|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
28.12.2009 12:38:19   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hej hoj

en lep pozdravček od nas

upam da ste lepo praznovale božične praznike.
mi smo se imeli fino smo se skozi potepali naokoli, tako da bi sedaj prav pasal en dan bit čisto fraj..no saj za novo leto bomo pa doma se cartali.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....upam da ste vsi zdraviuser posted image

čebela vsi smo zdravi ja...zaenkrat

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
28.12.2009 12:39:34   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ojla,
še vam deklce, da z Majem zaželiva lepe preostale praznike in da bo leto ki prihaja, zdravo, veselo in zadovoljno!

user posted image

shuka tudi tebi in tvoji družinici, veliko zdravja sreče in nepozabnih trenutkov s tvojim cukrčkom majem...ful je cjut

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
28.12.2009 12:49:48   
Čebel@

Ojla,
še vam deklce, da z Majem zaželiva lepe preostale praznike in da bo leto ki prihaja, zdravo, veselo in zadovoljno!

user posted image

shuka tudi tebi in tvoji družinici, veliko zdravja sreče in nepozabnih trenutkov s tvojim cukrčkom majem...ful je cjut
podpis pod tanciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
28.12.2009 12:50:30   
Čebel@

hej hoj

en lep pozdravček od nas

mi smo se imeli fino smo se skozi potepali naokoli, tako da bi sedaj prav pasal en dan bit čisto fraj..no saj za novo leto bomo pa doma se cartali.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....upam da ste vsi zdraviuser posted image

čebela vsi smo zdravi ja...zaenkrat
naj tako tudi ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
28.12.2009 13:09:14   
brkn83

Ojla,

user posted image

se podpišem

tanči - lepo da si se malo javila.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
28.12.2009 13:09:31   
Katjusa
tanciuser posted image user posted image user posted image user posted image te morem objet sem vesela, da si se oglasla.....

majchy ja tak je to, ko znajdejo je konec:))))user posted image user posted image user posted image user posted image

shukauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako lep božičekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem pa spet cela v koledarjih..... no pa sej fino bo še kak €.... bom zdej sobo delal (spalnico, da bosta otroka dobila celo sobo in da bo več placa:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
28.12.2009 13:44:52   
claud

calud-kaj je pa tebe zdej en prehlad ujeluser posted image

Ah tanci cel december mam ze takuser posted image

shuka tudi vam lepe praznike...Maj je res lustkanuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
28.12.2009 14:19:03   
Urša08
ojla

Se malce javim. Pri nas je kar pestro, smo skoz leteči al pa mamo obiske. Včeraj smo meli troje obiske tako da nam dolgčas niuser posted image .  Danes smo šli še en avto pogledat in mogoče ga vzamemo, držte pestkeuser posted image

Trenutno otročka spančkata, jaz sem kuhinjo pospravila sedaj mam pa mal pavze. Bo pa treba še kak stroj zalavfat, pa likalnik,mah sej tega itak nikoli ne zmanjka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
28.12.2009 14:20:27   
Urša08

Hana se je 1. dvignila ob mizi in nekaj minut tudi stalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je šla sama po flaškouser posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Hana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
28.12.2009 14:21:51   
Urša08

hej hoj

en lep pozdravček od nas

tanci super da uživate user posted image user posted image user posted image in da sta otročka zdrava user posted image Lepo se cartajte za novo leto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
28.12.2009 14:22:48   
Urša08

Ojla,

user posted image

Shuka kak cortek je Maj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
28.12.2009 14:24:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

ojla

Se malce javim. Pri nas je kar pestro, smo skoz leteči al pa mamo obiske. Včeraj smo meli troje obiske tako da nam dolgčas niuser posted image .  Danes smo šli še en avto pogledat in mogoče ga vzamemo, držte pestkeuser posted image

Trenutno otročka spančkata, jaz sem kuhinjo pospravila sedaj mam pa mal pavze. Bo pa treba še kak stroj zalavfat, pa likalnik,mah sej tega itak nikoli ne zmanjka. user posted image user posted image user posted image

pust cunje,ker si rekla da do drugega leta si na offuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
28.12.2009 14:26:04   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Dan!

Zje.ana k 100 user posted image .......spali nismo nic....
Prosim recept...Ursa kako je vam uspelo?

Glavobol mam tak da....user posted image
Tecna sm sama sebi....

Ucer smo sli v staro Ljubljano mal pogledat.....prevec guzve...srecali cebelo z druzinico...

