Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 12:38:19
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej hoj en lep pozdravček od nas upam da ste lepo praznovale božične praznike. mi smo se imeli fino smo se skozi potepali naokoli, tako da bi sedaj prav pasal en dan bit čisto fraj..no saj za novo leto bomo pa doma se cartali. ....upam da ste vsi zdravi čebela vsi smo zdravi ja...zaenkrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 12:39:34
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Ojla, še vam deklce, da z Majem zaželiva lepe preostale praznike in da bo leto ki prihaja, zdravo, veselo in zadovoljno! shuka tudi tebi in tvoji družinici, veliko zdravja sreče in nepozabnih trenutkov s tvojim cukrčkom majem...ful je cjut
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 12:49:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Ojla, še vam deklce, da z Majem zaželiva lepe preostale praznike in da bo leto ki prihaja, zdravo, veselo in zadovoljno! shuka tudi tebi in tvoji družinici, veliko zdravja sreče in nepozabnih trenutkov s tvojim cukrčkom majem...ful je cjut podpis pod tanci
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 12:50:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej hoj en lep pozdravček od nas upam da ste lepo praznovale božične praznike. mi smo se imeli fino smo se skozi potepali naokoli, tako da bi sedaj prav pasal en dan bit čisto fraj..no saj za novo leto bomo pa doma se cartali. ....upam da ste vsi zdravi čebela vsi smo zdravi ja...zaenkrat naj tako tudi ostane
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 13:09:14
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Ojla, še vam deklce, da z Majem zaželiva lepe preostale praznike in da bo leto ki prihaja, zdravo, veselo in zadovoljno! shuka tudi tebi in tvoji družinici, veliko zdravja sreče in nepozabnih trenutkov s tvojim cukrčkom majem...ful je cjut se podpišem tanči - lepo da si se malo javila.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 13:09:31
|
|
|
|
Katjusa
|
tanci te morem objet sem vesela, da si se oglasla..... majchy ja tak je to, ko znajdejo je konec:)))) shuka kako lep božiček jst sem pa spet cela v koledarjih..... no pa sej fino bo še kak €.... bom zdej sobo delal (spalnico, da bosta otroka dobila celo sobo in da bo več placa:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 13:44:52
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 calud-kaj je pa tebe zdej en prehlad ujel Ah tanci cel december mam ze tak shuka tudi vam lepe praznike...Maj je res lustkan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 14:19:03
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Se malce javim. Pri nas je kar pestro, smo skoz leteči al pa mamo obiske. Včeraj smo meli troje obiske tako da nam dolgčas ni . Danes smo šli še en avto pogledat in mogoče ga vzamemo, držte pestke Trenutno otročka spančkata, jaz sem kuhinjo pospravila sedaj mam pa mal pavze. Bo pa treba še kak stroj zalavfat, pa likalnik,mah sej tega itak nikoli ne zmanjka.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 14:20:27
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana se je 1. dvignila ob mizi in nekaj minut tudi stala je šla sama po flaško Bravo Hana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 14:21:51
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej hoj en lep pozdravček od nas upam da ste lepo praznovale božične praznike. mi smo se imeli fino smo se skozi potepali naokoli, tako da bi sedaj prav pasal en dan bit čisto fraj..no saj za novo leto bomo pa doma se cartali. tanci super da uživate in da sta otročka zdrava Lepo se cartajte za novo leto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 14:22:48
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Ojla, še vam deklce, da z Majem zaželiva lepe preostale praznike in da bo leto ki prihaja, zdravo, veselo in zadovoljno! Shuka kak cortek je Maj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 14:24:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla Se malce javim. Pri nas je kar pestro, smo skoz leteči al pa mamo obiske. Včeraj smo meli troje obiske tako da nam dolgčas ni . Danes smo šli še en avto pogledat in mogoče ga vzamemo, držte pestke Trenutno otročka spančkata, jaz sem kuhinjo pospravila sedaj mam pa mal pavze. Bo pa treba še kak stroj zalavfat, pa likalnik,mah sej tega itak nikoli ne zmanjka. pust cunje,ker si rekla da do drugega leta si na off
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 14:26:04
