Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.12.2009 0:02:34
|
|
|
|
gigi1
|
Miša srce moje. Saj veš kaj vse ti želim Z Bulerjem pa malo zamujava s torto
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.12.2009 0:05:31
|
|
|
|
gigi1
|
Alpog čestitam generacijo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.12.2009 0:06:31
|
|
|
|
gigi1
|
AAaaaa šele zdej sem se privlekla domov. Nori december RVI
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.12.2009 8:16:14
|
|
|
|
alpog
|
Gigi, generacijo - mi trije bi bili res najboljši par!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.12.2009 8:46:13
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, a ni danes en krasno deževen četrtek Babe moje žabe, vsem skupaj najlepša hvala za "čestitke i pozdrave", pa seveda še z mojega Gerry-a, priznam ga je lepo videti spet na naši temi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.12.2009 11:37:42
|
|
|
|
zarja1
|
pri nas je full sonce, sem v pisarni, pri odprtem oknu in v kratkih rokavih......lepa zima, zima bela ni kaj
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 23.12.2009 11:38:08 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.12.2009 14:34:13
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Babe moje žabe, vsem skupaj najlepša hvala za "čestitke i pozdrave", pa seveda še z mojega Gerry-a, priznam ga je lepo videti spet na naši temi Pišuka, me ta Firefox j.ebe pa mi ni užgalo da je še kak drug brskalnik na svetu Mišmiš, vse naj naj, pa da bi ti dečk še naprej dobr služu in Haini dobr skoz recesijo prpelav nav treba laško pit.
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 23.12.2009 14:35:16 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.12.2009 19:22:37
|
|
|
|
Naska
|
tok sem crknjena, da sploh ne vem nč
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.12.2009 20:55:48
|
|
|
|
Fidolina
|
Vse najboljše, drage pupe .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.12.2009 22:49:51
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - moja draga še tukaj VSEM ŽELIM VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE, IN NAJ VAM BOŽIČEK PRINESE KAJ LEPEGA , V PRIHAJAJOČEM NOVEM LETU 2010 PA ČIMVEČ PLUSEKOV, IN PA MALIH
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.12.2009 7:13:59
|
|
|
|
miklarom
|
¸ jutro!!!!!!!!!!!!! vsem en lep dan in božični večer, pa ne pozabit naredit , če ke še katera ni, jaz sem med tistimi ki jo postavlja danes
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.12.2009 7:50:50
|
|
|
|
zarja1
|
helov Miklaromka moja ...jaz že tudi kuham na vsezgodaj. Mater, taboljši dopust mam.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.12.2009 11:26:52
|
|
|
|
miklarom
|
zarči - madona si pridna, jest že tud pripravljam, pa še vmes po šopingih hodim
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.12.2009 11:31:25
|
|
|
|
ledenka
|
še mal stimulacije lepo praznujte, konzervice drage!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.12.2009 12:36:11
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka še mal stimulacije lepo praznujte, konzervice drage! ti bogeca, tile so , da se ti kar sline cedijo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.12.2009 12:42:49
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom IZVIRNO SPOROČILO: ledenka še mal stimulacije lepo praznujte, konzervice drage! ti bogeca, tile so , da se ti kar sline cedijo Miklarom, umiri malo tele konje, mi tvoje sline že tečejo ven iz monitorja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.12.2009 13:15:54
|
|
|
|
mismis
|
mogoče je čas, da tudi jaz napišem voščilo za vse vas... Ob čudovitem, prazničnem dnevu vam želim veliko sonca v srcih, da bi vedno imeli cela krila, da bi za vas vedno obstajala rama, na kateri se lahko razjočete, da bi vas spremljal otroški smeh, mokri poljubčki domačih ljubljenčkov, cele noči spanja, vse to in še veliko več...predvsem vam želim, da bi vedno ostale zveste same sebi ter da bi te prijetne praznike preživele v krogu domačih pred toplim ognjiščem... Torej vsem skupaj želim mirne in vesele božične praznike...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.12.2009 19:34:49
|
|
|
|
alpog
|
Tudi jaz vam želim vse najlepše - za praznike in v prihajajočem letu! Da bi se vam izpolnila želja, zaradi katere mo na tem topicu - ta je tista najmočnejša! Drugače pa zdravja, sreče, veliko dobre stimulacije... Pa mogoče kdaj kakšen miting resnice - da vas spoznam tudi "live". Danes pa lepo praznujmo, pa previdno pri hrani!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.12.2009 19:36:32
|
|
|
|
lana70
|
dragi moji, vesele praznike in v prihajajočem letu čim več veselih novic
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.12.2009 22:14:47
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom IZVIRNO SPOROČILO: ledenka še mal stimulacije lepo praznujte, konzervice drage! ti bogeca, tile so , da se ti kar sline cedijo opa, teli fantički pa niso kar nekaj...Miklica tudi meni se cedijo sline in kot se na današnji dan spodobi: vsem skupaj želim veliko pluskov, pa veliko brcik, pa veliko otroškega jokeca, pa veliko umazanih pleničk, pa veliko izgubljenih dudic...in kot se na naši temi spodobi - veliko veliko dobbbbre stimualcije, in pa seveda še kakšno fajn fešto tko zdaj se grem pa nazaj crkljat k mojemu miškotu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.12.2009 22:25:39
|
|
|
|
Grethy
|
mismis - moja draga še tukaj user posted image user posted image najprej se spet posuvam s pepelom draga moja miška ... tako kot me letos baše čas me pa že dolgo ni, sem se danes že ene parkrat srečala, zdaj sem pa končno uspela prit tudi sem in evo mi ga na ... sem sfalila včerajšnji dan .. šejmonmi ... lubica draga mišmiškasta, jaz ti pa ne bom zaželela vseh tistih klasičnih stvari, saj so ti jih že drugi, pol jih pa več dobiš, pa nimaš kej počet s tolkimi, pa še menjat jih nikjer ne moreš za kej takega kar ti noben ni zaželel ... skratka ... pismo, k sem zmatrana strahotno nakladam ... enostavno vse, kar ti nihče drug ni zaželel, ti želim pa jaz, pa to iz globine srčka mojga ... ostani carica !!!!! ...
