE KJE SMO MIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image :)
A MAŠ MOJO CIFRO..... ČE NIMAŠ SME TI JO NA ZS POSLALA

sorry za črke.... sem tok v delu še dosn da komi folgam..... ju3 bom pa verjetno že frejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi si rada vs enot spravla, da ne bom ju3 delalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša.....kot sem ti že na zs napisala...te pokličem, ko bomo videli, kok smo se bomo zamudili in kake volje bo mali.....seveda pa ...ful hvala za vabilo...če ne bo šlo tak spotoma, pa se 1x zares zmenimouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
28.12.2009 21:52:30   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

joj čvekice kje pa ste se. Pa menda ja ne pospravljate vse, res da vas dedek mraz gleda, ampak vas je opazoval že celo leto, tk da ...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja...jst še kar vztrajam in se mu prilizujemuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
28.12.2009 21:56:24   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Hana se je 1. dvignila ob mizi in nekaj minut tudi stalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je šla sama po flaškouser posted image user posted image user posted image user posted image

se kr podpišem

Bravo Hana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
28.12.2009 22:00:00   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ojla,
še vam deklce, da z Majem zaželiva lepe preostale praznike in da bo leto ki prihaja, zdravo, veselo in zadovoljno!

user posted image

kako je luštnuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
28.12.2009 22:00:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

SJMM ČE BOSTE MEL KEJ ČASA ME POL POKLIČTE ČE BSOTE TLE, DA VSAJ VIDITE KJE SMO MIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image :)
A MAŠ MOJO CIFRO..... ČE NIMAŠ SME TI JO NA ZS POSLALA

sorry za črke.... sem tok v delu še dosn da komi folgam..... ju3 bom pa verjetno že frejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi si rada vs enot spravla, da ne bom ju3 delalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša.....kot sem ti že na zs napisala...te pokličem, ko bomo videli, kok smo se bomo zamudili in kake volje bo mali.....seveda pa ...ful hvala za vabilo...če ne bo šlo tak spotoma, pa se 1x zares zmenimouser posted image

jst sem v glavnem cookije speklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej vem kako je in če boste lahko bom zelo vesela drugače pa drugič:)

Punce a tega perila res nikol ne zmanjka?...... ju3 upam, da operem zadnji stroj oz. 2 v tem letu, če bom uspela še najino posteljo preoblečt drgač jo bom pa 1.1.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker mi gre res že na živce to zlaganje perila in potem nosit v omare......

moj gre ju3 v avstrijo (službeno) verjetno se bodo že zvečer vrnal, ker nimajo tako veliko dela kot ponavadi......

Danes upam, da sem tudi za letos zaključla s koledarji, ker gospodinjska dela trpijo..... stanovanje je nujno..... čeprav ful uživam v teh koledarjih in v tem delu bi zdej res rada kak dan se posvetla družini in stanovanjskim opravilomuser posted image user posted image user posted image user posted image sicer najnujnejše mi možek mal pomaga in babi mi otročke popazi.......

zdle sem se spomnla a so vaši drugi otročki tud tko sitni če ni kej po njihovo.... sem prej kolegico klicala in ker mu nisme dala telefona se je 20 min. in še pol 10 tako na vs glas dru in kričal kot da so ga marsovci ugrabliuser posted image user posted image user posted image user posted image kako ve odreagirate v taki situaciji? in isto je kadar se florjan igra in pride beni do njega in hoče imet ravno tisto igračo, ki jo ima florjan v roki... ker nočem da bo beni mislu da lahko z jokom vse doseže ponavadi njega odstranim in florjanu nikoli ne rečem da mu nej kaj da ker se držim načela prvi pride prvi melje.... poznam primer ko je punca od brateca mlajša ene 4 leta in če kaj ni po njeno joče da se zemlja trese in potem starši seveda fantu rečejo nej ji da da bo nehala jokat..... in vem da to pelje lahko samo v še večje in slabše izpade.....

zdej pa pod tuš in potem spat....  (tv gledat)user posted image user posted image user posted image user posted image

nočka in lepo prespano noč vsem k je do sedaj še niste imel in vsem tistim, ki jo imamo že dolgouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
28.12.2009 22:01:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

joj čvekice kje pa ste se. Pa menda ja ne pospravljate vse, res da vas dedek mraz gleda, ampak vas je opazoval že celo leto, tk da ...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja...jst še kar vztrajam in se mu prilizujemuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
28.12.2009 22:01:33   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image user posted image user posted image če so skromne želje vama bo sigurno kej prinesel,
jaz si želim, le da bi bili zdravi in da bi končno prespali nočko...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
28.12.2009 22:09:26   
boma2
čer....

