Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 23.12.2009 23:48:05
|
|
|
|
fragola
|
Joj punce se nisem oglasila že dolgo, saj nevem kje začnet. No pa začnimo hranimo se bolj slabo naša Lana bi jedla samo sadje, pa je bla tako pridna pri miništricah, vendar takoj ko je ugotovila da sadje je stokrat boljše bi jedla samo sadje. vendar sva ugotovila z možem če jemo vsi skupaj je tudi ona. Tako kadar se le da jemo vsi skupaj. Dobili smo že dva zobka prvega smo dobili 27.11, drugega takoj 30.11, tako, da zdaj se bleščijo dva lepe zobeka. Včeraj smo imeli sistematski pregled in je šlo vse ok, bila je cepljena. Težka je 7700g in dolga 67,50cm. Se lepo obrača na obe strani in iz trebuha na hrbet in s hrbta na trebuh, plazi pa ne, ona se kar s hrbtom premika in nogami, nekam čudno plazenje no ma, ma je smešna, zdaj je vsak dan nekaj novega, tako da res uživamo. Naslednji pregled imamo 17.3. Za razpredelnico še enkrat: 6mesecev 7700g in 67,50cm prva dva zobka pri 5mesecih in 11dni
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 23.12.2009 23:51:42
|
|
|
|
fragola
|
To je pa naša Lana!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 7:17:39
|
|
|
|
10ka
|
tira - glede prehrane in zajtrkov; takim otročičkom lahko daš tudi ovsene kosmiče (dobro namočene in prekuhane)... jaz imam ene par receptov, pa ti jih lahko pošljem preko emaila (so v .doc, tako da jih moram pošiljat kot priponko). pošlji mi tvoj email naslov na ZS, da ti jih pošljem. kaminek - si prava umetnica mala_princeska - kakšna biserčka . madona, so že veliki tele naši punce, a se ve sploh zavedate, da smo že čist vse zaključile s prvo polovico porodniške ? do poletja bo treba že delat aja, pa še mere iz sistematike št. 35 (katja) 6. mesec 7210 g 70 cm PRVI ZOBEK pri petem mesecu
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 7:56:34
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka punce, a se ve sploh zavedate, da smo že čist vse zaključile s prvo polovico porodniške ? do poletja bo treba že delat joj, dj ne spominjej...me kr zmrazi, k sam pomislim na to na začetku mi je blo toooook težko bit skos neki doma (k ful nism tak tip človeka), zdj mi pa kr slabo rata, k sam pomislm, da bom mogla jit hmal na šiht... Lenika-super fotke...lušna družinca....komi čakam, da gremo v toplice-tko k gledam vaše fotke, bi kr prec spakirala, pa kr šla tko je pa še cela 2 mesca do njih Fragola-zelo je lušna Lana...ma ful taka rdeča lička...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 8:17:23
|
|
|
|
Hanuši
|
Dobro jutro, najprej za vse slikice naših sončkov in družinic. Super ste. Kaminek že pri Patricijini torti sem rekla, KAPO DOL, zdaj sem pa brez besed. Ja brez problema bi ti to lahko profesija postala, samo, če je računica še zraven. No midva bova danes zelo na tesnem s časom. Moram spečt še torto za božično večerjo, gremo k mojim, pa tiramisu za jutri, ko ima moj dedi rojstni dan, pa še P imava, tako, da bo res gužva, pa še darila moram zavit preden pride Hana domov. Še vedno verjame v Božička. Ji je v pismu odgovoril, da ji bo izpolnil željo, če bo skrbela za svojo sobo. Punce 3 tedne je že spedenana u piko , prej se pa hodit ni dalo. 19 m2 je bilo zapolnjenih . No, če se nič ne oglasim, vam želim vsem mojim junijkam in vašim družinam TOPLO IN LJUBEČE PRAZNOVANJE BOŽIČA.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 8:50:03
