|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
22.12.2009 13:29:54   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Točno tako.
Jaz sem jih kupila v Muller Rudnik, drugje ne poznam ponudbe. Tam imajo samo njihovo blagovno znamko. 11 plenic v paketu, 7 - 13 kg (manjših nimajo) stane 4 eur.

ta podatek mi bo pa prov pršu-sploh nism vedla, da to obstaja user posted image hehe...se vid, da sm preveč domauser posted image
drgač bi pa rada šla kdaj v Atlantis, da vidm, kako bo Alexu kej odgovarjal...a je že kera bla tm? prej nism bla pozorna na to, kako majo kej urejen za dojenčke...mi lohka kera kej pove? a voda je topla za njih?

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
22.12.2009 13:34:09   
MONY25
mi pa Alexa že ene 2 mesca kr tuširava in ga kr s tušom po glavi umivava in polivava in mu ni čist nč hudga...čist nč ga ne mot, da mu gre voda v oči itd. skos sam jezik vn daje kot da bi hotu pituser posted image je prov faca res... včasih mi je mal žal, da nimam banje, k tm bi pomojm fuuul užival, sam mu pa tko v tušu napolneva vodo (sicer ni tok globoka kot v banji, seveda) in mu je tud tko prov luštn...

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
22.12.2009 13:45:24   
MONY25
joj, men je prov doooooolčas...tamau spi že kkšno uro in pol, dec ma popoldne šiht, narejen mam vse, js pa ne vem, kaj bi sama s sabouser posted image sploh si ne predstavljam, kako je blo prej, k ni blo še Alexauser posted image

a pride kera na kavo?user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
22.12.2009 13:58:19   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

naša patricija je včeraj dopolnila pol leta in sm se potrudila ter ji spekla okusno, čokoladno tortico. nism mela časa dela skutine. ta pride na vrsto v čet.

fuuuul huda tortica...js pa na žalost nimam žilce za kej tazga, tko da loh prideš še k men kej skp spravt user posted image user posted image

sej jst tud nimam žilice, da veš. ampak sm se mal poigrala. sicer sm mela nekaj drucga v mislih, sam pol je pa nekej "vmes" pršlo user posted image -nism mela dost na veliko razvalane bele mase, pa sm mal zakrila tiste napake.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
22.12.2009 14:24:18   
fejči
user posted image user posted image user posted image  ojla bom na hitro opisala in bi prosla za kakšen nasvet vsi v družini smo bili prejšni teden bolani mož jaz in dva sina 7let,.2let vročina visoka kašlanje starejšega sina so v petek testirali in ima novo gripo rezultat smo zvedeli šele danes zdravnica je rekla če enega testira potem imamo vsi  v nedeljo je pa zbolel še mali ki je star 6 mesecev in je zdravnica rekla da bi danes malemu napisala tamiflu jaz sem pa skeptična po dveh dneh se mu je stanje že izbolšalo in vročino ima 38 kar je dost manj ima katera kake izkušnje oprostite pisavi ker hitro pišem saj nimam zdaj nobenega časa ker smo vsi bogi

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
22.12.2009 14:42:11   
Tira
Fejči user posted image user posted image user posted image  milijon pikapolonic za tvoje boščke... res vam želim, da čim prej okrevate. Glede tamiflu pa nisem vedela, da ga že naši lahko dobijo. Mislim pa, da če mu v 4 dneh vročina ne pade na normalno je res dobro, da ga dobi. Jz bi poslušala zdravnico, ker sem mnenja, da še vedno več ve o tem od mene.

Kaminek super tortica... jz sploh ne najdem časa še za to user posted image

Avtosedež tudi mi smo ga začeli uporabljati prejšnji teden. Marcel je tkoooo važen, ko se notri vozi, da je noro user posted image  Tud pogleda me ne med vožnjo, samo naprej gleda na cesto, čist ponosen.
Mony vsak avtosedež ima napisan od kdaj se uporablja, se mi pa zdi, da so bolj pomembni kilogrami, kakor meseci... naš je od 9 - 18 kg. Imamo pa Tobyja od Maxi Cosi.

Naše noči so pa spet neprespane. Se že spet zbujamo okrog 24h za stekleničko in danes je bil "buden" od 3-4. Sploh ne vem kaj mu je, spi pa jamra zraven in je na robu joka user posted image  Res upam, da so zobki zgoraj in da čim prej ven pogledajo.