Grem zdj mal meditirat.

cao

Claud uf maš pa res smolo z zdravjem tale decemberuser posted image user posted image user posted image , velik pikicpokic zate, da se pozdraviš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Glede spanja pa nimam recepta, ne vem kako je ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image sem pa res vesela. Sej bo tud vam zalavfalo boš vidla, sicer pa slej ko prej otročki začnejo ponoči spatuser posted image user posted image user posted image Kakšen ritem pa ma Larissa? Pa zakaj misliš da se zbuja - zarad dude? Pa a potem koj nazaj zaspi al kako je?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
28.12.2009 14:27:18   
Urša08

ojla

pust cunje,ker si rekla da do drugega leta si na offuser posted image

Čebel@ ma sej bi res kr vse pustila, sam se bojim da se po novem letu ne bom vn vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
28.12.2009 14:29:27   
Urša08
Ajvy kok si bla pridna user posted image user posted image user posted image user posted image bo dedek mraz sigurno kej prinesel user posted image Sem ti še odgovor dolžna glede božička. Sem bla tok pridna da mi je prinesel aparat za kavice dolce gustouser posted image , pa še par malenkosti. Sem bla čist presenečena in seveda vesela k majhen otrokuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
28.12.2009 14:52:23   
sunny24
Dan!
Madam pančka tako da mam malo acjta preden grem pospravlat bombo v dnevni in kuhni pa še kje...
Prej smo šle ven na sončka, na kafe z mojim tatom, pa še v trgovino. Za kosilo sm Gajči nardila hrenovko+pire in je pojedla skori vse (malo štrajka s hrano zaradi zobov-poje vse neki na pol). Ji hodi ven še en zobek na vrhu...Ga je že videt skozi dlesen, sam prebit še more.

tanci, lepo da si se javla! user posted image
shuka, iii kak crtek je Maj! user posted image
čebela, ooo, bravo za Hano! user posted image user posted image user posted image   Zdej boš mela lauf! user posted image

katjusa, nism pozabla nate ampak enostavno ni blo cajta...Dobiš te dneve!!!

claud, user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdraviš! Sam si res bogica s temi prehladi. Dej si v lekarni nabavi tablete sinupret-full pomagajo pr prehladu. So zeliščne tko da ni panike!
Glede spanja pa nimam pojma...Gaja zadje cajte lepo prespi nočko, čeprav se na vsake par dni premisli in na koncu prespi celo noč v vozičku - k takoj ko jo damo v postlo je jok ko da bi jo klali...

Grem mojga budit, da gremo na kafe na balkon...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
28.12.2009 15:05:26   
Čebel@
Hana pančka,ati drva žaga pod njenim oknom(jo ne moti sploh),jaz se pa bašem z zanjim kosom potice letos.....moram malo naštudirati diete ker bi rada izgubla cca.5 kg....sem pa klicala mojo sestro in jo vprašala če ima še račun od poganjalca,pa ni  bila  čisto ziher-pol ko Hana poje ga bova z mojim nesla nazaj v trgovino(če bo tamala valda najdla račun) in ji rajši vzela kaj za oblečt-ji bo bolj prav prišlo,kot pa poganjalec v škatli

za letos sem se odločila da jaz pripravim novoletno večerjo(vabljeni so moji in njegovi starši),pa ne vem kaj naj naštimam.....moj je rekel da naj le narezek naredim,jaz bi pa kaj bolj slavnostnega(ampak ne kompliciranega)....kakšne ideje?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
28.12.2009 15:24:42   
brkn83

Hana pančka,ati drva žaga pod njenim oknom(jo ne moti sploh),jaz se pa bašem z zanjim kosom potice letos.....moram malo naštudirati diete ker bi rada izgubla cca.5 kg....sem pa klicala mojo sestro in jo vprašala če ima še račun od poganjalca,pa ni  bila  čisto ziher-pol ko Hana poje ga bova z mojim nesla nazaj v trgovino(če bo tamala valda najdla račun) in ji rajši vzela kaj za oblečt-ji bo bolj prav prišlo,kot pa poganjalec v škatli

za letos sem se odločila da jaz pripravim novoletno večerjo(vabljeni so moji in njegovi starši),pa ne vem kaj naj naštimam.....moj je rekel da naj le narezek naredim,jaz bi pa kaj bolj slavnostnega(ampak ne kompliciranega)....kakšne ideje?

no pri nas bo za večerjo tako: najprej bo gobeja juha, zrezki v omaki ter štruklji in solata. Nato pa sledijo narezek, madžarski biftek, skutin namaz ter francoska solata. Nič kej kompliciranega, ker si ne mislm veliko dela delati.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
28.12.2009 15:25:38   
brkn83
nik je zdele zaspal js pa mojga čakam, da pride iz službe da kosila. Potem pa gre on na trening js pa kavč peglat.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
28.12.2009 16:03:50   
sjmm
dannnnnn!

ej, pri nas je skoz en laufanje, al kdo pride al kam gremo....dans mal šopinga in zdej spet kuhanje..pa še ene piškotke in eno pecivo bom spekla...jutri spet na obisk...ki nam je že zadnjič v vodo padel...tisto soboto, ko je tako zelo snežilo...katjuša...gremo končno na vaš konc...sam fajn folk tam.........user posted image user posted image

hvala za vsa vabila na FB-ju...me veseli, da vas še mal po slikcah spoznam...vsi bejbiji..čiste 10tkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

naš škorček..čist delavn...kobaca, vstaja, poskuša hodit....vse pretakne, v vsako luknjico zleze, če kake vrata zapremo, se vstane in tolče gor...tudi pravi mama...sej je že četrtič, a občutek še vedno enako sladek..ko te mali angelčekuser posted image user posted image v hudičkovi podobi pokliče ...mama...drugače pa je čist prazničen.....vsaj glede hrane...ves čas sam melje...no HB, na moje veliko veseljeuser posted image user posted image user posted image

