|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
24.12.2009 17:08:04   
*alina*
Hej punce,

tudi jaz vsem želim, da čim lepše preživite praznične dni!!!!

Pri nas je navada, da gremo na božični večer k mojim staršem, kar pa danes odpade, ker je mami hudo zbolelauser posted image . Poleg tega je popoldne začel bruhat še moj dragi, tako da ne bo nić kaj veselouser posted image . Bomo vse skupaj prestavili za nekaj dni...očitno se je nalezel od mene, ker sem bila ta vikend ista, slabost in bruhanje.

Aja še vse vaše slikce v zadnjih dneh moram pohvalit!!! Vse so lepeeeee!!!!user posted image

Uživajte!!!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
24.12.2009 23:38:42   
Goldy
V teh prazničnih dneh se umirite in si naberite novih moči, naigrajte se s svojimi otroki, pocartajte se s svojimi dragimi/drago, bodite sami s sabo, skratka uživajte. Čeprav bi bilo krasno, ko bi življenje uživali z veliko žlico vsak dan, pa na to ob vsem "norenju" dostikrat pozabimo. In da ne pozabim - vse vas imam rada!!!!

user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
25.12.2009 7:01:17   
MONY25
dobro jutro...

morm mojga sončka mal pohvalt:

je spal od 20-ih pa do 6.30 zjutri NEPREKINJENO user posted image user posted image user posted image   js sm se že ob 5-ih zbudila čist naspana user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
25.12.2009 8:08:16   
Lsica
Dobro jutro,

kako lepo vas je brati, kar je meni uspelo po res dolgem časuuser posted image .

Se bolj malo oglašam, pa saj se me še katera spomni?  sem bolj pozna junijka - Maja ima RD 29. 6. 

Tudi naša glavna tema so
zobki - enega je dobila 16. dec, drugega spodaj pa še čakamo, bo zdaj zdaj -
pa hrana - se še vedno samo dojimo, smo pa na tem da pričnemo kuhat in kompliciratuser posted image
in seveda gibanje...prevračanje sedenje...kopanje...

Ampak med prazniki bomo samo "počivali" in se cartljali brez razmišljanja kaj je dobro za njen naslednji razvojni korakuser posted image .

Lepo se imejte in preživite božično novoletne praznike med vam dragimi osebami v miru in veselju... Novo leto pa naj vam uresniči vse želje, male in velike, v katere naj ujame srečo za vas.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
25.12.2009 9:25:08   
manna
Dobro jutroooo
Vesel Božič tistim ki ga praznujete... pa pozdravčke vsem ki ste se spet po dolgem času oglasile!
No prve pojedine in darila so mimo... upam da mi bo ratalo zdaj par dni manj jest drugač bom eksplodirala user posted image
tecka, tudi pri nas je bilo spet pestro s spanjem. Mogoče spet zobki? user posted image   In tudi jaz se spomnim kako sem lanske praznike gladila svoj mini trebušček in razmišljala kako pestro bo čez eno leto. Tudi če nič ne spim sem takooooo srečna da imam mojo pupiko! Včasih pomislim kako je lahko tako zlata, tako srčkana... Pa tudi če me petkrat zbudi ponoči, še zmeraj je neprecenljivo ko se tišči k meni z odprtimi ustki in m praska s svojimi krempeljčki user posted image Ah ja...

Drugače pa je Manca dobila toliko daril da to ni res... igrače, pa za oblečt pa svašta... s tem da ene babice še nismo obiskali, še tam bo ziher kej.. madona bo razvajen tale otroček user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
25.12.2009 9:49:01   
tecka
Mijaaaaaavvvvvv.
Punce, jaz ne znam več pit. Spila samo dva kozarca penine, pa sem bila zjutraj kar malo mačkasta.
Sicer pa smo imeli pravo božično noč. Prvič se je hranil šele ob 2.30 in do takrat sem vstala samo 2x, potem pa do 6h še enkratuser posted image user posted image Sem bila tako vesela zjutraj, da sem pustila našega še kar malo poležat. Naše dete ima zdaj dopoldansko spanje, jaz pa sem celo uspela v miru prebrati par strani nekega romana. Ja, po 6 mesecih sem šla spet v knjižnico.

Z novoletno obljubo sem si pa zadala, da z novim letom začnem z aerobiko. Želja pa niti nimam, mogoče da bi možek dveh letih, odkar smo v hiši, končno uspel s silikonom uspel zakitat eno omarico z radiatorskimi ventili. Pa se bojim, da bo to še daljši projekt kot je bil otročičekuser posted image

Mk, čestitke za izpit! Kar sede za praznike, kajne?

Pa če katera rada gleda risanke - na hrvaškem RTL je danes ob 20.00 Šrek praznuje prvi božič. Midva jo bova gledala. Seksava itak ne, ker imam Muser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
25.12.2009 10:04:13   
mini86
user posted image

user posted image

evo moja oz od marcela tortica..pa da vam ne rečm da sm eno stran vrgla k ni ratalauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
25.12.2009 10:27:35   
fragola
Srečen Božič vsem dragim junikam, želim vam obilo lepih trenutkov z vašimi, našimi zlatimi otročički.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
25.12.2009 10:44:42   
manna
mini86 kok sta luštkana!! pa ČESTITKE za pol leta!!!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
25.12.2009 10:50:30   
dodi
Hej!