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Dan! Zje.ana k 100 .......spali nismo nic.... Prosim recept...Ursa kako je vam uspelo? Glavobol mam tak da.... Tecna sm sama sebi.... Ucer smo sli v staro Ljubljano mal pogledat.....prevec guzve...srecali cebelo z druzinico... Grem zdj mal meditirat. cao Claud uf maš pa res smolo z zdravjem tale december , velik pikicpokic zate, da se pozdraviš . Glede spanja pa nimam recepta, ne vem kako je ratalo sem pa res vesela. Sej bo tud vam zalavfalo boš vidla, sicer pa slej ko prej otročki začnejo ponoči spat Kakšen ritem pa ma Larissa? Pa zakaj misliš da se zbuja - zarad dude? Pa a potem koj nazaj zaspi al kako je?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 14:27:18
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla Se malce javim. Pri nas je kar pestro, smo skoz leteči al pa mamo obiske. Včeraj smo meli troje obiske tako da nam dolgčas ni . Danes smo šli še en avto pogledat in mogoče ga vzamemo, držte pestke Trenutno otročka spančkata, jaz sem kuhinjo pospravila sedaj mam pa mal pavze. Bo pa treba še kak stroj zalavfat, pa likalnik,mah sej tega itak nikoli ne zmanjka. pust cunje,ker si rekla da do drugega leta si na off Čebel@ ma sej bi res kr vse pustila, sam se bojim da se po novem letu ne bom vn vidla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 14:29:27
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy kok si bla pridna bo dedek mraz sigurno kej prinesel Sem ti še odgovor dolžna glede božička. Sem bla tok pridna da mi je prinesel aparat za kavice dolce gusto , pa še par malenkosti. Sem bla čist presenečena in seveda vesela k majhen otrok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 14:52:23
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Madam pančka tako da mam malo acjta preden grem pospravlat bombo v dnevni in kuhni pa še kje... Prej smo šle ven na sončka, na kafe z mojim tatom, pa še v trgovino. Za kosilo sm Gajči nardila hrenovko+pire in je pojedla skori vse (malo štrajka s hrano zaradi zobov-poje vse neki na pol). Ji hodi ven še en zobek na vrhu...Ga je že videt skozi dlesen, sam prebit še more. tanci, lepo da si se javla! shuka, iii kak crtek je Maj! čebela, ooo, bravo za Hano! Zdej boš mela lauf! katjusa, nism pozabla nate ampak enostavno ni blo cajta...Dobiš te dneve!!! claud, da se hitro pozdraviš! Sam si res bogica s temi prehladi. Dej si v lekarni nabavi tablete sinupret-full pomagajo pr prehladu. So zeliščne tko da ni panike! Glede spanja pa nimam pojma...Gaja zadje cajte lepo prespi nočko, čeprav se na vsake par dni premisli in na koncu prespi celo noč v vozičku - k takoj ko jo damo v postlo je jok ko da bi jo klali... Grem mojga budit, da gremo na kafe na balkon...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 15:05:26
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana pančka,ati drva žaga pod njenim oknom(jo ne moti sploh),jaz se pa bašem z zanjim kosom potice letos.....moram malo naštudirati diete ker bi rada izgubla cca.5 kg....sem pa klicala mojo sestro in jo vprašala če ima še račun od poganjalca,pa ni bila čisto ziher-pol ko Hana poje ga bova z mojim nesla nazaj v trgovino(če bo tamala valda najdla račun) in ji rajši vzela kaj za oblečt-ji bo bolj prav prišlo,kot pa poganjalec v škatli za letos sem se odločila da jaz pripravim novoletno večerjo(vabljeni so moji in njegovi starši),pa ne vem kaj naj naštimam.....moj je rekel da naj le narezek naredim,jaz bi pa kaj bolj slavnostnega(ampak ne kompliciranega)....kakšne ideje?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 15:24:42
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana pančka,ati drva žaga pod njenim oknom(jo ne moti sploh),jaz se pa bašem z zanjim kosom potice letos.....moram malo naštudirati diete ker bi rada izgubla cca.5 kg....sem pa klicala mojo sestro in jo vprašala če ima še račun od poganjalca,pa ni bila čisto ziher-pol ko Hana poje ga bova z mojim nesla nazaj v trgovino(če bo tamala valda najdla račun) in ji rajši vzela kaj za oblečt-ji bo bolj prav prišlo,kot pa poganjalec v škatli za letos sem se odločila da jaz pripravim novoletno večerjo(vabljeni so moji in njegovi starši),pa ne vem kaj naj naštimam.....moj je rekel da naj le narezek naredim,jaz bi pa kaj bolj slavnostnega(ampak ne kompliciranega)....kakšne ideje? no pri nas bo za večerjo tako: najprej bo gobeja juha, zrezki v omaki ter štruklji in solata. Nato pa sledijo narezek, madžarski biftek, skutin namaz ter francoska solata. Nič kej kompliciranega, ker si ne mislm veliko dela delati.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 15:25:38
|
|
|
|
brkn83
|
nik je zdele zaspal js pa mojga čakam, da pride iz službe da kosila. Potem pa gre on na trening js pa kavč peglat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 16:03:50
|
|
|
|
sjmm
|