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Za seznamček - sicer sem že napisala, pa je verjetno všlo.. Pri 6 mesecih je naš mali bil težak 9270g in dol 70 cm, naslednji datum imava pa 12.1. ko bo dobil tretjo dozo cepiva. Durgače pa je naš mali ful migec. Sva včeraj telovadila z napihljivim valjem in se je mali sam z nogami prevalil preko njega na rokce. Po par takšnih podvigih je pa tudi rokice lepo prestavil - kmalu nam bo ušel! Pa bravo, bravo (torej ploskati) je začel. Zadnjič na božičku je otročkom, ki so igrali predstavo skoz vriskal in ploskal! Taki srček je. Je pa fakin , kar se hrane tiče - najraje ima tiste kupljene! Zakaj pa ne, sem rekla - manj pacanja za mamico. Verjetno tudi niso tako slabe, če so za otročke pripravljene. Pa ko zelenjavo kupiš, tudi ni rečeno, da je najboljšla...Tako, da mi smo večinoma na kašicah in sicer sem našla zdej v DM njihovo lastno znamko. Poceni proti drugi - itak, kot vsi njihovi proizvodi. Se pa jaz s količino mleka nič kej ne ubadam. Kak dan popije več, kak dan manj - po moje toliko kot mu paše. tisti standard...eh! Po moje malo brezveze, če je z otročkom vse ok. Mleka pa itak dobijo ponavadi kr hitro preveč - je skoraj v vseh proizvodih, če se malo am vzamete in tam pri kakih 5 letih pride pa do presežka teh mlečnih encimov in je treba na dieto...sej ne veš, kaj je res najbolj prav. Po moje otroček sam pokaže, kaj mu paše. Božiček bo pri nas kr zavil en snobijev šotroček, ki že nekaj časa čaka v shrambi, pa bo zdejle kr aktualen. Sicer ima pa rekvizitov toliko, da imam v vsakem prostoru kaj! Se nabere pri treh otrocih! V avtu - pri nas jajčka že kake dva meseca ni več uporabna, ker sem ga komaj stlačila not. Imam pa Romerjev sedež, ki se tako nagne, da je kot bi bil v jajčki. Pa sej če že čisto samostojno sedi, je pa tudi za v pravi sedež že zrel, a ne? Princeska - hvala za Dodin prispevek! Madona so fajni. Sej bi človek kr imel takole četico...sam oni so ene par "gratis dobili". (se malo hecam, da ne bo pomote) Me pa res zanima, kako jim zlaufa dan!? A mali hodijo v vrtec ali so doma?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 9:23:00
|
|
|
|
dodi
|
Naty-Taja - moji otroci so doma,ne hodijo v vrtec....7 jih hodi v šolo,4 pa so pri meni doma...lavfa nam... Pečem mrežno pečenko,pa rulado imam narejeno,sedaj samo še okrasim,da bo božično deblo postalo....otroci mi pa pomagajo...bom kako fotko dala gor... Se javim...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 9:40:43
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Naty-Taja - moji otroci so doma,ne hodijo v vrtec....7 jih hodi v šolo,4 pa so pri meni doma...lavfa nam... Pečem mrežno pečenko,pa rulado imam narejeno,sedaj samo še okrasim,da bo božično deblo postalo....otroci mi pa pomagajo...bom kako fotko dala gor... Se javim... dodi moram ti povedati, da te izredno občudujem. Jaz imam pa za sedaj "samo" enega otroka in se sicer ne pritožujem, časa mi pa tudi kaj dosti ne ostaja. Vsekakor nisem tako pridna v kuhinji kot ti. Kapo dol!!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 9:50:47
|
|
|
|
manna
|
Živjo sem vidla da se je oglasila Dodi - no, če nas še kaj bereš Dodi, vedi da se večkrat spomnim nate in tvojo četico otročkov!! Pa naj naj najlepše praznike vam žeilm! (Kako za božjovoljo ti rata še pečt kokosovo potico zraven?!) FRAGOLA, tudi ti lepo da si se oglasila, pa MANDREJA tudi... nismo nič jezni če se samo na redko oglasite Ja kar se tiče neješčosti - sem se počasi navadila da naša pač noče jest. Mi je pa včasih ful ful hudo in rečem kar lubiju naj jo on nahrani, ker jaz ne morem več - za vsako žličko ki jo pogoltne se je treba matrat, ji prepevat, kazat knjigico, govorit vse živo... en obrok traja vsaj pol ure, s tem da poje približno dve tretjini tamajhnega lončka Hippove kašice, na primer. Grozno. Grem si kavo skuhat, pridem še kaj nazaj
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 10:35:31
|
|
|
|
dodi
|
Ekola...da vam ponudim pravkar pečeno rulado... Hvala da mislite na nas...slike otrok imm na fb,na javne forume pa jih nič več rada ne lepim zaradi določenih ljudi....
