|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
27.12.2009 9:08:35   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
27.12.2009 9:11:11   
Urša08
Pozdravček še od mene. Mi čakamo ene obiske, mam že vse pripravljeno pa mi je minutka še za vas ostalauser posted image

Naše nočke so pa sedaj (že trkam) superca, al se enkrat zbudi ponoči ali pa šele med pol 6 in 6 in sem čist naspanauser posted image Danes bo kar pester dan, mamo par obiskov napovedanih in bo dan tik tak okoli.

sedaj pa šibam

Lepo se mejte pa se kasneje še javimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
27.12.2009 9:47:57   
Katjusa
sneg je.........  ZUNAJ SNEŽI in jst sem vsa vesela.....

beni pa ati še spita (nočni spanec beni od 20:00, ati od 1:30) flori bedi od 8:00 jst pa od 9:00 in delam neke koledarje.....

vidim da ste imeli neka praznovanja tak, da vsem slavljencem vse naj naj naj in naj se izpolnijo vse tiste najbolj srče želje:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa nazaj delat, da bom imela potem kaj od dnevauser posted image user posted image

onasiss uživajte na dopustu in pusti se razvajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša
sem misla, da vas ne bo do novega letauser posted image dobrodošli nazaj in lepo je prebrat, da ste se imel super...... upam, da boš danes že čist OKuser posted image user posted image user posted image user posted image

brkn darila za mamico in atija so ful vžgalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh mami je bla navdušena in verjetno bosta kr kmalu po novem letu koristlauser posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepo je braz ko tak velika družinica uživa..... to si želim td jst.... mi se zdej še bolj individualno igramo..... ravno včeraj jst sem se v dnevni z florijem ati pa v otroški z benijem,...... ker nam beni drugače vse podere..... kasneje sma se pa s florijem obmetavala s eno pleničko, ki sma jo rolala v kepo in se je benjamin ful smejal zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa komaj čakam da bomo vsi 4 je igrali kako namizno igro (monopoli, človek ne jezi se.....) se pa zevedam, da bosta tako hitro zrasla, da nam jasno ne bouser posted image

lep dan in naj vam dnevi (delovni) hitro minejo.... moj bo že en takih, ki bodo delaliuser posted image user posted image user posted image jah no bo pa drugič kej frejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
27.12.2009 10:46:33   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

baki ojoj upam da se stanje zboljšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki...sočustvujem...smo na istem...Maj še ni bil taka tečkica odkar ga imamo...bošček...so ga tile zobki čist zmešali...smo vsi po malem pogrizeni...za vas in za nas upam, da bo zobek hitro ven in za njim še vsi ostali...joj, bom hepi k jih bo imel 20user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
27.12.2009 10:51:28   
sjmm
dannnnnnnn!

pri nas tak vreme za koz..t....Katjuša...pri vas pa sneži....!!!!!! Vau...bjutiful

urša........helov...lepo da ste nazaj.......dobro popedenčkaj obiske...mi imamo tudi popoldne kar pestro napovedano..no, bomo pa jutri in pojutrišnjem mi mal naokol gužvo delaluser posted image user posted image user posted image user posted image

No, imam glih ene piškotke v pečici, smo božično rudno že popapcal....joj, bomo kilogramčke prištevaluser posted image user posted image user posted image user posted image , dans pa ene izi bizi...rozinove kupčke delam...no, grem, da ne bodo črni kupčki...se tipkamo!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
27.12.2009 11:17:15   
claud
Dan!

Zje.ana k 100 user posted image .......spali nismo nic....
Prosim recept...Ursa kako je vam uspelo?

Glavobol mam tak da....user posted image
Tecna sm sama sebi....

Ucer smo sli v staro Ljubljano mal pogledat.....prevec guzve...srecali cebelo z druzinico...

Grem zdj mal meditirat.

cao

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
27.12.2009 12:29:17   
Ajvy
dan.,,,,

Baki,.,..dobra si....jst ne vem kako bi tako zgodaj vstajala....waw
Upam,da zobki čimprej pridejo..user posted image user posted image user posted image

Urša...hvala za sončka....res bi malo prav prišel...tale dež že prav mori....

KAtjuša
...super za snegeca.....sem vam kar mal folš

sjmm...super za peko piškotkov.......

