|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
24.12.2009 0:23:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Sam jaz ji pišem naj gre rodit ona pa tuki piše neke nebuloze.user posted image

pa za jutr ona še sigurno en šoping načrtuje. Val da sama s tamalo brez vozička. Pol bo pa še vrečke na peš domov nosila.

user posted image user posted image user posted image

Ne no,z vozickom,brez tamale...kako si pa sploh vedlauser posted image user posted image

tebe pa res ni težko predvidt. Vsak dan ponavljaš iste napake  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam sej res vsak dan napiše, kako šopingira naokol.user posted image

kaj pa nej clovk pocne,ce mu je dolgcas....jutr moram pa res se 1x,pol je do pon.zaprto,pa itak ne bom vec mogla...

Eto še ena k misl, da gre umret ne rodit. Nč bat po seb sklepam. Sm mela kave s kolegicami v zadnjih dneh pred porodom kar v rokovniku napisane, ker si nism folgala zapomnit vseh, s katerimi moram še zadnjič počvekat user posted image user posted image user posted image user posted image

U, jest tud. user posted image Sem sedela pr enmu lokalcu zadnji mesec kot pribita cele dopoldneve. Pol pa še očita poklicala, naj me pride iskat, ker avta nisem mogla vozit. Tja sem šla pa že navsezgodaj zjutraj, me je kar moj zapelal, ko je šel na šiht. Kaj praviš na to, a? user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4526
24.12.2009 0:24:11   
Anonimen

Sam jaz ji pišem naj gre rodit ona pa tuki piše neke nebuloze.user posted image

pa za jutr ona še sigurno en šoping načrtuje. Val da sama s tamalo brez vozička. Pol bo pa še vrečke na peš domov nosila.

user posted image user posted image user posted image

Ne no,z vozickom,brez tamale...kako si pa sploh vedlauser posted image user posted image

tebe pa res ni težko predvidt. Vsak dan ponavljaš iste napake  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam sej res vsak dan napiše, kako šopingira naokol.user posted image

kaj pa nej clovk pocne,ce mu je dolgcas....jutr moram pa res se 1x,pol je do pon.zaprto,pa itak ne bom vec mogla...

Eto še ena k misl, da gre umret ne rodit. Nč bat po seb sklepam. Sm mela kave s kolegicami v zadnjih dneh pred porodom kar v rokovniku napisane, ker si nism folgala zapomnit vseh, s katerimi moram še zadnjič počvekat user posted image user posted image user posted image user posted image

ooooooooooooo,men solze tecejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4527
24.12.2009 0:24:18   
mate0ja

Didlina prihajam tud jest.

U, super.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam kleo sem povabila zanalašč, ker sem dobila iz Njemačke sms ( ta drugi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) , v katerem mi je napisala, da bi zdej to ona naredila. pa jo moram mal pohecat. Itak bo začela kadit takoj korodi.
Evo Kleo, še en dober razlog, zakaj moraš it čimprej rodit.user posted image

Pa ne da je to tak top sikret, da more sms-je pošiljat okrog. Sam jest bom šla pa res na enga, če bom seveda kej najdla v tej bajti. Očitno jih bom mogla spet začet kupovatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
24.12.2009 0:25:19   
Anonimen

U, super.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam kleo sem povabila zanalašč, ker sem dobila iz Njemačke sms ( ta drugi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) , v katerem mi je napisala, da bi zdej to ona naredila. pa jo moram mal pohecat. Itak bo začela kadit takoj korodi.

Pa ne da je to tak top sikret, da more sms-je pošiljat okrog. Sam jest bom šla pa res na enga, če bom seveda kej najdla v tej bajti. Očitno jih bom mogla spet začet kupovatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa un, ki se ga liže lahko doživljensko....o ti packa jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4529
24.12.2009 0:26:41   
mate0ja
didlina pa ti veš kok je ura? men možgani ne vlečejo več tok dobr da bi zadnji tvoj stavek ruser posted image user posted image azumela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
24.12.2009 0:27:06   
Anonimen

kaj pri vas kar doma rasejo...glede cikov.Sem pze premisljevala...ce ne bom dojila,ne bom mogla pa to,se ne mislim matrat a ne...no,bom, kar kmal na cikih.Samo,jih doma ni,jets pa tut ne bom sla koj ven a ne.Naj jih grem zdej kupit,al pocakam.....huda dilemauser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4531
24.12.2009 0:28:53   
Anonimen

didlina pa ti veš kok je ura? men možgani ne vlečejo več tok dobr da bi zadnji tvoj stavek ruser posted image user posted image azumela

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4532
24.12.2009 0:29:01   
mate0ja
kleo ti kar v porodnišnici pri zajtrku naroči. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej si se pa razkrinkala zakaj moraš nujno jutri v šoping. Sam ne pozabi, ko po daljšem času prvega prižgeš je svinsko ogaben. Sam ni mi jasno kaj pol prepriča da prižgeš še naslednjega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
24.12.2009 0:29:50   
Anonimen

jest pa razumem,zelouser posted image user posted image user posted image
Nc no,grem se mal pred tv,ker ze tezko sedim,voda v kolenu,pa touser posted image

Hvala za cvek in smeh do solz.
Nockouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4534
24.12.2009 0:30:52   
mate0ja

kaj pri vas kar doma rasejo...glede cikov.Sem pze premisljevala...ce ne bom dojila,ne bom mogla pa to,se ne mislim matrat a ne...no,bom, kar kmal na cikih.Samo,jih doma ni,jets pa tut ne bom sla koj ven a ne.Naj jih grem zdej kupit,al pocakam.....huda dilemauser posted image