urša....vidim, da ste delavni...lepo...fajn bodite...veliko lepih trenutkov user posted image

piškot....naj vas hitro zapustijo bacilčki in pikceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Hano...hja, brez muje se še čevelj ne obujeuser posted image user posted image user posted image , jaz tud mal sladkor popravlam, da bom po novem letu štartala mal kilce odlagat, glede večerje....sej si že vse fajn naštudirala...user posted image user posted image user posted image

katjuša....držim pesti, da ti tvoj dragi pripravi lepo presenečenje....ah, tile naši dedci...čez par let na vse pozabijo...ampak tvoj je sigurn drgačnuser posted image

skuka...Majči....luškan bejbiuser posted image user posted image user posted image ...sploh ne rabite drugega božička...ta je idealenuser posted image

tanči...lepo te je brat....naj vam lepo minejo ti prazniki in z veliko volje in ljubezni naprejuser posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 28.12.2009 16:04:14 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
28.12.2009 16:50:37   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Dan!

Zje.ana k 100 user posted image .......spali nismo nic....
Prosim recept...Ursa kako je vam uspelo?

Glavobol mam tak da....user posted image
Tecna sm sama sebi....

Ucer smo sli v staro Ljubljano mal pogledat.....prevec guzve...srecali cebelo z druzinico...

Grem zdj mal meditirat.

cao

Claud uf maš pa res smolo z zdravjem tale decemberuser posted image user posted image user posted image , velik pikicpokic zate, da se pozdraviš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Glede spanja pa nimam recepta, ne vem kako je ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image sem pa res vesela. Sej bo tud vam zalavfalo boš vidla, sicer pa slej ko prej otročki začnejo ponoči spatuser posted image user posted image user posted image Kakšen ritem pa ma Larissa? Pa zakaj misliš da se zbuja - zarad dude? Pa a potem koj nazaj zaspi al kako je?

Hvalauser posted image user posted image user posted image

Dude Larissa sploh nima, tko da zarad tega ni.... Zobi tud mislm da trenutno niso.... in ko se zbudi ful traja da nazaj zaspi....v glavnem ponoci imamo ful telovadbo....user posted image

sunny hvala za nasvetuser posted image Bom sla iskat!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
28.12.2009 17:04:21   
Katjusa
SJMM ČE BOSTE MEL KEJ ČASA ME POL POKLIČTE ČE BSOTE TLE, DA VSAJ VIDITE KJE SMO MIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image :)
A MAŠ MOJO CIFRO..... ČE NIMAŠ SME TI JO NA ZS POSLALA

sorry za črke.... sem tok v delu še dosn da komi folgam..... ju3 bom pa verjetno že frejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi si rada vs enot spravla, da ne bom ju3 delalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
28.12.2009 18:20:28   
brkn83
joj čvekice kje pa ste se. Pa menda ja ne pospravljate vse, res da vas dedek mraz gleda, ampak vas je opazoval že celo leto, tk da ...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

z nikom sva šla prej k njegovi prababici in ga je bila res ful vesela, ga zdej že neki čas ani vidla.

Zdej pa smo vsi doma, grem zdej mojmu večerjo prpraviti.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
28.12.2009 19:24:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

joj čvekice kje pa ste se. Pa menda ja ne pospravljate vse, res da vas dedek mraz gleda, ampak vas je opazoval že celo leto, tk da ...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

z nikom sva šla prej k njegovi prababici in ga je bila res ful vesela, ga zdej že neki čas ani vidla.

Zdej pa smo vsi doma, grem zdej mojmu večerjo prpraviti.

jst nč ne pospravljam, pa tud če bi k dedek mraz mene nikol ne vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pa cookije spekla, pa se je moj kr v vrože zagnaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem jih hitro skrila.... zdej me pa sam čaka še da kuhinjo posesam ker se mi je moka streslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo pa zdle 2 rakete probal je moj neki prnesu pa ni blo nič kej ekstra sam beni se je vstrašu k je pihnala v zrakuser posted image

grem me prjatu kliče da ga mal vklopimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
28.12.2009 19:36:00   
piskot
cer.

nasih pikic je vedno vec. ana je se uredu. ati je sel do zdravnika in on nima noric, ima pa eno cudno virozo, pri kateri dobis izpuscaje. svasta no.

claud nimam recepta, enkrat bodo zrastli. mene to tolazi ... no al pa tud ne, potem bodo druge tezave user posted image . jaz ti pa priporocam da sebi mal dvignes imunski sistem, jaz jem alge. lansko leto sem ameriski slamnik. poskusi najti kaj kar ti odgovarja. ce bos ti mocna, bo dosti lazje.

katjusa kok si pridna s temi koledarji.

cebela bravo za hano! pa cim manj kompliciraj za silvestrovo. misli na to da se bos imela ti uredu!

ursa ja super, avtomat za kavo, fancy.

shuka, tanci lepo da sta se javili.

brkn zelim vam mirno noc.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?