(odgovor članu fejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
22.12.2009 14:48:48   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: fejči

user posted image user posted image user posted image  ojla bom na hitro opisala in bi prosla za kakšen nasvet vsi v družini smo bili prejšni teden bolani mož jaz in dva sina 7let,.2let vročina visoka kašlanje starejšega sina so v petek testirali in ima novo gripo rezultat smo zvedeli šele danes zdravnica je rekla če enega testira potem imamo vsi  v nedeljo je pa zbolel še mali ki je star 6 mesecev in je zdravnica rekla da bi danes malemu napisala tamiflu jaz sem pa skeptična po dveh dneh se mu je stanje že izbolšalo in vročino ima 38 kar je dost manj ima katera kake izkušnje oprostite pisavi ker hitro pišem saj nimam zdaj nobenega časa ker smo vsi bogi

upam, da se čimprej pozdravte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sporoč, kako je kej z vami...

(odgovor članu fejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
22.12.2009 14:48:59   
mini86
fejči..ne znam ti pomagat..res ne..ti pa pošiljam par povezav da si boš prebrala če je kej uporabnega..upam da je..je pa fajn k odgovarja pediatrinja..upam da se čim prej pozdravite

http://med.over.net/forum5/read.php?46,5889976

http://med.over.net/forum5/read.php?46,5891983

http://med.over.net/forum5/read.php?46,5892249

http://med.over.net/forum5/read.php?46,5882227-piše kako dati tamiflu dojenčku ki radi bruhajo po njemu

http://med.over.net/forum5/read.php?46,5882278

vem da si napisala da imaš bolj malo časa ampak vsaj malo preleti mogoče je kakšen primer tak kot tvoj..tistga pa le ornk preberiuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu fejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
22.12.2009 14:51:40   
mini86
no pa še za vse ostale če katera še ni uspela to najdt..res je fajn k odgovarja pediatrinja..

mony to mau zdj prebrski pa ti nau dolkčasuser posted image

http://med.over.net/forum5/list.php?46

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
22.12.2009 15:01:54   
mini86
a ste vidle zdj na RR tud odgovarja zdravnica in jo loh uprašaš karkol glede bolezni..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
22.12.2009 15:10:45   
bačko
Fejči čim prejšene okrevanje vsem in drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mini kje pa?Nisem zasledila.

(odgovor članu fejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
22.12.2009 15:11:47   
mini86
http://www.ringaraja.net/forum/Za%C5%A1%C4%8Dita_otrok_pred_oku%C5%BEbami/forumid_261/tt.htm

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
22.12.2009 15:22:42   
bačko
Mini hvala!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
22.12.2009 15:39:56   
lenika
Fejči pozdravite se.

Manna ja bili smo v toplicah in se vrnili pred dobro uro. Poročilo in slikice sledijo jutri.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
22.12.2009 16:11:44   
Mala_princeska
Imamoooo 2.zobeeeekkkkkkkkkkkkkk......

no, ne mi Manca ga ima user posted image user posted image user posted image  

Zdajle sem zatipala v njenih malih ustkih, ne vem če ni bil že včeraj zunaj
verjetn to razlog "usranega" spanja user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 22.12.2009 16:12:06 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
22.12.2009 17:13:04   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Imamoooo 2.zobeeeekkkkkkkkkkkkkk......

no, ne mi Manca ga ima user posted image user posted image user posted image  

Zdajle sem zatipala v njenih malih ustkih, ne vem če ni bil že včeraj zunaj
verjetn to razlog "usranega" spanja user posted image user posted image

ČESTITAM!!! js pa tooook čakam kkšn zobek, pa noben noče še vn pogledat-vsak dan tipam, pa nč...smrk, smrk user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
22.12.2009 17:18:37   
MONY25
tole naše prehranjevanje je ratalo prava znanstvena fantastikauser posted image : ga dam v stolček, skos glavo okol obrača, noče ust odpirat, pljuva, maha z rokami-se prov igra zravn-sm mu dala banano in jabolko (kar obožuje drgač), skos psa gleda k se okol sprehaja-joj, ma tok dela...traja 1 uro, da kej sprav vase, pa še to ne poje vsega...grrrrrrr...

pa dons je meu spet drisko...že 2x! kaj naj to pomen? js se skos tolažm s tem, da bi bli zobki, sam kaj k ni čist nč tečn, spi normalno itd.

je pa dons korenček kakal-vedno k ga je, je pol viden v drekcu user posted image a naj bi to kej pomenil, a je to pač tko?