Družinski proračun bi bil več kot hvaležen, če bi jih uspel doma vzgajat. tko pa morm mal bl detajlno žepe od mojga pregledat. Ma skos probleme škatlcam pa mu čiki vn letijo. No se vsaj kaj zame najde

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
24.12.2009 0:31:13   
Anonimen
Jaja Kleo, kar zalogo kupi. user posted image Mah, jaz itak mislim, da nisi čist nehala kadit. jest priznam, da nisem. user posted image Sem skoz kadila. Ker če bi res nehala, pol bi šla še ene 15 kil gor.
A sem pozabla povedat, da imam ta teden na novo izvagane kile : 61.user posted image user posted image user posted image user posted image Brez vsakega truda po porodu. Še malo, pa bo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4536
24.12.2009 0:31:47   
Anonimen

kleo ti kar v porodnišnici pri zajtrku naroči. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej si se pa razkrinkala zakaj moraš nujno jutri v šoping. Sam ne pozabi, ko po daljšem času prvega prižgeš je svinsko ogaben. Sam ni mi jasno kaj pol prepriča da prižgeš še naslednjega?

kar pri zajtrku....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bogi moj otrok,se je cist umiril,ker se mu bajtica tolk trese...zihr misli,da je potresuser posted image

naslednjega zato,da se prepricas ce je res tolk ogaben...nejeverni tomazuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4537
24.12.2009 0:32:59   
Anonimen
Jest pa tud grem.user posted image   Mateja in Kleo, hvala za čvek.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4538
24.12.2009 0:33:46   
Anonimen

kar pri zajtrku....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bogi moj otrok,se je cist umiril,ker se mu bajtica tolk trese...zihr misli,da je potresuser posted image

naslednjega zato,da se prepricas ce je res tolk ogaben...nejeverni tomazuser posted image

Sej ne bom do školke pršlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4539
24.12.2009 0:33:59   
mate0ja
Didlina bomo o kilah kdaj drugič. Tud to je pretežka debata za to uro. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest tud pomalem grem. Če bo jutri narejen po današnjem modelu bom deset do petih tamali že zajstr prpravlala. user posted image user posted image

Luštno je blo. Uživajta v naslenjih dneh.

Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
24.12.2009 0:34:20   
Anonimen

Jaja Kleo, kar zalogo kupi. user posted image Mah, jaz itak mislim, da nisi čist nehala kadit. jest priznam, da nisem. user posted image Sem skoz kadila. Ker če bi res nehala, pol bi šla še ene 15 kil gor.
A sem pozabla povedat, da imam ta teden na novo izvagane kile : 61.user posted image user posted image user posted image user posted image Brez vsakega truda po porodu. Še malo, pa bo.user posted image

kako nisem nehala,halooooo...mi smrdijo,bi vsazga kr okol kepe,ce mi pred nosom smradi.Samo tkole,ko sm na rr,pa se spomnim kako sem vcasih vmes na balkon letela...al pa,ko kaksen na tv prav strastno kadi....kolk bi jest tut.Po drugi strani je pa tko fino,ker nic ne smrdi po cikih,pa noht ni rumen,zobje lepi....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4541
24.12.2009 0:35:54   
Anonimen
Mateja jaja, ti se kar izogibaj temi o debelih čikih user posted image
Kleo, sama najbolj veš. user posted image

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4542
24.12.2009 0:36:44   
Anonimen
 Kile-zakaj pa mislis da mormo vsak teden cel vozicek hrane nakupit,aaaaaa,zakaj aaaa?????????????

No mejta se punci,nocko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4543
24.12.2009 2:46:11   
lunca144
punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mateja..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nežne besedeuser posted image
kleo,ja pa pejd že enkrat rodituser posted image user posted image
didlina------user posted image user posted image user posted image za kileuser posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
24.12.2009 9:31:20   
Anonimen
U, je šla Kleo rodit?user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4545
24.12.2009 9:43:10   
Anonimen
jauser posted image Kolk imamo grdo vreme...zgleda da sploh nikamor ne grem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4546
24.12.2009 9:43:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no evo, sam napišem, da si šla rodit, pa se hitro oglasišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4547
24.12.2009 9:48:49   
Anonimen
ej Didli,se mi je o tebi sanjal.Pa obe sva bli noseci,ti si emala pol manjsi trebuh,pa cez 3 tedne si mela rok,pa na trebuhu si mi nasla 3 strije,pa s tvojim in tamalo ste prisli k nam,v slo..Tvoj je se 2prjatla prpelu,ti pa eno kolegico,pa solarij ste mel sabo,se je tvoj s tem honorarno ukvarjaluser posted image Pa ti si mi skoraj cel velik zvezek prepisane geografije prinesla-hvalauser posted image Najbolj mi je pa smesno,ker si imela vse besede ki jih Sara obvlada napisane...vec tisocuser posted image ,med njimi pa ctrl-a,ctrl....kao,si vedno naglas govorila,ko si tipkala,pa se je tamala vse zapomnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4548
24.12.2009 9:52:12   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, zadnji čas, da se dobimo na kavi. Sej lahko tud na balkonu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4549
24.12.2009 9:57:27   
Anonimen
Jaz grem mal po turizmu.,..se še kej tipkamo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......