betea
|
MONY25 mi smo vnetega lulčka par dni umivali s čajem iz hrastovega lubja (nismo nič namakali, le večkrat na dan, ko sem ga z vatko že umila, sem ga obrisala še z vatko namočeno v hrastovo lubje)... pomagalo. Manna ja z našimi je pač tako (se pazjo že zdej ), si pa nisem mislila, da bo šlo pri našem tako počasi, glede na to kako se je slinil, ko sva midva jedla. Morda je pa le mala zbirčna metka, ker sem mu danes 1. dala kaki in ga je pojedel skoraj 60ml. Sej ga nisem biksnila, ko sem tolk dala že 1. in to le po 3 dneh jabčka? Lahko zdaj kake 3 dni dajem kaki in potem že kombinacije...al moram prej po par žličk sprobat še npr. hruško? To me mede, al je treba vse novo najprej po žličkah al lahko potem daš malo več? Kar se tiče pa sedenja... naš včasih zdrži kako minuto ali več, ampak ne sedi pokončno, ampak se da naprej in to naj ne bi bilo ok in se sploh ne sekiram, žabico tudi naš plava že obvlada... So posrečeni, kajne? Eni nekaj pogruntajo prej, eni kasnej, eni na ta način, eni na drug in enim bolj paše nekaj in drugim spet nekaj drugega. Vsi smo si različni in HB da je tako. Vse bodo znali še prehitro in pol jih bomo lovile Mini86 ne vem, če je glih zaprt, ker je bila danes doza pa tudi sveže naribano jabko sem mu dala samo včeraj prej pa 2xkuhano. Je pa res, da se zdek mal bel matra za kakat, ker je ta za spoznanje že bolj gosta. Kako pa mu ve dajete sveže jabolko, da ne počrni? Tudi naš nas je s kolcanjem pozdravljal že iz trebuščka, vendar se je pri kakih 4. mes. to umirilo, zdej pa že nekaj časa spet, včeraj, pa ne pretiravam, je kolcal praktično po vsakem obroku, čim se je obrnil na trebušček, kakorkoli kolovratil... Še ob 23. ko nismo še spali. Danes je zaenkrat malo boljše. Kaminek kaj kivi se jim lohk daje? Po kolkem času ste ga začeli dajati? Je sezonsko pa še domače mamo in se mi zdi škoda, da mu ne bi dala. Bačko bravooo Lora Kar tako naprej! Mita21 za vas... pa dejte se čim prej pocajtat! Mini86 Ja tak ta poleti
|