< Sporočilo je popravil Grethy -- 24.12.2009 22:27:32 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.12.2009 22:45:07
|
|
|
|
Grethy
|
No ja ... zdej pa še božična poslanica: za vse moje 40+ klepetalce in njihove najdražje vse ... Božiček je že štartal na teren s svojimi jelenčki, tudi Rudolfom, ki ima, kot vsako leto, že pošteno rdečo surlico, ker je pač mraz in ga je treba sem in tja tudi kakega kratkega ruknit, da zdrži ... darila so že pod smrekcami oziroma Božičnim drevescem, pa v štumfih ( ne tistih za oprat, ki že malo zaudarjajo) nad pravimi ali namišljenimi kamini ... ko se bo pa zmatral, pa je v Sibiriji že pripravljen naš Dedek Mraz in ta bo spet talal darila ... iiiiiiiiiiiii supeeerrrrr ... Drage moje, dragi moji ... vsem vam želim takšnih daril, da vam bo igral nasmeh na licih, da se malo razblini napetost vsakdanjika, ki nas vse peha nekam v bezljanje in lovljenje pravih ur, pravih rokov ... želim nam vsem, da bi se še naprej tako lepo družili kot do sedaj, pa magari samo tule ... lepo je biti med vami, lepo vas je poznati, biti del borbene ekipe, ki se ne uklanja ... Hjaaa ... nekatere je presenetil že Miklavžek, pa naj bo zdaj druga runda in spet prinese upajočim kak lep plusek, da bo jesen bogata z rojstvi malih pikic in pikcev ... S R E Č N O V L E T U 2 0 1 0 !!!!!!!!!!!!!!!! vam želi vaša Gretica
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.12.2009 22:52:39
|
|
|
|
Grethy
|
No ja ... zdej pa še božična poslanica: za vse moje 40+ klepetalce in njihove najdražje vse ... Božiček je že štartal na teren s svojimi jelenčki, tudi Rudolfom, ki ima, kot vsako leto, že pošteno rdečo surlico, ker je pač mraz in ga je treba sem in tja tudi kakega kratkega ruknit, da zdrži ... darila so že pod smrekcami oziroma Božičnim drevescem, pa v štumfih ( ne tistih za oprat, ki že malo zaudarjajo) nad pravimi ali namišljenimi kamini ... ko se bo pa zmatral, pa je v Sibiriji že pripravljen naš Dedek Mraz in ta bo spet talal darila ... iiiiiiiiiiiii supeeerrrrr ... Drage moje, dragi moji ... vsem vam želim takšnih daril, da vam bo igral nasmeh na licih, da se malo razblini napetost vsakdanjika, ki nas vse peha nekam v bezljanje in lovljenje pravih ur, pravih rokov ... želim nam vsem, da bi se še naprej tako lepo družili kot do sedaj, pa magari samo tule ... lepo je biti med vami, lepo vas je poznati, biti del borbene ekipe, ki se ne uklanja ... Hjaaa ... nekatere je presenetil že Miklavžek, pa naj bo zdaj druga runda in spet prinese upajočim kak lep plusek, da bo jesen bogata z rojstvi malih pikic in pikcev ... S R E Č N O V L E T U 2 0 1 0 !!!!!!!!!!!!!!!! vam želi vaša Gretica
< Sporočilo je popravil Grethy -- 24.12.2009 22:53:40 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.12.2009 22:54:02
|
|
|
|
Grethy
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......