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 11:08:22
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Danes pa imamo Božičkovo pomočnico, ki slavi 6 mesecev
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 11:09:58
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola To je pa naša Lana! IIII Fragola, pa za zobke.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 11:26:45
|
|
|
|
mini86
|
a ma kera tole doma..http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170189
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 11:32:04
|
|
|
|
MONY25
|
hmmmm.....se vid, da nism dolg kle na forumu... ok, če js to prov razumem-DODI, A TI MAŠ 11 OTROK, AL KAKO????????
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 11:33:55
|
|
|
|
dodi
|
Ja 11 otrok....8 punc in 3 fante...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 11:55:04
|
|
|
|
manna
|
Mony25 a si padla dol s stola zdej?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 11:57:24
|
|
|
|
manna
|
Morm vam povedat da naša princeska spreminja svoj dnevni spanec, vsaj dopoldanski no. In sicer prej razen v vozičku ni nikoli spala več kot 20 - 30min, danes pa že drugi dan spi debelo uro - od 10.45h pa tja do 12h. Tolk sm vesela! Saj vam se mogoče zdi bedno ampak pri nas je to velik dosežek, da sama v svoji posteljici spi dopodne toliko!!!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 12:24:37
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Ja 11 otrok....8 punc in 3 fante... hmmmmm........khmmm.....mmmmmm......sm ostala brez besed občudujem te-RES!!! vsaka čast
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 12:25:04
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Mony25 a si padla dol s stola zdej? a veš, da res skor
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 12:47:43
|
|
|
|
dodi
|
Hej.... Oskar,Vida in Vilma spijo svojo opoldansko rundo....tam do ene 15 ali 16 ... Šolarji so že vsi doma,pojedli smo kosilo in sedaj je treba pospravit najprej kuhinjo,pa jaslice naredit...moj pa gre še na balkon nove hiše postavit smrekco in napeljat lučke...potem bo pa itak že mrak,ko bo treba iz molit,pa pokadit in pokropit vsa poslopja,vse sobe...potem pa večerja in ob polnočći k polnočnici... Končno so počitnice in bomo drug teden spet ustvarjali in pekli...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 14:26:35
|
|
|
|
tecka
|
Dodi - pri nas bomo tudi imeli kokosovo potico (svetel nadev in testo s kakavom, da bo temno). Nas je kar večina gledala oddajo 2009, upam, da si si uspela prebrati naše odzive. Luštni ste videti! Nič, punce, lepo praznujte, se še kaj oglasim in pojamram. Naš Srečko bo kot kaže vojak ali policaj. Že obvlada kitajske metode mučenja - ponoči vstajam na pol ure do uro . In želim si, da bi lahko rekla: njegov nasmeh od ušes do ušes ob 5h zjutraj - neprecenjljivo Pa nič preveč ne jamram, brez tega bi praznike preživela tako kot zadnjih nekaj let - v solzah in z željo imeti naraščaj. Pri nas bomo imeli malo bolj pozno kosilo in nič božične večerje, komaj čakam samo na penino. Potem pa verjetno ne bom vstajala na pol ure, ker ga ne bom slišala
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 15:35:01
|
|
|
|
mini86
|
tečka en prazničen objemček zate..sploh ne vem kaj nj ti rečm ker nš ga je 4 dni sračku ponoč (zdj si se pomoje prov nasmehnla ob štirici, ane)...no in sm mislna da me bo pobral..sem pa šla z njem spat čez dan-sicer ne odtehta nočnega spanca ampak vseeno..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 15:49:12
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Pa nič preveč ne jamram, brez tega bi praznike preživela tako kot zadnjih nekaj let - v solzah in z željo imeti naraščaj. Verjamem, da veliko lažje prenašaš vse skupaj kot marsikatera od nas. Toliko časa ste čakali in dočakali, sedaj pa uživate maksimalno.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 16:11:23
|
|
|
|
mk8
|
Punce, sem naredila izpit!! Komaj sicer, ampak 6ka pa je le Pa bo vseeno lep božič ! Šibam pod tuš in potem gremo k mojim na božično večerjo. Lepo praznujte vse!!!!!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 24.12.2009 16:23:14
|
|
|
|
lenika
|
Mk8 čestitke. Sploh ni pomembna ocena, pomembno je, da je za tabo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.