Tudi mi smo prejšnji vikend imeli torto za Oskarjevih 6 mesecev...
user posted image
Je pa danes ponoči Oskar zakuhal,mene pa je uščipnilo v križu....supet truper... user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
25.12.2009 11:19:19   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: manna

mini86 kok sta luštkana!! pa ČESTITKE za pol leta!!!

Miniiiiii jaz te pa poznam :-)) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image OOOOO mojaaaa manikerka ;-) pa sam en dan za mano rodila lumpaaa :-))))
Heeehhhhh......Te firbc martra kdo sem? user posted image Tista z rumeno srajco user posted image user posted image user posted image B. z Odis...(rajš v kraticah pišem draga M.user posted image )

Čestitke za pol leta :-))) Marcelu (no, pa se pri tebi niso zmotli, da je fant user posted image )

Ti pošljem ZS, pa me na FB dodaj :-))) če želiš :-)))

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
25.12.2009 11:35:14   
bačko
Dan!
No mi gremo danes k tašči in tastu na kosilo.Včeraj smo bili pri moji mami in sestri danes pa k njegovim.
Kaminek ti bi lahko šla za slaščičarko.Vsaka ti čast.user posted image user posted image user posted image user posted image
Lenika lepe slikice in lepa družinica ste!user posted image user posted image user posted image user posted image
Mala princeska lepa slikica in vidi se dva zobeka.Če dobro pogledaš!user posted image user posted image user posted image
Fragola pozdravljena!Lana pa je prava lepotička.Kako ima lepa rdeča lička!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko berem koliko so že veliki vaši srčki me malo skrbi ker je naša majčkenauser posted image user posted image user posted image .Moram jo izmeriti.Na pregledu je bila samo 66 cm.Na prejšnem pa 67.Moram jo sama malo izmeriti.
Dodi kako lepa rolada!user posted image user posted image user posted image Njami!!!!
Mk8 čestitke za izpit!user posted image user posted image user posted image user posted image Važno da si naredila.
Mini tudi ti si lepo tortico naredila.user posted image user posted image user posted image user posted image
Dodi tudi vaša torta izgleda super!
Upam da ste lepo praznovali in da boste danes nadaljevali.
Lepo se imejte!

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
25.12.2009 11:59:24   
mini86
bačko-nš je velik 63,5 co..tko da se RES ne sekiriuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
25.12.2009 12:05:34   
July08
Hej hoj, drage moje!

Kako gre?
Mi smo fajn, nekako umirjeno, praznikom primerno. Ne moremo nič ven, ker fuuuuuuuul piha, pada dež,...user posted image
Še dobro, da mi nismo po vremenu, se ne damouser posted image

Vsem hvala za voščila za praznike. Tudi jaz želim lepe praznike, v krogu naših najdražjih. Res ni nič lepšega, kajne.
Včeraj smo se pogovarjali, če bi kam šli z mojimi starši in bratom, pa smo si bili na koncu edini, da je najlepše doma.

Pohvale vsem za lepe fotke naših junijčkov, pa za torte.RES STE SUPER!!!user posted image user posted image user posted image

Tecka upam, da se spanje čim prej uredi! Je pa res, kot je Lenika napisala, da vse tako hitro mine. Tako hitro rastejo ti naši otročki, da bo najbrž res še prehitro prišlo, da bomo imeli preveč časa zase.
Pa še nekaj moram napisati, imam že dolgo namen, pa ne najdem časa:
Ne se podcenjevat, ker misliš, da ti gre včasih slabo pa imaš samo enega otroka. Če jaz danes pogledam nazaj je najtežje imeti enega otroka, res! Prvi je, starši smo še negotovi, neizkušeni in nenamerno delamo napake. Ves svoj čas posvečamo svojemu otročku, in občutek imamo, da za kaj drugega sploh ni več časa. Ko pa pride drugi otrok, sploh ni taka prelomnica in je vse veliko lažje kot pri prvem, saj smo že bolj samozavestni. Poleg tega se otroka že zamotita med sabo.
Vsaj nadaljni je pa že skoraj rutina (malo za šalo).
Upam, da sem kolikor toliko razumljivo napisala. Torej, ne se podcenjevati, če imaš enega otroka in nič časa - to je normalno.

Meni se ne zdi problem imeti otroke s časovnega in organizacijskega vidika. Bolj problematičen se mi zdi finančen vidik, saj je treba potem otroke izšolati in jim s tem dati popotnico za življenje. Pri tem so tisti otroci, kjer jih je manj, gotovo na boljšem. Današnji svet  je krut in od nas zahteva marsikaj....
Sicer država danes res velioko pomaga velikim družinam, a to nikakor ne zadošča....po mojem mnenju.