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
22.12.2009 17:34:19   
mini86
če so koščki hrane vidni v drekcu ni to nč narobe..so še majhni in njihovo črevo še ni dovolj zrelo..

mi smo pa čist bogi zarad zobkov-čeprav ni še nč vidt..noč je bla kr super sam je čez dan bogi..zdj sm ga pol ure uspavala k se je na 20 sekund začeu histerično jokat..če bi blo pa vse ok bi pa zaspal po 5 min..dala sem mu calpol in zdj na koncu je kr dol padu..bošček prou smil se mi pa ne vem več kaj nj nardim..mažem ga s kremco ampak to pomaga za par sekund mogoče minuto pol je pa istouser posted image user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
22.12.2009 17:48:47   
bačko
Mala princeska čestitke Manci za 2.zobek!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
22.12.2009 19:50:14   
Janci F
Posedanje - Tom sedi že samostojno in vsak obrok GH poje za "ta veliko" mizo v Trip Trapu.

Plavalne planice - sem jaz kupila v Pikapolonici, samo se na žalost ne spomnim cene.

Igračka -  naš Tom bo od svoje tete dobil lonček presenečenja in se mi zdi prav fina ideja. Vem, da to ni ravno igrača za 6 mesecev, jo bo pa definivno s časom spoznavam in vedno bolj bo zanimiva. Najprej bo vse spravil v usta in nato bova skupaj spoznavala kaj vse lonček zmore. user posted image

Mala_princeska čestitam za drugi zobek. Tudi Tom ima že dva in je prav hecen z njima, se svetita kot diamanta iz ust.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
22.12.2009 20:25:15   
lino
Dober večer.

Danes je pa hitro zaspal, se je zjutraj ob 6 zbudil in potem je vsega skupi spal kakih 45 minut čez cel dan, tk po 10 min na dojki...potem smo šli še božička pogledat in je sedaj kr dol padu...nej se spočije mamino malo sonceuser posted image

Fejči, tudi jst ti želim čim prejšnje okrevanje!user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem za zobke!user posted image user posted image Mi jih še nimamo, čeprav jih že kake 4 mesece čakamo in za vsak slab dan so dober izgovoruser posted image ...noja, pa sej sploh ne vem, če se veselim, sedaj bi lahk še mal počakali, ker smo ravno dobili ta sirup za zvišanje železa in po njem znajo dobit grde (gnile-črne) zobke in pa mal me je strah, da bi me pol med dojenjem grizuuser posted image ...

Jst sem pa vsem naročala, da naj za dedka mraza (mi tega praznujemo) ne kupujejo daril Maksu, pa dobro, stric in teta (od mojga brat in njegova žena) sta že bila v šopingu in nabavila menda majčko in hlačke, upam pa, da bo to tudi vse, ker je premali, da bi sploh kapiral in se mi zdi brezveze...pa ne, da ne bi privoščila, da ne bo katera napačni vtis dobila, ampak, ko so bile še babice in dedki živi je starejši sin vsako leto pokasiral za božička in dedka mraza in to orng darila-pa reees orng in rezultat je zeloooo razvajen mulc, ki nima podna, letos dobi za dedka mraza nek" Ipone" (od naju), sej nimam pojma, pač nek full dober telefonuser posted image , no lani je dobil od naju kamero (ta se je začuda dobro odnesla, ker snema vse tekme juda, tk da..ok), pač nočem, da se mi tudi ta mali pol prehitro razvadi...mi2 mu bova verjetno kupila kak spalni pajac, morda copatke in pleničke pa robce za ritko, ker pač to rabi in bi kupila v vsakem primeru, pa tok, da je neki pod jelko, ker tudi naša želva dobi darilo in tudi pes (vem, smo mal usekana družinauser posted image )...

Nič, grem sedaj, moram psa ven peljat, pa Mare mi je spet ven pobegnil, kao takoj pridem pa ga ni (pa kaznovan jeuser posted image )

Nooočkooo!!!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
22.12.2009 20:33:10   
fejči
mini 86 hvala sem pregledala  malo dobila sva tamiflu pa še zdaj nisem prepričana če bi ga dala najbrž bom ker ima kar vročino..........

