Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:23:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Sam jaz ji pišem naj gre rodit ona pa tuki piše neke nebuloze. pa za jutr ona še sigurno en šoping načrtuje. Val da sama s tamalo brez vozička. Pol bo pa še vrečke na peš domov nosila. Ne no,z vozickom,brez tamale...kako si pa sploh vedla tebe pa res ni težko predvidt. Vsak dan ponavljaš iste napake uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Sam sej res vsak dan napiše, kako šopingira naokol. kaj pa nej clovk pocne,ce mu je dolgcas....jutr moram pa res se 1x,pol je do pon.zaprto,pa itak ne bom vec mogla... Eto še ena k misl, da gre umret ne rodit. Nč bat po seb sklepam. Sm mela kave s kolegicami v zadnjih dneh pred porodom kar v rokovniku napisane, ker si nism folgala zapomnit vseh, s katerimi moram še zadnjič počvekat U, jest tud. Sem sedela pr enmu lokalcu zadnji mesec kot pribita cele dopoldneve. Pol pa še očita poklicala, naj me pride iskat, ker avta nisem mogla vozit. Tja sem šla pa že navsezgodaj zjutraj, me je kar moj zapelal, ko je šel na šiht. Kaj praviš na to, a?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Sam jaz ji pišem naj gre rodit ona pa tuki piše neke nebuloze. pa za jutr ona še sigurno en šoping načrtuje. Val da sama s tamalo brez vozička. Pol bo pa še vrečke na peš domov nosila. Ne no,z vozickom,brez tamale...kako si pa sploh vedla tebe pa res ni težko predvidt. Vsak dan ponavljaš iste napake uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Sam sej res vsak dan napiše, kako šopingira naokol. kaj pa nej clovk pocne,ce mu je dolgcas....jutr moram pa res se 1x,pol je do pon.zaprto,pa itak ne bom vec mogla... Eto še ena k misl, da gre umret ne rodit. Nč bat po seb sklepam. Sm mela kave s kolegicami v zadnjih dneh pred porodom kar v rokovniku napisane, ker si nism folgala zapomnit vseh, s katerimi moram še zadnjič počvekat ooooooooooooo,men solze tecejo
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:24:18
|
|
|
|
mate0ja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Didlina prihajam tud jest. U, super. Sam kleo sem povabila zanalašč, ker sem dobila iz Njemačke sms ( ta drugi ) , v katerem mi je napisala, da bi zdej to ona naredila. pa jo moram mal pohecat. Itak bo začela kadit takoj korodi. Evo Kleo, še en dober razlog, zakaj moraš it čimprej rodit. Pa ne da je to tak top sikret, da more sms-je pošiljat okrog. Sam jest bom šla pa res na enga, če bom seveda kej najdla v tej bajti. Očitno jih bom mogla spet začet kupovat
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:25:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Didlina prihajam tud jest. U, super. Sam kleo sem povabila zanalašč, ker sem dobila iz Njemačke sms ( ta drugi ) , v katerem mi je napisala, da bi zdej to ona naredila. pa jo moram mal pohecat. Itak bo začela kadit takoj korodi. Evo Kleo, še en dober razlog, zakaj moraš it čimprej rodit. Pa ne da je to tak top sikret, da more sms-je pošiljat okrog. Sam jest bom šla pa res na enga, če bom seveda kej najdla v tej bajti. Očitno jih bom mogla spet začet kupovat Kaj pa un, ki se ga liže lahko doživljensko....o ti packa jaz
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:26:41
|
|
|
|
mate0ja
|
didlina pa ti veš kok je ura? men možgani ne vlečejo več tok dobr da bi zadnji tvoj stavek r azumela
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:27:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Didlina prihajam tud jest. U, super. Sam kleo sem povabila zanalašč, ker sem dobila iz Njemačke sms ( ta drugi ) , v katerem mi je napisala, da bi zdej to ona naredila. pa jo moram mal pohecat. Itak bo začela kadit takoj korodi. Evo Kleo, še en dober razlog, zakaj moraš it čimprej rodit. Pa ne da je to tak top sikret, da more sms-je pošiljat okrog. Sam jest bom šla pa res na enga, če bom seveda kej najdla v tej bajti. Očitno jih bom mogla spet začet kupovat kaj pri vas kar doma rasejo...glede cikov.Sem pze premisljevala...ce ne bom dojila,ne bom mogla pa to,se ne mislim matrat a ne...no,bom, kar kmal na cikih.Samo,jih doma ni,jets pa tut ne bom sla koj ven a ne.Naj jih grem zdej kupit,al pocakam.....huda dilema
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:28:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja didlina pa ti veš kok je ura? men možgani ne vlečejo več tok dobr da bi zadnji tvoj stavek r azumela
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:29:01
|
|
|
|
mate0ja
|
kleo ti kar v porodnišnici pri zajtrku naroči. Zdej si se pa razkrinkala zakaj moraš nujno jutri v šoping. Sam ne pozabi, ko po daljšem času prvega prižgeš je svinsko ogaben. Sam ni mi jasno kaj pol prepriča da prižgeš še naslednjega?
