slovenka
|
Sem hodila po nujnih nakupih, pa ne morem verjeti, da je še kar neznosna gužva, sploh na parkirišču... sedaj pa kurjo obaro kuham. Imam recept shranjen na računalniku in sem sedaj najprej pol ure brala RR za nazaj, preden sem prišla do recepta, sem še zadnji čas zalila obaro danes je pa šip šap dan, ne? K nam so prišli trije otroci - šolarji, pa je bila Sofija tako vesela, se je kar med njih vsedla, jih futrala s keksi itd. Zadnje čase pa nam funkcionira vprašanje, če bi šla aj aj, pa kar prikima in reče "aj aj" in gre spat. Moj pravi, da bomo počasi lahko dali eno stranico na postli stran. Samo meni se zdi še prezgodaj, a ni? Ne vem, če sem povedala, s tistim konjičkom gugalnim sta že prava prijatelja, mu daje lupčka, pa za jest... Smo postopoma uvajali - najprej se je samo gugala, potem smo dali še zvoke in se je malo bala, sedaj pa tako prilaufa k njemu... Aja, glede dojenčkov - naša ima enega in lepo skrbi zanj - če to kaj pomeni glede bratca/sestrice... Uh, komaj čakam novo leto, potem bo hitro spet pomlad - pa čeprav moram rodit Ja, pri meni bi tudi kar šla primerjava s smrtjo Ampak ne maram te teme pozimi, tako da ko so zvončki zunaj, sem kot prerojena... 4.1. imam pregled pri G, pa ne vem, ali mi bo že naredila morfologijo...bi mi pasalo spol vedet, da znamo Sofiji bolj določno povedati. Sicer pa imam 22.1. 3D uz, takrat pa bo No, lep dan!