Claud....revčka...
Upam,da se čimprej stanje popravi user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
27.12.2009 13:50:36   
brkn83
katjuša - sem vesela, da sta bila zadovoljna. Sej takšna darila se mi zdijo še najbolj fajna. Pa nikoli ne zgrešiš z njimi.

Midva z nikom pa zdele kosilo kuhava, ati pa neki dela. Bova danes naredila kr zrezke v smetanovi omaki in pire krompir pa rdečo peso.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
27.12.2009 19:15:53   
brkn83
kje pa ste danes vse.

No js pa sem si mal časa zase vzel in sem se lepo skopala pa glavo oprala in posušila,............. v glavnem zdej s esuper počutim, nik pa je tudi ta čas užival saj je bil pri babici.

Zdej pa grem mal pred tv, potem pa Nika skopat in spat dati.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
27.12.2009 19:59:39   
piskot
cer.

mi smo docakali norice. zaenkrat jih imata oba fanta. starejsi jih HB dobro prenasa.

baki kaj cez dan potem nadoknadi? grozno. nasa se veliko zbuja, samo vedno nazaj zaspi.

ursa upam da si ze zdrava.

ajvi kako je vzgala hisica?

katjusa ti zavidam sneg.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
27.12.2009 20:04:01   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

katjuša - sem vesela, da sta bila zadovoljna. Sej takšna darila se mi zdijo še najbolj fajna. Pa nikoli ne zgrešiš z njimi.

Midva z nikom pa zdele kosilo kuhava, ati pa neki dela. Bova danes naredila kr zrezke v smetanovi omaki in pire krompir pa rdečo peso.

o kaksnih darilih vidve to?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
27.12.2009 20:10:25   
Jutta
Oj, Piskot - vidim, da si tu!

Najprej en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo cimprej bolje! A škrlatinka pa je mimo?

Enkrat si omenjala, da ste bili z Martinom in Ano na bioresonanci, a ne? A mi lahko čimveč poveš? Kje, koliko stane, na kakšen način ugotavljajo alergije, se je izkazalo, da to kar, so ugotovili, drži....

Razmišljam, da bi zaradi izpuščajev šla z Vidom na bioresonanco...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
27.12.2009 20:11:57   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Dan!

Zje.ana k 100 user posted image .......spali nismo nic....
Prosim recept...Ursa kako je vam uspelo?

Glavobol mam tak da....user posted image
Tecna sm sama sebi....

Ucer smo sli v staro Ljubljano mal pogledat.....prevec guzve...srecali cebelo z druzinico...

Grem zdj mal meditirat.

cao

Claud -  vas zobki matrajo?

Piskot
- kako pa pri vas spanje? A spi zdaj Ana v svoji posteljici?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
27.12.2009 20:16:10   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

katjuša - je pri meni vzela za svojo mamico in atija darilne bone za masažo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
27.12.2009 20:25:26   
piskot
jutta imas zs. ana spi zraven mene, danes tudi martin user posted image . ma ne vem, anarhija cista. ampak dojim zdaj sele po 3 uri zjutraj. prej se zbudi ene 2× ampak mi jo uspe nazaj uspavat z dudo.

brkn super. no mi jih ne bomo kupili pri tebi, ker si malo predalec user posted image .

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
27.12.2009 20:42:33   
Jutta
Piškot - hvala za info. Glede anarhije pa ni čudno, saj ste bolani... Pri bolezni je pač žal tako... Upam, da tole čimprej mine. Kdaj greš pa delat? Ana gre v vrtec?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
27.12.2009 20:44:19   
piskot
jutta ja, sem brala da imas ti podaljsano. user posted image . jaz grem verjetno enkrat konec januarja. ana gre k babici.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
27.12.2009 21:00:00   
Katjusa

ko boš imela jakuzzi bom pa še zaseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem prej mojmu rekla če me pele kam v jakuzzi pa ni blo nič iz tegauser posted image user posted image user posted image user posted image ....... ful dolgo mu že govorim, da bi rada šla..... me je enkrat tako lepo presenetu, ko sma imela 1 obletico od kar sma skupaj me je zaročil in del darila je bila tudi kopel ampak jst nisem vedla.... to je blo resnično ful lepo presenečenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no ja od takrat je že skoraj 7 let ajd rečmo 6,5 (19.4. bo 8 let od kar sma skupaj) in jst še kr čakam, da se spet ponoviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej gremo pa bojda en film pred tv pogledat.... je dons ful vesel je 3/4 stanovanja pospravuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
27.12.2009 21:34:14   
sunny24
Hello!
Kako ste se mele kej zdej čez praznike? Moj je bil celo fraj 25. in 26.