Tako da, vsak naj ima toliko otrok kot misli, da je prav!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
25.12.2009 12:09:36   
July08
Joj, da ne pozabim - mk8 čestitke za izpit!!!user posted image user posted image

Mišel09 ne se toliko sikirat! Se strinjam, kar ti je napisala Lenika! user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
25.12.2009 12:16:50   
July08
Kaminek res lepi okraski. Jurij je bil čisto navdušen.
Mi bomo pa danes delali piškote z modelčki. To bo packarije user posted image Včeraj nam ni zneslo, bomo pa danes.
Mini luštna sta z Marcelom! In ti si res luštna mamica!!!!! Jaz izgledam pol starejša od tebeuser posted image
Lsica lepo te je slišati, seveda se te spomnim(o)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
25.12.2009 14:16:09   
princ_princeska
pozdravčke in poljubčke vsem, lep božič še naprej...

ja pa lepe slikce ( otročički, mamice, slastne torte in peciva, skratka super)

mala in ati počivata, mami pa pospravlja user posted image

pa pa

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
25.12.2009 14:24:32   
10ka
mini86, Tira in mandreja - ste dobile maile. Preverite, če je vse ok

tecka  - jaz tudi ne znam več pit user posted image . po dc vina se še 30 minut hihitam. no sej bo kmalu boljše. zdaj dojim samo še 2x na dan in do novega leta bomo verjetno še s tem zaključili user posted image . in po treh letih bom končno nenoseča in nedoječa!!!! saj sploh ne morem verjet.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
25.12.2009 14:29:44   
smrketa24
Oj!
Vesel božič punce!

Imam pa eno vprašanje - ali se vaši sončki že postavljajo na noge?? Nam se Matej že od ponedeljka postavlja na noge in hoče na vsak način hodit user posted image Naredi ob opori tudi 3 korake. Jutri bo pa 7 mesecev star. Se mi zdi vse malo prehitro user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
25.12.2009 16:21:54   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Oj!
Vesel božič punce!

Imam pa eno vprašanje - ali se vaši sončki že postavljajo na noge?? Nam se Matej že od ponedeljka postavlja na noge in hoče na vsak način hodit user posted image Naredi ob opori tudi 3 korake. Jutri bo pa 7 mesecev star. Se mi zdi vse malo prehitro user posted image

Ni panike, saj sem že enkrat napisala - da je moja Nina pri 7mesecih že sama stala v posteljici tako da se je za ograjo držala.
To je znak, da bodo naši sončki kmalu shodili user posted image user posted image user posted image , no pri 7m je že ob kavču stala in se res fullll veliko na noge postavljala, pa je zdaj čist normalna 5 in pol letnica user posted image , ni panike Mateja boš kmalu lovila user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
25.12.2009 17:44:53   
mini86
10ka hvala za mail..user posted image

july08..hvalauser posted image se mi je kr mau nasmejal ko sm prebrala...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
25.12.2009 17:46:35   
mini86
drugače ko sem delala preko študenta me je enkrat (ne dolgo nazaj-ko še nisem bila noseča seveda) ena uprašala če že loh delam preko študenta ker meja je 15 let...halo...user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
25.12.2009 18:34:28   
mini86
no nism vm povedala nč o krstu..blo je kr uredu..čeprou sm skor žiučnga fasala k sta se najdle moja mami in pa tašča in sta pametovali da se je kr kadilo...sm šla rajš kr stran..

no v cerkvi smo mel krst še s tremi puncami..no in na moji levi je bla ena mamica v miniki in mrežastih žabah in marcel se je cele pou ure skos k njej stegoval..prou smešen je biu..user posted image user posted image no pa še slikce..torta mu je bla pa itak noro dobra

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil mini86 -- 25.12.2009 18:35:56 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
25.12.2009 19:35:37   
Janci F

Oj!
Vesel božič punce!

Naš Tom se je tudi v zadnjem tednu začel postavljati na noge, najbolj srečen je ko stoji na kavču in gleda čez naslonjalo. Parkrat se prestopi in to je to. Res pa je, da ga jaz sicer ne spodbujam, ampak kar zažari ko stoji na kavču.
Po mojem mnenju malo ne more škoditi,  seveda če otrok tom sam želi delat in pokaže interes.

Pri nas praznovanje še kar traja  - včeraj večerja pri tašči, danes pri "teti" (preveč zakomplicirano za raglagat) smo imeli družinsko kosilo (po user posted image  strani). Jutri gremo na kosilo k maji mamic in potem še na obisk k očiju (imam ločene starše in je zaradi tega še več). Pri nas smo naredili tako nekako, sorodniki za božič, prijatelji za novo leto.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
25.12.2009 19:51:29   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Oj!
Vesel božič punce!

Ni panike, saj sem že enkrat napisala - da je moja Nina pri 7mesecih že sama stala v posteljici tako da se je za ograjo držala.
To je znak, da bodo naši sončki kmalu shodili user posted image user posted image user posted image , no pri 7m je že ob kavču stala in se res fullll veliko na noge postavljala, pa je zdaj čist normalna 5 in pol letnica user posted image , ni panike Mateja boš kmalu lovila user posted image

Aha, potem pa ok. Tudi Matej se v postelji postavi na noge in se drži za ograjo user posted image Pa za stopnice se prime in stoji. Najraje pa pleza po meni in atiju user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.