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
22.12.2009 20:50:49   
mandreja
Evo mene, da se malo javim. Saj vem, da me boste kregale (pa ne no) user posted image , ker sem tok neresna pa ne sodeljujem v debatah, ampak berem pa kdaj pa kdaj user posted image

Imam podatke od našega pregleda pri pediatrinji; 10 kg in 74,5 cm in naslednji pregled imamoo šele 17.3, pa še to.....imamo že 2 zobka od 4,5 meseca.

Pa še to.....videla sem da imate napisane vaše rd.........zakaj pa ne user posted image 28.2.

Lepe praznike!

(odgovor članu fejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
22.12.2009 21:06:40   
betea
Pozdravljene!
Evo, končno sem se le usedla pred računalnik in vidim, da ste naštepale že skoraj 30 strani odkar sem vas brala… danes pa po obrokih prebiram in sem se celo prebila čez zadnje 3 strani.
Manna: Ja, tudi mi večkrat spimo skupaj, kljub temu pa moramo večkrat vstat, ga mal pocingat in ga pocrtat na sebi. Tudi čez dan se radi cartamo. Zato pa mam tolk viška cajta user posted image  Pa bravo za zobek.user posted image
Mala princeska: mičkeno zatrdlinco od 2. cepljenja imamo mi še zdej, ko smo že 3. dozo dobili. Rdečica je izginila v kakem tednu, zatrdlinca pa kar ne gre. V posvetovalnici sem omenila in je »na daleč« rekla, da to ni nič takega. Je pa vedno manjša in upam, da bo počasi res izginila. Tudi vam čestitke za 2. zobka.user posted image
Tecka: Naš je imel že drugi dan v bolnici kožo pokrito s fleki, ti so sicer kmalu izginili, so se pa v taki obliki še 2x pojavili. Sestra v bolnici me je čisto prestrašla, češ da je to od nekih čokoladnih piškotov, ki sem jih imela na omarci. P pa je rekel, da ni nič takega in da bo izginilo. In ko se je ponovilo sem se ustrašila, da je morda res kaka alergija in šla mal na internet čekirat. V glavnem starši zelo hvalijo bioresonanco, ker je neboleča in baje »zazna« alergene, stanje pa naj bi se definitivno izboljšalo oz. celo popravilo. Naš flekcev zatem ni mel več in tudi P je rekla, da je to toksični dermatitis, tako da nisem več iskala. user posted image user posted image user posted image  Da bo čimprej znano kaj je in čim manj težav.
Posedanje: Meni je P rekla, da dokler se sami ne usedejo (cca. pri 9 mes) naj ne bi posedali (naj bi bili čim več na tleh), kar pa se mi zdi mal absurd. Valjda hoče bit tudi dvignjen (v naročju sploh) in takrat se dviguje gor kot zmešan in seveda ga posedem, čeprav niti sedi še ne prav ravno, kaj šele da bi se usedel. Skušam pa ne pretiravat, ker… kaj pa vem kaj je prav, ko še oni ne vedo? Res pa je, da nas s temi doktrinami sam medejo in pol se jih sama kot mamica prvega otroka prevečkrat držim kot pijanec plota.
Uvajanje GH: user posted image Tu sem pa totalno zgubljena. V zadnjih 14 dneh sva poskusila korenček, pastinak, krompir in jabolko, vendar nikamor ne prideva. Zdel se mi je tako željan hrane, pa sej tudi je prvih par žličk, potem pa... in na koncu pristaneva na zizi. Znima me kako hitro ste ve zamenjale obrok? Tudi kaka ne vsak dan in se bojim, da pri meni premalo dobi. Je to normalno, da so prsa polna po intervalih (par dni za "raznest" zatem pa mehke kot preveč zrela pomaranča)? Pa še to, če mu zribam jabolko, naj bi počakala da počrni? Oh, to je cela znanost za nas! Hvala za vse odg.
Bačko: Pri nas je jok na sporedu tudi od cca. dobrega 3. mes. naprej, vendar še vedno nisva sigurna kaj naj bi to bilo…večkrat so komajda slišni kupčki, lahko pa da kaj sanja.
Mini86: Mi si želimo kak otroški telefon (ma ga tud fisher price v seriji govorim slovensko), ker je nor na daljince in telefone, ja pa lonček presenečenja je tudi dobra ideja
Mony25: Midva mava tudi tuš pa sva mu kupila mini bazenček in uživa
Fejči držim pesti za vas!! user posted image user posted image user posted image
Bjondi: upam, da ste zdravi! Za seznam: 6.mes.: 8650g in 69 cm, naslednji pregled imamo 15.3.2009, z GH smo počasi začeli 5.12. do takrat pa je bil polno dojen, zobka smo pa končno začutili 18.12.
LN

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
22.12.2009 21:42:20   
betea
Še enkrat, da bo bolj berljivo!user posted image
Pa še eno ? imam. Kaj vašim malim se še kaj kolca? Danes se mu je že vsaj 7x

Pozdravljene!
Evo, končno sem se le usedla pred računalnik in vidim, da ste naštepale že skoraj 30 strani odkar sem vas brala… danes pa po obrokih prebiram in sem se celo prebila čez zadnje 3 strani.