Vidim, da ste kr pridne.. :)

No mene je malo strah in že odštevam še en mesec in služba, me kr malo skrbi, ker Žiga še ne spi po celo noč in sem user posted image , ne morem misliti itd... Upam, da se to uredi....

claud... Upam, da te prehlad ne bo ujel...

Ajvy.. user posted image user posted image za pospravljanje...

katjuša... user posted image user posted image user posted image user posted image full pridna pa še koledarje delaš

čebel@.. user posted image user posted image prvi koraki oziroma preboj do flaške.. :)

vandame, tamika..user posted image user posted image user posted image za hojo.. :)

piškot.. norice naj čimpreje zapustijo vaš dom.. je pa prav da jih imatečimpreje, ker so v lažji obliki

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
28.12.2009 22:10:48   
boma2
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
28.12.2009 22:12:29   
piskot
katjusa pri nas je isto, ce ji kaj ne dovolimo je jezna kot strela. samo je bilo pri martinu tudi tako, da smo ze vajeni. ani je zadnjic dedi vzel eno igraco iz kinder jajcka ki jo je nasla. jaooo, dretje kot da jo iz koze dajemo. dediju je bilo res nerodno. mi smo pa navajeni. no vsaj z martinom se zaenkrat uspeta zmenit nekako. oziroma ful pazimo da ne pride do kaksne taksne situacije. ko jo vidim da je startala k martinu vzet igraco, jo poskusam zamotit s kaksno drugo igraco. pa tudi sicer pa jo potem probam s cim drugim zamotit da se ne joce.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
28.12.2009 22:20:10   
Urša08
čer

Uf mam polno glavo, me tok boli, mah sej bo. V glavnem avto sva zaarala in naj bi jutri naprej rihtali. Upam, da nam rata vse porihtat.user posted image

Katjuša hahaha tud pri nas je podobno, če mu ne pustim da odpira kako omaro al pa mu kej prepovem je seveda jok, je pa res da se kr hitr potolaži, kaka minutka pa pozabiuser posted image   Glede cunj in pospravljanja je pa itak začaran krog, na enem koncu nehaš pa greš lahko spet jovo na novo user posted image user posted image user posted image user posted image Pa super da ti mamica pomaga pri varstvu user posted image user posted image user posted image

Piskot naj vas norice kmalu zapustijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm užibajte jutri na obiskuuser posted image

grem spančkat

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
28.12.2009 22:25:23   
sunny24
Čer!
Gaja pančka, moj dela, po TV nič...Bom kak film pogledala tle na PC...Pol pa šibnem spat.
Neki sm na hitro preletela, ostalo mi je v galvi pa sam to vprašanje od katjuse...

Ko se Gaja trma zaradi kake stvari (zadnji mesec se full) k ji mi2 pač ne dovoliva, gre itak v tak jok, ko da je ne vem kaj...Pa se lepo držimo tega, da solze so včasih dobre tudi za učke spucat da potem bolše vidi in jo pustimo da se odtrma. Sej vem, smo grozni, ampak na jok za brezveze ne padem. user posted image

Nč, šibam gledat kak film...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
29.12.2009 7:31:09   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
29.12.2009 7:33:48   
Čebel@
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
29.12.2009 7:50:23   
Čebel@
jutro čvekiceuser posted image

brkn....hvala za idejo za večerjo ampak to je že preveč komplicirano zameuser posted image .....bom kar narezek in francosko naredila pa jeuser posted image

sjmm......uživajte na obiskuuser posted image user posted image user posted image ......kok pa imaš namen izgubit?user posted image

piškot.....user posted image user posted image user posted image za vas.....pridna si k vse pokomentirašuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša....pridna s koledarjiuser posted image user posted image user posted image user posted image ......glede trme in podobnih izpadov ti ne znam pomagat,ker pri nas jih zaenkrat še ni(trkam)user posted image

boma....joj meni tudi kar slabo rata ko pomislim da bo treba kmalu delatuser posted image -ah bomo žeuser posted image