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:29:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja didlina pa ti veš kok je ura? men možgani ne vlečejo več tok dobr da bi zadnji tvoj stavek r azumela jest pa razumem,zelo Nc no,grem se mal pred tv,ker ze tezko sedim,voda v kolenu,pa to Hvala za cvek in smeh do solz. Nocko
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:30:52
|
|
|
|
mate0ja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Didlina prihajam tud jest. U, super. Sam kleo sem povabila zanalašč, ker sem dobila iz Njemačke sms ( ta drugi ) , v katerem mi je napisala, da bi zdej to ona naredila. pa jo moram mal pohecat. Itak bo začela kadit takoj korodi. Evo Kleo, še en dober razlog, zakaj moraš it čimprej rodit. Pa ne da je to tak top sikret, da more sms-je pošiljat okrog. Sam jest bom šla pa res na enga, če bom seveda kej najdla v tej bajti. Očitno jih bom mogla spet začet kupovat kaj pri vas kar doma rasejo...glede cikov.Sem pze premisljevala...ce ne bom dojila,ne bom mogla pa to,se ne mislim matrat a ne...no,bom, kar kmal na cikih.Samo,jih doma ni,jets pa tut ne bom sla koj ven a ne.Naj jih grem zdej kupit,al pocakam.....huda dilema Družinski proračun bi bil več kot hvaležen, če bi jih uspel doma vzgajat. tko pa morm mal bl detajlno žepe od mojga pregledat. Ma skos probleme škatlcam pa mu čiki vn letijo. No se vsaj kaj zame najde
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:31:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaja Kleo, kar zalogo kupi. Mah, jaz itak mislim, da nisi čist nehala kadit. jest priznam, da nisem. Sem skoz kadila. Ker če bi res nehala, pol bi šla še ene 15 kil gor. A sem pozabla povedat, da imam ta teden na novo izvagane kile : 61. Brez vsakega truda po porodu. Še malo, pa bo.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja kleo ti kar v porodnišnici pri zajtrku naroči. Zdej si se pa razkrinkala zakaj moraš nujno jutri v šoping. Sam ne pozabi, ko po daljšem času prvega prižgeš je svinsko ogaben. Sam ni mi jasno kaj pol prepriča da prižgeš še naslednjega? kar pri zajtrku.... bogi moj otrok,se je cist umiril,ker se mu bajtica tolk trese...zihr misli,da je potres naslednjega zato,da se prepricas ce je res tolk ogaben...nejeverni tomaz
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:32:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest pa tud grem. Mateja in Kleo, hvala za čvek.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:33:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja kleo ti kar v porodnišnici pri zajtrku naroči. Zdej si se pa razkrinkala zakaj moraš nujno jutri v šoping. Sam ne pozabi, ko po daljšem času prvega prižgeš je svinsko ogaben. Sam ni mi jasno kaj pol prepriča da prižgeš še naslednjega? kar pri zajtrku.... bogi moj otrok,se je cist umiril,ker se mu bajtica tolk trese...zihr misli,da je potres naslednjega zato,da se prepricas ce je res tolk ogaben...nejeverni tomaz Sej ne bom do školke pršla
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:33:59
|
|
|
|
mate0ja
|
Didlina bomo o kilah kdaj drugič. Tud to je pretežka debata za to uro. Jest tud pomalem grem. Če bo jutri narejen po današnjem modelu bom deset do petih tamali že zajstr prpravlala. Luštno je blo. Uživajta v naslenjih dneh. Papa
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:34:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jaja Kleo, kar zalogo kupi. Mah, jaz itak mislim, da nisi čist nehala kadit. jest priznam, da nisem. Sem skoz kadila. Ker če bi res nehala, pol bi šla še ene 15 kil gor. A sem pozabla povedat, da imam ta teden na novo izvagane kile : 61. Brez vsakega truda po porodu. Še malo, pa bo. kako nisem nehala,halooooo...mi smrdijo,bi vsazga kr okol kepe,ce mi pred nosom smradi.Samo tkole,ko sm na rr,pa se spomnim kako sem vcasih vmes na balkon letela...al pa,ko kaksen na tv prav strastno kadi....kolk bi jest tut.Po drugi strani je pa tko fino,ker nic ne smrdi po cikih,pa noht ni rumen,zobje lepi....
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:35:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Mateja jaja, ti se kar izogibaj temi o debelih čikih Kleo, sama najbolj veš. Lahko noč
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 0:36:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Kile-zakaj pa mislis da mormo vsak teden cel vozicek hrane nakupit,aaaaaa,zakaj aaaa????????????? No mejta se punci,nocko
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 2:46:11
|
|
|
|
lunca144
|
punce mateja.. za nežne besede kleo,ja pa pejd že enkrat rodit didlina------ za kile
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 9:31:20
|
|
|
|
Anonimen
|
U, je šla Kleo rodit?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 9:43:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ja Kolk imamo grdo vreme...zgleda da sploh nikamor ne grem.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 9:43:54
|
|
|
|
Anonimen
|
no evo, sam napišem, da si šla rodit, pa se hitro oglasiš
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 9:48:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ej Didli,se mi je o tebi sanjal.Pa obe sva bli noseci,ti si emala pol manjsi trebuh,pa cez 3 tedne si mela rok,pa na trebuhu si mi nasla 3 strije,pa s tvojim in tamalo ste prisli k nam,v slo..Tvoj je se 2prjatla prpelu,ti pa eno kolegico,pa solarij ste mel sabo,se je tvoj s tem honorarno ukvarjal Pa ti si mi skoraj cel velik zvezek prepisane geografije prinesla-hvala Najbolj mi je pa smesno,ker si imela vse besede ki jih Sara obvlada napisane...vec tisoc ,med njimi pa ctrl-a,ctrl....kao,si vedno naglas govorila,ko si tipkala,pa se je tamala vse zapomnila
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 9:52:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, zadnji čas, da se dobimo na kavi. Sej lahko tud na balkonu.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 24.12.2009 9:57:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz grem mal po turizmu.,..se še kej tipkamo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......