dannnnnn! ej, pri nas je skoz en laufanje, al kdo pride al kam gremo....dans mal šopinga in zdej spet kuhanje..pa še ene piškotke in eno pecivo bom spekla...jutri spet na obisk...ki nam je že zadnjič v vodo padel...tisto soboto, ko je tako zelo snežilo...katjuša...gremo končno na vaš konc...sam fajn folk tam......... hvala za vsa vabila na FB-ju...me veseli, da vas še mal po slikcah spoznam...vsi bejbiji..čiste 10tke naš škorček..čist delavn...kobaca, vstaja, poskuša hodit....vse pretakne, v vsako luknjico zleze, če kake vrata zapremo, se vstane in tolče gor...tudi pravi mama...sej je že četrtič, a občutek še vedno enako sladek..ko te mali angelček v hudičkovi podobi pokliče ...mama...drugače pa je čist prazničen.....vsaj glede hrane...ves čas sam melje...no HB, na moje veliko veselje urša....vidim, da ste delavni...lepo...fajn bodite...veliko lepih trenutkov piškot....naj vas hitro zapustijo bacilčki in pikce čebel@... za Hano...hja, brez muje se še čevelj ne obuje , jaz tud mal sladkor popravlam, da bom po novem letu štartala mal kilce odlagat, glede večerje....sej si že vse fajn naštudirala... katjuša....držim pesti, da ti tvoj dragi pripravi lepo presenečenje....ah, tile naši dedci...čez par let na vse pozabijo...ampak tvoj je sigurn drgačn skuka...Majči....luškan bejbi ...sploh ne rabite drugega božička...ta je idealen tanči...lepo te je brat....naj vam lepo minejo ti prazniki in z veliko volje in ljubezni naprej
< Sporočilo je popravil sjmm -- 28.12.2009 16:04:14 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 16:50:37
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: claud Dan! Zje.ana k 100 .......spali nismo nic.... Prosim recept...Ursa kako je vam uspelo? Glavobol mam tak da.... Tecna sm sama sebi.... Ucer smo sli v staro Ljubljano mal pogledat.....prevec guzve...srecali cebelo z druzinico... Grem zdj mal meditirat. cao Claud uf maš pa res smolo z zdravjem tale december , velik pikicpokic zate, da se pozdraviš . Glede spanja pa nimam recepta, ne vem kako je ratalo sem pa res vesela. Sej bo tud vam zalavfalo boš vidla, sicer pa slej ko prej otročki začnejo ponoči spat Kakšen ritem pa ma Larissa? Pa zakaj misliš da se zbuja - zarad dude? Pa a potem koj nazaj zaspi al kako je? Hvala Dude Larissa sploh nima, tko da zarad tega ni.... Zobi tud mislm da trenutno niso.... in ko se zbudi ful traja da nazaj zaspi....v glavnem ponoci imamo ful telovadbo.... sunny hvala za nasvet Bom sla iskat!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 17:04:21
|
|
|
|
Katjusa
|
SJMM ČE BOSTE MEL KEJ ČASA ME POL POKLIČTE ČE BSOTE TLE, DA VSAJ VIDITE KJE SMO MI :) A MAŠ MOJO CIFRO..... ČE NIMAŠ SME TI JO NA ZS POSLALA sorry za črke.... sem tok v delu še dosn da komi folgam..... ju3 bom pa verjetno že frej bi si rada vs enot spravla, da ne bom ju3 delala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 18:20:28
|
|
|
|
brkn83
|
joj čvekice kje pa ste se. Pa menda ja ne pospravljate vse, res da vas dedek mraz gleda, ampak vas je opazoval že celo leto, tk da ........... z nikom sva šla prej k njegovi prababici in ga je bila res ful vesela, ga zdej že neki čas ani vidla. Zdej pa smo vsi doma, grem zdej mojmu večerjo prpraviti.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 19:24:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 joj čvekice kje pa ste se. Pa menda ja ne pospravljate vse, res da vas dedek mraz gleda, ampak vas je opazoval že celo leto, tk da ........... z nikom sva šla prej k njegovi prababici in ga je bila res ful vesela, ga zdej že neki čas ani vidla. Zdej pa smo vsi doma, grem zdej mojmu večerjo prpraviti. jst nč ne pospravljam, pa tud če bi k dedek mraz mene nikol ne vidi sem pa cookije spekla, pa se je moj kr v vrože zagnal sem jih hitro skrila.... zdej me pa sam čaka še da kuhinjo posesam ker se mi je moka stresla smo pa zdle 2 rakete probal je moj neki prnesu pa ni blo nič kej ekstra sam beni se je vstrašu k je pihnala v zrak grem me prjatu kliče da ga mal vklopim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 28.12.2009 19:36:00
|
|
|
|
piskot
|
cer. nasih pikic je vedno vec. ana je se uredu. ati je sel do zdravnika in on nima noric, ima pa eno cudno virozo, pri kateri dobis izpuscaje. svasta no. claud nimam recepta, enkrat bodo zrastli. mene to tolazi ... no al pa tud ne, potem bodo druge tezave . jaz ti pa priporocam da sebi mal dvignes imunski sistem, jaz jem alge. lansko leto sem ameriski slamnik. poskusi najti kaj kar ti odgovarja. ce bos ti mocna, bo dosti lazje. katjusa kok si pridna s temi koledarji. cebela bravo za hano! pa cim manj kompliciraj za silvestrovo. misli na to da se bos imela ti uredu! ursa ja super, avtomat za kavo, fancy. shuka, tanci lepo da sta se javili. brkn zelim vam mirno noc.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?