urša....naj se glavobol spoka stran od tebeuser posted image user posted image user posted image .....za kater avto ste se pa odločili?......rabljenga ali novega?........srečno vožnjo z njimuser posted image

sunny......sem ti pozabila odgovoriti glede kombinizona-jaz ga moram to v živo vidit ker 30€ mi je preveč da kar reskiram......letos bomo pač brez,drugo leto bomo pa malo prej začeli z nakupom......vseeno ti hvala ker si se  ponudila-zlata siuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
29.12.2009 8:52:51   
sunny24
Jutro! Tnx za kafe! user posted image
Gaja nafutrana in preoblečena, jst grem pa zdej papcat. Še prej pa Gaji rit previt k ga je že nardila...user posted image

Nočka bla v redi, sicer je okoli 5h jedla ma ja moj pošlihtu tko da sm jst spala. Ob 8h pa je bla budnica. user posted image

čebela, če češ in če kombinezon nujno rabte, ti ga lahko grem iskat, ti pošlem na ogled in če ti je Ok mi daš keš drugače pa nazaj pošleš in ga nesem zamenjat za kej druzga...V soboto so še meli večje cifre...Kolko bi pa rabla št.?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
29.12.2009 8:53:05   
simonakr
Jutro punce!

Dieta - bom šla po novmu letu! user posted image user posted image

Vsem ki jih rabite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Shuka Maj je user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem kofetkat - če mi bo miss dovolila! user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
29.12.2009 9:05:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

čebela, če češ in če kombinezon nujno rabte, ti ga lahko grem iskat, ti pošlem na ogled in če ti je Ok mi daš keš drugače pa nazaj pošleš in ga nesem zamenjat za kej druzga...V soboto so še meli večje cifre...Kolko bi pa rabla št.?

no sej nekaj zlo nujno ga ne rabimo,ker zdej itak ni snega....rabila bi pa 80....sej je ok,ga bomo drugo leto kupili,ker se mi ga itak ne splača kupovati za 2 meseca......hvala  ti vseenouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
29.12.2009 9:17:58   
baki
dobro jutro.....nik dons vstal ob 4.00.prosim pomagite mi.mi ne moremo več.jst ne vem a čez dan preveč spi(3 ure) al so zobki mu greta 2 ven.a bi mogu čez dan sam enkrat še spat,al ka.men se bo utrgalo.??????????

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
29.12.2009 9:27:26   
sunny24
čebela, ma sej to maš pa prov ja da za 2 meseca se ne splača lih...user posted image Pa še snega ni...Gaja ma kombinezonček še od mojega k je biu majhn tko da tudi mi nismo nič kupovali.

baki joj, sam ti si pa res boga s tem vstajanjem...Ma kaj se zbudi, je lačen al kaj? Ker to se ti že full časa tko zgodi zbuja, tko da po mojem zobi niso...Spanje pa 3 ure čez dan se mi ne zdi preveč...Gaja spi zjutri eno rundo po 1 uro do uro in pol in popoldne po 1 uro in pol do2 uri, pa prespi nočko...

Evo, spet se je Gaja pokakala...No, vsaj rekordov ne podiramo več ko je kakala po 6x na dan...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
29.12.2009 9:34:12   
baki
sunny...če pa noče flaše.......

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
29.12.2009 9:40:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

dobro jutro.....nik dons vstal ob 4.00.prosim pomagite mi.mi ne moremo več.jst ne vem a čez dan preveč spi(3 ure) al so zobki mu greta 2 ven.a bi mogu čez dan sam enkrat še spat,al ka.men se bo utrgalo.??????????
kdaj gre pa spat?a se samo 1x ponoči zbudi(ob 4.00)?a dudo ima?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
29.12.2009 9:40:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

sunny...če pa noče flaše.......
kaj pa?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
29.12.2009 9:43:21   
Čebel@
no mi smo skos na nogicahuser posted image user posted image .......samo sem se uporajtala da samo ko vidim da je pri kakšnem robu da kar tulim naj paziuser posted image user posted image .....najbolj fino se ji pa zdi da gre lahko čez stopnico iz dnevne v kuhinjo in so ji predali glih na potiuser posted image user posted image .....pol ji pa rečem da je TI TI TI in se začne smejat in prav šiba naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?