Manna: Ja, tudi mi večkrat spimo skupaj, kljub temu pa moramo večkrat vstat, ga mal pocingat in ga pocrtat na sebi. Tudi čez dan se radi cartamo. Zato pa mam tolk viška cajta user posted image  Pa bravo za zobek.user posted image

Mala princeska: mičkeno zatrdlinco od 2. cepljenja imamo mi še zdej, ko smo že 3. dozo dobili. Rdečica je izginila v kakem tednu, zatrdlinca pa kar ne gre. V posvetovalnici sem omenila in je »na daleč« rekla, da to ni nič takega. Je pa vedno manjša in upam, da bo počasi res izginila. Tudi vam čestitke za 2. zobka.user posted image
Tecka: Naš je imel že drugi dan v bolnici kožo pokrito s fleki, ti so sicer kmalu izginili, so se pa v taki obliki še 2x pojavili. Sestra v bolnici me je čisto prestrašla, češ da je to od nekih čokoladnih piškotov, ki sem jih imela na omarci. P pa je rekel, da ni nič takega in da bo izginilo. In ko se je ponovilo sem se ustrašila, da je morda res kaka alergija in šla mal na internet čekirat. V glavnem starši zelo hvalijo bioresonanco, ker je neboleča in baje »zazna« alergene, stanje pa naj bi se definitivno izboljšalo oz. celo popravilo. Naš flekcev zatem ni mel več in tudi P je rekla, da je to toksični dermatitis, tako da nisem več iskala. user posted image user posted image user posted image Da bo čimprej znano kaj je in čim manj težav.
Posedanje: Meni je P rekla, da dokler se sami ne usedejo (cca. pri 9 mes) naj ne bi posedali (naj bi bili čim več na tleh), kar pa se mi zdi mal absurd. Valjda hoče bit tudi dvignjen (v naročju sploh) in takrat se dviguje gor kot zmešan in seveda ga posedem, čeprav niti sedi še ne prav ravno, kaj šele da bi se usedel. Skušam pa ne pretiravat, ker… kaj pa vem kaj je prav, ko še oni ne vedo? Res pa je, da nas s temi doktrinami sam medejo in pol se jih sama kot mamica prvega otroka prevečkrat držim kot pijanec plota.

Uvajanje GH: user posted image Tu sem pa totalno zgubljena. V zadnjih 14 dneh sva poskusila korenček, pastinak, krompir in jabolko, vendar nikamor ne prideva. Zdel se mi je tako željan hrane, pa sej tudi je prvih par žličk, potem pa... in na koncu pristaneva na zizi. Znima me kako hitro ste ve zamenjale obrok? Tudi kaka ne vsak dan in se bojim, da pri meni premalo dobi. Je to normalno, da so prsa polna po intervalih (par dni za "raznest" zatem pa mehke kot preveč zrela pomaranča)? Pa še to, če mu zribam jabolko, naj bi počakala da počrni? Oh, to je cela znanost za nas! Hvala za vse odg.

Bačko: Pri nas je jok na sporedu tudi od cca. dobrega 3. mes. naprej, vendar še vedno nisva sigurna kaj naj bi to bilo…večkrat so komajda slišni kupčki, lahko pa da kaj sanja.

Mini86: Mi si želimo kak otroški telefon (ma ga tud fisher price v seriji govorim slovensko), ker je nor na daljince in telefone, ja pa lonček presenečenja je tudi dobra ideja
Mony25: Midva mava tudi tuš pa sva mu kupila mini bazenček in uživa

Fejči držim pesti za vas!! user posted image user posted image user posted image

Bjondi: upam, da ste zdravi! Za seznam: 6.mes.: 8650g in 69 cm, naslednji pregled imamo 15.3.2009, z GH smo počasi začeli 5.12. do takrat pa je bil polno dojen, zobka smo pa končno začutili 18.12.
LN

(odgovor članu betea)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.