V četrtek smo bli na večerji pr tašči, v petek sm bla pr eni noni, pol smo šla z mojim še h ta drugi noni.
Učeri sm bla v šopingu-mam nove škorne in kavbojke user posted image , zvečer smo pa šla z mojim en giro po Gorici peške, pa še na par pijačk in domov.

Gaja je pa prvič prespala pr tašči in je bla full pridna! Tko, prvi test je prestala-od marca dalje se bo šlepala malo pr mojim in malo pr njegovih.

Gajč je dobila kar neki daril. Najlepše pa mi je blo ko smo šli h noni in je moja 10 letna sestrična Gaji s svojim denarjem kupla eno tako plišasto žirafo k neki poje...user posted image

piškot, ojej, ma vi pa mate res pestro na koncu leta, a? Naj grejo norice čimprej mimo!!! user posted image user posted image user posted image
brkn, ti pa maš laufanja za Nikom! user posted image user posted image user posted image

Še kdo tuki?

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
27.12.2009 21:37:24   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ko boš imela jakuzzi bom pa še zaseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem prej mojmu rekla če me pele kam v jakuzzi pa ni blo nič iz tegauser posted image user posted image user posted image user posted image ....... ful dolgo mu že govorim, da bi rada šla..... me je enkrat tako lepo presenetu, ko sma imela 1 obletico od kar sma skupaj me je zaročil in del darila je bila tudi kopel ampak jst nisem vedla.... to je blo resnično ful lepo presenečenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no ja od takrat je že skoraj 7 let ajd rečmo 6,5 (19.4. bo 8 let od kar sma skupaj) in jst še kr čakam, da se spet ponoviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej gremo pa bojda en film pred tv pogledat.... je dons ful vesel je 3/4 stanovanja pospravuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša - sej bo spomladi gotovo in ti takoj povem. Tipa sam tvojmu reč da te mora peljat in nič druga.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
27.12.2009 21:40:19   
brkn83
sunny- ja res mam velik laufanja naokoli. Predvsem pa tudi pospravljanja, ker moram skoz vse odmikati kar je na takšni višini ko on doseže.

Nik je danes čudežno zaspal - 20.45. Sicerne verjamem, da bo zdej spal celo noč, ker še nikol ni šel tk hiter spat. Bomo videli kaj noč prinese.

Grem zdej js tud mal počivati, me moj že čaka v postli.

Lahko noč vsem skupaj.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
27.12.2009 22:46:58   
Ajvy
OI....spucala stanovanjček...včeraj sem ogromno polikala.....tko ...sem bila čist pridna..se vidi da čakam na Dedka Mraza user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
27.12.2009 22:48:27   
Ajvy

cer.

mi smo docakali norice. zaenkrat jih imata oba fanta. starejsi jih HB dobro prenasa.

baki kaj cez dan potem nadoknadi? grozno. nasa se veliko zbuja, samo vedno nazaj zaspi.

ursa upam da si ze zdrava.

ajvi kako je vzgala hisica?

katjusa ti zavidam sneg.

kera dva fanta---ne razumem....a tvoj mož jih ima?

Hiiško prinese Dedek Mraz....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
27.12.2009 23:31:17   
boma2
čer.......

katjuša... sem ti full fovš zaradi snega.. :) lepa voščilnica... :)

urša.. user posted image user posted image   za spanje, pri nas jaz nevem če bom zmogla še en teden nočnih dežurstev 2-3x na noč .. :(user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...Kako je kej majkl?a ste zdravi?

piškotuser posted image user posted image user posted image za norice čimpreje tem bolje... :)

boma2 :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
27.12.2009 23:32:10   
boma2

user posted image

takole pa nik šiba po stopnicah. Zdej ga resnično nič več ne ustaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo za napredek...

boma2 :)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?